:P


/love juliiamariahh

4 kändisnyheter!!

Idag kommer jag att skriva om:
* Thickes VMA-uppträdande med Miley gjorde skilsmässan!
* Katy Perry och John Mayer sägs ha gjort slut!
* Avicii's "Wake Me Up" är den mest spelade låten på Spotify någonsin!
* Mila Kunis och Ashton Kutcher har förlovat sej!
 
I måndags så bekräftade Paula Patton och Robin Thicke att dom skulle skilja sej efter ett 9-årigt äktenskap. Och nu har en av anledningarna till seperationen kommit ut, och det är pga Thickes uppträdande med Miley Cyrus på MTV VMA 2013. Nära källor berättar att Paula inte visste om att Robin skulle uttrycka sej sexuellt med Miley på scenen och bekräftar att hon kände sej "allt annat än respekterad" när hennes
36-åriga man gjorde så med 21-åriga Miley inför kamerorna. Källorna berättar att paret haft problem i äktenskapet länge, men att det ovetande sexiga uppträdandet var droppen.
Här kan ni se framträdandet i ganska bra kvalité om du redan inte har sätt det!
 
Katy Perry och John Mayer sägs ha gjort slut. "De har en paus just nu. Vet inte hur länge den kommer att pågå, men just nu är de inte tillsammans" , berättar en källa.
En av huvudanledningarna till uppbrottet ska ha varit att de bråkat en hel den på senaste, bland annat om hennes kommande turné "The Prismatic Tour" som startar i Maj och håller på jättelänge och att de vill olika saker i livet just nu. Källan säger också att h*n tror att dom kan ha gjort slut för gott.
 
Avicii's låt "Wake Me Up" som släpptes förra året är den mest spelade låten på Spotify någonsin! Igår morse passeraden svenskens hit 200 miljoner spelningar i hela världen, vilket ingen låt tidigare har gjort på Spotify. "Jag är riktigt nöjd med att vara den första artisten någonsin som når upp till 200 miljoner spelningar på Spotify. Jag har haft ett helt fantastiskt år, så ett massivt tack till alla mina fans" , säger han i ett pressmeddelande.
(Avicii när han spelade med Madonna år 2012)!
 
I torsdags så var Mila Kunis ute och shoppade med sin mamma och då man såg en gigantisk förlovningsring sitta på hennes vänstra ringfinger. Nära källor berättar att Mila, 30 och Ashton, 36 hade planerat att hålla förlovningen hemlig ett litet tag till.
Dom är såå söta ihop!!
 
 
/love juliiamariahh

Album som kommer släppas under 2014!

Uppdatering sen en halv månad tillbaka!
 
 
Idag: Lea Michele - Louder [0 days]
 
Idag: Melodifestivalen 2014 [0 days]
 
18 Mars 2014: Enrique Iglesias - Sex + Love [18 days]
 
18 Mars 2014: Kylie Minogue - Kiss Me Once [18 days]
 
18 Mars 2014: Lady GaGa & Tony Bennett - Cheek To Cheek [18 days]
 
19 Mars 2014: YOHIO - Together We Stand Alone [19 days]
 
25 Mars 2014: Shakira - Shakira [25 days]
 
25 Mars 2014: Karmin - Pulses [25 days]
 
26 Mars 2014: Helena Paparizou - One Life [26 days]
 
? Mars 2014: Sia - ? [? days]
 
6 Maj 2014: Mariah Carey - The Art Of Letting Go [67 days]
 
26 Maj 2014: Lily Allen - SHEEZUS [87 days]
 
Övriga album som kommer släppas i år på obestämda datum:
Pixie Lott - Pixie Lott
Cher Lloyd - Sorry I'm Late
Michael Jackson - Then,Now,Forever
Miley Cyrus - Bangerz: Part 2
Melanie Amaro - Truly
Emeli Sandé - Who Needs The World
The Black Eyed Peas 
Madonna
Fun.
Hilary Duff
No Doubt
Adele
Solange Knowles
Taylor Swift
P!nk
Nicki Minaj
Danny Saucedo
 
 
/love juliiamariahh

Varit med mamma på jobbet idag då :)

Idag vart jag ledig i skolan pga av att 2 lektioner "ställdes in" om man säger så, ena läraren sjuk och andra läraren har vi imorgon en liten stund för ska göra en speciell sak. Så var med mamma på jobbet idag istället, som ni säkert vet så lagar hon mat på ett dagis så jag va med o tog hand om barnen. Jag brukar ju vara med och göra det ibland eftersom att jag tycker det är kul, jag gick på det dagiset när jag var liten också:) och sen imorse skulle jag gått upp klockan 6 för skulle få lite sovmorgon iallafall, men vaknar 5 över halv 7 och ser att jag hade 4 missade samtal & 4 meddelanden , ändå hade jag MASSA larm.. men tror jag kan ha haft väldigt låg volym på..

/love juliiamariahh

Billboardlistan vecka 9 Top 5!

1: Pharrell Williams - Happy
2: Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse
3: Jason Derulo feat. 2 Chainz - Talk Dirty
4: John Legend - All Of Me
5: Beyoncé feat. Jay-Z - Drunk In Love
 
Det som har hänt denna vecka är att Pharrell Williams har hoppat upp en plats till första placeringen och tog därmed Katy Perry feat. Juicy J's plats och dom hamnade på plats 2. Jason Derulo feat. 2 Chainz ligger fortfarande på plats 3. Ny denna vecka på Top 5 på plats 4 är John Legend med låten "All Of Me" som tog A Great Big World feat. Christina Aguileras plats med låten "Say Something" och dom är utslagna ur Top 5. Beyoncé feat. Jay-Z med låten "Drunk In Love" ligger fortfarande på plats 5.
 
