Den här veckans sämsta klädda kändisar!

9. Okej de här färgerna är ganska söta på Emma Stone, men den här klänningen passar inte hennes kropsstyp alls, hon bör bära något mer ungdomligt!


8. Katy Perry's blå hår, vi är så trötta på det!


7. Är det bara vi eller har Fergie tappat placeringar på fashionista-listorna på senaste tiden? När var sist vi såg henne var hon söt och välstylad? Vi kan inte ens komma ihåg. Hon försöker för mycket.


6. Ännu ett märkligt klädval från Lindsay Lohan när hon dyker upp i rätten. Den här gången i en väldigt för tight beige mini-läder klänning. Hon tappar all färg i ansiktet till den där klänningen, speciellt med det där blekta håret!


5. Perez Hilton har du inte pengarna att anlita en stylist? Om inte, be en av dina kändiskompisar att hjälpa dej då, du behöver det!


4. Jersey Shores Deena Nicole Cortese i en löjlig ormskinnsklänning som ser ut att komma från någon lågpriskedjas bortvalda plagg. Ingenting blir rätt här!


3. Nej! Vanessa Hudgens har begått en av de värsta modebrotten någonsin - kameltån! Det där V:et får inte synas! Du av alla borde veta bättre!


2. Aubrey O'Day är känd för hennes galna dockstil, speciellt på röda mattan! Det är därför hon så ofta är tjejen med mest kostymliknande outfit...


1. Kelly Bensimon är galen det visste vi, men wow - vi trodde aldrig att hon var tokig nog att dyka upp på röda mattan i ingenting förutom en baddräkt och en kofta. Usch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0