Runwaymode + Snabbmat? Varför inte!

För vissa är det endast en gata, men för andra är det en fullfjädrad catwalk! Lady GaGa såg väldigt runway-redo ut när hon fotograferades utanför hotellet Chateau Marmont i Los Angeles tidigare i veckan.

Hon såg lika cool ut som vanligt, men två saker med hennes outfit fick oss att dra på smilbanden. 1) Hennes omöjligt låga urringning och 2) Faktumet att hon började ge ut hamburgare och pommes frites från McDonalds till de väntande fansen klädd sådär!
källa: posh24











35 Hottest Female Singers

1. Taylor Swift

2. Carrie Underwood

3. Julianne Hough


4. Beyoncé
5. Katy Perry
6. Laura Bell Bundy
7. Jennifer Lopez
8. Miranda Lambert
9. Lea Michele
10. Nicole Scherzinger
11. Miley Cyrus
12. Kelly Clarkson
13. Jordin Sparks
14. Christina Aguilera
15. Britney Spears
16. Avril Lavigne
17. Mariah Carey
18. Selena Gomez
19. Sara Evans
20. Miranda Cosgrove
21. Ke$ha
22. Hillary Scott
23. Jessica Simpson
24. P!nk
25. Alicia Keys
26. Ciara
27. Kellie Pickler
28. Lady GaGa
29. Fergie
30. Keyshia Cole
31. Keri Hilson
32. Nicki Minaj
33. LeeAnn Rimes
34. Rihanna
35. Colbie Calliat

Rysningarna fram!

man får rysningar på denna, älskar den (och henne) ! <3


Charlie bit my finger - again!

såå gulligt (A)


Möt Britneys efterträdare: Hennes systerdotter!

Flytta på dej Britney Spears, en ny stjärna har gjort sej sedd i Spearsfamiljen! När Britney Spears lillasyster Jamie Lynn Spears dotter Maddie Briann Alridge gjorde en cover på sin mosters Femme Fatale hit 'Up N Down' häromdagen, var en väldigt stolt Britney snabb att dela med sej av hennes framträdande med sina fans! Hon tweetade ett 30 sekunder långt videoklipp av Maddies version, och allt vi har att säga är se upp Britney, se upp! källa: posh24

En vecka utan Amy Winehouse idag..♥


Rihanna Med Ny Frisyr!







Rihanna har haft lysande röda lockar ett tag men vi har precis sett henne i en ny mörkare röd färg och det ser fantastiskt ut! Den mörkare nyansen ger hennes hy en underbar lyster och vi tycker att det är den perfekta hårfärgen för henne, så mycket bättre än den gamla ketchupfärgen! Vad tycker ni om Rihannas nya hårfärg?
källa: posh24

Lady GaGa, P!nk = lika som bär?

guud hittade en video där Lady GaGa såg precis ut som P!nk





Lady GaGa


P!nk

erkänn rätt lika?


Haha Taylor Swift!


Eric Saade göteborg


ojdå :o xD




Eric Saade - Sveriges Största Diva?






Ni vet att vi älskar Eric Saade! Men ibland kan de yngre stjärnornas framgångar stiga dom åt huvudet. Med skrikande och gråtande tjejer som trånar efter en, kan vi förstå att det är lätt att ibland bli lite kaxig. Efter gårdagens program av Allsång på Skansen fick vi se en hint av Erics divaliteter. Som ni kanske vet är det inte tillåtet att göra reklam i SVT, men när Måns frågade om hans framtidsplaner var Eric snabb med att nämna sina nya skivor. Eftersom det endast var ett svar på en fråga, tycker vi inte att Eric gjorde något fel med det, men den respektlöshet som flickidolen visade efter programmet var värst!

“Jag gillar att göra reklam i SVT. Jag tycker det är trevligt. SVT får lära sej att när jag är här är det reklam som gäller”, sa Eric. Vi tycker att detta visar på omognad! Vi gillar hellre en ödmjuk stjärna än en bortskämd snorunge som gör vad han vill! Vad tycker ni, är vi för hårda mot honom? (källa: aftonbladet)



efter programmet

Nya bilder

har tagit massa nya bilder, men bara dom här får visas upp då ;) tog dom nyss :)


Andra låtar med Katy Perry



Denna låten har Selena Gomez oxå gjort nu efter åren


Katy Hudson

haha ååh ett gammalt album med Katy (Perry) Hudson :) ifrån 2001 , bara 18år var hon! haha :)

framsidan


baksidan

låtarna:


Victoria Dogan chatt

så hiimla häftigt! jag har nyss chattat med Victoria Dogan på facebook :) hon verkar så himla snäll :) hejade ju på henne som sagt i idol 2008 :) här är lite ifrån chatten :D


P!nk live sverige sommaren 2010


Drömmen om Europa får vänta för Eric Saade!

Äntligen! Ikväll gästas Allsång på Skansen av flickidolen och vår favorit Eric Saade! Men när Eric Saade kom trea i årets Eurovision Song Contest var målet ett annat, han skulle erövra Europa! “Nu går jag för Europa”, sa Eric. Men nu verkar det som om glädjen över tredje platsen och kanske även storhetsvansinnet har lugnat ner sej. För tillfället är det Sverige som får dansa till hans grymma låtar och njuta av hans söta ansikte, resten av världen får vänta! Enligt Eric är allsång inte riktigt något som passar honom och hans musik, ändå har han redan gästat Sommarkrysset, ikväll blir det Allsång på Skansen och i augusti kommer han till Göteborg och Lotta på Liseberg. Det kallar vi mycket allsång! Vi hoppas att Eric en dag slår stort i Europa, men vi gillar också att få ha honom för oss själva här hemma!

Vad tror ni om Erics internationella framgånger? Kommer han slå lika stort som Robyn? (källa: aftonbladet)

Amy Winehouse Som Kan Ha Upplevt En "Våldsam och Onaturlig Död" Begravs Idag!

Idag är en sorglig dag. Amy Winehouse, som gick bort i helgen, ska begravas. Hennes begravning kommer hållas privat och närvarande kommer familj och vänner vara. Sångerskan efterlämnar sin mamma och pappa, Janis och Mitch, samt sin äldre bror Alex.

Amys död undersöks fortfarande sen hennes obduktion inte kunde avslöja dödsorsaken. Och oturligt nog så verkar dödsrapporten indikera att Amy upplevt en "våldsam och onaturlig död". Vi hoppas verkligen att så inte är fallet och att Amy fann ro under sina sista minuter i livet.