 
/love juliiamariahh

Här är setlistan för..

Nu har dom släppt setlistan för sina album! Shakira, Enrique Iglesias & Lea Michele!
 
Enrique Iglesias "Sex + Love"
(18 mars 2014) (skivan släpps 19 mars 2014 i Sverige)
1. I'm A Freak [feat. Pitbull]
2. There Goes My Baby [feat. Flo Rida]
3. Bailando [feat. Descemer Bueno + Gente De Zona]
4. El Perdedor [feat. Marco Antonio Solis]
5. Loco [feat. Romeo Santos]
6. Let Me Be Your Lover [feat. Pitbull]
7. You And I
8. Heart Attack
9. Me Cuesta Tanto Olvidarte
10. Noche Y De Dia [feat. Yamdel & Juan Magán]
11. Loco [feat. India Martinez]
12. Turn The Night Up
13. Beautiful [with Kylie Minogue]
14. Only A Woman
15. El Perdedor [feat. Marco Antonio Solis] (Bachata)
16. Bailando [feat. Descemer Bueno + Gente De Zona & Vein] (The Infantry Remix)
 
Fast på svenska skivan är inte "Me Cuesta Tanto Olvidarte" , "Noche Y De Dia [feat. Yamdel & Juan Magán]" och dom 2 längst ner med. Istället är låtarna "Still Your King" , "Physical" , "Finally Found You [feat. Sammy Adams]" och "I Like How It Feels [feat. Pitbull]" med istället.
 
Shakira "Shakira"
(25 mars 2014) (skivan släpps 21 mars 2014 i Sverige)
1. Can't Remember To Forget You [feat. Rihanna]
2. Empire
3. You Don't Care About Me
4. Dare (La La La)
5. Cut Me Deep
6. 23
7. The One Thing
8. Medicine
9. Spotlight
10. Broken Record
11. Nunca Me Acuerdo de Olvidarte
12. Loca por Ti
13. La La La
14. Chasing Shadows
15. That Way
 
Lea Michele "Louder"
(28 februari 2014)
1. Cannonball
2. On My Way
3. Burn With You
4. Battlefield
5. You're Mine
6. Thousand Miles
7. Louder
8. Cue The Rain
9. Don't Let Go
10. Empty Hearted
11. If You Say So
12. What Is Love?
13. Gone Tonight
14. The Bells
 
På svenska skivan är inte låtarna "What Is Love?" , "Gone Tonight" och "The Bells" med på skivan..
 
/love juliiamariahh

Ett steg närmre körkort!

Idag var mamma & jag o skrev upp oss på körskolan jag ska gå på, så vi kan gå en kurs så att mina föräldrar kan köra med mej sen :) och sen när jag kom hem så kollade jag på SvampBob på teven och avsnittet handlade om när han var på sin körskolan hahahah så jävla illa xD
Jag ska på kursen 18 mars :)

/love juliiamariahh

Så lika!

Jag tänkte på en sak herromdagen, att Christina Aguilera och Isabella "Blondinbella" Löwengrip är rätt lika. Christina var åtminstonde as lik Isabella på den här bilden!
(<--- Christina Aguilera - Blondinbella --->)
 
 
/love juliiamariahh

Dagens!/love juliiamariahh

Här är Shakiras nya låt!

Shakira släppte sin andra singel från nya skivan "Shakira" idag som släpps den 25 mars, låten heter "Empire" . Det låter inte alls som hon :o !
Här kan ni lyssna på låten!
 
/love juliiamariahh

Tisdagsoutfiten!Tröja: BIKBOK
Övertröja: Cubus
Jeans: Ginatricot
Ring: H&M
Örhängen: Glitter
Stövlar: Scorett


/love juliiamariahh

7 fräscha kändisnyheter!!

 
Det jag bland annat kommer skriva om är:
* Det här måste Bieber göra för att slippa fängelse!
* Miranda Kerr satasar på musikkarriären
* Såhär heter Megan Fox nyfödda son!
 
Den 5 maj 2014 kommer Chris Browns allra sista album någonsin ut. Albumet "X" är hans sjätte album och det kan vara hans sista eftersom att han vill lämna musikbranschen.
 
Ex-Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr har fler kunskaper än bara modellandet, hon sägs även kunna sjunga med. Kerr har samarbetat med vännen Bobby Fox och tillsammans har de spelat in en duett till hans debutskiva. Låten sägs heta "You're The Boss" och ska släppas i mars.
 
* Demi Lovato, 21 bor fortfarande hos sin mamma och pappa och har berättat att det är pga hennes diagnos, bipolär sjukdom, och att det är för hennes bästa.
* Taylor Lautner, 22 bor fortfarande hemma. Taylor säger att han hjälper sina föräldrar mycket hemma, bland annat med att tvätta och att ta ut soporna.
* Jennifer Lawrence, 23 är en av Hollywoods hetaste skådespelerskor men hon bor fortfarande hemma. Hon har berättat att hon har råd att köpa stora hus i L.A, men att hon vill mogna mer innan hon tar det steget att flytta hemifrån.
* Kristen Stewart, 24 flyttade hem till sin mamma när det tog slut med Robert Pattinson. Hon har inte letat bostad sen dess.
 
Justin Bieber blev arresterad för rattfylla förra månaden. Nu har domstolen i Florida lagt fram ett förlikningserbjudande som kan göra att han slipper sitt fängelsestraff på nio månader, det han måste göra för att åklagaren ska släppa fallet är att han måste genomgå en 40 timmars samhällstjänst, gå på möte med andra offer för rattfylla och deras anhöriga för att höra deras berättelser samt gå en kurs om alkoholmissbruk. Bieber måste även installera alkolås i hans bilar under tre månader och göra regelbundna drogtester under nio månader, vilket innebär att han är beordrad att hålla sej nykter under den tidsperioden. För att bli frikänd måste han acceptera dessa krav och även erkänna sej skyldig till rattfyllan av droger och/eller alkohol. Bieber ska vara tillbaka i domstolen den 3 mars. Det sägs att han inte vill godkänna dessa krav och att han vill ha andra krav.
 
