Enrique Iglesias dissar Britney Spears!

Det där är inte alls schyst! Bara timmar efter att Britney gått ut och sagt att att öppnings-akten för hennes världsturné inte skulle vara någon mindre än hetingen Enrique Iglesias gick han ut och försötörde det hela! Vi har hört att han plötsligt fick någon ego-attack och bestämde sej för att han är en för stor stjärna för att öppna för någon annan. Även en superstjärna som Brit! Vissa säger även att det var för att Brit var så dålig i sitt live-uppträdande på GMA imorse. Vad tror du? Team Enrique eller Britney!?










Sebastian Krantz blir pappa!?

Kommer ni ihåg Sebastian Krantz, flickfavoriten från diverse musikprogram som Talang, Junior Eurovision Song Contest samt förra årets Idol? Sebastian är endast 17 år men det sägs nu att han redan ska bli pappa! Sebastian vet själv inte om det hela är sant och det har spekulerats i om tjejen som är gravid bara gör det för att få uppmärksamhet. (Det hade ju inte varit något nytt!) Men nu har det precis kommit fram att Sebastian ska följa med tjejen till sjukhuset för att verkligen se att det hela stämmer.

På sin blogg skriver han ialf: "Hitills så är ju allt oklart men ändå klart. Från säkra källor väldigt nära Julia så ligger det ju bara sanning i detta!"

Ooopsie!


Rihanna i Rolling Stone: "Jag gillar att bli smiskad"

Om du får tag på ett ex av det senaste numret av Rolling Stone magazine med Rihanna på omslaget, kommer du eventuellt få en liten chock! Hon öppnar upp sej totalt angående sitt sexliv i tidningen, och då menar vi verkligen att hon berättar allt! I Intervjun berättar Rihanna om vad hon tycker om i sängen, vad hon köper i erotikbutiker och vad för sexiga saker hon gör över skype och dessutom delar hon med sej av några hemligheter kring hennes ex Matt.

Den här intervjun är verkligen helt galen! Inte undra på att plåtningen för omslaget är så het! (Källa: posh24)





Adam Lambert är självklart ett GaGa-fan!

Såg någon av er Lady GaGas konsert i Los Angeles igår kväll på Staples Center? Biljetterna var helt slutsålda som vanligt! Hon har många kändisfans också och självklart är Adam Lambert en av dem. Så vi blev inte överraskade av att se honom där. Han var förmodligen där för att hämta en del inspiration. Om någon är bättre än Adam på att sätta ihop en show så är det GaGa!



Ifall ni missade den, kan ni se ett klipp här:

Black Swan-skandalen!

Först av allt så tänker vi bara klargöra att vi är på Natalies sida! Så vad är grejen med de skandalösa ryktena kring att Natalie Portman inte ska ha gjort det mesta av dansen i Black Swan? Sarah Lane, Natalies dubbel-dansare hävdar att Nat bara gjorde 5% av dansen i filmen! Det här är lite nytt för oss eftersom både Nat och hennes dansör-man Benjamin Millepied sagt att hon dansat minst 85% av det som syns i filmen. Regissören Darren Aronfsky bestämde sej för att göra klart vad som egentligen gäller.

"Det är 139 dans-scener i filmen. 111 är Natalie Portman utan att någon annan lagt sej i. 28 är på hennes dubbeldansare Sarah Lane, gör du matematiken på det blir det 80% Natalie Portman".

Så, är Sarah lite sur för att Nat inte nämnde henne i sit tacktal för Bästa kvinnliga huvudroll? Sarah, vet du inte att ingen tycker om en glädjedödare! Om det här fortsätter att gå över styr är vi de första som sätter på oss t-shirts med team Natalie-tryck! (Källa: Collider)



Natalie Portman & Mila Kunis :)

De gravida kändisarnas stil!

Natalie Portman lyser i vårens hetaste färger: jordnära och neongult!



Posh är gravid med en liten flicka och vi älskar hennes gröna jacka! En grymt bra vardagslook.


Jessica Alba ser söt ut i den här tunikan med stuprörsjeans!


Woah, Selma Blair, du ser het ut! Titta på Selmas boots och skinnjacka, hon ser helt fantastiskt ut!

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Céline Dion på 43-årsdagen! :)<3

Beyoncé sparkar sin pappa!

Senaste nytt! Beyoncés pappa Mathew Knowles, som har varit hennes manager under hela hennes karriär, har precis blivit sparkad! Beyoncé meddelade idag att hon och hennes pappa nu har separerat på alla affärsnivåer, men hon säger att han självklart fortfarande är hennes pappa livet ut. Vi tror definitivt att det har något att göra med hennes föräldrars skilsmässa. Beyoncés mamma är alltid vid hennes sida och vi antar att efter skilsmässan så är de två föräldrarna inte speciellt sugna på att arbeta ihop längre. Beyoncé har uppenbarligen valt sida! Vem kommer att bli hennes nästa manager? Intressant... (Källa: Popeater)

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

älskar dom! <3


Lady GaGa Crowd Surfing


Katy Perry är inte rädd för att ge igen!

Katy Perry är just nu i Dublin för hennes "Teenage Dreams"-turné och hon är inte glad! DJ Harris, som är hennes öppningsakt under hennes spelningar i Storbritannien, drog sej ur bara timmar före gårkvällens konsert!

Katy begav sej direkt till Twitter och påbörjade ett elakt ordkrig med DJ:en och vi slår vad om att han känner sej ganska dum just nu! Plus Katy hade ett kamerateam från MTV med sig igår, så vi slår vad om att allt drama fångades på film också. Katy är inte bara godissöt, hon har en bitchig sida också, se upp alla! (Källa: posh24)





Den här veckans sämst klädda kändisar!

9. Vi kommer att fortsätta sätta Taylor Momsen på den här listan varje gång hon använder underkläder och stay-ups på scenen, fram till det att hon skaffar sej en makeover. Snälla Taylor!


8. den här klänningen får Uma Thurman att se ut som om hom har mormors bröst. Färgen är inte direkt smickrande för hennes hudton och den här hela looken ser bara helt daterad ut. Håret är en enda röra också.


7. Vi hatade Kate Winslent den här kluvna prickiga klänningen...Bestäm dej för en look, varför försöka sej på två samtidigt!


6. Har du tänkt på hur Keira Knightley har börjat använda samma klänning, men i olika material på röda mattan på senaste tiden? Det är tråkigt, och den här färgen fick hennes ansikte att totalförsvinna!



5. Kristin Davis gör en dålig version av sin karaktär Charlotte igen. Kan vi inte bara säga det en sista gång, Sex and the City är slut nu!



4. Vanessa Hudgens kan också slå fel. Hon ser ut att komma i sin ormskinnspyjamas. Boho kan slå fel, här är beviset!


3. Sarah Hardings klänning skulle ha stannat på 80-talet där den hör hemma. Den får henne att se större ut eller har hon till slut lagt på sej lite mer vikt? Hursom, den är hemsk!


2. Engelska tjejer kan verkligen gå all in när de ska klä upp sej. Jessica Hynes är inget undantag. Den här mormorsklänningen räddades inte av den där fjäderboan, den tvärtom, gjorde det hela värre!


1. det finns verkligen ingen ursäkt för att möta allmänheten i spolar kvar i ditt hår. Katie price eller Jordan, vad än du vill kalla henne har nu gjort det två gånger på en vecka och dessutom tvingat sin nya pojkvän att hålla henne i handen samtidigt. Det blir bara värre och värre...

Den här veckans bäst klädda kändisar!

9. Taylor Swift låg i framkant under Londins modevecka. Men våran favorit var ändå den här brandgula enaxlade playsuiten med volanger. Det är både den hetaste färgen och det hetaste plagget i sommar.


8. Sienna Miller ser alltid fixad ut, även om hon bara är ute och har kul. Filken fantastisk lager på lager outfit för mellan-säsongen!


7. Vi blev kära i Ashley Olsens vintage inspirerade look på Operan den här veckan. Färklicken var genialisk!


6. Jamie Chung bar den här söta lilla skinnklänningen med vit krage och med en söt knut på huvudet på Nylon Magazine partyr förra helgen. Hon slog nästan Vanessa Hudgens


5. Malin Åkerman var helt bländande snygg i den här maxi-klänningen med skärp till på Sucker Punch Premiären. Den får hennes ben att se milslånga ut på bästa möjliga sätt! Hon får mode att se så enkelt ut.


4. Den här klänningen var superfin på Emmy Rossum och gudinne-stilen vägrar släppa taget om vad som är riktigt hett. Ett annat hett tips inför sommaren alltså...


3. Som vi skrev tidigare i veckan så stod Vanessa Hudgens verkligen ut i den här djurmönstrade klänningen med öppen rygg. Hon hade inte huvudrollen i den här filmen, men hon var som vanligt ändå den stora stjärnan på röda mattan.


2. Whitney Port är prinsessan av lediga men snygga partykläder. Hon är så bra på att sätta ihop separata delar som fungerar bra iho. Du skulle kunna bära den här outfiten till så många olika tillfällen.


1. Ingen mamma gör det som Elle Macpherson. Perfekt från topp till tå.

Det är så här man visar att man bryr sig i Hollywood!

Vi älskar när kändisar engagerar sej för en god sak! Det är lätt att donera pengar när det inträffat en naturkatastrof, som just nu i Japan. Men vissa köndisar ger istället sin tid för at samla in pengar rill hjälporganisationer! Vi tänker lite extra på Fergie och hennes man Josh Duhamel som spenderade helgen över Fergies födelsedag med att ägna sej åt välgörenhet tillsammans med stjärnor som Paris och Nicky Hilton samt Dianna Agron. Ni är så duktiga!


Paris Hilton, Fergie & Nicky Hilton

De galnaste scenkläderna!

De här tjejerna har tagit det där med scenkläder till en ny nivå! Det är nästan som de tävlar mot varandra om vem som kan ha det glanaste modet på scen. Uppenbarligen känner de här talagfulla stjärnorna att deras röster inte riktigt räcker till så de måste addera något litet extra. Vad tycker ni? Vem tar hem trofén för den galnaste scenoutfiten?


Rihanna


Lady GaGa


Beyoncé


Katy Perry


Nicki Minaj

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Mattias Andréasson på 30-årsdagen!:)


Britney live på scen!

Har du hunnit köpa Britney Spears nya album ännu? Den splitternya skivan såg världens ljus i fredags och i helgen överraskade Britney fans i Vegas och San Fransisco genom att uppträda live! Albumet heter Femme Fatale och för er som lyckligtvis nog var i San Fransisco så känner ni nog till det, men för er andra - Briney hade en överraskningskonsert som var gratis. Var inte ledsen om du missade det, här kommer nämligen några bilder från showen! (Källa: posh24)








Grattis Lady GaGa!<3

Grattis gumman på 25-årsdagen! hoppas du fåre bäst :D<3


Katy Perry - California Gurls

Gjorde detta videoklipp nyss :D


omg vad lika!

nu upptäckte jag att Katy Perry och Katie (ifrån paranormal activity) var fan as lika varandra!! :O

Katy Perry (t vänster)                            Katie (t höger)


Atomic Kitten<3


så jävla bra grupp! mina favoriter<3


Lady GaGa bekämpar homosexuell-censur!



Lady GaGa är inte bara en av världens allra hetaste artister just nu, hon är också en av de största kämparna för rättvisa nöjesbranschen sett på länge! Som ni säkert vet beskriver hennes nya hitsingel "Born This Way" precis hur hon känner för jämställdhet för alla oavsett sexuell läggning, men trots det har Malaysiska radiostationer haft mage att klippa bort meningen "no matter gay, straight or bi, lesbian or transgendered life, I'm on the right track, baby" från sången.

Det gjorde självklart GaGa mycket upprörd, som uppmanade sina fans att protestera mot radiostationernas val. Hon släppte nyligen följande meddelande, "Alla unga människor i Malaysia som vill att de orden ska bli spelade på radion, det är ert jobb och plikt som unga människor att göra era röster hörda.

Ni måste göra allt ni kan om ni vill vara fria i ert samhälle. Ni måste ringa, och inte sluta, ni måste protestera fredligt."

Om ansträngningen kommer att lyckas återstår att se, men vi är definitivt för Team GaGa. Att skära bort själva essensen av sången är fel på så många plan!


Lyrics | Lady GaGa lyrics - Born This Way lyrics

Lindsay Lohan stryker sitt efternamn!


