Den här veckans sämst klädda kändisar!

9. Milla Jovovich täckte hela sej själv i ett chockrosa tyg och satte ett guldbälte på det. Varför? Och ja just det, så matchade hon det med vita skor och röda läppar. Ett väldigt konstigt moment i modet.


8. Är Khloe Kardashian påväg till något slags goth-emo-trailer-trash party? Det ser ut som det!



7. Katie Holmes försöker för hårt att vara chic i den här lager på lager looken. Att bara sätta på sej massor av designerplagg ovanpå varandra gör dej inte moderiktig.


6. Chloë Sevigny brukar vanligtvis få oss att häpna med hennes snygga outfits. Men inte den här gången. Vi förstår vart hon är påväg med det här, men det bakåtslickade håret och de där strumporna blev det bara billigt, ledsen!



5. Vi är fans av artisten Florence Welchs hängivenhet till långa Boho-klänningar men den här Chanel-looken blev bara fel för henne. Någonting är bara fel med färgerna och den här formen för hennes kropp.


4. När ska Tyra Banks ge upp!? Hon kommer aldrig hitta en jumpsuit som passar hennes rumpa. Det räcker nu!


3. Selma Blair är forfrande fast i gravid-stil-träsket. Hon kan inte bestämma sej för om hon vill gömma eller visa upp magen och nu ser det bara hemskt ut. Som en dåligt klädd tonårskille.


2. Vi visade er samma stil förra veckan närThandie Newton blev till en mormor i den här frisyren. Men nu även med den här vintageklänningen och skorna. Vi glömmer att det här någonsin har hänt, det är bättre så!


1. Åh nej, Lily Allen har åkt på mormor-sjukan hon också! Hon promenerade runt i den här hemska färgen precis efter att ha varit så fantastisk på Fashion Week. Våra ögon gör ont!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0