I måndags så bekräftade Robin Thicke och Paula Patton att de skulle ta ut skilsmässa efter 9 år som gifta. Thicke sägs ha varit otrogen, vilket sägs vara en av anledningarna till att de väljer att ta ut skilsmässa. Dom säger att dom älskar varandra och att dom alltid kommer att vara bästa vänner. Dom har även en 4 år gammal son tillsammans.
 
När första filmen av "Ted" hade premiär så var det Mila Kunis och Mark Wahlberg i huvudrollerna, samt nallen. När 2:an till filmen kommer så ersätts Mila av Amanda Seyfried istället. Filmen har premiär år 2015.
 
Megan Fox och hennes man Brian Austin Green fick sin andra son i torsdags (hans tredje son). Dom har nu bestämt ett namn till sonen och han ska heta Bodhi Ransom Green.
 
/love juliiamariahh

Om jag fått välja...

Såhär hade jag velat att finalen skulle ha sätt ut i Melodifestivalen 2014 nästa lördag om jag hade fått bestämma själv :D

Dom står i ordningen jag hade velat att dom skulle hamna i:
1) Anton Ewald "Natural"
2) Alcazar "Blame It On The Disco"
3) Elisa Lindström "Casanova"
4) Ace Wilder "Busy Doin' Nothin'"
5) JEM "Love Trigger"
6) YOHIO "To The End"
7) Dr. Alban & Jessica Folcker "Around The World"
8) Sanna Nielsen "Undo"
9) Shirley Clamp "Burning Alive"
10) State Of Drama "All We Are"


/love juliiamariahh

Åka o handla!


/love juliiamariahh

Hahah OMG!

Judith & Judith stoppades ju i Melodifestivalen i år. Här är låten som dom skulle ha sjungit. Hahaha asså herregud vilkken jävla låt, hahahah !! :'D
 
 
 
/love juliiamariahh

Allt förstör mina dagar!!!!

:@ :@ :@ :@ :@ !!!!!!

/love juliiamariahh

Alla jävla trappor!! :(

Hade ju riktigt jobbig gympa igår och sen en promenad på en halvtimma oxå sen så har sån JÄVLA träningsvärk i röven och i båda låren, kan inte böja mej ner, knappt sätta mej ner och svårt o gå oxå. Och sen så måste jag gå upp o ner för massa trappor oxå, tror denna dagen kommer ta livet av mej asså..!

/love juliiamariahh

Dagens outfit!

 
 
Tröja: Ginatricot
Övertröja: Cubus
Jeans: Veromoda
Stövlar: Scorett
Ring: Ur & Penn
Örhängen: Glitter
Halsband: fått de
 
 
/love juliiamariahh

Köpt Melloskivan idag!

189kr från Statiol :)


/love juliiamariahh

Varit ute o gått!

Tid: 33 min , 40 sek
Längd: 3,55 km
Förbränt: 109 kalorier


/love juliiamariahh

Miley Cyrus kysste Katy Perry på BANGERZ-tour i lördags!

I lördags under Mileys utsålda konsert i Los Angeles så uppträdde Miley med låten "Adore You" då hon plötsligt satte sej ner på scenen och kysste Katy Perry rakt på munnen. "I kissed a girl and I liked it" , sa Miley till publiken efteråt. Katy Perry såg förvånad ut efter kyssen men verkade inte ta illa upp. "And after! I adore you @MileyCyrus" , Twittrade Katy Perry efteråt och la upp en bild på dom från konserten.
Haha de va ju lite kul att Katy inte visste något, haha xD
Andra artister som va på samma konsert va bland annat Hilary Duff, Christina Aguilera, m.fl.
 
Tweets:
 
 
/love juliiamariahh

Skolan!

Sitter nu i skolan på matteresuschen o ska väl börja jobba strax, haha orkar inte... vill bara bli klar med äckelmatten så jag kan bli godkänd..
Aja, idag är de första skoldagen efter lovet då, har varit så skönt med lov, känns som lovet va längre :) idag slutar jag 3 o då ska mamma o jag till Mantorp o köpa en sak, ni får reda på vad senare :D
Får bli en bild på fina Gustav :)

/love juliiamariahh

Home!

Varit ute o gått nu med mamma & pappa :)
Tid: 26min , 35sek
Längd: 2,86 km
Kalorier: 89 st


/love juliiamariahh

OMG OMG OMG!!!!!!

OMG!! Eric Saade retweetade nyss mitt inlägg på Twitter!! Tror jag svimmar asså!! Precis gråtfärdig!!! Ni som inte har Twitter så betyder det att han delade mitt inlägg till sin Twitter som jag la in!!/love juliiamariahh

Färdigfixad för minikalas för pappa!


/love juliiamariahh

Grattis pappa!!

Grattis till världens bästa pappa på 53-årsdagen!! :D<3


/love juliiamariahh

Vill inte...

Vill inte att The O.C. ska vara slut snart... det är så jävla jobbigt att lämna en så jävla as bra serie.. :(
Funderar på att börja kolla på en ny serie sen efter, en liknande, den heter något med siffror o kommer inte ihåg vad den heter men hoppas den är såhär bra med... fast inget kan väl slå O.C. ... antar jag.. :/


/love juliiamariahh

Ifrån Melodifestivalen ikväll!

