One Tree HillOne Tree Hill är en amerikansk tonåring, ung vuxen tv-drama skapad av Mark Schwahn, som hade premiär den 23 september 2003 om WB Television Network. Efter sin tredje säsong slogs The WB med UPN att bilda The CW Television Network, och sen 27 september, är 2006-nätverket officiella programföretaget för showen i USA. Föreställningen utspelar sej i fiktiva staden Tree Hill i North Carolina och ursprungligen följer livet för två halvbröder, Lucas Scott (Chad Michael Murray) och Nathan Scott (James Lafferty). Deras förhållande utvecklas från hjärtlösa fiender att ta hand bröder, och basket drama, samt bröderna romanser on-again/off-again med kvinnliga karaktärer, är viktiga delar i serien.

De fyra första säsongerna av serien fokus på huvudpersonerna "High School år. Med början av den femte säsongen, beslutade Schwahn att hoppa över tidslinjen fyra kommande åren, visar deras liv efter college. I den sjunde säsongen, justerad han tidslinjen fjorton månader framåt i tiden efter den sjätte säsongen. förtexterna ursprungligen sammanflätade med låten "I Don't Wanna Be" av Gavin DeGraw i bakgrunden. Temat togs bort från öppningen i den femte säsongen, Schwahn sade att beslutet togs på lägre produktionskostnader, lägga mer tid för handling, och eftersom han ansåg att låten var mer representativ för huvudpersonerna "ungdom förflutna, inte deras nuvarande löptid. poäng då endast bestod av titeln skrivs på en svart bakgrund. Temat var återställd säsong 8, på grund av publik efterfrågan, och sjungs av olika artister varje vecka.

Seriens andra säsong var den högst rankade i serien, i genomsnitt 4.300.000 tittare varje vecka och en 1,9 Vuxna 18-49 betyg. Dom har också vunnit Teen Choice Awards. Den 12 maj 2009, bekräftades det att Murray och Hilarie Burton avböjde att återvända för sjunde säsongen, men berättelser om vad som framkommit varierar. Deras roller (Lucas och Peyton) hade två av de fem huvudaktörerna, liksom en av de centrala kärlekshistorier, hela serien.
CW renewed officiellt visa för en åttonde säsong består av 12 episoder den 18 maj 2010. En back-order av nio episoder senare beställdes. Schwahn har sagt att framtiden för serien är fortfarande oklart, så han behandlar säsong åtta som den sista i serien.

Chad Michael Murray porträtterar Lucas Scott. Lucas och Nathan börjar som fiender men band som vänner och som bröder som visar fortskrider. Lucas bästa vän är Haley James, och han är ett romantisk intresse för Peyton Sawyer och Brooke Davis samtidigt. Han befinner sej i förhållande med Peyton i säsong 1, men att vilja vara med och kärleksfulla Brooke i säsong 2. Hans kärlek till de två fortsätter att vara ett problem under större delen av serien, och bortsett från basket, är hans största passion litteratur, citat från de böcker han läser används på showen. Lucas försöker hitta en balans mellan basket, hans genetiska hjärtsjukdom hypertrofisk kardiomyopati, och hans kärleksliv. Säsong 6 var Murrays förra säsongen som Lucas.


James Lafferty skildrar Nathan Scott, sonen som Dan har påstått, även om hans relationer med båda sina föräldrar är ansträngda även i de bästa av tider. I säsong 1, han och Lucas börjar som fiender, men band som vänner och bröder som visar fortskrider. Han först använder Haley som hämnd mot Lucas, men inte långt efter frigörande själv, och med tillstånd från sina föräldrar, gifter han sej med henne på grund av kärlek. Liksom sin far och Lucas, Nathan har en kärlek till basket och en dröm att spela på college. Men är hans dröm komplicerat som hans karriär på banan blir intrasslad med stödja hans familj.


Hilarie Burton spelar Peyton Sawyer, vars två största passioner i livet är musik och konst, hon använder sin konst för att uttrycka de frågor som spelar i hennes liv. Brooke Davis är hennes bästa vän, och hon är också nära vänner med Haley. I säsong 1, är Peyton en cheerleader och Nathan, den mest populära basketstjärna i Tree Hill High. Hon blir attraherad av Lucas efter att ha träffat honom, och snart blir förälskad i honom. I säsong 2, hon och Lucas blir avlägsen och då hon vänder sej till droger. Ser att hon är i kaos, kräver Lucas Jake för henne, någon hon började med romantiska känslor för nära slutet av säsong 1, och de två börjar dejta och blir förälskad. Genom hela serien är Peyton träffade en tragedi efter det andra och ansikten djupet av hennes kärlek till Lucas. Oavsett om saker är bra eller dåligt, är Lucas alltid där för Peyton. Säsong 6 var Burtons förra säsongen som Peyton.