Våra tankar går till hennes nära och kära, det här är en otroligt sorglig dag.
(källa: perezhilton, usmagazine)






Amy's stackars mamma gråtande och hennes pappa till höger

Haha sköning!


Be Mind!

ååh jag kmr ihåg när låten precis var ny och jag verkligen äälskade musikvideon , och senare så bytte hon ut videon och gjorde en ny, en mkt dåligare, nå vad tkr ni? vilken är bäst, originalet elr omgjorda?

Original-video



New "bad" version-video

Ella Enchanted

kollade ju nyss på "Ella Enchanted (Ella Den Förtrollade) , och nu så kollade jag upp skådespelarna som typ "statisterna" !


Heidi Klum t.ex :O


Lucinda (Vivica A. Fox) som t.ex spelar Felicia i "Boat Trip" , hon mst skaffat silicon till "Boat Trip" sen :o


Hattie (Lucy Punch) är med i den nya filmen "Bad Teacher" med Carmen Diaz & Justin Timberlake i huvudrollerna


Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Taylor Momsen på 18-årsdagen! :)

Best selling artists of the noughties albums UK


01 ROBBIE WILLIAMS 13,065,783
02 WESTLIFE
03 COLDPLAY 9,190,189
04 TAKE THAT!
05 EMINEM 7,373,972
06 MICHAEL JACKSON 7,339,085
07 THE BEATLES
08 MADONNA 6,938,889
09 OASIS
10 U2 
11 ROD STEWART
12 DIDO 
13 RED HOT CHILI PEPPERS
14 ELVIS PRESLEY 5,728,071
15 DAVID GRAY
16 STEREOPHONICS
17 SNOW PATROL
18 P!NK
19 QUEEN
20 GREEN DAY
21 THE KILLERS
22 KYLIE MINOGUE
23 KINGS OF LEON
24 WILL YOUNG
25 SUGABABES
26 BOB DYLAN
27 MICHAEL BUBLE
28 SCISSOR SISTERS
29 BRITNEY SPEARS
30 RONAN KEATING
31 KEANE
32 JAMES BLUNT
33 NORAH JONES
34 AMY WINEHOUSE
35 REM
36 BLUE
37 IL DIVO
38 ANDREA BOCELLI
39 THE BLACK EYED PEAS
40 FOO FIGHTERS
41 GIRLS ALOUD
42 ANASTACIA
43 KATIE MELUA
44 ELTON JOHN
45 TRAVIS
46 PINK FLOYD
47 ABBA
48 LEONA LEWIS
49 MUSE
50 DAVID BOWIE 3,390,394

Cody Simpson

låten var bra men hon... ursäkta HAN sjöng ju som en tjej xd ;o

haha :)

Divinyls - I Touch Myself


Katy Perry Smurfar Loss!

Kommer ni se filmen om Smurfarna? Vi är så förväntansfulla inför den här filmen med stjärnor som Neil Patrick Harris, Glees Jayma Mays, Tim Gunn, och Katy Perry som lånar ut sin röst (som Smurfette), samt George Lopez och till och med "The Offices" egna B.J Novak!

Filmen handlar om en grupp smurfar som kommer till dagens NYC där de träffar Patrick och Grace (Neil Patrick Harris and Jayma Mays), Vi tycker att den här filmen verkar jätterolig och är ett pefekt sätt att undanslippa sommarregnet!

Kolla in trailern och bilder från premiären. Vad tycker ni om Katy Perrys kläning? källa: posh24





Kändisar Talar Ut Om Amys Död!


Vi blev så chockade över Amy Whinehouses död. Vi försöker fortfarande vänja oss vid tanken att en av våra favoritsångerskor har gått bort. Precis som vi så sörjer våra kändisar också och det här är vad några av dom hade att säga på Twitter om sångerskans död:

-Rihanna: "Kära Gud, förbarma dej! Jag är så TRÖTT på det här nu!" skrev sångerskan och tillade sen, "Jag är verkligen förkrossad av detta...#KäraAmy Du gjorde en sån STOR inverkan på den här industrin och över hela världen under en sån kort tid.... alldeles för kort! IKONERdörADRIG"

-Kelly Osbourne: "Jag kan inte ens andas just nu för att jag gråter så mycket, jag ha förlorat 1 av mina bästa vänner. jag kommer alltid älska dej Amy och kommer aldrig glömma den riktiga du!"

-Katy Perry: "RIP Amy Whinehouse. Låt henne äntligen finna ro"

-Ricky Martin: "Jag fick just reda på det. Jag känner smärta. Jag känner ilska. Vila vackra flicka, vila. Du är fri!"

Russel Brand skrev ett otroligt rörande inlägg på sin blogg om Amys död. Som ni kanske redan visste, så kände Russel Amy innan de både blev kända och när han fick höra om hennes död så skrev han ett inlägg som heter "For Amy."

Russell beskriver hur det var att höra Amy sjunga för första gången. "Jag gick in och såg Amy på scenen med Weller och hans band; så respektgivande. Den slags respekt som växer fram när man är vittne till ett geni. Från hennes konstiga nätta närvaro, till rösten, en röst som inte verkade komma från henne själv utan från någonstans bortom till och med Billie och Ella, från kärnan av all storhet." (russelbrand)

Rest in Peace Amy. (källa: people)

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Audrey Kitching på 26-årsdagen!:)

Ella Den Förtrollade



Victoria Dogan

Hon är så jäävla bra! :D
hon kom inte alls långt i idol 2008 (då Kevin Borg vann).
men jag hejade på henne iallafall, och nu hittade jag 2 inspelade låtar med henne på youtube som jag ska dela med mej av till er ! :)

Döda kändisar

Amy Winehouse
Död: 23 Juli 2011
Hittades: I sin lägenhet död i Camden, London (hennes liv var omöjligt att rädda).
Dödsorsak: Överdos
Känd för: Var en brittisk soul-, jazz- och R&B-sångerska och låtskrivare
Ålder: 27 (skulle blivit 28 år den 14 september)


Michael Jackson
Död: 25 juni 2009
Hittades: Död i Los Angeles, Californien, USA i sitt hus (brorsan såg när han kollapsade)
Dödsorsak: Hjärtattack
Känd för: Var en amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare
Ålder: 50 (skulle blivit 51 år den 29 augusti)