 
Dom som gick till andra chansen... skämtar ni?! :o
 
 
Anton Ewald - "Natural"
Alcazar - "Blame It On The Disco"
 
Ammotrack - "Raise Your Hands"
Ellinore Holmer - "En Himmelsk Sång"
 
5:a) Linda Bengtzing - "Ta Mej"
6:a) I.D.A. - "Fight Me If You Dare"
7:a) Josef Johansson - "Hela Natten"
8:a) Janet Leon - "Hollow"
 
 
/love juliiamariahh

Jaa!!

Ta hem allt nu!! :D<3


/love juliiamariahh

Kom igen nu Anton!! #Natural


/love juliiamariahh

P!nk ska uppträda på Oscars-galan för första gången!

Den 2 mars i kanal 9 på Oscarsgalan ska P!nk inta Oscars-scenen för första gången. Hon avslöjade nyheten på Twitter igår och sa att hon hade blivit tillfrågad att uppträda där. Akademin bekräftade även nyheten och att de va ärade att ha med henne under kvällen och att hon kommer att göra ett mycket speciellt framträdande på galakvällen. "Hon betraktas som en utav de bästa rösterna inom popmusik och är en utav de bästa artisterna i sin generation, och att vi är glada att ha med henne i ett mycket efterlängtat ögonblick under sändningen" , säger producenterna Craig Zadan och Neil Meron.
 
/love juliiamariahh

Här är alla som tävlar i Melodifestivalen ikväll!

Här är deltävlingen jag längtat tills mest :D

Deltävling 4: Örnsköldsvik


1) Alcazar - Blame It On The Disco

2) I.D.A. - "Fight Me If You Dare"

3) Janet Leon - "Hollow"

4) Ammotrack - "Raise Your Hands"

5) Josef Johansson - "Hela Natten"

6) Linda Bengtzing - "Ta Mej"

7) Ellinore Holmer - "En Himmelsk Sång"

8) Anton Ewald - "Natural"

/love juliiamariahh

Kan inte va gladare!!!

Albumtiteln!!! OMG!! :')
/love juliiamariahh

Här är Katy Perrys nya musikvideo till låten "Dark Horse" feat. Juicy J

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/love juliiamariahh

Billboardlistan vecka 8 Top 5!

1: Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse
2: Pharrell Williams - Happy
3: Jason Derulo feat. 2 Chainz - Talk Dirty
4: A Great Big World feat. Christina Aguilera - Say Something
5: Beyoncé feat. Jay-Z - Drunk In Love
 
Det som har hänt denna veckan är att Beyoncé feat. Jay-Z är tillbaka på Top 5 igen med "Drunk In Love" och tog därmed Passengers plats med låten "Let Her Go" och han är utslagen ur Top 5. Annars ser det likadant ut!
 
 
/love juliiamariahh

Här är Nicki Minaj nya musikvideo till "Lookin' Ass Nigga"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/love juliiamariahh

Haha sure!


/love juliiamariahh

Christina Aguilera är gravid!

Grattis Christina Aguilera & Matt Rutler till ert första gemensamma barn! Christina har sen tidigare en son, Max med en annan man.

/love juliiamariahh

Grattis Jennifer Love Hewitt!

Grattis Jennifer Love Hewitt på 35-årsdagen! :)

/love juliiamariahh

Sängen

Ligger nu i sängen och ska strax sova! Kollade förut färdigt på The O.C. sista avsnittet på säsong 3 och jag blev så jävla ledsen när min favoritskådespelare Marissa dog i sista avsnittet, förstår inte varför dom som gjorde serien gjorde så?! Varför skulle hon dö?! Har kollat på 2-3 avsnitt av sista säsongen också och O.C. är inte ens bra längre efter Marissa dog, fan vad arg jag blir!! Precis gråtfärdig även fast jag bara skriver om det... :'(
De sista man fick se av henne...

Marissa in The O.C. times:Kommer sakna dej i serien som fan!


/love juliiamariahh

Röda mattan bilder från Brit Awards 2014 inatt!

Paret Calvin Harris & Rita Ora (äääälskar klänningen!!)
 
Lily Allen
 
Nicole Scherzinger
 
Ellie Goulding
 
Jessie J
 
Pixie Lott
 
Syskona Danii Minogue & Kylie Minogue
 
 
/love juliiamariahh

Fixad!

Haha fixade mej lite snabbt för skulle o handla! Så inte så noga fixat dock :)


/love juliiamariahh

Mina grejer har kommit!!

Beställde lite Eric Saade grejer i måndags för 520kr (ink. frakt) och dom kom på posten idag!!:D
Allt är alltså ifrån Ericsaade.com :D
iPhoneskal: 100kr

Solglasögon med Erics namn på: 150kr

Eric Saade-linne: 200kr

Med allt på :P


/love juliiamariahh

Grattis Rihanna!

Grattis Robyn Rihanna Fenty på 26-årsdagen! :)

Rihanna föddes 20 februari 1988 på Saint Michael i Barbados

Rihanna år 2005 (17 år) då hon släppte sin debutskiva "Music Of The Sun" med kändaste låten på skivan "Pon De Replay" på!

Rihanna år 2007 (19 år) då hon kapade av sej håret och fick sitt genombrott med låten "Umbrella" feat. Jay-Z

Rihanna år 2008 (20 år) då hon kapade av sej håret mycket mer

År 2009 blev Rihanna misshandlad av sin på/av pojkvän Chris Brown och låten "Russian Roulette" handlar om det..

Rihanna år 2009 (21 år)

Rihanna år 2010 (22 år) då hon släppte låten "Love The Way You Lie" med Eminem & albumet "Loud" med kända låtar som "Only Girl (In The World) , "S&M" , "What's My Name?" och "California King Bed" . Hon färgade även håret rött som många säkert minns!

