Black Swan-skandalen!

Först av allt så tänker vi bara klargöra att vi är på Natalies sida! Så vad är grejen med de skandalösa ryktena kring att Natalie Portman inte ska ha gjort det mesta av dansen i Black Swan? Sarah Lane, Natalies dubbel-dansare hävdar att Nat bara gjorde 5% av dansen i filmen! Det här är lite nytt för oss eftersom både Nat och hennes dansör-man Benjamin Millepied sagt att hon dansat minst 85% av det som syns i filmen. Regissören Darren Aronfsky bestämde sej för att göra klart vad som egentligen gäller.

"Det är 139 dans-scener i filmen. 111 är Natalie Portman utan att någon annan lagt sej i. 28 är på hennes dubbeldansare Sarah Lane, gör du matematiken på det blir det 80% Natalie Portman".

Så, är Sarah lite sur för att Nat inte nämnde henne i sit tacktal för Bästa kvinnliga huvudroll? Sarah, vet du inte att ingen tycker om en glädjedödare! Om det här fortsätter att gå över styr är vi de första som sätter på oss t-shirts med team Natalie-tryck! (Källa: Collider)Natalie Portman & Mila Kunis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0