Elvis Presley
Död: 16 augusti 1977
Hittades: Hittades livlös på badrumsgolvet i Graceland dagen innan turnéstarten av sin dåvarande flickvän Ginger Alden
Dödsorsak: Hade oregelbunden hjärtverksamhet
Känd för: Var en amerikansk rocksångare, musiker och skådespelare
Ålder: Fyllt 42 år


Marilyn Monroe
Död: 5 augusti 1962
Hittades: I sitt hem på 12 305 Fifth Helena Drive i Los Angeles-stadsdelen Brentwood
Dödsorsak: Överdos av barbiturater i sömnen
Känd för: Var en amerikansk skådespelerska, sångerska och fotomodell
Ålder: Fyllt 36 år


Gloria Stuart
Död: 26 september 2010
Hittades: -
Dödsorsak: Ålder
Känd för: Var en amerikansk skådespelerska
Ålder: Fyllt 100 år


Brittany Murphy
Död: 20 december 2009
Hittades: Badrumsgolvet i hennes bostad i Los Angeles, Californien, USA
Dödsorsak: Hjärtstillestånd efter en överdos av läkemedel
Känd för: Var en amerikansk skådespelerska
Ålder: Fyllt 32 år

Amy Winehouse last interview


Amy Winehouses föräldrar talar ut!

Amy Winehouses föräldrar har öppnat upp om hennes hastiga död igår, och tragiskt nog erkänner hennes mamma Janis att hon verkade borta på fredag. Janis sa dock att deras sista möte var fint, och att Amys sista ord någonsin till henne var : "Jag älskar dej, mamma."

Janis berättade, "Det är orden som jag alltid kommer att uppskatta och komma ihåg Amy vid... Hon verkade borta på fredagen. Men att hon gick bort så hastigt har jag ännu inte hunnit greppa."

Amys pappa Mitch talade även han ut, och beskrev sin sorg: "Det här är inte på riktigt. Jag är helt förkrossad. Jag kommer hem. Jag måste vara med Amy. Jag kan inte förlora kontrollen på mina känslor för hennes skull. Min familj behöver mej."

Våra kondoleanser går ut till hennes föräldrar över alla andra, som utan tvekan älskade sin lilla flicka väldigt mycket.
källa: posh24




P!nk & maken åker ut på en fartfylld tur!







P!nk och hennes make Carey Hart är nog ett av de coolaste kändisparen vi vet! Det har inte ens gått två månader sen de blev förstagångsföräldrar till en liten flicka vid namn Willow, och de har redan bytt ut de nerspydda kläderna mot motorcykeljackor! Vi såg paret racea genom Malibu ovanpå två stora Harley Davidson-motorcyklar i helgen. Bra för dom tycker vi! Att veta när man ska ta en paus är högst nödvändigt när man tar hand om en bebis. källa: posh24

Amy Winehouse - Rehab


Julia tipsar!


köp albumet! 149 kr bara! Eric Saade Vol 1 . så jävla bra låtar!! :D ni kmr älska dom direkt, det gör jag iallafall :)
 


Bilder ifrån igår

Haha lite festbilder då :) lovade ju att ni skulle få se en bild på mej, men dom vart inte så jätte bra... men skitsamma... :)


sätter dit lösnaglar innan vi åker


innan vi åkte, bilden kanske inte blev den bästa (oförberädd).


blundade xd


in-zoomning på mina naglar


in-zoomning på naglarna igen


på festen




födelsedagsbarnet i gult


Pappa








dans



det var riktigt kul! fast roligast blev det i slutet när mamma, moster, jag & morbrors fru dansade och sjöng med själva på dansgolvet till bland annat låtarna:
-Girls Just Wanna Have Fun
-Summer Nights
-You're The One That I Want
-Cara Mia
-Believe
-Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
med flera, haha imorse hade jag jäätte ont i vaderna, så ont att jag inte kunde gå.. men nu är det bättre :)
och vi åkte taxi hem igår och var hemma vid 02.18


Amy Winehouse video - again!


Amy Winehouse rip :(


gjorde denna alldeless nyss

Amys ex hämtar hennes katter

Amy Winehouses till och från-pojkvän Reg Traviss sågs bland horderna av sörjande fans och press utanför hennes lägenhet i London igår. Han kom tillsammans med en vän för att hämta hennes katter, och vad som verkligen krossar våra hjärtan är att till och med katterna såg ledsna ut. Amy var en stor kattälskare, så vi hoppas verkligen att de här två små liven blir omplacerade till bra och kärleksfulla hem. källa: posh24






Mer om Amy Winehouse död

skrivet på posh24 inatt 00:40 !

Mer information om den brittiska Soulartisten Amy Winehouses tragiska död har släppts, inklusive foton från när det privata ambulansteamet anlände till hennes hem i Camden Square i London för ett par timmar sen för att transportera hennes kropp till bårhuset.

Enligt källor, var Amys pappa Mitch ombord på ett plan till NYC när tragedin ägde rum. Han fick reda på nyheten då han landat, och ställde då genast in sin kommande spelning i NYC och hoppade på första plan tillbaka till England för att sörja med sin familj.

Men hennes familj är inte de enda som sörjer hennes död. Flera hundra sörjande fans har under de senaste timmarna samlats utanför hennes hem och en våg av kändisar har redan hunnit beklaga sorgen, bland annat David Beckham, Ashton Kutcher, Demi Moore, Gene Simmons, Rihanna, Ricky Martin, Jessica Alba, Jessie J, Ronan Keating, Pete Wentz, LeAnn Rimes, Emma Bunton, Lily Allen, P!nk och mest anmärkningsvärt Kelly Osbourne, som tweetade: “Jag kan knappt andas just nu för att jag gråter så mycket jag har precis mist en av mina bästa vänner. jag älskar dej föralltid Amy & kommer aldrig att glömma det riktiga du!"

Som en hyllning till Amy, kan ni kolla in denna video av hennes sista stund uppe på scen. Även om hon inte själv sjöng, såg hon genuint glad ut när hon hejade på sin guddotter Dionne Bromfield.