Rihanna år 2011 (23 år) då hon släppte albumet "Talk That Talk" med kända låtar som "We Found Love" och "Where Have You Been" tillsammans med Calvin Harris. Hon klippte av håret lite och färgade det blondt.

Rihanna år 2012 (24 år) då hon klippte av håret ännu en gång och släppte låten "Diamonds" & "Stay" från albumet "Unapologetic" !

Rihanna år 2013 (25 år)

Rihanna år 2014 (26 år). Denna bilden är ifrån Shakira och Rihannas nya musikvideo "Can't Remember To Forget You" !

Kända låtar från Rihanna:
• Pon De Replay
• SOS
• Unfaithful
• Umbrella [feat. Jay-Z]
• Don't Stop The Music
• Shut Up And Drive
• Hate That I Love You [feat. Ne-Yo]
• Rehab
• Disturbia
• Take A Bow
• Russian Roulette
• Rude Boy
• Te Amo
• Love The Way You Lie [with Eminem]
• S&M
• What's My Name? [feat. Drake]
• Only Girl (In The World)
• California King Bed
• Man Down
• Love The Way You Lie Part II [feat. Eminem]
• You Da One
• Where Have You Been [feat. Calvin Harris]
• We Found Love [feat. Calvin Harris]
• Diamonds
• Pour It Up
• What Now
• Stay [feat. Mikky Ekko]
• Can't Remember To Forget You [with Shakira]

Här är alla Rihannas album:
2005: Music Of The Sun

2006: A Girl Like Me

2007: Good Girl Gone Bad

2009: Rated R

2010: Loud

2011: Talk That Talk

2012: Unapologetic

Mellan 2005-2012 så släppte Rihanna ett album varje år förutom år 2008. Rihanna har inte sagt något om nåt nytt album 2014 :)


/love juliiamariahh

Röda mattanbilderna från Elle Style Awards ifrån igår!

Jessie J

Lily Allen

Ellie Goulding

Kylie Minogue

Katy Perry (wtf :o)

Adam Levines ex och VS-modellen Karolina Kurkova

Rita Ora

VS-modellen Cara Delevingne


/love juliiamariahh

Looks soo fantastic!

Lily Allen la in en ny bild på Twitter herromdan och hon har blivit så smal o hon ser helt fantastisk ut!

Lite gamla bilder... (inget är omöjligt!)

/love juliiamariahh

Här är Nicki Minaj nya låt "Lookin' Ass Nigga" !

Herromdagen släppte Nicki Minaj en ny låt kallad "Lookin' Ass Nigga" från nya albumet som kommer någon gång i år! Detta är INTE en singel, utan bara en låt från albumet :)
Här kan ni också lyssna på den!:)
 
 
/love juliiamariahh

Grattis Victoria Justice!

Grattis Victoria Dawn Justice på 21-årsdagen! :)

/love juliiamariahh

Asså orkar inte..!

Man kan ju inte säga något annat än att jag va nära att slå mitt rekord iallafall...

/love juliiamariahh

Gör lite allt möjligt

Sitter nu i soffan, skulle städat rummet för ett par timmar sen men så blev de att jag satte mej o kollade på Anton Ewald-videor /signeringar istället, haha kom inte riktigt så långt, skulle oxå för den delen duscha o packa med! Ska till bestie sen! Haha de är mkt o göra idag, kanske dags att skynda sej på lite!
Bild ifrån i fredags

/love juliiamariahh

Vrf jag inte har Instagram

Får massor frågor om varför jag inte har Instagram och svarar här istället: Jag har försökt skaffa Instagram men det funkar inte, vet inte vad som alltid blir fel men jag försökte säkert 30 gånger för ca ett år sen men de funkar inte. Det är as synd, för vill kunna följa kändisar osv , vet inte riktigt varför det inte funkar..
För de är lite jobbigt att gå in på Instagram från Twitter osv för att kunna kolla kändisarna och sånt..

/love juliiamariahh

Taylor Swift förlorade oskulden med..


Källa: Posh24


/love juliiamariahh

Slutat röka! Grattis!


/love juliiamariahh

Hittade lite!

Hittade lite grejer igår som jag glömt packa upp när jag gjorde om rummet för ca ett år sen! Vissa av parfymerna är inte ens uppackade än! :o

/love juliiamariahh

Så bra måndag!!

Det är oftast på måndagarna de stora nyheterna om album och låtar kommer!! Idag har de varit Paris Hiltons nya videoteaser, Kylie Minogues nya albumteaser, Enrique Iglesias nya låtteaser och förrsten så bekräftade The Black Eyed Peas idag att dom återförenas o släpper nytt album i år och åker även ut på världsturné! Och nu så avslöjade Madonna att hon jobbar med sitt nya album som har ett samarbete med rapparen Drake i och många fler stora namn!

/love juliiamariahh

Här är en teaser till Paris Hiltons nya låt & video "Never Be Alone"

 
 
/love juliiamariahh

Teaser på Kylie Minogues nya album!

Kylie Minogue släppte idag en liten teaser på alla låtarna som kommer på hennes nya album. En av låtarna på skivan är "Beautiful" som Enrique släppte en teaser på idag också fast den versionen var längre. Deras skivor släpps på samma dag den 18 Mars så då får man höra låten (Beautiful) på samma dag! :)
Saknar fortfarande lite info om Shakiras nya album :(
 
 
Här är alla låtarna på Kylie Minogues nya skiva! (Fast bara ca 50 sek på varje låt)
 
 
Här är 1.35 min på låten på hans youtubekanal!
 
 
/love juliiamariahh

Paret som förmodligen också förlovade sej i fredags!

