Kändisnytt: Britney Spears singel "This Kiss" har läckt ut!


Nu har en tidigare osläppt Britney Spears-låt läckt ut på Internet. Låten, "This Kiss", sägs vara från "Circus"-tiden, men den fick inte plats på hennes album.
(källa: Posh24)


Kändisnytt: GRATTIS!




Grattis Kirsten Dunst på 30-årsdagen! :)


Mammas 48-års tårta!


Av: Julia & Hanna :)


B-Day

Grattis mamma! Här öppnas de paket :)

Mamma öppnar pappas present :)




Mitt paket :)


Skål från Guldfynn

Kändisnytt: GRATTIS!


Grattis Anna Anka på 41-årsdagen! :)


Grattis Jessica Alba på 31-årsdagen! :)


Grattis Penelope Cruz på 38-årdagen! :)


10 kändisar med flest Facebook-fans!


1. Eminem
2. Rihanna
3. Lady GaGa
4. Shakira
5. Michael Jackson
6. Cristiano Ronaldo
7. Justin Bieber
8. Katy Perry
9. Linkin Park
10. Akon

/love juliiamariahh


Nu åker ni åt HE***TE jävla äckel!!


Klara med er! Ni är så sjukt äckliga!! Tog sista tabletten förut :D


Spydde nästan en gång när jag tog dom, spottade ut vattnet och tabletten iallafall och då vart den ännu värre att svälja sen me, haha usch! Men nu är jag av med er era jävla gula tabletter!! :D

Kändisnytt: GRATTIS!


Grattis Eva Simons på 28-årsdagen! :)


Dagens outfit

Redigerade om bilderna litte :D







FINALLY FRIDAY!



It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend








Dagens outfit - Onsdag







Dagens outfit - Tisdag












Jävla skit! Inte nu igen!! ...


Torsdagen vecka 15 (nu är det vecka 17) fick jag verkligen skit ont i mina öron och fick tinnitus och när jag böjde mej ner så gjorde det ont och jag hörde verkligen INGENTING och sen på måndagen (vecka 18) så åkte pappa och jag till sjukhuset och kollade vad det var, och då var det öroninflammation som jag hade på mitt vänstra öra och då så åkte vi till Apoteket och köpte penselin som jag skulle äta i 5 dagar, började vid lunchen med dom och slutade använda dom på lördagen sen. Och sen idag så var jag på sjukhuset igen och då fick jag reda på att jag hade urinvägsinfektion så jag får nu äta penselin igen då, fan  vad jobbigt då... men dom här var gula, haha coolt! xD
men aja, ska äta tills på lördag igen då (5 dagar som förra gången).
Ja, vad tror ni det är för fel på mej nästa måndag då?!
och jag sa till min läkare att jag precis slutat med penselin och hon bah "jaha :O" värsta förvånad eller något, är det farligt att äta tabletter för ofta tänkte jag ju då.. aja nu så ska jag till skolan :)

/love juliiamariahh


Kändisnytt: GRATTIS!



Grattis Amelle Berrabah på 28-årsdagen!:)


Hitta Sugababes medlemen på twitter: @Amelle_Rebels


Grattis Daniel!


Grattis bror på 25-årsdagen! :)

sorry för dålig bild, men han har inga seriösa på fb och jag har ju direkt inga på honom heller xd
bilden är väl ifrån några år tbx, men skit samma :)

Hoppas du hade det bäst idag! Det var jätte roligt på kalaset :)


Hanna och jag gjorde tårtorna, fick ingen bild på hennes men här är min iallafall, står: "Grattis Daniel 25 år!" på men syns inte så mkt.. :)


Från sidan :)


Shopping is FUN!