Bethany Joy Galeotti (tidigare Bethany Joy Lenz) porträtterar Haley James Scott, kvintessensen av girl-next-door som är bästa vän med Lucas Scott. Haley växte upp med en stor familj men ofta tillbringade sin tid med Lucas och Karen eftersom hon ansåg att de behövde henne mer i sitt liv. Att arbeta som servitris på Karen's Café, och har allt som handledare på Tree Hill High presenterade Haley med stora möjligheter, såväl som hinder. Hennes liv är kastat för en loop när Lucas halvbror Nathan ber henne att handleda honom. Riskera sin relation med Lucas, håller Haley men på villkor att hennes bästa vän är inte längre plågas av Nathan och hans vänner. Detta ögonblick ändrar Scott familjen dynamiska evigt och gör en romans mellan Nathan och henne att blomstra. Som alla relationer, Nathan och Haley erfarenhet många upp-och nedgångar tillsammans hela säsonger och måste ta itu med konsekvenserna av varandras åtgärder.


Sophia Bush spelar Brooke Davis. I gymnasiet är Brooke den vackra kapten för hejarklacken och är Peytons bästa vän, men är också mycket nära med Haley. Hon är flickvän till Lucas två gånger. Även hennes liv verkar perfekt, hon är i smärta att göra med hennes avlägsna föräldrar, till sina vänner "oförmåga att ta ursprungligen henne på allvar, och svek mot Lucas och Peyton när de" dejtade "bakom hennes rygg. Hon övervinner slutligen svek, och är fast besluten att leva ett fullt och lyckligt liv.


Paul Johansson spelar Dan Scott, en gång stora basketspelare, som är pappa till både Lucas och Nathan, men han ursprungligen skyr Lucas. Efter hans giftermål med Deb vacklar och hon och Nathan försöker göra sej av med honom, kommer Dan onda i förgrunden. Efter Dan finner Deb att ligga med hans bror, Keith, ett krig utbryter mellan de två bröderna. Dan försöker gottgöra alla sina felsteg, men hela tiden strider hans inre demoner.


Barry Corbin spelar tränare Brian "Whitey" Durham, Korparna tränare i över 35 år, pensionär i säsong 4. Han och Dan såg aldrig öga mot öga och ofta bickered över deras olika åsikter om laget. Whitey beklagar ofta att hans hustru Camilla, och det faktum att han inte tillbringade mer tid med henne medan hon levde. Han går i pension efter Ravens äntligen vinna honom mycket eftertraktade NC State Championship titel men senare tar coaching position i ett kollegium tre timmar bort från Tree Hill, så att Nathan har chansen att spela college basket. Whitey gör ett framträdande i säsong 6 finalen.


Craig Sheffer spelar Keith Scott, Dan äldre, snällare, lågpresterande bror. Efter Dan valde Deb över Karen, hjälpte Keith Karen att höja Lucas (som fungerar som ett surrogat pappa till honom) och blev förälskad i henne, men de bara får ihop i säsong 3. Han har ett återkommande alkoholproblem och en pågående rivalitet med sin bror. När Dan misstar honom för den som försökte döda honom i återförsäljaravtalet eld, skjuter han honom efter belägringen på Tree Hill High och dödade honom omedelbart. Efter hans död, Karen födder deras dotter, Lily Roe-Scott. Keith förföljer Dan som en tonåring och som vuxen spöke, men senare förlåter honom för vad han har gjort. Han vägleder hans brorsöner (Lucas och Nathan) som en sorts skyddsängel hela säsong 4.


Moira Kelly skildrar Karen Roe, Lucas mamma. Dan övergav henne efter att hon blev gravid på gymnasiet, och med mycket hjälp från Dan's bror Keith (som på senare år är hennes älskare och far till sitt andra barn), höjer Karen Lucas att sträva efter sin bästa potential. Hon är förkrossad av Keiths död i säsong 3. I säsong 4, får hon nära till Dan igen innan veta att det var han som dödade Keith. Hon föder Keiths dotter, som hon ger namnet Lily Roe Scott. I Säsong 5, är Karen reser runt i världen med Lily. När hon återvänder för Lucas bröllop, är hon tillsammans med Andy Hargrove. Hon gör också ett framträdande i slutet av säsong 6.


Barbara Alyn Woods skildrar Deb Scott, Dans fru och Nathans mamma. Ursprungligen omfattas av en normal psyke, vänder hon senare neurotisk. Gift med Dan i sjutton år har gjort henne bitter och ledsen, och hon så småningom skilsmässor honom i säsong 3, hennes hat mot honom köra hennes försök att döda honom på en punkt. Deb striderna ett piller missbruk i säsong 2 och igen i säsong 4, men övervinner den för gott andra gången.One Tree Hill Säsong 1


One Tree Hill Säsong 2


One Tree Hill Säsong 3


One Tree Hill Säsong 4


One Tree Hill Säsong 5


One Tree Hill Säsong 6


One Tree Hill Säsong 7


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0