SugababesSugababes är tillbaka! Som den mest kommersiellt och trovärdigt framgångsrika tjejband Storbritannien någonsin har producerats, av några häpnadsväckande längd, och de är redo att flirta. 2009 ser ett nytt kapitel i Sugababes "otrolig historia med spännande införandet av fantastisk med en ny medlem Jade Ewen, som går med Heidi Range och Amelle Berrabah efter avgång Keisha Buchanan, som lämnade för att driva en solokarriär.

Om "Babes började decennium med en av sina definiera singlar, den sagolikt form-shifting electropop mash-up Freak Like Me, tänker de lämna den på exakt samma sätt. Var man ska börja med virila spåret på Top 5 smash Get Sexy? Den inledande, Vanity 6-ish break-beat? Den fräcka Right Said Fred referens? Explosionen av en helt oväntad och på något sätt helt rätt, fullt utvecklad techno härdsmälta i kören? Faktum är att tjejerna har återvänt till SLAKTYXA dans-golv med en oemotståndligt fräcka och postmodern pop studs. Precis som vi gillar dem. "Det är vad vi gör, säger Heidi, sätta saker prydligt i ett nötskal. Efter att ha flugit till LA för att göra albumet de befann sej hängande med The Smeezingtons, till Flo Rida's Sonic arkitekter skapa en låt som var utan tvekan Sugababes.

Att den första singeln från deras briljant modern klingande nytt album var den sista som ska spelas in är något av ett mönster i landet av Sugababes, som om geniet slår ned på dem av en slump, vid den 11: e timme. Det hände dom med Push The Button på Taller på flera sätt, med Freak Like Me på Angels med smutsiga ansikten och med om dej nu på Change - underförstått att påminna er om deras mördare knep för nygamla och deras makalösa tillbaka katalog. Det är inte en dålig färdighet att bära runt, även när du inte visa upp.

Vi hälsar Sugababes vid just denna tidpunkt i sin karriär på en plats som ingen annan brittisk tjejband har varit innan utan att veta att efter en jättestor 6 album och en massiv 10 utsålda turnéer senare, gräddan av världens låtskrivande och produktion talang skulle fortfarande vara klättra för att hoppa ombord och ge sin egen personliga alkemi till den unika Sugababes USP?

För deras 7. Longplayer träffande titeln "Sweet 7" beslutade flickor att Retool de Sugababes magi. "Det handlar om var att komma ihåg vad vi är, säger Amelle," och tänker på vad vi kan. Vi älskar det här bandet. Vi älskar det vi gör. Och vi älskar det faktum att alla album skiljer sej från den sista. "Tre album i hennes tid som en" babe "hon kan säga det här.

Ett samtal på Jay-Z: s restaurang i New York fick bollen i rullning för den nya skivan, som Jay Brown, A & R guide ansvarig för Rihanna's Good Girl, Gone Bad album, gått med på att spåra hans platina hand över förfarandet. Rihanna själv arbetade i samma studio som Babes och efter de slutade spela in låtar, skulle tjejerna fråga sina första producenter Stargate vad hon tyckte om materialet. Tummen var upp. Någonting var att omedelbart börja brinna.

När du arbetar med den hetaste A & R mannen i världen just nu, telefonsamtal som kan verka skrämmande till tre vackra damer hända i ett nafs. När producenter som arbetat med några av sina favorit konstnärer började säga ja, de började återknyta kontakten med sin egen ambition, att förstå den gåva som Sugababes har lånat ut popmusik i deras otroliga decennium i spetsen för det.

Plötsligt Sugababes weren'ta trevligt tre sätt Vocal Harmony grupp. De var HOB-nobbing med dem som har format ljudet av Beyoncé och Lady GaGa och att hitta något med dem som var tydligt sina egna. De spelade en del av materialet hem till skivbolaget, och en buzz genast började kännas om deras transatlantiska nygamla.

Det nya rekordet är markerad med en glittrande neon glans. Den sitter framför den samtida kurvan för weltervikt R & B med en oändlig rad av spår att välja som singlar. De säger att detta är den Sugababes rekord de stoltaste av. En felfri cast-lista över medlemmar tycks vara överens. Sessioner med Ne-Yo, Red One ("vi alla argumenterade om vem som skulle få sjunga" Red One "krok som hade blivit så berömd genom Lady GaGa i början!" Säger Amelle). Stargate, det Smeezingtons och Beyoncé författare Makeba samtliga varor.

"Ett ljud bara uppstått för oss, säger Amelle," det var att sätta spänning rätt tillbaka till inspelningen. Flickorna kvittrade resultaten som de var händer med deras lojala fanbase i Storbritannien, utlåning det hela ett extra lager av dynamiskt moderna omedelbar avkastning. "Vi ville göra skivan som Sugababes som möjligt och våg den brittiska flaggan, vi har drivit oss själva och klev upp det", säger Amelle.

Musiken talar för sej själv. Från tjat, krok-lastad andra singel om en flicka till en signatur Ne-Yo ballad ("av någon anledning, skriver han bara så briljant ur ett kvinnligt perspektiv") inte mer du, och utstrålar sånt här enkelt musikalitet. Den hip-hop referenser Heartbreak hade alla på sin nya amerikanska hem, Jay-Z: s Roc Nation register, hoppa av glädje.Keisha Buchanan, Heidi Range & Amelle Berrabah

Heidi Range, Amelle Berrabah & Jade Ewen


Keisha Buchanan, Mutya Buena & Heidi Range


Keisha Buchanan, Mutya Buena & Siobhán DonaghyMutya Buena, Heidi Range & Keisha Buchanan


Amelle Berrabah, Keisha Buchanan & Heidi Range


Keisha Buchanan, Mutya Buena & Siobhán Donaghy (originalmedlemmarna)


Jade Ewen, Amelle Berrabah & Heidi Range (Sugababes idag)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0