Lady Boxers - Vero Moda - 149 :-
Grön-vita trosor - Gina Tricot - 39.00 :-
Gul tröja - Gina Tricot - 50 :-


Reflexgult ginalinne (massor mer gult i verkligheten) - Gina Tricot - 99 :-


Linne - H&M - 99 :-


Outfit of the day












Dagens shopping




Dubbelring -gina


ring -gina


Eric & Marie

såg deras profilbilder (som är på min blogg inlägget under) och letade reda på dom, hur mkt man än letar så hittar man inte Eric. Men om man letar länge så hittar man Marie. Och jag gick in på henne och sökte på Eric bland hennes vänner, och jag hittade dom:) Fast man kan ju inte lägga till Eric som vän iallafall, men Marie går det med, så jag gjorde det xD Få se om hon accepterar sen den sen :) Fast bilder, logg och sånt finns inte så man kan se, det finns typ inget på Erics, jo 3 bilder och Maries är det 1 man ser, men aja :)




/love juliiamariahh


Kändisnytt: Marie Serneholt: "Jag ska ligga med en viss Saade!"


Kan det vara så att Marie Serneholt är lite sugen på Eric Saade? Enligt hennes Facebookstatus verkar det åtminstone så. "Jag ska ligga med en viss Saade ikväll #tillfredställt #skottiråttan", skrev sångerskan i sitt statusfält, och statusen väckte många reaktioner, både från vänner och artistkollegor - och Eric Saade själv! "Soft ;)" svarade han.

"Kostar 1495, glöm inte det", kommenterade Eric också skämtsamt, och syftade på uppståndelsen kring hans dyra backstagepass till sin turné. Så vad tror ni, är det något på G? Vi misstänker att det bara var en så kallad "Facerape", men vi kan ju i alla fall hoppas på ett nytt kändispar! (källa: nrj)


Youtube

Gjort denna själv :)

hahahah!!! Måste ses!!!


Kändisnytt: Carola blir hånad av Big Brother-Hannah (Hannah blir hånad av mej)


Big Brother-stjärnan Hannah Widerstedt tycker att barn är onödiga och går till attack mot artisten Carola Häggkvist som nyligen adopterat en flicka från Sydafrika. På sin blogg skriver Hannah ett inlägg för att håna Carola: "Finns inget värre än hycklare som ska leka "duktiga" och adopterar en unge för sin image... Hatar ju barn, onödigare finns inte? Mår faktist illa av tanken att ha en grisig fettoboll som bara kräks och skriker".

"Det är självklart att hon inte ens gillar ungen, hon gör detta bara för sin puttinutt-image och för att vara duktig. Varför hämta ett barn i Afrika annars liksom? Kan hon lika gärna föda ett själv om hon nu så gärna vill ha en grisig unge!, skriver Hannah i sin blogg". (källa: posh24)

Juliiamariahh's synpunkt: asså hora vad är de med dej? DU ÄR ONÖDIG! cp-as? gå oh dö istället! Bara för att DU Hannah är en värdelös s.k "bloggare" så behöver du ju inte tracka andra för att ditt liv e sämst. Och vrf utnyttja Jockibooii när du HATAR Svenska killar? haha jävla idiot! :S :O
Det finns fan verkligen INGEN dum jävel som läser din blogg o kollar på dina töntiga videoinlägg för att de gillar dej? eller vad trodde du de kanske?.. hahahahha!!! XD
Du får ju dumma kommentarer hela tiden .. men aja, ditt liv som suger, inte mitt! ;)
Fattar inte ens att jag skriver om dej ditt skabb på MIN blogg, omg! :O
Du tror ju att du är sååå känd nu bara för att du har skabbat ut Big Brother som jag gillade tills du kom och äcklade ner det.. de kanske läggs ner nu p.g.a dej ditt äckel! aja, du är värdelös & fan så ful, vänj dej vid de! Carola är sjukt fin, ta inte åt dej gumman!



/love juliiamariahh


Kändisnytt




Grattis Victoria Beckham på 38-årsdagen! :)


Grattis Jennifer Garner på 40-årsdagen! (:


Andra bilden på Lily Allen efter födseln!




