Lady GaGa bekämpar homosexuell-censur!Lady GaGa är inte bara en av världens allra hetaste artister just nu, hon är också en av de största kämparna för rättvisa nöjesbranschen sett på länge! Som ni säkert vet beskriver hennes nya hitsingel "Born This Way" precis hur hon känner för jämställdhet för alla oavsett sexuell läggning, men trots det har Malaysiska radiostationer haft mage att klippa bort meningen "no matter gay, straight or bi, lesbian or transgendered life, I'm on the right track, baby" från sången.

Det gjorde självklart GaGa mycket upprörd, som uppmanade sina fans att protestera mot radiostationernas val. Hon släppte nyligen följande meddelande, "Alla unga människor i Malaysia som vill att de orden ska bli spelade på radion, det är ert jobb och plikt som unga människor att göra era röster hörda.

Ni måste göra allt ni kan om ni vill vara fria i ert samhälle. Ni måste ringa, och inte sluta, ni måste protestera fredligt."

Om ansträngningen kommer att lyckas återstår att se, men vi är definitivt för Team GaGa. Att skära bort själva essensen av sången är fel på så många plan!


Lyrics | Lady GaGa lyrics - Born This Way lyrics

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0