Må hon vila i frid.














rip Amy Winehouse :(

fan oxå! :( vrf just du av alla kändisar!? du var ju så jävla bra! faaan :( var du tvungen ?! vila i frid gumman!<3

Amy Jade Winehouse, 14/9-83 - 23/7-11♥

från posh24:
Enligt brittisk media har den 27-åriga sångerskan precis hittats död i sin lägenhet i Norra London. Vi är de första att spå att hon tog självmord. Har ni hört talas om Club 27? Club 27 är ett populärt samlingsord för framgångsrika artister som alla dött, antingen till följd av självmord eller en olycka, vid 27 års ålder. Klubbens mest berömda medlem är Nirvanas frontman Kurt Cobain, som sa till sin syster redan som barn att han ville gå med i klubben.

Hur som helst är detta en väldigt tragisk nyhet, och vi är säkra på att mer information kommer att släppas inom kort.

från aftonbladet:

Vänner: Amy Winehouse försökte komma över pojkvännen med droger

HOLLYWOOD. Hon sjöng att hon inte ville lägga in sej på avvänjning.

Den inställningen ser ut att ha kostat Amy Winehouse livet.

Dödsfallet igår misstänks ha orsakats av en överdos.

– Det ser ut som om hon dött efter flera dagars hårdfestande med sprit och droger, sa en poliskälla till Sunday Mirror.

Samma tidning citerade en kompis till den världsberömda sångerskan som uppgav att Winehouse tagit ecstasy.

Mail on Sunday rapporterade att hon antagligen festat extra hårt eftersom hon var knäckt efter att ha dumpats av pojkvännen Reg Traviss.

Tidningen skriver att han ville hjälpa henne att komma över problemen, men att han kastade in handduken när han insåg att hon inte kunde besegra sina demoner.

”Bortom all hjälp”

Strax före klockan fyra igår eftermiddag ryckte ambulans ut till hennes trevåningshem i Camden i norra London.

Det var försent. Den 27-åriga sångerskans liv gick inte att rädda.

Hon var, som Londonpolisen beskriver det i ett uttalande, ”bortom all hjälp”. People rapporterar att hon redan idag ska begravas, enligt judisk tradition.

Hennes tragiska bortgång slog ner som en bomb runt om i världen.

Ingenstans blev reaktionerna starkare än i hennes hemkvarter. Polisen tvingades snabbt spärra av området när fansen strömmade till.

Winehouses pappa, Mitch, som aldrig försökt dölja dotterns missbruksproblem, satt på ett plan till New York när han fick dödsbudet.

– Jag kommer hem. Jag måste vara med Amy. För hennes skull kan jag inte bryta ihop. Min familj behöver mej, sa han när han väntade på ett vändande plan.

Redan 2008 hade han förutspått hennes tragiska slut.

– Hon kommer att dö.

Men hans vädjan var förgäves.

Winehouse kom aldrig tillrätta med sina tunga alkohol- och heroinproblem.

Mitch har tidigare gett dotterns exman, Blake Fielder-Civil, 29, en stor del av skulden för hennes drogproblem.

– Han är inte helt ansvarig, hon får ta en del av ansvaret själv. Men drogmissbruket tog verkligen fart när de blev ihop, sa han 2008.

Skilde sej snabbt

Paret hade gift sej i Miami i maj 2007.

Men smekmånaden blev kort. Redan 2009 var äktenskapet över.

Drogerna bestod däremot.

”De försökte få mej att lägga in mej på rehab”, hade Winehouse sjungit i hitlåten ”Rehab” flera år tidigare.

”Men jag sa, nej, nej, nej”.

Hennes omgivning lyckades visserligen övertala henne att söka hjälp. Senaste vändan gjorde hon bara en vecka innan hon skulle ge sej ut på en comebackturné i Europa.


Utanför Winehouses lägenhet la fansen hälsningar, fotografier, blommor och tända stearinljus.


Sörjer Chockade fans samlades snart utanför Amy Winehouses hem i norra London.



3 bra låtar med henne!




så sjukt fin!

Julia tipsar!


film:


11 min!

nu så har jag SPRUNGIT på löparbandet i 11 min! shiiet, vad fort det gick! sprang nog lite för snabbt för att jag ska kunna orka, haha xD
aja, bättre lycka nästa gång ;)

nu ska jag äta, burkskinka & pot :)
sen efter det ska det bli riktigt sköönt att duscha! usch vad äcklig jag känner mej.. men aja, sen så ska jag fräsha till mej lite och sånt! ses senare


Godmorgon hosta!

hej, vaknade för ca 5-10 min sen med hosta.. fan oxå :( det SKA jag inte ha ikv på festen iallafall! men nu så ska jag, mamma, pappa & Daniel in till stan och köpa en soffa hem till oss:) och sen så blir det att fixa sej och jag ska träna lite grann:) och sen så ska ni få en ny bild på mej ev! men aja, jag ska bara ta något lätt att äta så ska vi åka sen, ha en bra dag! kram


Fjorton Suger

byter film efter en timma:)



visste ni förresten att Sara Gärde är med i denna film? Hon spelar en tjej på polisstationen :)


jag babblar på lite.. :)

idag så har jag sovit tills halv 11 eller något, och sen så har jag varit hos mormor idag med mamma oxå :) idag så åkte hanna till spanien då.. :)

och fan nu börjar det åska & blixtra igen då, så det kanske inte blir film så länge till då om det blir värre... men aja, nu så har jag tittat in här en stund då! jag kollade nyss på en film med Julia Roberts som heter "Erin Brockovich" , såg den för första gången och den var riktigt bra, men lång, fan två timmar! :O men aja:) det var en sann film och den var ganska så bra tyckte jag ju som jag skrev. jag blir jätte varm av att sitta i mitt rum aså! det är sjukt varmt här!!... och imorn så blir det fest då! 50 och 60 - årsfest hos min moster och hennes man då, ska bli skit kul! så då ska jag förmodligen ta med min kamera dit så det kanske blir lite bilder ifrån det då, och sen så kanske det blir någon bild på mej imorgon med, har inte orkat fixa mej för att ta en bild, men imorn så blir det kanske en ny bild på mej :D beror på hur bilderna blir... hoppas dom blir bra iallafall! aja, vi får se... :) men nu så ska jag fortsätta kolla på film, ha en trevlig natt ! godnatt, puss


ååhh shieet hittade en bild på Linda Bengtzing på posh som heelt ofixad! usch vad ful hon e... :O


en fixad bild på Linda ifrån 2010


Shrek Den Tredje



 


Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Kate Ryan på 31-årsdagen! :)


Grattis Elin Lanto på 27-årsdagen! :)