Anar vi en trend på uppgång? Först stryker Tyra Banks sitt efternamn, och bara veckor senare följer Lindsay Lohan i hennes fotspår! Men vi antar att Lindsay har all mer anledning att göra det, eftersom Lohan-släkten inte direkt är något att vara stolt över. Lindsays mamma Dina Lohan bekräftade till pressen i fredags att både hon, Lindsay och Lindsays syster Ali kommer att göra sej av med Lohan-namnet.

Dina och Ali ändrar deras tillbaka till Dinas flicknamn Sullivan, och Lindsay kommer bara att gå under sitt första namn. Anledningen bakom bytet är självklart att ingen av dem vill ha något att göra med deras pappa/ex-make Michael Lohan längre, och det inkluderar att dela ett efternamn, och för Lindsay kommer det även att fungera som en nystart. Vi tror att det förmodligen är lite sent för nystarter för hennes del, men att stryka Lohan-namnet verkar ganska smart. De flesta är väl ganska så trötta på att höra det vid det här laget! källa: posh24

Enrique Igleisas - I Like It ! <3

fan älskar låten! :D<3


& skiit söt kille me (A)


Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Fergie på 36-årsdagen! :)


Grattis Caroline Winberg på 26-årsdagen ! :)


Grattis Jessie J på 23-årsdagen! :)


Grattis Mariah Carey på 41-årsdagen! :)

Heartbreak Girl/Heavy Petting

nu blire film då! :) har aldrig sätt denna förut, aja, ha de bra, pusshej :) !


Körslaget: hejdå jasmine!


vem åker ? vem får stanna?


ann-louise fick vara kvar! :) yees! jasmine åkte ut, haha fick som jag ville ;)


dom säger hejdå till team jasmine som får lämna


Körslaget: Team Andreas<3

låt: Beautiful Day
ring: 099-402 07

dom var bra, näst bäst ialf, för bäst var Lisa :) andreas e så jävla snygg, haha var bah tvungen o säga de :)


Körslaget: Team Ann-Louise

låt: Piccadilly Circus
ring: 099-402 06

hehe, de var ett lite roligt framträdande. har alltid gillat låten & så. dom sjöng den ganska så bra!


Körslaget: Team Lisa

låt: You Can Go Your Own Way
ring: 099-402 05

fan vilket bra framträdande! här är nog en finalist klar tror jag faktiskt! låten var bra oxå, har aldrig hört den förut men ändå.


Körslaget: Team Jakob

låt: Sweet
ring: 099-402 04

nja de var inge vidare, men dom var nt sämst. vet inte vilken låt de va bara..


Körslaget: Team Jasmine

låt: Single Ladies (Put A Ring On It)
ring: 099-402 03

omg vad dåliga dom var! alla kunde inte ens låten. skiiit dåligt verkligen! och vem fan e jasmine? :O
ne, dom åker ut idag.. hoppas jag!


Körslaget: Team Casper

låt: Calefornia Girls
ring: 099-402 02

nytagen bild här me. dom var ganska bra dom oxå. haha fast en tjej i kören hade en klänning utan band och den åkte ner jätte mkt så man såg nästan hela den vita bh:n och hon såg de ej förrens här på bilden (hon står bakom gry) när en tjej sa till henne, då drog hon upp den xdd


Körslaget: Team Gabriel

låt: I Wanna Dance With Somebody
ring: 099-402 01

bild direkt ifrån när dom sjöng. dom var väl ganska så bra :)


Körslaget 2011

nu börjar körslaget då :) startfältet var ganska så bra, dom sjöng "Born This Way" :)
vem åker ut ikv tro? jag tror de är Gabriel elr Lisa Miskovsky.


Chris Browns nya musikvideo - Hit eller Miss?

Vi har svårt att förstå att så många artister fortfarande vill samarbeta med honom! Är de inte oroliga att hans dåliga rykte ska smitta av sej på dom? Keri Hilson och Chris Brown släppte nyligen videon till deras nya singel "One Night Stand" och ironiskt nog innehåller Chris' verser meningar så som "Säg mej hur det känns när din man inte tillfredsställer dej på rätt sätt. Hmm, vi slår vad om att Rihanna har en hel del att säga om det!

Vi tycker att både videon och sången är stora missar, men vi måste i alla fall ge honom pluspoäng för att han försöker så hårt att hålla sej relevant i musikindustrin. Om han ändå hade samma dedikation till att bli en bättre man! källa: posh24





haha ne den var inge vidare! jag brukar gilla både Chris Brown & Keri Hilson annars.. men någonting händer när man gör en låt tsm, då bliren inge vidare..

Sparkas – av Saade


Dansarna Adam Svensson, Kevin Foo, Alex Jafarzadeh, Robin Haghi och Amir Ashoor gjorde succé bakom Eric Saade i Melodifestivalen. Till Eurovision i Düsseldorf får bara Robin följa med.

Dansarna stoppas från Eurovision: De kan inte sjunga

I Melodifestivalen gjorde Eric Saade "Popular" tillsammans med fem dansare - nu får alla utom en sparken.

Orsaken: de kan inte sjunga.

- Det behövs för att göra ett sånt här stort popnummer, säger managern Tomas Lingman.

Eric Saade
och fem dansare tävlar i Eurovision song contest. Fyra av dom är helt nya. Anledningen är att dansarna även måste kunna sjunga.

– Det här är ingenting vi önskar men vi är tvungna med tanke på att det är helt andra regler i Eurovision. I Sverige är det åtta personer som får vara med i ett nummer. I Eurovision är det sex, säger Tomas Lingman, Eric Saades manager.

Inga inspelade körer

Nu måste Eric Saade hitta fyra nya dansare som också klarar av sång.

– I Sverige får man ha inspelade körer. Det får man inte i Eurovision. Då måste vi helt enkelt ha dansare som också kan sjunga, säger Tomas Lingman.

Samma kvalitet

Bara en av dansarna i Eric Saades nummer kommer att följa med till Düsseldorf.

– Resten av dansarna är nya, säger han.

”Popular”-numret kommer att förändras för att passa de nya förutsättningarna men Tomas Lingman menar att dansen fortsätter att hålla samma kvalitet.

– Absolut. Det har vi varit jättenoga med, säger han.

”Hälften av rösterna”

Dansaren Alex Jafarzahad är en av dem som inte får följa med till Düsseldorf – beskedet fick han i förrgår.

– Det mest irriterande är ju att Eric inte vann ensam. Vi dansare drog hälften av rösterna. Vi dansare hade hela tiden inställningen att om vi vinner Melodifestivalen så åker vi till Tyskland. Men jag önskar honom ändå lycka till.

Källa: aftonbladet



Sugababes



Sugababes är tillbaka! Som den mest kommersiellt och trovärdigt framgångsrika tjejband Storbritannien någonsin har producerats, av några häpnadsväckande längd, och de är redo att flirta. 2009 ser ett nytt kapitel i Sugababes "otrolig historia med spännande införandet av fantastisk med en ny medlem Jade Ewen, som går med Heidi Range och Amelle Berrabah efter avgång Keisha Buchanan, som lämnade för att driva en solokarriär.

Om "Babes började decennium med en av sina definiera singlar, den sagolikt form-shifting electropop mash-up Freak Like Me, tänker de lämna den på exakt samma sätt. Var man ska börja med virila spåret på Top 5 smash Get Sexy? Den inledande, Vanity 6-ish break-beat? Den fräcka Right Said Fred referens? Explosionen av en helt oväntad och på något sätt helt rätt, fullt utvecklad techno härdsmälta i kören? Faktum är att tjejerna har återvänt till SLAKTYXA dans-golv med en oemotståndligt fräcka och postmodern pop studs. Precis som vi gillar dem. "Det är vad vi gör, säger Heidi, sätta saker prydligt i ett nötskal. Efter att ha flugit till LA för att göra albumet de befann sej hängande med The Smeezingtons, till Flo Rida's Sonic arkitekter skapa en låt som var utan tvekan Sugababes.

Att den första singeln från deras briljant modern klingande nytt album var den sista som ska spelas in är något av ett mönster i landet av Sugababes, som om geniet slår ned på dem av en slump, vid den 11: e timme. Det hände dom med Push The Button på Taller på flera sätt, med Freak Like Me på Angels med smutsiga ansikten och med om dej nu på Change - underförstått att påminna er om deras mördare knep för nygamla och deras makalösa tillbaka katalog. Det är inte en dålig färdighet att bära runt, även när du inte visa upp.

Vi hälsar Sugababes vid just denna tidpunkt i sin karriär på en plats som ingen annan brittisk tjejband har varit innan utan att veta att efter en jättestor 6 album och en massiv 10 utsålda turnéer senare, gräddan av världens låtskrivande och produktion talang skulle fortfarande vara klättra för att hoppa ombord och ge sin egen personliga alkemi till den unika Sugababes USP?

För deras 7. Longplayer träffande titeln "Sweet 7" beslutade flickor att Retool de Sugababes magi. "Det handlar om var att komma ihåg vad vi är, säger Amelle," och tänker på vad vi kan. Vi älskar det här bandet. Vi älskar det vi gör. Och vi älskar det faktum att alla album skiljer sej från den sista. "Tre album i hennes tid som en" babe "hon kan säga det här.

Ett samtal på Jay-Z: s restaurang i New York fick bollen i rullning för den nya skivan, som Jay Brown, A & R guide ansvarig för Rihanna's Good Girl, Gone Bad album, gått med på att spåra hans platina hand över förfarandet. Rihanna själv arbetade i samma studio som Babes och efter de slutade spela in låtar, skulle tjejerna fråga sina första producenter Stargate vad hon tyckte om materialet. Tummen var upp. Någonting var att omedelbart börja brinna.

När du arbetar med den hetaste A & R mannen i världen just nu, telefonsamtal som kan verka skrämmande till tre vackra damer hända i ett nafs. När producenter som arbetat med några av sina favorit konstnärer började säga ja, de började återknyta kontakten med sin egen ambition, att förstå den gåva som Sugababes har lånat ut popmusik i deras otroliga decennium i spetsen för det.

Plötsligt Sugababes weren'ta trevligt tre sätt Vocal Harmony grupp. De var HOB-nobbing med dem som har format ljudet av Beyoncé och Lady GaGa och att hitta något med dem som var tydligt sina egna. De spelade en del av materialet hem till skivbolaget, och en buzz genast började kännas om deras transatlantiska nygamla.

Det nya rekordet är markerad med en glittrande neon glans. Den sitter framför den samtida kurvan för weltervikt R & B med en oändlig rad av spår att välja som singlar. De säger att detta är den Sugababes rekord de stoltaste av. En felfri cast-lista över medlemmar tycks vara överens. Sessioner med Ne-Yo, Red One ("vi alla argumenterade om vem som skulle få sjunga" Red One "krok som hade blivit så berömd genom Lady GaGa i början!" Säger Amelle). Stargate, det Smeezingtons och Beyoncé författare Makeba samtliga varor.

"Ett ljud bara uppstått för oss, säger Amelle," det var att sätta spänning rätt tillbaka till inspelningen. Flickorna kvittrade resultaten som de var händer med deras lojala fanbase i Storbritannien, utlåning det hela ett extra lager av dynamiskt moderna omedelbar avkastning. "Vi ville göra skivan som Sugababes som möjligt och våg den brittiska flaggan, vi har drivit oss själva och klev upp det", säger Amelle.

Musiken talar för sej själv. Från tjat, krok-lastad andra singel om en flicka till en signatur Ne-Yo ballad ("av någon anledning, skriver han bara så briljant ur ett kvinnligt perspektiv") inte mer du, och utstrålar sånt här enkelt musikalitet. Den hip-hop referenser Heartbreak hade alla på sin nya amerikanska hem, Jay-Z: s Roc Nation register, hoppa av glädje.



Keisha Buchanan, Heidi Range & Amelle Berrabah





Heidi Range, Amelle Berrabah & Jade Ewen


Keisha Buchanan, Mutya Buena & Heidi Range






Keisha Buchanan, Mutya Buena & Siobhán Donaghy







Mutya Buena, Heidi Range & Keisha Buchanan


Amelle Berrabah, Keisha Buchanan & Heidi Range


Keisha Buchanan, Mutya Buena & Siobhán Donaghy (originalmedlemmarna)


Jade Ewen, Amelle Berrabah & Heidi Range (Sugababes idag)!

yoomiii<3

haha skönaste låten, och fan vad gammal den e då , haha ! :)<3


musik & städar

just nu så städar jag lite och lyssnar på Britney Spears nya album på spotify "Femme fatale" , de är så bra! :)
ett bra tips! har ni inget o lyssna på så lyssna på britney spears nya album, hon e så bra! :)


Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Diana Ross på 67-årsdagen ! :)


Grattis Amy Smart på 35-årsdagen!:)


Grattis Filip Hammar på 36-årsdagen !:)


Grattis Keira Knightley på 26-årsdagen! :)


Grattis Leslie Mann på 39-årsdagen! :)


Grattis Minnah Karlsson på 22-årsdagen! :)


Grattis Natacha Peyre på 26-årsdagen! :)


Grattis Steven Tyler på 63-årsdagen !:)


Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Sarah Jessica Parker på 46-årsdagen! :)


Grattis Katharine McPhee på 27-årsdagen! :)

Köpt ny skiva!

min nya skiva, Taylor Swift, nu har jag alla hennes skivor :D
nu kmr hanna med, ha de bra ses ! :)


Molly och Erics sambolycka!