På alla hjärtans dag i fredags när Katy Perry och John Mayer skulle lämna en restaurang så sågs en diamantring på troligen 14 eller 18 karat sitta på Katy Perrys vänstra ringfinger. Och det har nu satt igång ryktena att han kanske har friat till henne. Ringen är värd runt 1500 dollar enligt experter, det är ca
10 000 i svenska kronor.
 
/love juliiamariahh

Lily Allen igår på British Academy Film Awards 2014

Det är så kul att hon är tillbaka :D :D :D
 
/love juliiamariahh

Haha de va lite kul!! Kanye slagen av Derulo!/love juliiamariahh

Grattis Paris Hilton!

Grattis Paris Whitney Hilton på 33-årsdagen! :)

/love juliiamariahh

Ifrån Melodifestivalen ikväll!

 
Oscar Zia - "Yes We Can"
Ace Wilder - "Busy Doin' Nothin'"
 
State Of Drama - "All We Are"
Outtrigger - "Echo"
 
5:a) Dr. Alban & Jessica Folcker - "Around The World"
6:a) Shirley Clamp - "Burning Alive"
7:a) CajsaStina Åkerström - "En Enkel Sång"
8:a) EKO - "Red"
 
 
/love juliiamariahh

Idag är de min namnsdag:D

Får bli 4 snygga bilder på mina favoritkillar :D
/love juliiamariahh

Grattis till er!

Igår på Alla Hjärtans Dag så friade Matthew Rutler till Christina Aguilera! Grattis till förlovningen!

/love juliiamariahh

Här är alla som tävlar i Melodifestivalen ikväll!

Deltävling 3: Göteborg


1) Outtrigger - Echo

2) EKO - Red

3) Oscar Zia - Yes We Can

4) Shirley Clamp - Burning Alive

5) State Of Drama - All We Are

6) CajsaStina Åkerström - En Enkel Sång

7) Ace Wilder - Busy Doin' Nothin'

8) Dr. Alban & Jessica Folcker - Around The World


/love juliiamariahh

Vem vill inte?!


/love juliiamariahh

Album som kommer släppas under 2014!

En månad sen sist ca då jag uppdaterade detta ;-)
 
Idag: De Vet du - Radiomusik [0 days]
 
28 Februari 2014: Lea Michele - Louder [14 days]
 
18 Mars 2014: Enrique Iglesias - Sex + Love [32 days]
 
18 Mars 2014: Kylie Minogue - Kiss Me Once [32 days]
 
18 Mars 2014: Lady GaGa & Tony Bennett - Cheek To Cheek [32 days]
 
25 Mars 2014: Shakira - Shakira [39 days]
 
25 Mars 2014: Karmin - Pulses [39 days]
 
26 Mars 2014: Helena Paparizou - One Life [40 days]
 
? Mars 2014: Lily Allen - ? [? days]
 
? Mars 2014: Sia - ? [? days]
 
6 Maj 2014: Mariah Carey - The Art Of Letting Go [81 days]
 
Övriga album som kommer släppas i år på obestämda datum:
Cher Lloyd - Sorry I'm Late
Michael Jackson - Then,Now,Forever
Miley Cyrus - Bangerz: Part 2
Melanie Amaro - Truly
YOHIO - We Stand Alone
Helena Paparizou - One Life
Emeli Sandé
Fun.
Hilary Duff
No Doubt
Adele
Solange Knowles
Taylor Swift
P!nk
Nicki Minaj
Danny Saucedo
 
 
/love juliiamariahh

Billboardlistan vecka 7 Top 5!

1: Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse
2: Pharrell Williams - Happy
3: Jason Derulo feat. 2 Chainz - Talk Dirty
4: A Great Big World feat. Christina Aguilera - Say Something
5: Passenger - Let Her Go
 
Det har hänt mycket denna vecka, allt har förändrats förutom Katy Perry feat. Juicy J som fortfarande ligger 1:a med låten "Dark Horse" som musikvideon kommer till snart förresten! Ny på Top 5 på plats 2 är bland annat Pharrell Williams med låten "Happy" som tog Beyoncé feat. Jay-Z's plats med låten "Drunk In Love" som hann vara på Top 5 i en vecka innan den nu är utslagen. Jason Derulo feat. 2 Chainz har hoppat upp en plats från plats 4 till plats 3 och har därmed slagit ut Pitbull feat. Ke$has plats med låten "Timber". Den andra nya är A Great Big World feat. Christina Aguilera som åkte ut från Top 5 förra veckan och dom ligger nu på plats 4. På plats 5 är även en ny som jag inte förstår varför den kommer upp såhär långt NU eftersom att de va typ evigheter sen den va känd, det är Passenger med låten "Let Her Go" som tog OneRepublics plats och "Counting Stars" är nu ute ur Top 5!
 
 
/love juliiamariahh

Megan har fött sitt andra barn och de blev en...

I torsdags så födde Megan Fox sin andra son! Hon och hennes man Brian Austin Green har redan sonen Noa som är 15 månader gammal!
 
Noa
 
 
/love juliiamariahh

Dagens diss: Taylor Swifts nya frisyr!

 
Taylor Swift laddade upp en bild på Instagram & Facebook herromdagen på henne och Ellie tillsammans med kort hår och sen idag så ser jag på Posh24 att det verkligen är sant att hon har kapat av sej håret.. men vrf Taylor?! Du va så snygg innan i ditt långa hår :o ?! förstår inte hur man kan klippa av sej håret när man hade så långt innan som då t.ex Miley Cyrus, Jennifer Lawrence Beyoncé och Anne Hathaway gjorde..
 


 
 
/love juliiamariahh

Grattis Havana Brown!