Åska :(

Hej, sitter och kollar lite på P!nk Funhouse tour på dvd. och nu så ska jag stänga av datorn och allt och sova, men fan det börjar åska och blixtra! fan jag hatar det, själv vaken i huset och ska sova i det här oxå! känns som att huset skakar, fast det gör det ju inte men ändå. shiiet, kmr aldrig kunna somna, och sen så har jag tappat bort min mobil NÅGONSTANS i min säng oxå, så blir att leta efter den nudå och sen borsta gaddarna och sen sova. ha det bra, skriver nog förmordligen imorn, godnatt!

en bild på Taylor Swift bara för att hon är finast♥


Lady GaGa är kort! ;o

Lady GaGa är 1.55 cm!:O


Katie Melua - So Kiss Me


She's All That




Gränna

Idag så har jag och Hanna varit på stan, hon shoppade lite kläder och jag köpte 2 nya skivor, Eric & Beyoncé's nya :)
och om ca 5 min så kmr min pappa och hämtar oss, för att vi ska åka till gränna med våran & min morbrors mustang :) och nu så ska jag packa och sånt för jag ska inte sova här inatt! pusshej , vi ses



Veckans bäst klädda kändisar!


Clemence Poesy matchar hårt mot mjukt och det passar perfekt!


Vi älskar den här blommiga klänningen på Zooey!


Superchica Chloe!


Det här är verkligen den perfekta vardagslooken på Jessica Stroup!


Het orange på Kristin Cavallari!


Claudia Schiffer älskar rutigt!


Det här är en fin outfit på Olivia Palermo och vi älskar att vi kan skymta lite guld!


Vi verkligen älskar Rose Bryan och vi älskar den här enkla, chica looken på henne!


Sarah Hyland ser sofistikerad ut i den lilla svarta!

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Kristen Bell på 31-årsdagen! :)

Långa & korta kändisar

Rihanna - 178 cm


Taylor Swift - 180 cm


Nicole Richie - 155 cm


Shakira - 152 cm


Lily Allen - 157 cm


Kylie Minogue - 155 cm


Pernilla Wahlgren - 156 cm


Christina Aguilera - 159 cm

Grynet

haha vad gammalt! XD

A Lot Like Love

kollar på "A Lot Like Love" nu :)









Taylor Swift


Eric Saade småförälskad i Kronprinsessan!

Finns det anledning för Prins Daniel och Molly Sanden att börja oroa sej? Igår firades nämligen Kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholm, Öland som vanligt och en av artisterna som uppträddde var Eric Saade. Mitt i direktsänding och framför både kungen och drottningen utbrister Eric på scenen "Du är lika sjukt snygg som vanligt!", riktat till Victoria! Inte nog med det, om han fick välja själv så skulle han ha gett Kronsprinsessan en puss i födelsedagspresent!

Men tyvärr blev det ingen puss, vilket var en besvikelse! Och även om vi inte borde förvänta oss ett nytt prinsessbröllop (den här gången mellan Victoria och Eric) så tycker vi alltid att det är kul när det kommer fram att kändisar är småförälskade i kändisar de också! (källa: aftonbladet)




Kate Hudson döpte sin bebis till vad?!

Fem dagar efter födseln av Kate Hudsons andra son, har pappa Matt Bellamy äntligen bestämt sej för att det är dags att meddela den lilles namn! Han tog till sin Twitter tidigare idag, och skrev:

"Så glad! Fick precis en liten pojke, Bingham 'Bing' Hawn Bellamy. Född 3.2 kg den 9:e Juli. Mamma och bebis är starka och friska. Mamma var en krigare, Bing kom ut efter 4.5 timmar av intensiva pushar!"

Seriöst, Bing? Det kan bara finnas två möjliga anledningar till att de döpt sin baby till det. 1) De är världens största "Friends"-fans eller 2) De var fast beslutna att toppa listan av underliga kändisbarnnamn.

källa: posh24

Lady GaGa: En rullstolsbunden sjöjungfru

Precis när vi trodde att Lady GaGa inte möjligtvis skulle kunna komma på nya sätt att chockera oss längre, så rullar hon ut på scen i en rullstol utklädd till sjöjungfru! Som ni kanske har hört, är Lady GaGas nya video för "The Edge Of Glory" väldigt sjöjungfruinspirerad och när hon uppträdde på ett överraskningsgig i Sydney i Onsdags, gav hon fansen en förhandstitt på vad som väntar dom...

Se hela spektaklet i videon nedan!
källa: posh24


Miranda Kerr döpte sin baby efter ex-pojkvännen!

Det här ser man då inte varje dag! Efter att Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr tragiskt förlorade sin pojkvän sen två år, Christopher Middlebrook, i en bilolycka när hon var en tonåring, skrev hon ett brev till honom där hon sa att hon hoppades döpa sin förstfödda son efter honom på något sätt.

Hon glömde inte heller bort sitt löfte, och föreslog idén till maken Orlando Bloom när hon blev gravid. Eftersom Orlando är en sådan snäll kille, sa han att han gladeligen gick med på det och så fick deras barn namnet Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom.

I Mirandas bok "Treasure Yourself" skriver hon att, "Chris död lärde mej att folk som rör ditt liv alltid är med dej. Det lärde mej att jag har valet att vara tacksam över tiden vi spenderade tillsammans istället för att oja mej över att jag förlorade honom."

Och nu har hon en daglig påminnelse om det i lilla Flynn Christopher! En sådan bitterljuv historia, inte sant? källa: posh24

Lady GaGa bombarderad med ägg!

Trots att Lady GaGa har lyckats omvända miljontals människor till hängivna små monster, så finns det fortfarande en hel del anti-GaGalister i världen. Efter att hon i onsdags spelat en oplanerad liveshow i Sydney, begav hon sej till nattklubben Arq Nightclub där hennes närvaro inte blev uppskattad av alla! När hon lämnade klubben, så kastade en grupp människor ägg på henne!

Som tur var för GaGa, så träffade ingen av äggen henne. Istället blev några oskyldiga förbipasserande träffade. Ugh... Vi skäms på äggkastarnas vägar! Vad för sorts tankar går egentligen igenom en människas huvud när de kastar ägg på Lady GaGa?
källa: posh24

Haha!