Ja, fler söta par som flyttar ihop! Nu har Molly Sandén och Eric Saade bestämt sej för att flytta ihop och paret har nu köpt en lägenhet tillsammans i Stockholm. Molly har letat sen i somras efter den perfekta lägenheten och nu har hon alltså funnit sin drömlägenhet, som även pojkvännen sägs gilla så klart! Grattis till det nya sambolivet säger vi.

"Jag är så sjukt lycklig, vill bara flytta in imorgon" skriver Molly på sin blogg.
Källa: posh24

Taylor Swift har många stalkers!

Britterna kan inte få nog av deras countryprinsessa Taylor Swift! Hon är just nu i London och besökte den berömda studion Abbey Road. Hennes fans följde efter henne i stora samlingar, först från hennes hotell och sen väntade de på henne utanför studion! Vi undrar om all uppmärksamhet får henne att känna sej älskar eller om fansen bara känns som en läskig samling stalkers?!

Wow, vilken folksamling!


Hon är överväldigad!


One Tree Hill



One Tree Hill är en amerikansk tonåring, ung vuxen tv-drama skapad av Mark Schwahn, som hade premiär den 23 september 2003 om WB Television Network. Efter sin tredje säsong slogs The WB med UPN att bilda The CW Television Network, och sen 27 september, är 2006-nätverket officiella programföretaget för showen i USA. Föreställningen utspelar sej i fiktiva staden Tree Hill i North Carolina och ursprungligen följer livet för två halvbröder, Lucas Scott (Chad Michael Murray) och Nathan Scott (James Lafferty). Deras förhållande utvecklas från hjärtlösa fiender att ta hand bröder, och basket drama, samt bröderna romanser on-again/off-again med kvinnliga karaktärer, är viktiga delar i serien.

De fyra första säsongerna av serien fokus på huvudpersonerna "High School år. Med början av den femte säsongen, beslutade Schwahn att hoppa över tidslinjen fyra kommande åren, visar deras liv efter college. I den sjunde säsongen, justerad han tidslinjen fjorton månader framåt i tiden efter den sjätte säsongen. förtexterna ursprungligen sammanflätade med låten "I Don't Wanna Be" av Gavin DeGraw i bakgrunden. Temat togs bort från öppningen i den femte säsongen, Schwahn sade att beslutet togs på lägre produktionskostnader, lägga mer tid för handling, och eftersom han ansåg att låten var mer representativ för huvudpersonerna "ungdom förflutna, inte deras nuvarande löptid. poäng då endast bestod av titeln skrivs på en svart bakgrund. Temat var återställd säsong 8, på grund av publik efterfrågan, och sjungs av olika artister varje vecka.

Seriens andra säsong var den högst rankade i serien, i genomsnitt 4.300.000 tittare varje vecka och en 1,9 Vuxna 18-49 betyg. Dom har också vunnit Teen Choice Awards. Den 12 maj 2009, bekräftades det att Murray och Hilarie Burton avböjde att återvända för sjunde säsongen, men berättelser om vad som framkommit varierar. Deras roller (Lucas och Peyton) hade två av de fem huvudaktörerna, liksom en av de centrala kärlekshistorier, hela serien.
CW renewed officiellt visa för en åttonde säsong består av 12 episoder den 18 maj 2010. En back-order av nio episoder senare beställdes. Schwahn har sagt att framtiden för serien är fortfarande oklart, så han behandlar säsong åtta som den sista i serien.

Chad Michael Murray porträtterar Lucas Scott. Lucas och Nathan börjar som fiender men band som vänner och som bröder som visar fortskrider. Lucas bästa vän är Haley James, och han är ett romantisk intresse för Peyton Sawyer och Brooke Davis samtidigt. Han befinner sej i förhållande med Peyton i säsong 1, men att vilja vara med och kärleksfulla Brooke i säsong 2. Hans kärlek till de två fortsätter att vara ett problem under större delen av serien, och bortsett från basket, är hans största passion litteratur, citat från de böcker han läser används på showen. Lucas försöker hitta en balans mellan basket, hans genetiska hjärtsjukdom hypertrofisk kardiomyopati, och hans kärleksliv. Säsong 6 var Murrays förra säsongen som Lucas.


James Lafferty skildrar Nathan Scott, sonen som Dan har påstått, även om hans relationer med båda sina föräldrar är ansträngda även i de bästa av tider. I säsong 1, han och Lucas börjar som fiender, men band som vänner och bröder som visar fortskrider. Han först använder Haley som hämnd mot Lucas, men inte långt efter frigörande själv, och med tillstånd från sina föräldrar, gifter han sej med henne på grund av kärlek. Liksom sin far och Lucas, Nathan har en kärlek till basket och en dröm att spela på college. Men är hans dröm komplicerat som hans karriär på banan blir intrasslad med stödja hans familj.


Hilarie Burton spelar Peyton Sawyer, vars två största passioner i livet är musik och konst, hon använder sin konst för att uttrycka de frågor som spelar i hennes liv. Brooke Davis är hennes bästa vän, och hon är också nära vänner med Haley. I säsong 1, är Peyton en cheerleader och Nathan, den mest populära basketstjärna i Tree Hill High. Hon blir attraherad av Lucas efter att ha träffat honom, och snart blir förälskad i honom. I säsong 2, hon och Lucas blir avlägsen och då hon vänder sej till droger. Ser att hon är i kaos, kräver Lucas Jake för henne, någon hon började med romantiska känslor för nära slutet av säsong 1, och de två börjar dejta och blir förälskad. Genom hela serien är Peyton träffade en tragedi efter det andra och ansikten djupet av hennes kärlek till Lucas. Oavsett om saker är bra eller dåligt, är Lucas alltid där för Peyton. Säsong 6 var Burtons förra säsongen som Peyton.


Bethany Joy Galeotti (tidigare Bethany Joy Lenz) porträtterar Haley James Scott, kvintessensen av girl-next-door som är bästa vän med Lucas Scott. Haley växte upp med en stor familj men ofta tillbringade sin tid med Lucas och Karen eftersom hon ansåg att de behövde henne mer i sitt liv. Att arbeta som servitris på Karen's Café, och har allt som handledare på Tree Hill High presenterade Haley med stora möjligheter, såväl som hinder. Hennes liv är kastat för en loop när Lucas halvbror Nathan ber henne att handleda honom. Riskera sin relation med Lucas, håller Haley men på villkor att hennes bästa vän är inte längre plågas av Nathan och hans vänner. Detta ögonblick ändrar Scott familjen dynamiska evigt och gör en romans mellan Nathan och henne att blomstra. Som alla relationer, Nathan och Haley erfarenhet många upp-och nedgångar tillsammans hela säsonger och måste ta itu med konsekvenserna av varandras åtgärder.


Sophia Bush spelar Brooke Davis. I gymnasiet är Brooke den vackra kapten för hejarklacken och är Peytons bästa vän, men är också mycket nära med Haley. Hon är flickvän till Lucas två gånger. Även hennes liv verkar perfekt, hon är i smärta att göra med hennes avlägsna föräldrar, till sina vänner "oförmåga att ta ursprungligen henne på allvar, och svek mot Lucas och Peyton när de" dejtade "bakom hennes rygg. Hon övervinner slutligen svek, och är fast besluten att leva ett fullt och lyckligt liv.


Paul Johansson spelar Dan Scott, en gång stora basketspelare, som är pappa till både Lucas och Nathan, men han ursprungligen skyr Lucas. Efter hans giftermål med Deb vacklar och hon och Nathan försöker göra sej av med honom, kommer Dan onda i förgrunden. Efter Dan finner Deb att ligga med hans bror, Keith, ett krig utbryter mellan de två bröderna. Dan försöker gottgöra alla sina felsteg, men hela tiden strider hans inre demoner.


Barry Corbin spelar tränare Brian "Whitey" Durham, Korparna tränare i över 35 år, pensionär i säsong 4. Han och Dan såg aldrig öga mot öga och ofta bickered över deras olika åsikter om laget. Whitey beklagar ofta att hans hustru Camilla, och det faktum att han inte tillbringade mer tid med henne medan hon levde. Han går i pension efter Ravens äntligen vinna honom mycket eftertraktade NC State Championship titel men senare tar coaching position i ett kollegium tre timmar bort från Tree Hill, så att Nathan har chansen att spela college basket. Whitey gör ett framträdande i säsong 6 finalen.


Craig Sheffer spelar Keith Scott, Dan äldre, snällare, lågpresterande bror. Efter Dan valde Deb över Karen, hjälpte Keith Karen att höja Lucas (som fungerar som ett surrogat pappa till honom) och blev förälskad i henne, men de bara får ihop i säsong 3. Han har ett återkommande alkoholproblem och en pågående rivalitet med sin bror. När Dan misstar honom för den som försökte döda honom i återförsäljaravtalet eld, skjuter han honom efter belägringen på Tree Hill High och dödade honom omedelbart. Efter hans död, Karen födder deras dotter, Lily Roe-Scott. Keith förföljer Dan som en tonåring och som vuxen spöke, men senare förlåter honom för vad han har gjort. Han vägleder hans brorsöner (Lucas och Nathan) som en sorts skyddsängel hela säsong 4.


Moira Kelly skildrar Karen Roe, Lucas mamma. Dan övergav henne efter att hon blev gravid på gymnasiet, och med mycket hjälp från Dan's bror Keith (som på senare år är hennes älskare och far till sitt andra barn), höjer Karen Lucas att sträva efter sin bästa potential. Hon är förkrossad av Keiths död i säsong 3. I säsong 4, får hon nära till Dan igen innan veta att det var han som dödade Keith. Hon föder Keiths dotter, som hon ger namnet Lily Roe Scott. I Säsong 5, är Karen reser runt i världen med Lily. När hon återvänder för Lucas bröllop, är hon tillsammans med Andy Hargrove. Hon gör också ett framträdande i slutet av säsong 6.


Barbara Alyn Woods skildrar Deb Scott, Dans fru och Nathans mamma. Ursprungligen omfattas av en normal psyke, vänder hon senare neurotisk. Gift med Dan i sjutton år har gjort henne bitter och ledsen, och hon så småningom skilsmässor honom i säsong 3, hennes hat mot honom köra hennes försök att döda honom på en punkt. Deb striderna ett piller missbruk i säsong 2 och igen i säsong 4, men övervinner den för gott andra gången.



One Tree Hill Säsong 1


One Tree Hill Säsong 2


One Tree Hill Säsong 3


One Tree Hill Säsong 4


One Tree Hill Säsong 5


One Tree Hill Säsong 6


One Tree Hill Säsong 7


Kändisar jag vill se innan jag dör

Britney Spears


Lady GaGa


Ke$ha


Katy Perry


p!nk


Shakira


Rihanna


Taylor Swift


Eric Saade


Avril Lavigne


Lily Allen


Kelly Clarkson


Danny


Kylie Minogue


September


Madonna


Christina Aguilera

LAX - Kändisstället nummer ett!

Det tåls att repeteras, om du är i Los Angeles, glöm turen runt kändisarnas hem! Om du vill se din favoritstjärna, så är LAX det bästa stället att besöka! Vi såg stjärnor så som Blake Lively, det heta paret Katy Perry och Russell, modellen Georgia May Jagger och Twilight-stjärnan Bryce Dallas Howard resa genom flygplatsen alla under en och samma dag! Här är de, de äkta versionerna, inte helt uppklädda för röda mattan för en gångs skull! (Källa: posh24)


De ser heta ut ändå, uppklädda eller inte!


Blake reser med sin egen kudde


Bryce Dallas Howard


Georgia May Jagger rockar alltid en outfit!


Katy i perfekt make up som vanligt!


Det här är varför Lady GaGa tappar sitt hår!

Tillsammans med alla andra skönhetshemligheter hon avslöjade häromdagen talade hon även om en annan hemlighet om sej själv! Alla de där tokiga frisyrerna hon haft, alla gånger hon färgat det i olika nyanser av blondt har börjat förstöra hennes natruliga mörka hår! Hon behöver klippa sej hela tiden för hennes hår börjar falla av från all blekning! Det är lite läskigt faktiskt! Varför tar du inte kopierandet av Madonna ett steg längre Gaga och färgar det mörkt. Iallafall för en stund, i sann Madonna-stil! (Källa: DailyMail)

Den här veckans sämst klädda kändisar!