Hon la ut den i fredags på twitter med texten:
" The @silvercross got its 1'st outing today ! "


Kändisnytt: Britney Spears gav 100 dollar till servitör!


Britney Spears höll inte tillbaka med dricksen när hon nyligen besökte en restaurang. Brit var ute med sina söner Jayden och Sean på en restaurang i San Fernando Valley i Los Angeles, när hennes fem år gamla son Jayden började gråta och vägrade sluta. Servitören såg händelsen och hämtade kritor för att distrahera Jayden. Brit blev imponerad och gav honom en generös gåva, dricks på 100 dollar.

En källa berättar: "Britney kunde inte lugna ner sin grabb men en sympatisk servitör hjälpte till. Han kom över med en låda med kritor och började rita actionfigurer. Jayden slutade gråta direkt och både han och hans bror blev glada". Det var en fin tanke av både den hjälpande servitören och Britney som belönade honom!
(källa: posh24)






omg! :O

/love juliiamariahh


Bye!

ska åka nu hejdå!

Bilderna från Polen!!

Eftersom att jag höll på att lägga in bilderna redan då internet slutade funka kanske inte alla bilderna kommer idag, för jag orkar egentligen inte lägga in alla igen eftersom att jag redan hade gjort det!!!! :@ (shiet vad irriterad man kan bli då!!!) hmm.. vad skrev jag till alla bilderna nu igen då?!!!?!???!
För nu kommer jag lägga från dag till dag istället, för det skulle vara liite väl jobbigt om min dator skulle knulla sej själv när jag hade lagt in från flera fucking dagar!!!

Aja. Eftersom att min kamera dog när vi var på Auswitch så fick jag låna en lärares (tack gode gud!!) , och sen så hade jag inte med mej laddaren till resan så fick låna Jennifers kameraladdare senare (tack!!) så jag kunde ladda den till de andra dagarna, hade varit rätt jobbigt annars eftersom att vi bara var inne på dag 2 i Polen. Så idag när mamma och jag var i stan så åkte jag till skolan och hämtade bilderna av läraren så det är därför jag ej har kunnat lägga in bilderna från resan än om ni nu undrade. Shit vad dåligt humör jag vart på nu...
Kommer inte ihåg all skit jag skrev ens en gång på alla fucking kuk-bilderna!! :@

NU HÄNDE DET SÅ 2 GÅNGER!!!!!!!!!! FÅR RYCKET PÅ DE!!! HÄNDER DE SÅ EN GÅNG TILL SÅ SKITER JAG I O LÄGGA IN NÅGRA FUCKING BILDER FRÅN POLEN!!!


Bilder från Polen nudå!

Min kamera dog på Auswitch, så fick låna en lärares kamera (tack o lov!) , hade nämligen ingen laddare med på resan, men fick låna Jennifers sen :) Och nu så har jag lånas lärarens kort och jag kan lägga in alla bilderna nudå :)
Ska försöka skriva på så många bilder jag kan :)

Fredag 30:e mars- första dagen

Mina grejer :)


Vi var o handlade på Lidl :)


Vårat hotellrum - hallen där man kommer in


haha den LILLA tandkrämen, den är Felicias, hahaha xD

EGOBILDER PÅ JULIA:





Hanna var skit söt på den bilden, drf ja la in den :)












Fick denna av Polenbarnen (eller alla i min klass fick varsinn i olika färg) när vi hade vunnit en tävling mot dom :)




Påväg till shoppingcentret :)


Olivia och Felicia (som vi delade rum med)


haha de fick se bilden sen... xd


Hanna :p


Fredagsshoppingen :D


Dagens shopping too :)


Vårt rum till vänster och Felicia och Olivias till höger :)




egopic ;)




Jag, Hanna & Felicia :)













Nu skulle vi ut och äta :)

man plockar maten själv och sen så betalar man efter så mkt som de kostar :)








Maten: Revbensspjäll (blä) , Pommes (kalla, blä) , Kyckling (gick att äta) , Ris (blä) , Något kött (blä).


