Den här veckans bäst klädda kändisar!

9. Kim Kardashian är bra på att matcha plagg så att de tillsammans blir perfekta. Vi älskar varje detalj av den här smarta cocktail inspirerade looken!


8. Fearne Cotton ser vårfräsch ut i den här klänningen från hennes egen kollektion! Kanske att retrohåret var lite för mycket dock...?


7. Flytta på er Glee-tjejer, Heather Morris har just tagit över fashionista titeln! Vi älskar den här spetsdetaljerade outfiten och de röda läpparna.


6. Sienna Miller och hennes syster Savannah bevisade varför deras märke Twenty8Twelve är en sådan succé, de har båda en sådan snygg personlig stil också!


5. Fashion-power paret Stella McCartney med sin man Alasdhair Willis i sina fantastiska baskläder!


4. Naya Rivera från Glee kom till Paley Centre partyt i en glammig vintagepinup-look! Vi tycker att hon ser fantastisk ut med den höga midjan och de ljust turkosa klackarna med peep-toe!


3. Heidi Klum är så mycket snyggare i sin gatustil än när hon försöker för mycket på röda mattan ibland! Vi älskar den här lager på lager looken på henne!


2. Fashionistan Caroline Sieber är alltid i framkant av vad som är det senaste och den här boho-maskulina looken är på uppgång!


1. Hon är så fantastisk utan att anstränga sej! Även när Elle Macpherson bär jeans och en tröja är hon aldrig nerklädd! Jeansen är heta, klackarna söta och väskan fantastisk. Allt har kvalité och är perfekt tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0