9. Milla Jovovich täckte hela sej själv i ett chockrosa tyg och satte ett guldbälte på det. Varför? Och ja just det, så matchade hon det med vita skor och röda läppar. Ett väldigt konstigt moment i modet.


8. Är Khloe Kardashian påväg till något slags goth-emo-trailer-trash party? Det ser ut som det!



7. Katie Holmes försöker för hårt att vara chic i den här lager på lager looken. Att bara sätta på sej massor av designerplagg ovanpå varandra gör dej inte moderiktig.


6. Chloë Sevigny brukar vanligtvis få oss att häpna med hennes snygga outfits. Men inte den här gången. Vi förstår vart hon är påväg med det här, men det bakåtslickade håret och de där strumporna blev det bara billigt, ledsen!



5. Vi är fans av artisten Florence Welchs hängivenhet till långa Boho-klänningar men den här Chanel-looken blev bara fel för henne. Någonting är bara fel med färgerna och den här formen för hennes kropp.


4. När ska Tyra Banks ge upp!? Hon kommer aldrig hitta en jumpsuit som passar hennes rumpa. Det räcker nu!


3. Selma Blair är forfrande fast i gravid-stil-träsket. Hon kan inte bestämma sej för om hon vill gömma eller visa upp magen och nu ser det bara hemskt ut. Som en dåligt klädd tonårskille.


2. Vi visade er samma stil förra veckan närThandie Newton blev till en mormor i den här frisyren. Men nu även med den här vintageklänningen och skorna. Vi glömmer att det här någonsin har hänt, det är bättre så!


1. Åh nej, Lily Allen har åkt på mormor-sjukan hon också! Hon promenerade runt i den här hemska färgen precis efter att ha varit så fantastisk på Fashion Week. Våra ögon gör ont!

De hetaste kändisparen med åldersskillnad!

Mariah Carey är 12 år äldre än sin man Nick Cannon


Beyoncé är 12 år yngre än sin man Jay-Z


Brad Pitt är 11 år äldre än Angelina


Demi Moore är 15 än sin man Ashton Kutcher


Hayden Panettiere är 13 år yngre än hennes pojkvän Wladimir Klitschko


Tom Cruise är 16 yår äldre än Katie Holmes

Måns Zelmerlöw har varit otrogen!

Drama, drama! Nu ska ni få höra något som kommer chockera er ordentligt! Lyssna på det här: Vi vet redan att Måns Zelmerlöw varit otrogen sen innan! Det avslöjade han i en intervju med NRJ men det var under sin gymnasietid. Så ja, Måns har varit otrogen även om det var längesen. Men nu verkar det som att historien upprepar sej igen om det vi hört stämmer! Yes, allas vår egen favorit Måns Zelmerlöw kanske inte är så oskyldig som han ser ut att vara!

Vi har nämligen hört från flera håll att han är otrogen mot sin flickvän Marie Serneholt! Flera gånger dessutom! Med olika tjejer! Och värre blir det, ryktet säger att han har en extra lägenhet som inte står i hans namn dit han tar sina tjejer. Det har även gått rykten om att Måns hade en het liten akt med en av artisterna under förra årets Melodifestival när han var programledare.

Vad hände med snälla Måns!?

En passionerad kyss. Äkta kärlek eller fake?

Sätt färg på din vårgarderob!

Den här stora trenden är tillbaka från 90-talet i vår. Visad på fashionweek med Gucci i spetsen är det skönt med en färgklick efter den senaste tidens neutrala mode. Och vad som är bra med det är att den inte alls är svår att bära upp, införskaffa dej bara ett par enfärgade plagg och mixa och matcha sedan fritt! Självklart har våra favoritkändisar redan hakat på trenden! Den här våren kommer allas garderober att se ut som smarties!

Camilla Belle i Gucci från topp till tå på Gucci/Roc Nation pre-grammy brunchen.


Jessica Stroup ute på stan i Herve Leger av Max Azria


Amanda Seyfried på sin egen premiär i en lågt skuren Giorgio Armani-klänning


Rachel Bilson ser ut som en söt humla i svart och gult


Rihanna tar det hela det nya till en ny nivå och låter håret vara en del av det.


Paris running gör ärenden i en söt flerfärgad klänning.


Solange Knowles dyker upp i en excentrisk men modern look för ett DJ gigg. Flätorna hade hon kunnat lämnat dock.


Leona Lewis visar upp en ny lite glamourösare stil på röda mattan


Sophia Bush på väg till ett event i en klänning från Alexander Wang


Ciara ser elegant ut i en svart och vit klänning


Trendsetter Blake Lively på inspelningen av Gossip Girl

25 saker du inte visste om Britney Spears!



Har ni någonsin undrat vad Britney Spears favoritglass är? Vet ni vilka blommor hon älskar mest? Tror ni att hon kan laga mat till sina barn? Tja här är all insiderinfo direkt från megastjärnan hon själv! Britney satte sej ner med US Magazine och delade med sej av 25 aldrig tidigare avslöjade hemligheter om henne själv, som faktumet att hon var den som först stötte på hennes pojkvän Jason Trawick! Vissa av dessa är superroliga! Här är listan - enjoy!

1. Min favoritglass är apelsinsorbet.

2. Jag badar två gånger om dagen.

3. Jag älskar att tugga på is.

4. Jag blir en ruskigt bra fejkdinosaurie när jag leker med mitt livs två kärlekar, Sean 5, och Jayden. 4.

5. Mina favoritblommor är vita liljor.

6. Jag är ett stort fan av animerade filmer.

7. Jag kan äta choklad på morgonen, eftermiddagen och natten.

8. Jag älskar att shoppa i boutiquer.

9. Jag har mer än 50 väskor i min garderob.

10. Jag har mer än 50 jackor i min garderob.

11. Jag älskar att rita.

12. Jag gillar att koka spagetti.

13. Jag är i hemlighet en fotograf.

14. Jag är beroende av onlineshopping.

15. Jag samlar på dockor.

16. Jag älskar Adeles nya album.

17. Jag vill verkligen lära mej ett nytt språk.

18. Jag spelade basketboll -- förvar -- i high school.

19. Jag äger inte en mobiltelefon.

20. Jag städar konstant mitt hus.

21. Min favoritdrink är ett sött iste.

22. Jag älskar I Love Lucy.

23. Jag bäddar min egen säng varje morgon.

24. Det var jag som tog första steget med Jason Trawick.

25. Jag kvaddade min mammas Lexus i high school.

Den här veckans bäst klädda kändisar!

9. Kim Kardashian är bra på att matcha plagg så att de tillsammans blir perfekta. Vi älskar varje detalj av den här smarta cocktail inspirerade looken!


8. Fearne Cotton ser vårfräsch ut i den här klänningen från hennes egen kollektion! Kanske att retrohåret var lite för mycket dock...?


7. Flytta på er Glee-tjejer, Heather Morris har just tagit över fashionista titeln! Vi älskar den här spetsdetaljerade outfiten och de röda läpparna.


6. Sienna Miller och hennes syster Savannah bevisade varför deras märke Twenty8Twelve är en sådan succé, de har båda en sådan snygg personlig stil också!


5. Fashion-power paret Stella McCartney med sin man Alasdhair Willis i sina fantastiska baskläder!


4. Naya Rivera från Glee kom till Paley Centre partyt i en glammig vintagepinup-look! Vi tycker att hon ser fantastisk ut med den höga midjan och de ljust turkosa klackarna med peep-toe!


3. Heidi Klum är så mycket snyggare i sin gatustil än när hon försöker för mycket på röda mattan ibland! Vi älskar den här lager på lager looken på henne!


2. Fashionistan Caroline Sieber är alltid i framkant av vad som är det senaste och den här boho-maskulina looken är på uppgång!


1. Hon är så fantastisk utan att anstränga sej! Även när Elle Macpherson bär jeans och en tröja är hon aldrig nerklädd! Jeansen är heta, klackarna söta och väskan fantastisk. Allt har kvalité och är perfekt tillsammans.

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Andreas Johnson på 41-årsdagen ! :)


Grattis Reese Witherspoon på 35-årsdagen! :P


Avril Lavigne - What The Hell

bästa låten & skönaste videon någonsin fan :D
och omg vad söt hon e!


Lady GaGa & Katy Perry








Rulltårtan 2011

hahaha jag bakade nyss rulltårta. jag lovar, jag har aldrig gjort de förut och aldrig kollat på när någon har gjort de och recept kan ibland vara lite svåra. haha de bara knaprar för de vart för mkt socker. haha ja vilket garv de vart här hemma när jag visade hur den blev, haha och innan den var klar så gick jag in te mamma och dom för dom kollade på tv:n , hon bah "du får ta ut den tidigare för annars blir den bränd" jag gick ut och kollade! haha halva var fan KOLSVART, hahaha xD
och den var jäätte tunn oxå, rulltårta gör jag aldrig igen! vill inte ens smaka den..
resultatet då:

skärde bort de brända

såhär ska den se ut ja..

ingen kommentar! (pannkaka) ?

haha detta gör jag aldrig igen!


Lady GaGa avslöjar sina skönhetshemligheter!


Har ni någonsin undrat hur galna Lady GaGas skönhetsrutiner inte måste vara? Tja, tänk igen! I en nylig intervju med People Magazine, så avslöjade popikonen att hennes skönhetsrutiner faktiskt är relativt normala! Det sista hon gör innan hon lägger sej är att borsta tänderna, hennes skönhetsinspirationer är hennes mamma Cynthia Germanotta och Prinsessan Diana och hon tvättar enbart sitt ansikte med elfenbenstvål efter sin mammas rekommendation. Hon säger att hon däremot har en dålig vana av att gå och lägga sig med smink på varje natt, men att hon kommer undan med det eftersom hon har bra gener. Hon erkänner också att hon alltid bär med sig solskydd eftersom hon inte gillar att sola ansiktet eftersom det är dåligt för rynkor.

Hennes viktigaste tips av dem alla dock, är att aldrig försöka vara någon du inte är, eftersom det är tråkigt. Så om du är intresserad av att förändra något, så rekommenderar hon att du istället skippar mascaran och lösögonfransarna och bara använder eye-liner, eftersom det är mer modernt. Låter som förvånansvärt vettiga tips GaGa!

Musik Topp 40 - Britney Spears - Till The World Ends


01.(03) Britney Spears - Till The World Ends [2 weeks @ nr 1]
02.(02) Eric Saade - Popular
03.(01) Danny - In The Club [1 week @ nr 1]
04.(04) Lena Philipsson - Idiot [4 weeks @ nr 1]
05.(05) Adele - Someone Like You
06.(14) Jay Sean feat. Lil Wayne - Hit The Lights
07.(08) Neon Trees - Your Surrender
08.(19) Taio Cruz feat. Kylie Minogue - Higher
09.(06) Lady GaGa - Born This Way
10.(10) P!nk - Fuckin' Perfect [2 weeks @ nr 1]
11.(07) The Sounds - Better Off Dead
12.(--) Rihanna - California King Bed
13.(--) Ke$ha - Cannibal
14.(17) Michael Jackson - Hollywood Tonight
15.(15) Lena Philipsson feat. Dead By April - Dancing In The Neon Lights
16.(29) Katy Perry feat. Kanye West - E.T. (Futuristic Lover)
17.(32) Jennifer Lopez feat. Pitbull - On The Floor
18.(11) Rihanna - S&M [1 week @ nr 1]
19.(30) Eminem - Space Bound
20.(20) Lifehouse - Falling In
21.(21) LMFAO feat. Lauren Bennett, GoonRock - Party Rock Anthem
22.(39) Chipmunk Feat. Chris Brown - Champion
23.(--) Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath
24.(12) Britney Spears - Hold It Against Me [2 weeks @ nr 1]
25.(17) Love Generation - Dance Alone
26.(18) Loreen - My Heart Is Refusing Me
27.(27) Jessie J feat. B.o.B. - Price Tag
28.(28) Dr Dre feat. Eminem & Skylar Grey - I Need A Doctor
29.(13) Dilba - Try Again
30.(23) The Lonely Island feat. Akon - I Just Had Sex
31.(25) Neon Trees - 1983
32.(26) September - Party In My Head
33.(33) Kat Deluna - Dancing Tonight
34.(34) Roxette - She's Got Nothing On (But The Radio)
35.(22) Enrique Iglesias feat. Ludacris & DJ Frank E - Tonight (I´m Lovin´You)
36.(24) Adam Lambert - Aftermath (Billboard Remix)
37.(31) Avril Lavigne - Push
38.(36) Linkin Park - Burning In The Skies
39.(--) Inna - Sun Is Up
40.(40) Jay Smith - Like A Prayer

Out:
The Ark - Breaking Up With God
Danny - In Your Eyes
The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough
Bruno Mars - Grenade






Shakira "Sale El Sol" - new video


Hotel Gyllende Knorren

Hanna och jag ska på bio om 45 minuter, vi ska se denna ist :D

Shopping

varit på stan med Hanna idag, och de blev lite från gina & hm :)


Ke$ha visar upp sej i "tantbikini" på stranden

Spana in bilderna från stjärnans dag på stranden på bilderna under.