Jennifer


Felicia


Hanna & Olivia


haha mobiler ! xD


Hanna and me:)








Felicias mobilbakrund :)




Hanna och Jennifer :)


vår lärare Heidi :)


Olivia




Klara!


Här är vi på chokladstället :)


vårt bord :)


På andra sidan gatan fanns en sjukt söt klänning!:O




vår klassföreståndare & hon som var med oss hela tiden, jobbar i den Polska skolan :)


där kom de ! :)


Min :D


Tyckte verkligen INTE om de, inte Hanna heller...


ca en timme senare, Hanna färgar håret på Felicia :)




Olivia


Haha Olivias laktrostabletter xD






Jocke och Felicia






Hanna färgar håret på Olivia :)




De vart färg kvar så de färgade Jockes lugg :)








haha




vi spelade 7an :)


Mina kort :)




Martin & Sebbe kom in och de färgade håret på Sebbe me


Chips :D


haha olivia drog upp sina byxor ! xd




Vi gick upp till alla andra :)




Jag, Olivia & Felicia blåste musik med våra flaskor xD



Lördag 31:a mars- andra dagen







Vi hade lite oh städa efter gårdagen


Frukosten


Klar!


Lunchen innan Auswitch


De andra åt pizza :)


:p

Gjorde så med bilderna från Auswitch ist, för de är så många:







Mat


haha vi hade tråkigt när vi väntade på Felicia xD


xD


Olivia


haha xD

Söndag 1 April - tredje dagen







Frukost ;D


efterrätten efter frukosten :)


hahahah Hanna!! xD


jag e förlovad xD


Felicia & Olivia


My eyes


Hannas öga :)


Påväg till slottet i Krakow :)


Sebbe och Linda :)




















Det är ÄKTA guld :)




Här skulle vi precis på en engelsk guidning (tråkigt) om gamla kungar och sånt, vi fick se deras gravar därinne sen me.




Härinne fick man inte ta några kort ALLS, jag fick bara den här, sen sa en vakt till mej, det stod vakter fan precis ÖVERALLT :O


Vi gick upp för en lång trä-trappa och här är vi längst upp och jag tog en bild ner :)


Här uppe fanns en klocka och om man tar på den så önskar man sej något, just nu är det Felicia som önskar något :) jag önskade med, hoppas de slår in! :D


Sen gick vi och åt på McDonald's . Och här var de sjukt stort, man kan stå som hon och äta :)


Mc


Krakowska gallerian :)


Prövade snygga skor :)


Fanns flera olika färggranna skor som var så glansiga, men dom gula var snyggast :p


Mat


Dagens shopping :)

Måndag 2 april - fjärde dagen









Frukost :)


Bara våran klass fick fika när vi kom till den Polska skolan :)


Sen skulle de uppträda för oss :)






Hon sjöng jätte fint! :)


Right?






ser faktiskt lite ut som Magnus Bäcklund på stilen & så , haha xD


















De gjorde något repotage om Opole som vi var i :)


Fikat, den var inte god.. xD


den var sådär, man mådde lite illa när man åt gelén ovanpå


Påväg till mattelektion


Mattelektion


Kolla vad coola! De har gjort dom på deras mattelektioner :o






vi var med i deras "grupp" på matten :)


Efter en engelska lektion fick några i våran klass kort av barnen ,och jag var en av dom :)


Sen fick vi äta lunch på skolan :)






Allt var äckligt förutom soppan :)


De tackade oss och sånt :)


Lärarna fick presenter




Och vi barn fick en sånhär


Sen gick vi på stan, jag ÄLSKAR orange som ni säkert redan visste (eller?) och här var badrummet i gallerian, snacka om sött!! :D


Hittade världens finaste klänning, och rosetten var skit söt oxå! Men sen när man kom in i affären så var inte rosetten på klänningen? :S
så skulle de aldrig göra i sverige, bara lägga dit saker och sen ta bort dom på de andra klänningarna därinne :O
då ville jag ju inte köpa den längre..