Lady GaGa tar Australien med storm


Lady GaGa
, 25, är just nu i Australien och hon tar landet med storm! Sångerskan anlände till Sydney i lördags och huvudsyftet med resan var en konsert för 1000 speciellt inbjudna gäster i ”Sydney Town Hall”. 25-åringen har dessutom varit med i tv-programmet "A Current Affair" och blivit utnämnd till en australiensisk hedersmedborgare av Sydneys borgmästare Clover Moore.

— Tack till borgmästaren i Sydney, en ihärdig HBT-aktivist, för att du gjort mej till en australiensisk hedersmedborgare, skrev Lady GaGa på twitter i tisdags.

Clover sa att artisten fått hedersmedborgarskapet för att hon använder sitt kändisskap till att öka människors medvetenhet om fördomar mot homosexuella.

25-åringen twittrade även att hon skulle försöka hinna med att träffa så många fans som möjligt, och gå ut och se vad Sydneys nattliv hade att erbjuda.

Spana in bilderna på när Lady GaGa gav Sydney en riktig show! källa: msn.com




På gayklubben "Nevermind" gav artisten ett smakprov på hur hennes exklusiva konsert skulle vara.


Hon dansade tätt med sina dansare.


Lady GaGa twittrade att hon kanske skulle ge sej ut i Sydneys nattliv. Och det gjorde hon!


Sångerskan uppträdde även på nattklubben "Arq".



Och 25-åringen gav Sydney vad de längtat efter - en riktig show!



Lady GaGa har dessutom hunnit medverka i tv-programmet "A Current Affair".


Eric Saade blev kallad svartskalle!

Sveriges flickidol nr 1, Eric Saade växte upp i Kattarp, ett område där det fanns många nazister. Eric berättade nyligen om alla ökenamn han blev kallad. "Från att man var liten fick man höra ”jävla svartskalle”, ”blattejävel” och allt det där", säger han i en intervju. Han fortsätter att berätta att han tidigt fick lära sej att stänga av och inte låta sej provoceras.

Men det finns ljusglimtar också. På grund av sin tuffa uppväxt har han fått sin medvetenhet och bestämdhet, vilket har hjälp honom i musikbranchen där unga stjärnor oftast blir kontrollerade. Istället har Eric lärt sej att klara sej själv och bestämmer själv vad han vill göra med sin karriär.

Vi är glada att Eric vände på den jobbiga situationen till sin fördel. Och vi hoppas att folk bara kan lägga ner sina onödiga fördomar och fatta att alla är olika!
(källa: nyheter24)


David & Victoria Beckham har döpt sin dotter till...


Vi behövde då inte vänta särskilt länge! I morse tog en mycket stolt pappa till sin Facebook-sida för att meddela sin nyfödda dotters namn.

Han skrev, "Jag är så stolt och glad över att meddela ankomsten av vår dotter Harper Seven Beckham. Hon vägde hälsosamma 3.46 kg och föddes kl 7.55 i morse, här i LA. Victoria mår riktigt bra och hennes bröder är förtjusta över att ha fått en lillasyster."

Vi gillar verkligen namnet Harper, men vi var lite konfunderade över mellannamnet Seven tills vi fick reda på att det brukade vara Davids tröjnummer när han spelade för Manchester United och England, men även timmen och månaden hon föddes och hennes vikt i pounds. Så överlag, får hennes namn två solklara tummar upp från oss! källa: posh24

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Alice Svensson på 20-årsdagen! :)


Grattis Lil' Kim på 36-årsdagen! :)


Grattis Marie Serneholt på 28-årsdagen! :)

Det blev en pojke för Kate Hudson!

Någon som också födde barn i helgen, var skådespelerskan Kate Hudson! Tjejerna födde sina bebisar på samma sjukhus i Los Angeles, men Kates kom ett par timmar före Victoria Beckhams.

Victoria fick sin allra första tjej, och fick Kate sin andra pojke. Den lille är enligt rapporter frisk som en lärka och vi kan föreställa oss att pappa Matt Bellamy och Kates son Ryder är lite extra uppspelta, eftersom de nu blivit pappa och bror för första gången någonsin! källa: posh24

Victoria Beckhams lilla flicka har kommit!

Äntligen har den efterlängtade Beckham-bebisen anlänt! Enligt familjens taleskvinna, födde Victoria en frisk liten tjej i Los Angeles på söndagsmorgonen, och lilltjejens äldre bröder Brooklyn, Romeo och Cruz var alla superglada över att få välkomna henne till familjen.

Vi har inte hört något om hennes namn ännu, men om det var upp till Romeo så skulle hon få det högst graciösa namnet "Justine Bieber Beckham". Hah! Om vi ska vara helt ärliga dock så tror vi inte att varken David eller sönerna kommer att ha något att säga till om på den punkten. Victoria har väntat på denna lilla tjej i över ett årtionde, så hon har förmodligen krävt att hon får bestämma exakt allting babyrelaterat! källa: posh24

Rihannas brinnande show i Dallas i förrgår!


Rihannas konsert slutade i brand!


Rihannas konsert i Dallas i fredags slutade inte som sångerskan hade planerat. Under hennes uppträdande bröt en brand ut på scenen och Rihanna var tvungen att avsluta showen. Hon skyndade snabbt av scenen! Tur nog, var branden kontrollerbar och brandkåren kunde släcka elden. Vi vet att Rihannas konserter brukar vara väldigt heta, men inte bokstavligt talat!

Vad som startade branden är fortfarande inte konstaterat, men några tror att det var konsertens fyrverkerier som skulle avsluta hela showen, som var orsaken till att branden uppstod. Det blev ju iallafall ett minnesvärt slut på det hela och vi är bara glada att ingen kom till skada! källa: posh24

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Jessica Simpson på 31-årsdagen! :)

Premiär för Beyoncés nya video - Best Thing I Never Had


Cascada - Night Nurse


Lily Allen gravid + jag har bevisen!

det lönar sej att följa Lily Allen's twitter! Grattis Lily! :D<3



Hot or not: Katy Perry som rödhårig


Katy Perry
vill bli blondin, men har blivit rödhårig på kuppen.

Det var på en parfymlansering i Toronto i veckan som sångerskan visade upp den nya nyansen, som påminner en hel del om Blake Lively och Scarlett Johanssons nya trendfrissor.

— Om ni ser en rödhårig tjej som ser ut som jag – då är det jag, förvarnade Katy sina followers på Twitter.