På nytagna bilder njuter popstjärnan Ke$ha av solen på stranden i Australien. Men bilderna har väckt kritik på nätet, där sångerskan kritiseras för sin "osmickrande tantbikini". Är den ful – eller helt okej? Avgör själv!


Popsångerskan visar upp sig på stranden i Adelaide, Australien.




Hon är där under sin världsturné och passar på att njuta av det vackra vädret tillsammans med sin familj.





Alla verkar dock inte gilla hennes svarta bikini med hög midja.




På nätet haglar kommentarer om att den är osmickrande för stjärnans figur och att underdelen ser ut som ett par "mormorstrosor".





"VI har tidigare sagt att Ke$ha verkligen borde anlita en modestylist", skriver kändisbloggaren Perez Hilton, "men trodde aldrig att hon skulle behöva hjälp med sina badkläder."






"Det är den mest avskyvärda bikini jag någonsin sett", skriver en kommenterare. "Jag är 43 och hon ser ut att vara äldre än jag."





En kändissajt spekulerar att hon har på sig bikinin för att skämta med paparazzifotograferna.





Kesha själv ser dock nöjd och glad ut, och gör några yogaställningar på stranden innan hon tar ett dopp.





Hon är dock inte den som är rädd för att sticka ut outfitmässigt...




"Det finns inga regler", sa sångerskan nyligen om sin skönhetsfilosofi.





källa: improveme.se

LIKSOM KOMIGEN LÅT HENNE HA PÅ SEJ VAFAN HON VILL? ;oo

jag röstade "inte direkt snygg, men så farlig var den väl inte" på henne.

Kenza

ifrån Kenzas blogg:

Hej då Kenza - uppdaterar inte sin blogg mer!

Nej! Nu kan vi tänka oss att Kenza ramlar ner kanske någon placering på bloggportalens lista, för utan uppdatering - inte så många besökare! Hon säger att hon mår bra, att hon är okej men att på grund av personliga skäl så lägger nu Kenza Zouiten ner bloggen. Som tur är är det bara för ett par dagar. Idag skrev Kenza nämligen på sin blogg att hon kommer att ta ett litet uppehåll. Vi hoppas att hon mår bra och att hon är tillbaka snart! Källa: posh24

Fina byxor!

Khloe Kardashian kan mode! fan vilka underbart fina byxor!! och särskilt på henne aso
vill ha... :(


snygg klädstil överhuvudtaget förresten.. :)

Idolerna - Då och nu!

Darin:

<-- Då | Nu -->

Agnes:

<-- Då | Nu -->

Danny:

<-- Då | Nu -->

Erik Segerstedt:

<-- Då | Nu -->

Ola Svensson:

<-- Då | Nu -->

Sibel:

<-- Då | Nu -->

Daniel Lindström:

<-- Då | Nu -->

Sebastian:

<-- Då | Nu -->

Ett av Sveriges största nöjesprogram har tagit fram många av våra musikstjärnor! För vissa har det gått lite bättre, medan andra får kämpa lite hårdare för att synas. Vi kan i alla fall konstatera att Idol i stort sett är en direkt inkörsport till Melodifestivalen. Nästan alla av dessa har synts nyligen i och med sin medverkan i Mello! Har du glömt bort hur de såg ut när de var med i Idol? Här får du i alla fall en liten nostalgitripp med några gamla deltagare!

Det är dags för ränder!


Breda eller smala ränder - du väljer!


Rachel Bilson är het i sina ränder .


Så här bär du rände ri färg, precis som Fearne Cotton!


Kim Kardashian i svart och vitt.


Fashionistan Chloe Sevigny.


Claudia Schiffer i en bastopp med ränder.


Sasha Grey.


Låt inte bara dina ränder gå horisontellt, de får gärna byta riktning, oväntat som väntat.


Katie Holmes i söta ränder.


Mixa och välj mellan de ränder som tilltalar dej mest.


Catherine Zeta-Jones i marina ränder.




Rihanna


Nadine Coyle.


Taylor Swift i randig tröja.

Ränder är verkligen heta den här säsongen! Vissa av de här kändisarna har valt att bära dem i de klassiska färgerna, men våga ta ut svängarna! Vi har sett ränder i alla möjliga olika färger på samma plagg i på catwalken inför våren och sommaren. Att bära färglada ränder är dessutom ett bra sätt att göra det klassiska lite mer modernt.

De är även bra för att bygga upp en snygg basoutfit, perfekt för skolan eller för en dag av shopping!

Stiltips: Det är gult som gäller nu!

Elle Macpherson i en söt gul blus.


Kristen Stewart i en gul kjol.


Naomi Watts satsar på gula skor!


Precis som Paloma Faith.


Kylie Minogue på promenad i soliga byxor.


Ashley Tisdale med en gul väska från Balenciaga.


Amanda Seyfrieds pojkvän Dominic Cooper i en cool mössa.


Paris Hilton bär en knallgul klänning


Jessica Lowndes kör på med gula accessoarer.


Ashlee Simpson i en hippie-stylad outfit i gult.


Stephanie Pratt med en gul väska.


Som du redan vet är starka färger en av den här vårens hetaste trender. Det är hett att göra ett ordentligt avtryck, och varför inte göra det i gult? Ett soligt nagellack eller en knallkul kuvertväska är bra detaljer att satsa på om du inte vill gå hela vägen. En annan fördel med den här färgen är att du ser extra fräsch ut i den när du väl börjat få lite vårsol i ansiktet!

cp-idioter!

fan ingenting funkar! hur i helvete lägger man in youtube länkar på bloggen!?
fan vrf funkar de inte längre !? :'( :S :O


Taylor Swift live igår på Milan i Italien






Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Queen Latifah på 41-årsdagen!:)

Britney Spears - Till The World Ends

Britney Spears nya låt, så jävla bra! :)





Galapremiär: Hur många lingon finns det i världen?

Lite bilder ifrån premiären som var förut

Agneta Sjödin

Anders Lundin och Mats Melin

Anders Lundin och Kerstin Ryhed Lundin

Biograf

Biograf

Cecilia Forss

Eva Funck Beskow och Erland Beskow



Cecilia Forss


Anders Lundin och Kerstin Ryhed Lundin


Marie Robertson

Lina Hedlund

Förmingel

Glada Hudik - Bosse östlin, Pär Johansson, David Gustavsson, Ellinore Hollmer, Theresia Widarsson, Maja Carlsson, Mats Melin och Lena Koppel

Josefin Ljunggren och Sverrir Gudnason

Lisa Nilsson

Marie Elfstrand och Henry Stenson

Nanne Grönvall och Anne-Lie Rydé

Rakel & Denize

Sara Sommerfeld

Tomas Brolin

Ulf Synnerholm och Vanna Rosenberg

Ulla Skoog

Higher

fyfan vad jag älskar Körslaget tjugohundraelva's trailer som går just nu på fyran. den är så bra så de finns inte! visst e den bara 40 sekunder lång, men alla är så sjukt bra i den och älskar just "videon" oxå, haha har fan låten på min mobil med både dom i körslaget och originalet som sjungs av Taio Cruz & Kylie Minogue, låten heter "Higher" om de är någon som vill lyssna på den. och sen så är ju Andreas Johnson så sjukt snygg i videon oxå, har en bild ifrån den här:


Lite planer framåt

idag är det onsdag och då händer de väl inte något särskilt? klockan är ju snart halv 7 på kvällen. haha och förresten så ska jag berätta en grej! haha, hanna och jag kom försent te skolan idag. liksom de var såhär, vi missade första bussen vid halv åtta och då fick vi gå tbx hem till mej som tar 10min, vi gick hem och sen åt vi frukost och kollade busstabellen när nästa buss gick, den gick 9.14 så vid nio började vi gå ner och de tog ju 10min som planerat då, och sen är klockan då 10 över nio. min mamma skickar sms och frågar om vi är på bussen, jag bah: nej, vadårå? "den ska ju vara hos er vid 9.03" haha ojdå! vi orkar inte gå in igen och vänta på nästa buss som går halv 11, vi har ju liksom redan missat engelska, kemi och lite av matten och sånt. så min mamma åker ifrån jobbet och skjutsar oss till stan och där missade vi bussen till skolan oxå, haha jag skojja! då åkte vi med bussen till skolan vid 9.40 och sen så kom vi till skolan kanske typ kvart,tio i eller något och då hade vi matte, tråkigt :) men aja, haha så såg min morgon ut idag då! haha :)

fredag: slutar tio i ett så då följer jag med Hanna, hon ska ta piercing i örat, och sen ska hon träna och sen ska vi på stan och sen sova hos henne.

lördag: bio med hanna, vi ska se "Hur många lingon finns det i världen" ? hehe(: de ska bli kul, och sen åker vi hem till mej och sover där.

2a april: ULLARED MED HANNA (mamma,pappa) !! :D<3

shihuu vilken rolig vecka + senare!!

juste engelska prov imorn oxå då.. haha missade ett engelska prov idag så jag får göra två imorn ist


Grattis Eric Saade - Här är dina senaste år i bild!


Eric med Måns Zelmerlöw och Darin!


Eric på Allsång på Skansen!


Eric gillar sina handskar i sann Michael Jackson stil


"Popular" !


På biopremiär av filmen Trassel


Eric Saade i Hudiksvall på Julias Sjärnskott


Eric är nervös under Mello med Salem al Fakir!




Eric i Göteborg!


Wetlook deluce, Saade under uppträdandet i Melodifestivalen förra året!


Melodifestivalen i Sandviken, här under repetitionerna av "Manboy" uppträdandet!


Flickvännen Molly Sandén och Eric Saade.


Eric i Sandviken!


På scen!


Eric i Linköping


Finalen i globen i år, Eric på efterfesten!

Grattis Eric Saade! Sveriges egna Justin Bieber förtjänade verkligen segern i årets Melodifestival. För att fira att Eric nu representerar Sverige i Eurovision tänkte vi visa lite av Eric, från då till nu! Du behöver inte sjunga om att du ska bli "popular" Eric, det är du redan!

Visste du förresten det här om Eric? Han har varit programledare på Disney Channel där han bland annat har intervjuat Zac Efron och Vanessa Hudgens när de var på besök i Sverige. Han meddelade 2009 att han tänkte satsa på sin solokarriär och lämnade då gruppen "What's up", hans första singel heter "Sleepless" och i förra årets Melodifestival gick han direkt till final och placerade sig som trea i finalen. Lite bättre i år med andra ord!

Den här veckans bäst klädda kändisar!

9. Amanda Seyfried i en av de här säsongernas största trender - fuschia!


8. Karolina Kurkova virar in sig på ett elegant vis i kylan i Europa på Fashion Week. Vi älskar byxorna med de där skorna!


7. Nicky Hilton bär en to-die-for leopardmönstrad partyklänning och tar det hela ett steg längre men ett coolt skärp.


6. Lilo så här ska man göra det - det är så här man bär en skinnklänning! Jennifer Hudson var hur fin som helst i den här A-linjeformade hudfärgade klänningen.


5. Det kan aldrig bli fel med en elegant och klassisk svart och vit. Zoe Saldana visar hur man gör det snyggt och modernt.


4. Sofia Vergara visar varför den lilla svarta alltid är modern. Hennes sexiga kurvor har aldrig sett bättre ut än i den här enkla snygga saken.


3. Nej, vi har inte blivit helt tokiga, tänk er den här klänningen som Betsey Johnson bär men i en annan kombination, den är fantastiskt och vi älskar henne iallafall!



2. Stella McCartney är frottningen av att klä sig snyggt bara på bas-kläder. Den här kappan, jeansen och boots kombon är en tidlös vinnare!


1. Vi älskar allt som Kate Bosworth sätter på sej och hon stylar sej själv på ett sådant snyggt vid. Det måste vara hennes tur att vara etta på bäst klädda, hon förtjänar det!