Hittade snygga klackar!! haha, hade nylonstrumpa för att de i affären sa de, annars fick man inte pröva skorna, de kom direkt med en strumpa när man skulle pröva skorna iallafall xD


Kvällens lunch: SKIT ÄCKLIGT!!!!
usch, var nog de äckligaste jag ätit, har aldrig någonsin ätit kebeb med bröd och här var första och sista gången, usch så äckligt de var! Så fick lägga mej hungrig... var så hungrig så jag vart på så jävla dåligt humör...!!!


Smakade den här drickan för första gången, den var jätte god! :) undrar om den finns i sverige?..
var bara tvungen o köpa den eftersom att den såg så fin & god ut! :D

Tisdag 3:e april - femte dagen o sista dagen













Resans sista frukost :)


"De där sötnosarna ska med mej hem!!" tänkte jag :)


Dagens shopping, haha här blev de mest i sista minut shoppingen :D


Packat o klart, hemdags.. :)


Klassfoto - haha jag står och fixar håret! xD


Klassfoto 2


Köpte varsinn cola till Hanna o mej medans vi väntade på att gå in till restaurangen vid 1 :)




bara en halvtimme kvar tills vi ska äta :)


Glas i taket på baren, hehe :)


Olivia





När vi kom till restaurangen :)


Maten :) den var verkligen skit god om man inte tänkte på att endel av potatisen var stenhård o kall :)


Aja, de var alla bilderna från Polen! Har nog fan lagt in varenda en därifrån :) tog ca 800 bilder där eller något, det är bara att börja räkna! haha :) men jag kanske inte har lagt in 5-6 stycken bara, tack för att ni kollat på mina bilder, puss!! <3

/love juliiamariahh

Bilder i masser!!

ska åka och handla nu då :)
dagens outfit då, hihi :p



















Ja, de artisterna...

Chris Brown

eh, slickar henne på benet?

Usher


Rihanna


Nicki Minaj


Rihanna & Nicki Minaj

Hemma

Så, var ute mellan 10.52 - 11.08 , nu så ska jag äta frukost, är vrålhungrig :O

Låtarna från ordningen idag oxå då:



/love juliiamariahh

Ut och gå


Jag vaknade klockan kvart tio eller något sånt, och har satt upp håret, klätt på mej och sånt. Nu så ska jag ut och gå sen när jag kommer tillbaks så ska jag äta frukost. Jag och mamma ska handla idag, så då måste jag sminka mej och sånt senare då, ni kanske t.o.m får en bild ;)
Gustav låg här denna morgonen me :-D
Jag sitter nu och kollar på Whitney Houstons senaste album medans jag laddar min mobil som verkligen ÄLSKAR att ladda ur sej under natten (bustelefon)...
Det var något speciellt jag skulle skriva ju... ? Hmm, vad var det nu igen då? hehe, aja, skitsamma :)
Nu ska jag gå ut, pusshej!

/love juliiamariahh


Gretchen Wilson - Redneck Woman


Filmtajm!