Grattis Angelique Meunier på 29-årsdagen! :)

/love juliiamariahh

Tack pappa! #Valentinesday


/love juliiamariahh

Våran dukning i restaurangen idag! (Andra hjärtan blev bättre)


/love juliiamariahh

Lunch!

Nu äre lunch :) och mattanterna från skolmatsalen sparade efterrätt till hos som alla i skolan har fått idag , tack! :D
Glad alla hjärtans dag alla!<3

/love juliiamariahh

Fredag!!


/love juliiamariahh

Shopping!!


Stövlar: 209kr från Scorett

Ring: 25kr från Ur & Penn

Halsband: 25kr från Ur & Penn

Örhängen: 25kr från Ur & Penn


/love juliiamariahh

Duschen nästa!
/love juliiamariahh

Ont i magen...

Sitter nu o väntar på frukost och har sjukt ont i magen.. idag är de sjukt mkt o göra i restaurangen, liksom ett 23pers bord, 3st 10pers bord, och fler! De blir som sagt massor att göra idag!
Idag blir de nog ingen bild på mej eftersom att bilderna inte blev bra.. :/
Ni får istället en rolig bild på Anja från PH! Saknar PH.. :(

/love juliiamariahh

Dissar & dissar!

Dagens diss: Robin Thickes kropp!
Jag har alltid trott att han varit vältränad osv och sen så fick jag se ett o annat... det är ju så synd eftersom att han är så jävla snygg i ansiket.. underneath your clothes, there's a endless story..

Dagens hiss: Beyoncés klädstil!
Beyoncé laddade upp ett nytt foto idag på henne och hennes man Jay-Z på Facebook och man kan ju inget än annat än att älska hennes klädstil, färgerna och allt! Dock aldrig något jag själv skulle ta på mej men ser man ut som Queen B so.. why not ?

 
 
/love juliiamariahh
 
 
 
 

Fick mitt paket idag!!

Fick mitt paket idag!! För några år sen så blandade jag ihop 2 artister o lyssande på Ellinor. och sen i måndags så skulle jag kolla upp henne igen och hittade den riktiga (eftersom att jag trodde den här Ellinor va en annan Ellinor när jag lyssnade på henne för några år sen) och sen så la jag till henne på Facebook och hon accepterade mej på typ 1-2minuter o jag började skriva till henne osv. Hon tyckte de va jättekul att jag tyckte om henne o frågade hur jag hade hittat henne och så! Vi skrev as mkt o hon svarade direkt och sen frågade jag henne vart man kunde köpa hennes skiva och hon sa att jag kunde köpa den av henne så hon skickade den och jag fick den idag!! Hon verkar så sjuukt trevlig!:D


/love juliiamariahh

Never!! Promess!!


/love juliiamariahh

Haha ?


/love juliiamariahh

Onsdag!

Sitter nu i cafeterian o väntar på att börja i restaurangen om en kvart ;-)
Nu ska jag läsa lite Posh24 innan jag går :)
OBS! Nytt skal!(fick av bestie)


/love juliiamariahh

Today's

Har mitt nya iPhoneskal på med!!:D


/love juliiamariahh

Grattis Jennifer Aniston!

Grattis Jennifer Joanna Aniston på 45-årsdagen! :)

/love juliiamariahh

Tv!

Sitter nu o kollar på SvampBob, lite speciellt avsnitt kan man säga, haha ;-)

/love juliiamariahh

Såhär ser Shakiras coverbild ut för nya albumet "Shakira" som kommer 25 mars 2014!

 
/love juliiamariahh

De va på tiden!

Sverige är lite sega.. ?! Ääntligen så kan jag köpa den! #58days


/love juliiamariahh

Sista veckan!

Veckan som kommer nu är sista veckan innan sportlovet då (woho!!) och det är sista restaurangveckan för den delen också.. det är väl lite synd men ändå skönt att få ha smycken, fina kläder, osv och sånt på sej igen! Kommer också att sluta tidigt då med eftersom att vi går efter schemat igen (:
Det är så tråkigt att ingen släpper nya låtar nu... vill det så gärna!! Snäälla.. nån ?.. Förresten så håller Lady GaGa på att spela in en ny musikvideo till nya låten "G.U.Y." :)

/love juliiamariahh

Bilderna ifrån efterfesten på Paradise Hotel!

Tillsammans!
Alla är inte med på bilden! För alla var där!

Separata bilder!
 
Programledaren Malin Gramer
 
Kärleksparet Paow och Samir!
 
/love juliiamariahh

Så fint!

Satt dit mina Anton grejer nu i rummet :D

Före...

Och efter...

Haha satte den på gardinen, vet inte riktigt än vart jag ska ha den xD

/love juliiamariahh

Lite Anton shopping oxå förstås :D

Tröja: 100kr
 
Kortet som han inte skulle signerat egentligen :D :D
Den fick man gratis om man köpte något annat med honom :)
 
En sån man sätter fast på tyg typ: 10kr
 
/love juliiamariahh

Varit o kollat på Anton Ewald idag!

Här är bilderna och videorna ifrån när jag va o kollade på Anton Ewald idag :D
Det var andra gången jag var o kollade på honom den här gången, alltid lika bra :D och så jävla trevlig tycker jag! :)
haha jag har ju Eric Saade på mitt skal och sen när mamma tog bilder på oss så han bah: "du har ju fel kille på mobilen" hahah xD och sen så berättade jag att jag va o kollade på honom i Motala i somras och han bah: "åh, vad kul :D" och sen när man köpte hans grejer så fick man en litet foto av honom, jag köpte bara en tröja och en såndär man sätter fast på tyg typ för har redan allt med honom eftersom att jag kollade på honom i somras. Och sen när vi hade tagit bilderna på oss så frågade jag honom om han kunde signera fotot oxå som man fick på köpet och han bah: "ja" och hans "vakt" bah: "dom signerar vi inte" och han gjorde det ändå och bah: "Jag signerar den för din skull" , han verkar så jäävla trevlig!! :D
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I väntan att få träffa Anton...
 