Vi älskar vårfärgerna och mönstren som redan finns överallt på röda mattan och som bärs upp av kändis-fashionistas. Både på fester, stan, gatan och events. Här är några av våra favoritoutfits som sitter på bland annat Nicky Hilton, Zoe Saldana och Jennifer Hudson. Du vet, de coola tjejerna!

Den här veckans sämsta klädda kändisar!

9. Okej de här färgerna är ganska söta på Emma Stone, men den här klänningen passar inte hennes kropsstyp alls, hon bör bära något mer ungdomligt!


8. Katy Perry's blå hår, vi är så trötta på det!


7. Är det bara vi eller har Fergie tappat placeringar på fashionista-listorna på senaste tiden? När var sist vi såg henne var hon söt och välstylad? Vi kan inte ens komma ihåg. Hon försöker för mycket.


6. Ännu ett märkligt klädval från Lindsay Lohan när hon dyker upp i rätten. Den här gången i en väldigt för tight beige mini-läder klänning. Hon tappar all färg i ansiktet till den där klänningen, speciellt med det där blekta håret!


5. Perez Hilton har du inte pengarna att anlita en stylist? Om inte, be en av dina kändiskompisar att hjälpa dej då, du behöver det!


4. Jersey Shores Deena Nicole Cortese i en löjlig ormskinnsklänning som ser ut att komma från någon lågpriskedjas bortvalda plagg. Ingenting blir rätt här!


3. Nej! Vanessa Hudgens har begått en av de värsta modebrotten någonsin - kameltån! Det där V:et får inte synas! Du av alla borde veta bättre!


2. Aubrey O'Day är känd för hennes galna dockstil, speciellt på röda mattan! Det är därför hon så ofta är tjejen med mest kostymliknande outfit...


1. Kelly Bensimon är galen det visste vi, men wow - vi trodde aldrig att hon var tokig nog att dyka upp på röda mattan i ingenting förutom en baddräkt och en kofta. Usch!

Stalker greps inne i Madonnas hus!


Madge orkar inte med stalker-drama!

Vi är glada att hon inte var hemma ialf!




Ännu en galen stalker! En polsk man kallad Grzegorz Matlok krossade ett fönster och klättrade in i Madonnas Mansion i London igår! Väl där inne började han stjäla saker, lyckligtvis gick larmet och vakter kunde ta honom på bar gärning inne i huset. Tur var väl att Madonna och hennes barn inte var hemma eftersom de var i New York för att gå på Madonnas mormors begravning. Läskigt att stalkers kan ta sig in i stjärnornas hem så där enkelt! Källa: Sun


Nu hade du tur Eric Saade!







Först vinner han Mello och sen får han experterna att säga att han verkligen har en chans att ta hem hela Eurovision. Och nu verkar det som om turen sitter i för Eric. Eurovision har nämligen precis släppt startnumren för den stora tävlingen och gissa vad? Eric har fått samma startnummer som Carola och Abba haft när de vunnit Eurovision! Yes! Nu håller vi tummarna för att nummer åtta inte har tappat sin turstatus! Källa: posh24

Love Generation

så jävla bra låt! :D


Love Generation - Love Generation<3

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Monica Cruz på 34-årsdagen! (:
(OMG VAD LIK HON ÄR SIN SYRRA FÖRRESTEN)!


Här är Shakiras nya kärlek!

Wow, bäclet på skilsmässopapprena har knappt torkat förrän Shakira är kär igen! I januari gjorde hon slut med sin sedan länge partner och manager Antonia de la Rua och nu har hon alltså fastnat på bild när hon kysser Barcelona-fotbollsstjärnan Gerard Pique! Båda har försökt förneka ryktena, men nu har de blivit ertappade på bar gärning! Lips don't lie Shakira ;) Källa: posh24

Är det kärlek?





Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis will.i.am & Eva Longoria på 36-årsdagen! :)<3


Musik Topp 40: Danny - In The Club



01.(03) Danny - In the club [1 week @ nr 1]

02.(07) Eric Saade - Popular
03.(01) Britney Spears - Till the World Ends [1 week @ nr 1]
04.(02) Lena Philipsson - Idiot [4 weeks @ nr 1]
05.(09) Adele - Someone Like You
06.(04) Lady GaGa - Born This Way
07.(06) The Sounds - Better Off Dead
08.(10) Neon Trees - Your Surrender
09.(12) Jennifer Lopez feat. Pitbull - On The Floor
10.(05) P!nk - Fuckin' Perfect [2 weeks @ nr 1]
11.(13) Rihanna - S&M [1 week @ nr 1]
12.(11) Britney Spears - Hold It Against Me [2 weeks @ nr 1]
13.(16) Dilba - Try Again
14.(14) Jay Sean feat. Lil Wayne - Hit The Lights
15.(08) Lena Philipsson feat. Dead By April - Dancing In The Neon Lights
16.(29) Michael Jackson - Hollywood Tonight
17.(15) Love Generation - Dance Alone
18.(28) Loreen - My Heart Is Refusing Me
19.(**) Taio Cruz feat. Kylie Minogue - Higher
20.(20) Lifehouse - Falling In
21.(--) LMFAO feat. Lauren Bennett, GoonRock - Party Rock Anthem
22.(18) Enrique Iglesias feat. Ludacris & DJ Frank E - Tonight (I'm Lovin´You)
23.(19) The Lonely Island feat. Akon - I Just Had Sex
24.(--) Adam Lambert - Aftermath (Billboard Remix)
25.(23) Neon Trees - 1983
26.(17) September - Party In My Head
27.(27) Jessie J feat. B.o.B. - Price Tag
28.(21) Dr Dre feat. Eminem & Skylar Grey - I Need A Doctor
29.(22) Bruno Mars - Grenade
30.(30) Eminem - Space Bound
31.(--) Avril Lavigne - Push
32.(24) Katy Perry feat, Kanye West - E.T. (Futuristic Lover)
33.(--) Kat Deluna - Dancing Tonight
34.(40) Roxette - She's Got Nothing On (But The Radio)
35.(26) The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough
36.(32) Linkin Park - Burning In The Skies
37.(31) Danny - In Your Eyes
38.(33) The Ark - Breaking Up With God
39.(35) Chipmunk Feat. Chris Brown - Champion
40.(37) Jay Smith - Like A Prayer

Out:
P!nk - Raise Your Glass [6 weeks @ nr 1]
Sebastian - No One Else Could
E-Type - Back 2 Life
Adele - Set Fire To The Rain
Killabite - Follow Me Home

Kändisarnas olika stilar


Taylor Swift

P!NK

Kelly Clarkson

Lily Allen

Lady GaGa

Katy Perry

Ke$ha

Madonna

Shakira


Femme Fatale



måste bara ha den här skivan! :) det släpps den 25e mars, aso om 11 dagar, fan tyyp bah en vecka juh (A)
låtarna som är med:
Till The World Ends
Hold It Against Me
Inside Out
I Wanna Go
How I Roll
(Drop Dead) Beautiful
Seal It With A Kiss
Big Fat Bass
Trouble For Me
Trip To Your Heart
Criminal
Gasoline

jaaaaa!

hann vann!!!! <3


Placeringen då:
1: Eric Saade - Popular: 193 p
2: Danny - In The Club: 149 p
3: The Moniker - Oh My God! : 124 p
4: Sanna Nielsen - I'm In Love: 114 p
5: Swingfly - Me And My Drum: 93 p
6: The Playtones - The King: 79 p
7: Linda Bengtzing - E Det Fel På Mej? : 58 p
8: Nicke Borg - Leaving Home: 57 p
9: Sara Varga - Spring För Livet: 50 p
10: Brolle - 7 Days And 7 Nights: 29 p

Hejja Eric!

Nu måste han vinna!! :)


Melodifestivalen ikv

kopierat ifrån aftonbladet just nu!


Jag hejar på dej Daniel!

ikväll gäller de i melodifestivalen! heejja Daniel Karlsson (The Moniker) <3

hoppas:
1: The Moniker - Oh My God!
2: Eric Saade - Popular
3: Sanna Nielsen - I'm In Love
4: Danny - In The Club
5: Nicke Borg - Leaving Home
6: Linda Bengtzing - E Det Fel På Mej?
7: The Playtones - The King
8: Brolle - 7 Days And 7 Nights
9: Sara Varga - Spring För Livet
10: Swingfly - Me And My Drum

tror:
1: The Moniker - Oh My God!
2: Eric Saade - Popular
3: Danny - In The Club
4: Sanna Nielsen - I'm In Love
5: Nicke Borg - Leaving Home
6: Linda Bengtzing - E Det Fel På Mej?
7: Sara Varga - Spring För Livet
8: Brolle - 7 Days And 7 Nights
9: The Playtones - The King
10: Swingfly - Me And My Drum



kopierat just nu på svt.se

Lady GaGa designar för välgörenhet!



Armbandet!




Lita på Lady GaGa att ta snabba initiativ! Knappt ett dygn efter att jordbävningen och tsunamin slog till i Japan och orsakade förödande skador, så har Lady GaGa släppt ett specialdesignat välgörenhetsarmband för att hjälpa de drabbade! Armbandet är i den japanska flaggans färger och har texten "Vi ber för Japan" skrivet på både engelska och japanska, och hennes ikoniska monsterklo är även tryckt på den! Armbanden kostar bara $5 också, så vi slår vad om att en hel del små monster kommer att stötta henne i hennes goda gärning!

Hon tweetade följande, "Jag designade ett japanskt bedje-armband. Köp den/donera här och ALLA vinster kommer att gå till hjälpinsatser. Kom igen Monster"

Kommer ni att köpa armbandet? Källa: Posh24

Madonna i sorg om sin 99-åriga mormors död

Pop legenden Madonna sörjer hennes mormors död, som avled vid en ålder av 99. Madge mormor Elsie Mae Fortin dog igår i Bay City, Michigan. Fortin, hennes egen mor dog år 1963 i bröstcancer - Madonna var bara fem år gammal vid den tiden. Strax innan stjärnan var invald i Rock and Roll Hall of Fame 2008, berättade Elsie sin lokala tidningen, Bay City Times: "Hon har gjort saker som jag inte gillade, men på samma gång hon är mitt barnbarn och jag älskar henne fortfarande och jag är stolt över hennes hårda arbete ... Hon har varit bra för mej. "The Queen of Pop publicist sa i ett uttalande: "Jag är ledsen, men Madonna kommer inte att utfärda några uttalanden eller samtala med media om sin mormor det är en helt personlig fråga till henne ."....

När ska du komma över din blåa fas Katy Perry!



Trött på den här looken nu!



Vi älskar den här outfiten dock.

Popstjärnan Katy Perry är i Paris för tillfälle, precis som många andra kändisar är hon och spanar in Paris Fashion Week. Katy turnerar också och promotar sitt senaste album "Teenage Dream". Vi slåt dock vad om att hon är den enda kändisen som springer runt i modets huvudstad i blått hår! Vi antar att det är inför ett uppträdande, men ärligt talat.. Vi är trötta på den här looken nu! Källa: posh24

tråkar...

just nu så sitter jag o tråkar... har känt mej ganska så aktiv på bloggen på sistonde faktiskt! haha :) i helgen så har jag varit med Hanna och sånt, hon sov hos mej ifrån i måndags till idag tror jag att de var, haha, kommer inte ihåg :o
aja, just nu så sitter jag i köket och ska gå och tvätta håret, sen efter de tror jag de blir film, vet ej vilken riktigt än :)
Hanna undrar jag var hon tog vägen på msn, vi cammade och helt plötsligt så somnade hon, och då låg hon där med cammen på i ca 2 timmar kanske och sen helt plötsligt så loggade hon ut utan att jag såg de, aja hon kanske vaknade, men ändå. idag så har jag varit i skolan, efter de varit lite på stan och sånt och sen hemma med Hanna. sen när hon drog vid.. ja vad kan de ha varit typ vid kvart i 5 kanske så åkte hon hem och då har jag suttit vid datorn och gjort lite olika. imorn så är de torsdag, då har vi redovisningskväll i skolan, haha fan vad pinsamt! nejvars :) efter de vet jag ej vad jag ska göra, förhoppningsvis träffa Hanna :) och sen har vi studiedag på fredag bara för att vi är i skolan ifrån klockan åtta på morgonen till halv tre på eftermiddagen och kommer tillbaks klockan 6-8 sen på kvällen. jag har så jäääävla tråkigt just nu! haha aja nu ska jag inte sitta och klaga.. äh fan jag tar en dusch ist, ja de gör jag, haha. ha de bra, få se om jag bloggar imorn, inte omöjligt att jag tittar in en stund kanske. pusshej

dagens låt: popular


De blir körledare i nya säsongen av Körslaget


Lisa Miskovsky, Ann-Louise Hanson och Jasmine Kara (på bilden)

Gry Forssell är tillbaka som programledare även den här gången. De sju körerna kommer att ledas av en grupp artister som rymmer såväl garvade veteraner som heta nykomlingar - och en profil som redan är välbekant i Körslaget-sammanhang...