Under sina år i rampljuset har Katy varit trogen sina kolsvarta lockar, men faktum är att ”Firework”-stjärnan i själva verket är blondin. Nu längtar hon tillbaka till sin naturliga hårfärg. Men övergången kommer att behöva ske i etapper, förklarar hon:

— Jag fick inte riktigt den färg jag ville ha efter att ha varit brunett så länge! För att nå mitt mål måste jag vara rödhårig i tre veckor. Tålamod.

Vad tycker du om Katy Perrys missfärgning? källa: msn.com







"Lady GaGa är besatt av sin vikt" Artisten påstås stirra på sin kropp timmar i sträck

Lady GaGa syns ofta i galna scenkläder som inte lämnar mycket åt fantasin och hon bjuder alltid på fullspäckade uppträdanden. Men under den tuffa ytan finns en sjuk tjej som är besatt av sin vikt, enligt Star magazine.

Tidningen har intervjuat Ian Halperin, en journalist som under 12 månader studerat artisten för sin kommande bok, och han påstår att hon är en "tickande bomb" som nästan inte äter under sina turnéer för att komma i sina scenkläder.

— Hon är sjuk och besatt av sin vikt. En vän berättade för mej att GaGa kan stirra på sej själv timmar i sträck i en spegel och då analysera och kritisera sin kropp. Det är en ohälsosam besatthet, säger Ian till tidningen.

Lady GaGa syns sällan utan peruk eller galen makeup, men Ian säger att skälet till den tunga makeupen är för att dölja bieffekterna av sångerskans sjukdom, lupus, sjukdomen är ett hyperaktivt immunförsvar som attackerar vävnad, och det kan ge rodnad på huden och håravfall.

— Ett av skälen till varför hon bär peruker och makeup är för att hon tappar hår och hon är täckt av röda fläckar, säger författaren.

Han avslutar med att säga att personen bakom Lady GaGa, Stefi börjar försvinna.

— Hon har förvandlats till den här karikatyren som kallas Lady GaGa, som inte ens är en verklig person. Flickan som kallas Stefi för hennes vänner och familj har nästan försvunnit. källa: msn.com







Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Sophia Bush på 29-årsdagen! :)


Grattis Lena Endre på 56-årsdagen! :)

kändis vs kändis

svara gärna på det om du har lust! jag har själv satt ihop lite bilder, hehe, har trååkigt, hahah! xD

Vem sjunger bäst?

Britney Spears vs Christina Aguilera




Katy Perry vs Rihanna



Ke$ha vs Kylie Minogue



Lady GaGa vs P!nk



Lily Allen vs Cher



Madonna vs Taylor Swift



Shakira vs Beyoncé

Keri Hilson ft. Nelly - Lose Control



Personligt publikrekord för Robyn!

Igår intog Robyn, Sofieros scen i Helsingborg för att ge publiken en kväll de inte skulle glömma och självklart göra succé! Kvällen var varm och fansen hade samlats för att se vår svenska popdrottning och världsartist uppträda. Att Robyn slog personligt publikrekord är egentligen inget vi blir förvånade över, hon är ju grym! Vi förstår att folk vallfärdas för att se hennes extrema kläder, höra hennes fantastiska låtar och beskåda hennes unika danssteg. Vi säger grattis till Robyn som gjorde succé ännu en gång!

Spana in lite bilder från konserten! källa: posh24











Och Natalie Portmans bebis namn är...


Den Oscarsvinnande skådespelerskan Natalie Portman har behandlat sin nyfödda lilla pojke med yttersta sekretess. Inte ett enda foto av honom har läckts sen hans födsel i Juni, och hans namn har har varit ett enda stort mysterium... tills nu! Enligt Natalies kusin, så är den lilles namn Alef! Vad finurligt och gulligt!
källa: posh24

Lena Philipsson - Lady Star


Taiwan Ger Lady GaGa Hennes Egen Helgdag!

När länder börjar döpa helgdagar efter dej, vet du verkligen att du lyckats stort! I söndags blev Lady GaGa ärad i en speciell ceremoni när regeringsmän från Taiwan bestämde sej för att göra den 3:e Juni till den oficiella Lady GaGa-dagen! Hon serenerades av en lokal barnkör, blev betrodd med nyckeln till staden Taichung samt fick ett porträtt av sej själv målat av en lokal artist. Senare samma dag, återgäldade Lady GaGa det hela genom att spela en gratis konsert i staden framför en publik på cirka 40,000 människor!

På en presskonferens dagen därefter, sa hon att hon har känslan av att Taiwan verkligen känner henne intimt nu. Aw! Vi får hoppas att den officiella Lady GaGa-dagen snart sprider sej till fler länder! källa: posh24






Nicki Minajs Kusin Mördad!

Den kvinnliga rapsensationen Nicki Minaj skakades av ett stort familjedrama i söndags natt när hennes kusin blev brutalt mördad. Nicki meddelade de sorgliga nyheterna via sin Twitter följande morgon, med meddelandet, "Han levde i Brooklyn hela sitt liv. Min älskade kusin. Min baby. Mördad igår natt. Min kusin Nicholas. Han kallas också Juse... Mördad. Igår natt. Nära sitt hem. Brooklyn, NY."

En sådan tragedi. Vi hoppas verkligen att de hittar och åtalar killen/killarna som gjorde det snabbt.
källa: posh24

Britney Spears - I Wanna Go

 


Lady GaGa - The Edge Of Glory (Live) HD

snacka om att verkligen bjuda på show och dessutom sej själv!
det är det som jag älskar med dej GaGa! <3