Wish You Were Here

Blir alltid lika ledsen av denna låten, kommer ihåg när jag träffade Rednex när jag var envis och ville se dom live när jag gick i 5an eller något, eller hade sommarlov. De var i staden som jag bor i, vid hamnen, jag filmade typ hela showen eller något, haha, och jag satt längst fram i gräset och de kollade in i kameran flera gånger :) Vet nu inte om de finns kvar längre.. fanns på en annan dator som gick sönder.. det var synd.. eftersom att de har inte så många livegrejer på youtube kvar längre... Aja, här är en bild på Annika från Rednex och mej (OCH JAG VAR LITEN!) hahaha :$




Filmtajm!




jag har verkligen ingenting att göra, kan man kolla på film på dagen? Aja, får låtsas att jag är sjuk istället så går det nog (host, host) hahahah :)

/love juliiamariahh


Katy Perry Teenage Dream - The Complete Confection

Kolla vad som kom i min brevlåda idag!! :D

- OSMINKAD -

om man vrider på den så blir det en annan bild, ja ni vet? skivan är blå istället för röd som den första skivan var som jag redan har :) den ser annars helt exakt likadan ut :) fast denna luktar inget istället.. :(

/love juliiamariahh


Girl Gone Wild


Jessie J ny musikvideo 2012!



den var riktigt dålig, trotts att jag älskar låten..

/ juliiamariahh

Tbx

Så, gick klockan 12.00 och var tbx klockan 12.16 , det var riktigt skönt ute asså fast det regnade lite grann, men ändå jätte skönt! Innan jag gick så borstade jag tänderna och sånt bara eftersom att jag inte gick direkt :)
Lyssnade på musik med, om ni är intresserade så kan jag skriva låtarna, satte på en låt och sen lät jag det bara gå, vill inte att mobilen skulle bli blöt :) De kommer i ordningen :)



/ love juliiamariahh

Godmorgon!



Vaknade för ca 45 minuter sen, har legat kvar i sängen, fixat mej, gjort frukost och läst posh.
Idag så har jag tänkt och inte göra någonting typ, ska gå ut och gå strax min mobil är färdigladdad, den var nästa död när jag vaknade imorse. Igår kunde jag inte skriva något mer eftersom att det blev klockan kvart i 2 ca som jag gick och la mej. Det råkade bli två filmer istället för en och sen så duschade jag jäättte länge.. :p
Kollade ju på filmen Heavy Petting, den var as bra och skit rolig, så verkligen ett filmtips från mej! Malin Åkerman är verkligen en jätte bra skådespelerska, fast hon är så ful ibland bara.. men hon bjuder på sej själv i alla filmer iallafall. Sen efter så kollade jag på en som jag har sätt förut, Herbie, haha hittade den när jag rensade lite filmer och ville bara kolla en stund på den medans jag rensade filmerna, har inte sätt den på minst 2-3 år, den är så jävla bra asså! Och sen så råkade det bli som så att när jag var klar med att rensa filmerna så la jag mej i sängen iallafall och kollade färdigt på Herbie. Det känns konstigt att kolla på film och skratta helt själv (eeeh?) hahaha :) aja. Nu så äter jag frukost,obo'y och macka (gott!). Jag har på mej svarta leggings och ett turkost ginalinne och har en sidfläta i mitt hår :) Aja, nu så ska jag äta klart och sen ut och gå. Ha det bra, skriver sen, pusss!


asså kolla min katt!! han lågsåhär när jag vaknade imorse, aww :)!



/love juliiamariahh


Filmtajm!



-Heartbreak Girl


Klar!

Blev klar med rummet för ca en timme sen, möblerade om oxå, det vart jätte bra!! Fast har ju haft så tidigare, men det blir sånn skillnad när man har haft en annan möblering ett tag och byter till en man hade innan sommaren typ :) aja, nu så ska jag typ kolla film och kanske skriver mera ikväll, puss :)

/love juliiamariahh

Orphan



tittade på den för några veckor sen och tyckte de var en jätte bra och sådär läskig thriller film :)
Den är från 2009 och Isabelle Fuhrman, Peter Sarsgaard och Vera Farmiga i huvudrollerna :)

Lovar du kommer älska den!

/love juliiamariahh


sry för dålig update...