 

Jasmine Kara
R&B- och popsångerskan Jasmine Kara är född 1988 i Örebro och släppte sitt debutalbum ”Blues Ain’t Nothing But a Good Woman Gone Bad” i juli 2010. Hon har bland annat medverkat i Allsång på Skansen och framträdde under Love Stockholm i samband med kronprinsessan Victorias bröllop.

 

Ann-Louise Hanson
Ann Louise har stått på scenen sen hon var sex år gammal. Hon har sjungit med Leif Kronlunds orkester och bildade gruppen Glenmarks tillsammans med maken Bruno Glenmark. Hon har turnerat med såväl Cornelis Vreeswijk som Lill-Babs, men är kanske allra mest känd för att ha medverkat i Melodifestivalen inte mindre än 13 gånger – svenskt rekord!

 

Lisa Miskovsky
Lisa slog igenom med hiten ”Driving One of Your Cars” 2001 och vann prompt Rockbjörnen som Årets nykomling 2002. Hennes tre första soloalbum har sålt över 200 000 exemplar, och hon har även skrivit material till andra artister och gästspelat hos bland andra Kent och In Flames. Hennes fjärde och senaste album heter Violent Sky och släpptes i slutet av januari 2011.

 

Gabriel Forss
För trogna Körslaget-tittare behöver Gabriel knappast någon längre presentation: våren 2010 var han som bekant expertkommentator i just Körslaget. Den här gången tar han rollen som körledare. Gabriel slog igenom med gruppen Blond i Melodifestivalen 1997. Han har också varit värd för egna programmet Förfest hos Gabriel i SVT.

 

Jakob Samuel
Jakob är sångare i hårdrockande The Poodles, som fick sitt breda genombrott i Melodifestivalen 2006. Första albumet, "Metal Will Stand Tall", kom samma år. Pudlarna gjorde ett återbesök i Melodifestivalen 2008, då tillsammans med E-Type. Innan Poodles hann Jakob spela med ett flertal andra band, och vann Rock-SM 1988 tillsammans med Yale Bate.

 

Casper Janebrink
Casper är sångare och basist i dansbandet Arvingarna, som vann den svenska Melodifestivalen 1993 med låten "Eloise". De har återvänt till Melodifestivalen ytterligare tre år. Arvingarna bildades 1989 och har släppt 15 plattor (samlingar inkluderade).

 

Andreas Johnson
Andreas slog igenom med buller och bång 1999 tack vare låten "Glorious" från andra soloalbumet "Liebling". Andreas har hittills släppt fem originalalbum som soloartist, och har tävlat i Melodifestivalen tre gånger – andra gången tillsammans med Carola Häggkvist.

 


Startordning i Melodifestivalfinalen 2011 final!



På lördag är det dags för finalen i Melodifestivalen 2011 som sänds direkt från Globen i Stockholm. De tio bidrag som tävlar om att bli Sveriges representant i Eurovision Song Contest i Düsseldorf i maj är:

Startordning:

1.In the Club

Upphovsmän: Fredrik Boström, Peter Boström, Danny Saucedo

Artist: Danny Saucedo

2. Spring för livet

Upphovsmän: Sara Varga, Fredrik Boström

Artist: Sara Varga

3. Oh My God!

Upphovsmän: Daniel Karlsson

Artist: The Moniker

4. 7 Days And 7 Nights

Upphovsmän: Brolle

Artist: Brolle

5. E det fel på mej?

Upphovsmän: Pontus Assarsson, Thomas G:son, Jörgen Ringqvist, Daniel Barkman

Artist: Linda Bengtzing

6. Leaving Home

Upphovsmän: Jojo Borg Larsson, Nicke Borg, Fredrik Thomander och Anders Wikström

Artist: Nicke Borg

7. Me And My Drum

Upphovsmän: Teron Beal, Patrik Magnusson, Johan Ramström, Swingfly

Artist: Swingfly

8. I'm In Love

Upphovsmän: Irini Michas, Peter Boström, Thomas G:son, Bobby Ljunggren

Artist: Sanna Nielsen

9. The King

Upphovsmän: Fredrik Kempe, Peter Kvint

Artist: The Playtones

10. Popular

Upphovsmän: Fredrik Kempe

Artist: Eric Saade


Lady GaGas galna outfits









































Den här veckans sämsta klädda kändisar!


Lea Michele


Michelle Rodriguez


Madonna


Debbie Gibson


Jennifer Lopez


Kim Kardashian


Eva Mendes


Marina Diamandis


Taylor Momsen

Den här veckans bäst klädda kändisar!


Anne Hathaway


Kelly Osbourne


Leigh Lezark och Daisy Lowe


Malin Åkerman


Selena Gomez


Nicole Richie


Blake Lively


Miranda Kerr


Alexa Chung

Kändistopplistan just nu!


Lily Allen talar ut om sina problem!


Vi är glad att se henne ute igen!



Sött Lily!




Lily Allen har setts ute för första gången sen sitt tragiska missfall hon var tvungen att gå igenom förra året. Lily är nu redo att tala om händelsen och har spelat in en kort dokumentärserie för att tala om allt som hon gått igenom på senaste tiden. Det börjar sändas på Channel 4 i Usa nästa vecka och heter Lily Allen: Riches to Rags. Vi har läst några få korta citat från serien och hon öppnar verkligen upp sej och berättar om sitt liv och sina problem! Det ska bli väldigt intressant att se det!

Lily var på Chanelvisningen under Paris modevecka igår. Hon såg helt fantastisk ut i en klassisk grön Chanelkappa och sa till pressen att hon var spänd över att få träffa Chanel-designern Karl Lagerfeld inför hennes bröllopsklänning! Japp, Lily går vidare med sitt liv och ska nu gifta sej med sin pojkvän Sam Cooper. Även om Lily har haft det tufft på senare tiden är vi glada att hon försöker bli bättre. Gå ner och se bilderna så kan du tjuvkika på serien!

Brave Lily Allen kommer till Paris för att träffa henne designer bröllop klänning, Chanel's Karl Lagerfeld

Hon har skydde rampljuset och hållit tyst sedan tragiskt att förlora sitt barn i slutet av förra året.
Men idag den modiga sångare var tillbaka i rampljuset när hon gick Chanel's visa Paris Fashion Week.
Den 25-årige väg till Karl Lagerfeld's studio för att diskutera planer för hennes bröllop klänning, innan du går till Grand Palais för att se hans senaste kollektion


Ler igen: Lily Allen poserar med Chanel's designern Karl Lagerfeld hans höst / vinter 2011 visning i Paris, efter att ha avslöjat att han kommer att skapa sin brudklänning.

    
Kort sejour: Lily dök över till Paris i dag att titta Chanel's show innan hon beger sej tillbaka till London med Eurostar
Fotograferade utanför Lagerfeld ateljé, sade hon: "Jag är här för att träffa Karl för min brudklänning."
Allen är inställd på att gifta sej med byggmästaren Sam Cooper - som hon började dejta under sommaren 2009 - senare detta år.

Stöd för varumärket, var Allen som har två Chanel's handväskor, som hon samarbetade med en tweed kappa och pumpar balett.
När hon på väg tillbaka till sin Gloucestershire hem, via London med Eurostar, sa hon: "Chanel's utställning i Paris var härligt. väg hem nu, tror jag kanske gömmer ett tag. "


Eftertraktad plats: Lily satt på första raden bredvid TV-presentatören Alexa Chung


Bröllop belle: Lily, som stod modell för Chanel's för två år sen, kommer att bära designerns klänning på sin bröllopsdag.

Allens kort framträdande i Paris kom som hon talade om sina två missfall i ett klipp från hennes kommande Channel 4 dokumentär Lily Allen: rikedomar till trasor.
Sångerskan, som förlorade sitt barn i fjol sex månaderna i hennes graviditet efter ett tidigare missfall under 2008, säger: "Det var en riktigt lång kamp - och jag tror att sånt förändrar en person."
Hon avslöjar sin smärta över förlusten i en ny show som kartlägger hennes satsning på mode som hon öppnat Covent Garden vintage butik Lucy In Disguise med syster Sarah Owen.
Lily avslöjar också i dokumentären - som filmade henne mellan mars och oktober förra året - att hon lidit med en ätstörning.


Raw: Lily har öppnat upp om den tragiska förlusten av sitt barn i en ny Channel 4 dokumentär.

"Det var en punkt i somras (2009) där jag hade en ätstörning, jag brukade kräkas efter måltider, sa hon. "Det är inte något jag är stolt över. Men jag säger dej vad en massa människor brukade komma upp till mej och berätta hur bra jag såg ut.

"Och jag var på omslaget till varje tidning med dom säger" Lily ser fantastiskt - titta hur mycket vikt hon har förlorat ".
"Jag trodde jag såg bra ut. Det var jätteroligt att prova kläder och ut ur butiken känner en miljon dollar. När du har varit utsatt för människor som säger raka motsatsen, vill du mer av det.
"Men jag var inte glad, jag var verkligen inte. Jag skulle vilja vara smalast, minsta personen i världen, men jag vet att jag kan inte göra det utan att vara olycklig. Jag gillar min mat. "


Känslomässig: TV visar rikedomar till Lump följt sångerskan i flera månader för att kartlägga hennes razzia i mode

"Människor som är kända och framgångsrika och leva i denna galna värld tenderar att riktigt tidigt, eller döda sej själva, eller dör i en överdos. Jag vill helst inte jag tänkte jag ska gå och äta, sa hon.
"Min idé om helvetet skulle göra detta i 25 år. Jag vill inte bli som Madonna - titta på henne, hon är mental. Något brott, men det är inte vad som driver mej. Jag vill gifta mej och skaffa barn och göra smörgåsar klippa crusts av. "
Dokumentären spelades in innan fröken Allen lidit sitt andra missfall i november förra året. Hon var förkrossad efter att ha förlorat den pojke hon väntade med fästman Sam Cooper. Filmteamet gick tillbaka för att fortsätta filma sin berättelse efter hennes bortgång. I programmet, som sänds nästa vecka, talade hon om hennes tillfrisknande som "en riktigt lång kamp".

Frank: Lily och hennes syster och affärspartner Sarah Owen diskuterar sina svåra förhållanden

Hennes planer på att gifta sej med herr Cooper verkar vara att gå full fart framåt. Hon anlände till Paris den här veckan för att titta Chanel's modevisning och träffa designern Karl Lagerfield. "Jag är här för att se Karl för min brudklänning, sa hon.
Men igår var hon känner sej mindre än nöjd med livet om hennes inlägg på Twitter är något att gå efter. "Har just googlat mej själv, är deprimerad.

"Going home och avstängning bredband. Jag blir upprörd när vissa människor inte kan se hur fin och lysande jag är. God dag på er alla. "
Lily Allen: rikedomar till trasor börjar på Channel 4 tisdagen den 15 mars kl 10:00.

Melodifestivalen 2011


fick denna av mamma idag, tack (:

Right Now

just nu så har jag precis kollat färdigt på melodifestivalen - andra chansen. så nu kollar jag på "a lot like love" med amanda peet som går på 4an, den är så jävla bra! :) längesen jag såg den. aja, nu ska jag upp och duscha, sen packa och kolla lite på filmen eller något annat. efter de ska jag till Hanna och sova där tills på måndag :) idag så har jag inte gjort så mkt, sovit över med hanna ifrån igår tills idag hos mej och sen mublerat & städat mitt rum sen ca klockan ett idag tills klockan halv åtta eller något, så jävla jobbigt! men nu är de fint där. aja, nu ska jag dra, pusshej! :)

dagens låtar:

Cry - Kelly Clarkson

Oh My God! - The Moniker


Melodifestivalen 2011 - Finalen !

och nästa vecka är de final i melodifestivalen då med..










Swingfly, Sanna Nielsen, Linda Bengtzing, Nicke Borg, The Playtones,
Danny, Eric Saade, The Moniker, Brolle & Sara Varga :)


2 klara till finalen då :)


&


The Moniker vs Pernilla Andersson


hejja hejja The Moniker!!! :)

Love Generation vs Sara Varga


HEEEEEEEEEJA LOVE GENERATION!<3

4:e klar då - Pernilla Andersson

hahaha så jäkla söt när hon vann! :)


3:e klar då - The Moniker

yees! precis som jag trodde ;)


2:a klar då - Sara Varga

förvånad :O


1:a klar då - Love Generation

jag sa ju det :D


Just Nu I Melodifestivalen


Kändistopplistan just nu!