Taylor Swift - You Belong With Me & Love Story


Allsång På Skansen - gästartister



Här är sommarens artister

PROGRAM 1: tisdag 28 juni
BAO & Hélén Sjöholm & Tommy Körberg


Lunds studentsångare


Danny Saucedo


September



PROGRAM 2:
tisdag 5 juli
Håkan Hellström


Miriam Aïda


Siw Malmkvist


Ulrik Munther


The Moniker


Hasse Andersson



PROGRAM 3:
tisdag 12 juli
Veronica Maggio


Elisa's


Eric Amarillo


Sara Varga


Kjell Lönnå


Per Andersson



PROGRAM 4:
tisdag 19 juli
Malena Ernman


Bo Kaspers Orkester


After Shave & Anders Eriksson


Petter


Vocalettes


Pernilla Andersson


Lena-Maria Klingvall



PROGRAM 5:
tisdag 26 juli
Hoffmaestro


Marika Willstedt & Angelica Alm


Carl Norén


Östen med Resten


Caroline Wennergren


Eric Saade



PROGRAM 6:
tisdag 2 augusti
Timbuktu


Eva Eastwood


Patriks Combo


Hans-Erik Dyvik Husby


Fredrik Kempe


Linda Bengtzing


Svante Thuresson



PROGRAM 7:
tisdag 9 augusti
Lena Philpsson


Sven-Ingvars


Staffan Percy


Albin Flinkas och Fredrik Meyer



PROGRAM 8:
tisdag 16 augusti Finalprogram
SRSO och Anders Berglund


Björn Skifs


Loa Falkman


Peter Jöback


Sommarkrysset - gästartister



25 JUNI
* Eric Saade


* Sahara Hotnights


* Patrik Isaksson



2 JULI

* The Ark


* Jessica Andersson & Magnus Carlsson


* Loreen



9 JULI

* Brolle


* Jedward (De irländska tvillingarna som fick 12p av Sverige i Eurovision)


* Kikki Danielsson



16 JULI

Christer Sjögren



23 JULI

* September


* The Moniker



30 JULI

* Eric Amarillo


* Sanna Nielsen



6 AUG

* Martin Stenmarck


* Swingfly



13 AUG
* Danny



20 AUG

* Rolandz med Robert Gustafsson


Lotta På Liseberg - gästartister



Sommarens program vecka för vecka:

20/6: Alexander Rybak, Orup feat. Le Kid, Loa Falkman och Sanna Nielsen.

Alexander Rybak


Orup


Le Kid


Loa Falkman


Sanna Nielsen

27/6: Christer Sjögren, Thomas Di Leva, Ola och Jörgen Mörnbäck.

Christer Sjögren


Thomas Di Leva


Ola


Jörgen Mörnback

4/7: Malena Ernman, The Poodles, Swingfly feat. Pauline.

Malena Ernman


The Poodles


Swingfly


Pauline

11/7: Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Linda Pritchard och Alcazar.

Jessica Andersson


Charlotte Perrelli


Linda Pritchard


Alcazar

18/7: Jenny Silver, Jack Vreeswijk, Ann-Louise Hanson, Josefin Glenmark och Brolle.

Jenny Silver


Jack Vreeswijk


Ann-Louise Hanson


Josefin Glenmark


Brolle

25/7: Lill Lindfors, Ulrik Munther, Martin Rolinski.

Lill Lindfors


Ulrik Munther


Martin Rolinski

1/8: Danny, Arja Saijonmaa, dessutom medverkar den danska gruppen A friend in London, den finska artisten Paradise Oskar och den norska sångerskan Stella Mwangi, som alla tre har vunnit sina länders respektive uttagningar till Eurovision Song Contest 2011.

Danny


Arja Saijonmaa


A Friend In London


Paradise Oskar


Stella Mwangi


8/8: Eric Saade, Tomas Ledin, Thomas Petersson och September.

Eric Saade


Tomas Ledin


Thomas Petersson


September


ja, alla mst härma någon... Beyoncé

kollade nyss ordentligt på "Run The World (Girls)" , och fan vad hon härmar! :O
vet inte om jag redan har sagt det här, men bildbevis


Beyoncé


Lady GaGa 2009 i "Bad Romance" musikvideo


GaGa's skor


Beyoncé


Beyoncé


Beyoncé


Shakira 2009 i "She Wolf" musikvideon


Shakira


Shakira


Shakira



David Guetta ft. Nicki Minaj & Flo Rida - Where Them Girls

x2


skitdag..

hejsan, idag så mår jag inte så bra, har ont i bakhuvudet och när jag rör på huvudet, och ont i halsen som f*n! :(
shieet, skit oxå :( aja, just nu så är jag hos Hanna, hon är och handlar med sin mamma och jag är ensam hemma hos henne och just nu så skriver jag lite här och lyssnar på "Dirty Dancer" för första gången, den var bra! kolla gärna här under. jag mådde inte så speciellt bra igår heller, men det är sämre idag.. hoppas att jag mår bättre senare! annars kan det bli tråkigt, jag är inte så speciellt pigg, har suttit vid datorn ungefär hela dagen, och kollat på film och suttit i den här soffan. aja, nu så ska jag fortsätta kolla lite nya låtar, t.ex på Beyoncé's nya album, ska köpa det snart när jag är i stan. kram o puss!


Beyoncé's nya musikvideo - Year Of 4


Katy B - Easy Please Me


Willow Sage Hart

P!nk och hennes dotter Willow Sage Hart :)<3
såå söt hon är (A)


Taylor Swift's nya musikvideo - The Story Of Us


Taylor Swift - Speak Now

 

1: Mine 3:51


2: Sparks Fly 4:21


3: Back To December 4:52


4: Speak Now 4:01


5: Dear John 6:44


6: Mean 3:58


7: The Story Of Us 4:26


8: Never Grow Up 4:51


9: Enchanted 5:53


10: Better Than Revenge 3:37


11: Inncocent 5:03


12: Haunted 4:02


13: Last Kiss 6:08


14: Long Live 5:18


Släpptes: 25 Oktober 2010

Shopping

de blev lite saker idag på stan! riktigt fina saker, nöjd? - jajamän!


klänning & linne ifrån H&M


armlösa linnen ifrån H&M


peace örhängen ifrån Ur & penn :)


P!nk's dotter

äntligen har jag fått se henne!:D

Är du Sveriges nästa sångfågel?

 
Pernilla Andersson, Danny Saucedo och Tommy Körberg, vilket team!

Börjar ni också bli trötta på Idol? Det är ju aldrig ens favorit som vinner och vad händer med dom sen egentligen? Nej, vi vill ha något nytt och spännande och det är precis vad vi ska få. I höst kommer nämligen två nya sångtävlingar att sändas på tv. Jippie! Det kommer bli en hård fajt om tittarna när både TV3 lanserar “True Talent” och TV4 “The Voice”. Nyligen avslöjades vilka personer som ska coacha deltagarna i “True Talent” och det är en salig blanding: gamla godingen Tommy Körberg, nykomlingen Pernilla Andersson och flickidolen Danny Saucedo! Vi tror det kan bli en hit!

Skulle ni ställa upp i en sångtävling?
källa: posh24

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Pamela Anderson på 44-årsdagen! :)<3

RSS 2.0