Den här veckans bäst klädda kändisar!

9. Amanda Seyfried i en av de här säsongernas största trender - fuschia!


8. Karolina Kurkova virar in sig på ett elegant vis i kylan i Europa på Fashion Week. Vi älskar byxorna med de där skorna!


7. Nicky Hilton bär en to-die-for leopardmönstrad partyklänning och tar det hela ett steg längre men ett coolt skärp.


6. Lilo så här ska man göra det - det är så här man bär en skinnklänning! Jennifer Hudson var hur fin som helst i den här A-linjeformade hudfärgade klänningen.


5. Det kan aldrig bli fel med en elegant och klassisk svart och vit. Zoe Saldana visar hur man gör det snyggt och modernt.


4. Sofia Vergara visar varför den lilla svarta alltid är modern. Hennes sexiga kurvor har aldrig sett bättre ut än i den här enkla snygga saken.


3. Nej, vi har inte blivit helt tokiga, tänk er den här klänningen som Betsey Johnson bär men i en annan kombination, den är fantastiskt och vi älskar henne iallafall!2. Stella McCartney är frottningen av att klä sig snyggt bara på bas-kläder. Den här kappan, jeansen och boots kombon är en tidlös vinnare!


1. Vi älskar allt som Kate Bosworth sätter på sej och hon stylar sej själv på ett sådant snyggt vid. Det måste vara hennes tur att vara etta på bäst klädda, hon förtjänar det!Vi älskar vårfärgerna och mönstren som redan finns överallt på röda mattan och som bärs upp av kändis-fashionistas. Både på fester, stan, gatan och events. Här är några av våra favoritoutfits som sitter på bland annat Nicky Hilton, Zoe Saldana och Jennifer Hudson. Du vet, de coola tjejerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0