Den här veckans bäst klädda kändisar!

9. Taylor Swift låg i framkant under Londins modevecka. Men våran favorit var ändå den här brandgula enaxlade playsuiten med volanger. Det är både den hetaste färgen och det hetaste plagget i sommar.


8. Sienna Miller ser alltid fixad ut, även om hon bara är ute och har kul. Filken fantastisk lager på lager outfit för mellan-säsongen!


7. Vi blev kära i Ashley Olsens vintage inspirerade look på Operan den här veckan. Färklicken var genialisk!


6. Jamie Chung bar den här söta lilla skinnklänningen med vit krage och med en söt knut på huvudet på Nylon Magazine partyr förra helgen. Hon slog nästan Vanessa Hudgens


5. Malin Åkerman var helt bländande snygg i den här maxi-klänningen med skärp till på Sucker Punch Premiären. Den får hennes ben att se milslånga ut på bästa möjliga sätt! Hon får mode att se så enkelt ut.


4. Den här klänningen var superfin på Emmy Rossum och gudinne-stilen vägrar släppa taget om vad som är riktigt hett. Ett annat hett tips inför sommaren alltså...


3. Som vi skrev tidigare i veckan så stod Vanessa Hudgens verkligen ut i den här djurmönstrade klänningen med öppen rygg. Hon hade inte huvudrollen i den här filmen, men hon var som vanligt ändå den stora stjärnan på röda mattan.


2. Whitney Port är prinsessan av lediga men snygga partykläder. Hon är så bra på att sätta ihop separata delar som fungerar bra iho. Du skulle kunna bära den här outfiten till så många olika tillfällen.


1. Ingen mamma gör det som Elle Macpherson. Perfekt från topp till tå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0