1: Justin Bieber (samma placering)
 
2: Lady GaGa (+2)

3: Paris Hilton (samma placering)

4: Kim Kardashian (+1)

5: Charlie Sheen (-3)

6: Vanessa Hudgens (+4)

7: Emma Watson (+58)

8: Rihanna (+3)

9: Britney Spears (-1)

10: John Galliano (-1)

11: Natalie Portman (+2)

12: Isabella Löwengrip (-6)

13: Anne Hathaway (+1)

14: Lindsay Lohan (+4)

15: Kate Bosworth (+86)

16: Robert Pattinson (+78)

17: Miley Cyrus (+5)

18: Kissie (-6)

19: Miranda Kerr (+472)

20: Selena Gomez (-3)

Lady GaGa är ett monster!

Som jag berättade igår, är Lady GaGa just nu i Paris för Fashion Week och igår kväll sågs hon utanför restaurangen Maxim. Wow, hon var i toppform. Vi vet inte om hon hade lite för mycket att dricka eller bara var på ett busigt humör, men hon var definitivt väldigt monster-lik! Kolla bara på hennes min, klorna och den genomskinliga outfiten!


Monsterklor!




Hon måste bara ha varit full!




Snälla, inte de vita trosorna!

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Eva Mendes på 37-årsdagen! :D


Grattis Sanna Bråding på 31-årsdagen! :P


Melodifestivalen 2011 - Andra Chansen


Vem är din favorit i Andra chansen?


kopierat ifrån svt.se precis

Melodifestivalen 2011

Deltävling 1


Final:
Danny -
In The Club
Swingfly -
Me And My Drum

Andra Chansen:
Jenny Silver
- Something In Your Eyes
Pernilla Andersson -
Desperados

Utslagna:
Dilba -
Try Again
Jonas Matsson -
On My Own
Le Kid -
Oh My God
Rasmus Viberg - Social Butterfly

Deltävling 2


Final:
Sanna Nielsen -
I'm In Love
Brolle -
7 Days And 7 Nights

Andra Chansen:
Loreen -
My Heart Is Refusing Me
The Moniker -
Oh My God!

Utslagna:
Babsan -
Ge Mej En Spanjor
Elisabeth Andreassen -
Vaken I En Dröm
Anniela -
Elektrisk
Christian Walz - Like Suicide

Deltävling 3


Final:
Eric Saade -
Popular
The Playtones -
The King

Andra Chansen:
Sara Varga -
Spring För Livet
Shirley's Angels -
I Thought It Was Forever

Utslagna:
Linda Sundblad -
 Lucky You
Simon Forsberg -
Tid Att Andas
Sara Lumholdt -
Enemy
Sebastian - No One Else Could

Deltävling 4


Final:
Linda Bengtzing -
E Det Fel På Mej?
Nicke Borg -
Leaving Home

Andra Chansen:
Linda Pritchard -
Alive
Love Generation -
Dance Alone

Utslagna:
Melody Club -
The Hunter
Anders Fernette -
Run
Julia Alvgard -
Better Or Worse
Lasse Stefanz - En Blick Och Nånting Händer


Och sen andra chansen imorn då med... :D


JAG HOPPAS:


JAG TROR:


och sen imorn så ska de ju bli kul och se hur det blir då :) hihi


Kändisnytt: Tattoos

Rihanna:








Lady GaGa:






Lily Allen:




P!NK:












Taylor Swift:



Leona Lewis:



Katy Perry:



Rihanna stämd av modefotograf

Den amerikanska superstjärnan Rihanna har stämts av modefotografen David LaChappelle.

Bråket handlar om den kontroversiella videon till hennes senaste låt "S&M", skriver sajten Contactmusic.

I stämningsansökan anklagar LaChappelle henne för att direkt ha kopierat hans bilder till videon. "Musikvideon härstammar direkt från och är till stor del lik LaChappelles arbete", står det bland annat i stämningsansökan.

Låten och videon har tidigare rönt mycket uppmärksamhet, bland annat för texten som kretsar kring sex, piskor och kedjor. I videon syns Rihanna bland annat suga på en banan.

Elva länder har bannlyst videon.

TT Spektra


GaGa: ”Röker på en del när jag skriver”

Lady GaGa avslöjar det hemliga bränslet i hennes hitmaskin – droger och alkohol.

– Jag röker mycket gräs när jag skriver musik.

Superstjärnan Lady GaGa, 24, eller Stefani Germanotta som hon egentligen heter, har mycket att tacka drogerna för i sin framgång. Det avslöjade hon under en intervju med det amerikanska nyhetsprogrammet ”60 minutes”.

– Jag röker mycket gräs när jag skriver musik. Jag tänker inte ljuga för 60 minutes och säga att jag är en nykter människa, för det är jag inte. Jag dricker mycket whiskey och röker på en del när jag skriver, säger hon.

Men Lady GaGa, som tidigare kämpat med ett kokainberoende, menar att hon inte uppmuntrar andra att ta droger.

– Jag gör det inte så mycket eftersom det är dåligt för rösten. Jag vill inte uppmuntra barn att ta droger men det som artister gör fel är att de ljuger om det. Jag vill inte ljuga för mina fans, säger hon.

Intervjun i ”60 minutes” sändes i den amerikanska kanalen CBS den 13 februari.


Britneys nya skiva framflyttad

Britney Spears kommande platta "Femme fatal" skulle ha släppts den 11 mars, men nu har skivans releasedatum skjutits upp några veckor, skriver Billboard. Den 29 mars är det nya datumet som alla Britney-fans bör skriva in i kalendern.

Första singeln "Hold it against me" finns redan ute.


Lady GaGas fans är lika tokiga som GaGa själv!

Wow, Lady GaGa dök upp på catwalken i Paris under Fashion Week där hennes vän Nicola Formichetti som gav sin första visning för Ready To Wear som Creative Director för Mugler! Showen var spännande nog, men det viktigaste hände utanför! Så fort ryktet hade spridit sej om att Lady GaGa var i stan stormade fans gatorna runt omkring och orsakade totalkaos när hon försökte sätta sej i bilen efter showen. Fansen är verkligen lika tokiga som hon är!



Lady GaGa, Nicola Fornichetti och Sebastian Teigne




Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Whitney Port på 26-årsdagen! :D


Välkommen tillbaka Lily Allen!

Sen Lily Allens tragiska missfall och infektion förra året har hon i stort sett inte alls synts till i media utan återhämtat sig. Hon beodrade folk att lämna henne ifred på Twitter, så det gjorde vi. Men igårkväll var hon ute på Groucho, en nattklubb med sin man Sam och några vänner. Så, vi kunde inte motstå att visa er bilder från kvällen och säga, välkommen tillbaka till Londons nattliv Lily! Hoppas du mår bättre.


Festar till två på natten!






Lily med vänner!




Hon ser ut att må bättre ialf...

Och Oscarn för bäst klädda går till...

Kanske vi var för uppspelta över Oscarsgalan och byggde upp för stora förhoppningar, vi var aningen besvikna på röda mattan igår kväll. Vi blev inte helt trollbundna och tagna som vanligt! Det fanns en stor blandning av hudfärgat, metallic, ljua färger och tunga svarta klänningar, men ingenting som verkligen tog oss med storm. De som verkligen stod ut var Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Anne Hathaway och naturligtvis Mila Kunis, som måste ha varit nattens bäst klädda. Håller du med? Vem var snygg och vem var det inte?


Mila Kunis var perfektion för oss i den här syrenfärgade spetsklänningen från Elie Saab


Melissa Leo bar en blommig galaklänning med korta ärmar från Mark Bouwer. Vi älskar den inte direkt, men den är heller inte hemsk...


Everyone säger att Jennifer Lawrence var ett riktigt bombnedslag i den här röda från Calvin Klein, vi tycker att hon borde ansträngt sig lite mer.


Amy Adams i en blå plajettklänning från L'Wren Scott. Vi älskar klänningen med smyckena var helt fel.


Cate Blanchett var fashionabel i den här komplicerade klänningen från Givenchys senaste kollektion.


Jennifer Hudson var dramatisk i den här brännorange klänningen som verkligen syntes från Versace.


Gwyneth Paltrow, vi älskade den här! Den här metallicklänningen från Calvin Klein är perfekt!


Natalie Portman var hur söt som helst med din mage i den här bärfägade klänningen från Rodarte.


Scarlett Johansson i en Dolce & Gabbana klänning, liknande Natalies, denna är finare men Scarletts hår förstörde allt.


Vi dissar totalt den här vintageklänningen från Charles James på Marisa Tomei. Det är säkert en fin klänning, men inte på henne.


Sharon Stone var för mycket, hon såg ut som en elak drottnin från Snövit i den här goth-liknande klänningen med den där frisyren till.


Nya unga stjärnskottet Hailee Steinfeld bar en perfekt klänning för sin ålder i dne här mjuka rosa tonen i prinsesslook från Machesa. Så söt!


Vi älskade Michelle Williams i den här Chanel-klänningn men vi är lite trötta på den här färgen och stilen.


Florence Welch i en gul tråkig långklänning, vi är inte imponerade.


Mandy Moore valde en romantisk lokk från Monique Lhullie, hade det inte varit fär den starka färgen på läppstiftet så hade hon försvunnit helt.


Russell Brand tog med sin mamma och hon såg fin ut i spets.


Helen Bonham Carter bar den här fulsnygga saken från Collen Atwood


Céline Dion såg lite väl utmanande ut i den här Armani Prive klänningen med långa ärmar.


Hugh Jackman är så het, vad gör han med den där tantiga och trista Deborra-Lee Furness? Det måste verkligen vara äkta kärlek!


Hilary Swank, en fullträff som vanligt i den här glittriga Gucci-klänningen med fjäderdetaljer.


Wow Javier Bardem och Penelope Cruz på röda mattan tillsammans! Hon är en het mamma, bara en månad efter att hon fått barn!


Av alla fantastiska Christian Dior klänningar, varför valnde Nicole Kidman just denna? Vi hatar håret dessutom


Helen Mirren perfekt som vanligt i Vivienne Westwood.


Ja! Halle Berry är tillbaka! Den här Marchesa klänningen var het på henne!


Camila Alves valde en simpel men samtidigt dramatisk klänning med den fylliga kjolen. Vi gillar den här stilen på henne.




Christian Bales flickvän Sandra Blazic är den perfekta dejten eftersom hon ser elegant ut utan att överglänsa honom med sin klänning.


Sandra Bullock i Vera Wang, vi vet inte varför men vi är inte så exalterade, även om den är fin och hon ser bra ut!


Reese Witherspoon har ett 60-tals moment i svart från Armani Prive.


Anne Hathaway i en klassisk röd klänning från Valentino. Fantstisk.

Britneys bilder för V Magazine - snygga eller inte?

Britney Spears har gjort en ny plåtning med den den duktiga Mario Testina i den senaste utgåvan av V Magazine. Det är söta godisfärger som på något vis påminner oss om den gamla Britney, innan barnen och kollapsen. Vad tycker du? Är det snygga eller blir det bara fel när det får henne att se ut som den gamla Britney?












Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Jessica Biel på 29-årsdagen!:D



Grattis Johan Palm på 19-årsdagen! :D


Lady GaGa hade roll i ”Sopranos”




Born This Way

kollade precis på Lady GaGa's nya musicvideo till "Born This Way" videon var ganska bra, bättre än den förra ialf till "Alejandro" , och fan så snygg hon är då! och nu har hon ju fått snygg kropp oxå, förut var hon ju så jävla smal men nu är hon ju normalsmal. aja en bild ifrån videon :) den var lite rolig faktiskt, haha ;)


Pizza

hejhej, kom nyss hem ifrån stan, har varit i skolan, vart hos pappa och sen på maxi och sen så beställde jag pizza som jag tog med hem och nu käkar jag den, fan så gott! andra gången i år som jag äter de (:
på maxi blev de en film. aja, ikv så ska jag nog troligtvis träffa Hanna, vet ej hos vem än, men aja nu så ska jag fortsätta äta och sen vet jag ej, ha de bra!


Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis sötaste Ke$ha ! <3


Morgon!

hejhej! nu så sitter jag i köket och väntar på att få gå till bussen. idag slutar jag tjugo över ett (gött)! och då ska jag nog ner te pappa (kanske) och sen ta bussen hem vid tio över två eller så åker jag med honom hem vid halv 5. aja, cya bye!


RSS 2.0