Jag har helt enkelt inte tid för att blogga varje dag, men från och med idag så lovar jag att jag ska försöka blogga nästan varje dag (helt exakt varje dag, flera gånger). Aja, nu så har jag påsklov och nu så ska jag gå upp och fixa i mitt rum och byta rent i sängen och lite sånt och duscha så jag känner mej lite fräsch! Senare idag så har jag inte planerat riktigt vad jag ska göra. Shiet vad tråkigt väder de är oxå, vill ha det varmt ute som de var för typ 2 veckor sen då man kunde sitta ute i shorts och linne på baksidan med 30 graders varmt.. aja , hoppas det kommer någon sommar snart annars får jag damp.. vill inte ha mer SNÖ! aja, ska vara lite positiv nu, haha :)
Undra vad ni ska hitta på för något idag då, ni kanske inte har det lika dåligt väder som jag har det här.. Hoppas ni har det bättre, nu ska jag dra. Ha det bra, puss!!!


/love juliiamariahh


Gwen Stefani

You Are So Damn Beautiful! <3























Paris Hilton<3

Du är så sjukt fin! <3

Ny musik från Rihanna - Take Care


Nicki Minaj ft. 2 Chainz - Beez In The Trap (Explicit)



Glad Påsk!

Fick detta av mamma och pappa, tack :D

You're The BEST!!


Shopping


Hade med mej 960 svenska pengar dit och det här är shoppingen därifrån:

* Britney Spears -Blackout (skiva som jag upptäckte jag redan hade hemma sen..) 82,25 :-
* Madonna -MDNA 149,75 :-
* Gula converse (storlek 37) 99,75 :-
* Klackskorna (storlek 38) 197,5 :-
* Alla 5 örhängena 12,5 :- (styck)
* Oranga leggings 90 :-
* Rosa ring (storlek S) 25 :-

+ att jag köpte presenter till pappa, mamma och Danne. Har köpt godis, dricka och t.ex schampo & balsam :)

Det var jätte kul iallafall, ska försöka lägga in bilderna imorgon kväll typ :)


Wow! Rihanna arbetar redan på sitt sjunde album!


Lily Allen & Jessie J - nya bilder

för 7h sen - Lily Allen :)


29 mars - Jessie J :)

med texten "Look I'm Blonde :D wooooooo"

Katy Perry

Den 31:a var det dags för 25-års jubileum för Kid's Choice Awards som höll hus på Galen Center i Los Angeles, såhär såg Katy Perry ut då :)


Hannah Widerstedt och Jockiboi förlovar sej! :S


hahahaha vad cp!! ni passar ju bra tsm, värdelösa bloggare som tror ni é något, hahaaha herregud!!! xD


Hilary Duff twittrar bild på lilla Luca!







De flesta kändisar håller sina bebisars identitet hemlig väldigt länge (hrmf, Beyoncé!), och vi får sällan se bebisarnas ansikten. Men Hilary Duff går mot strömmen! Bara två veckor efter att hon födde Luca Cruz twittrade hon en bild på den lilla killen.

"Bebis-Luca, 2 veckor gammal :)" skrev Hilary på Twitter med en bild på sin ursöta son! Hon postade också en väldigt söt bild på hennes Instagram som föreställer Lucas små fötter - bebisfötter är så söta! Hilary verkar njuta av att vara mamma och alla sena nätter som det innebär: "4 på morgonen. Trötta ögon. Matar bebisen. Det här jobbet är verkligen inte ett skämt!" twittrade hon och senare skrev hon: "Luca matad! Mamma matad! Nu gör vi allt igen om 2 timmar. Oj vad livet har förändras. Lol, på ett underbart sätt. :)" Vi är så glada för hennes skull och lilla Luca! (källa: posh24)

Bye Polen, Hello Sweden!!

ska gå på planet nu, hemdags :D





Ska till flyget nu, 2 meter ?

haha, vi ska åka buss ca 2 meter, hahaha!



haha ser ni hur kort det är till vårt flygplan elleRRR??? och vi ska snart åka buss dit ? xd

RSS 2.0