Den här veckans sämst klädda kändisar!

9. Vi kommer att fortsätta sätta Taylor Momsen på den här listan varje gång hon använder underkläder och stay-ups på scenen, fram till det att hon skaffar sej en makeover. Snälla Taylor!


8. den här klänningen får Uma Thurman att se ut som om hom har mormors bröst. Färgen är inte direkt smickrande för hennes hudton och den här hela looken ser bara helt daterad ut. Håret är en enda röra också.


7. Vi hatade Kate Winslent den här kluvna prickiga klänningen...Bestäm dej för en look, varför försöka sej på två samtidigt!


6. Har du tänkt på hur Keira Knightley har börjat använda samma klänning, men i olika material på röda mattan på senaste tiden? Det är tråkigt, och den här färgen fick hennes ansikte att totalförsvinna!5. Kristin Davis gör en dålig version av sin karaktär Charlotte igen. Kan vi inte bara säga det en sista gång, Sex and the City är slut nu!4. Vanessa Hudgens kan också slå fel. Hon ser ut att komma i sin ormskinnspyjamas. Boho kan slå fel, här är beviset!


3. Sarah Hardings klänning skulle ha stannat på 80-talet där den hör hemma. Den får henne att se större ut eller har hon till slut lagt på sej lite mer vikt? Hursom, den är hemsk!


2. Engelska tjejer kan verkligen gå all in när de ska klä upp sej. Jessica Hynes är inget undantag. Den här mormorsklänningen räddades inte av den där fjäderboan, den tvärtom, gjorde det hela värre!


1. det finns verkligen ingen ursäkt för att möta allmänheten i spolar kvar i ditt hår. Katie price eller Jordan, vad än du vill kalla henne har nu gjort det två gånger på en vecka och dessutom tvingat sin nya pojkvän att hålla henne i handen samtidigt. Det blir bara värre och värre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0