 
 
Han signerar min tröja :D
 
 
haha jani..
 
/love juliiamariahh

Dagens shopping!

 
Ormring: 50kr från H&M
 
Örhängen: 40kr från Glitter
 
Örhängen: 80kr från Glitter
 
Örhängen: 30kr från Glitter
 
Halsband: 60kr från Glitter
 
iPhoneskal: 3st för 200kr

iPhoneskal: 3st för 200kr

iPhoneskal: 3st för 200kr


/love juliiamariahh

Tack pappa!

Pappa kom hem för typ en timma sen från Spanien och flygplatsen och han hade 2 presenter med sej hem till mej :D

Halsband :)

Örhängen :)


/love juliiamariahh

Dagens!

Såhär ser jag ut idag :)
Hahah de är lagom stökigt bakom, men de finns en anledning till varför mina grejer är lite överallt.. typ xD
 
 
 
T-shirt: H&M
Övertröja: Cubus
Jeans: JC
Örhäng: H&M
Små örhängen: RUSTA
Ring: Ginatricot (?)
 
 
/love juliiamariahh

Såhär ser Nicki Minaj riktiga hår ut!/love juliiamariahh

Här är Lily Allens nya musikvideo till "Air Balloon"

Blev dock lite besviken på videon... händer ju inget i den :(
 
 
 
 
 
 
 
 
/love juliiamariahh

Nästan som jag trodde ikväll..

Dom är iordningen som jag trodde/röstade:

/love juliiamariahh

Ifrån Melodifestivalen ikväll!

 
Sanna Nielsen - "Undo"
Panetoz - "Efter Solsken"
 
J.E.M. - "Love Trigger"
Martin Stenmarck - "När Änglarna Går Hem"
 
5:a) The Refreshments - "Hallelujah"
6:a) Little Great Things - "Set Yourself Free"
7:a) Pink Pistols - "I Am Somebody"
8:a) Manda - "Glow"
 
 
/love juliiamariahh

Här är alla som tävlar i Melodifestivalen ikväll!

Deltävling 2: Linköping
 
 
1) J.E.M. - Love Trigger
 
2) The Refreshments - Hallelujah
 
3) Manda - Glow
 
4) Panetoz - Efter Solsken
 
5) Pink Pistols - I Am Somebody
 
6) Sanna Nielsen - Undo
 
7) Little Great Things - Set Yourself Free
 
8) Martin Stenmarck - När Änglarna Går Hem
 
 
/love juliiamariahh

Väntar på Anton..

Står nu i IKANOhuset o väntar på Anton Ewald som ska sjunga här klockan två :)
22 min kvar :D :D
Bild ifrån sist när jag kollade på honom:)

/love juliiamariahh

Enrique + Kylie ?!

Fick igårkväll reda på att Enrique Iglesias ska vara med på en ny låt på Kylie Minogues nya skiva "Kiss Me Once", låten heter "Beautiful", ååh den kommer att vara så bra!! :D

/love juliiamariahh

Fick detta av Hanna, taack :D


/love juliiamariahh

Billboardlistan vecka 6 Top 5!

1: Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse
2: Beyoncé feat. Jay-Z - Drunk In Love
3: Pitbull feat. Ke$ha - Timber
4: Jason Derulo feat. 2 Chainz - Talk Dirty
5: OneRepublic - Counting Stars
 
Denna vecka har det hänt väldigt mycket! Katy Perry feat. Juicy J ligger fortfarande på 1:a plats. Ny på Top 5 är Beyoncé feat. Jay-Z med låten "Drunk In Love" som ligger på plats 2 och som då puttade ner Pitbull feat. Ke$ha med "Timber" till plats 3. På plats 4 ligger Jason Derulo feat. 2 Chainz med låten "Talk Dirty" som också är ny på Top 5 och som då tog A Great Big World feat. Christina Aguileras plats med låten "Say Something" och dom är ute ur Top 5. OneRepublic som låg på plats 3 förut ligger nu på plats 5.
 
 
/love juliiamariahh

Påväg hem!

Varit o handlat med mamma lite nu då :D

/love juliiamariahh

Tårta!!

Efter frukosten så blire tårta :D Robin fyller imorn så han hade med sej (A)
Är mätt så orkar inte ta så mkt xd

/love juliiamariahh

Frukost!!


/love juliiamariahh

Efter att..

Efter att sovit 5 timmar inatt tbx nu i skolan! Kommer vara så jäävla trött efter en dag i restaurangen idag med..

/love juliiamariahh

Middagen igår!

Heej! Middagen igår på slottet var så jävla roligt! Vi åkte väl ifrån Linköping halv 1 på natten eller något och hade en så jävla rolig hemresa! Fick skjuts hem av läraren och jag hittade inte vägen hem, hahahah de va lite pinsamt, men de va ju så mörkt xD gick upp halv 7 imorse, lagom trött aså..
6 rätters middag var det och sånt och massor glas och tallrikar, olika viner till varje rätt osv ..:)
Fick böcker igår av dom som hade middagen på slottet :)/love juliiamariahh

Godnatt efter bäästa kvällen!!

Skriver mer imorgon! Klockan är 10 över 1 så måste verkligen sova nu!!

/love juliiamariahh

Tagit ur tofsen!

Tog nu ur tofsen ur håret efter att ha haft den en hel dag , så de är drf de ser lite kul ut :P
Haha de är så stökigt bakom pga att jag hade lite bråttom hahaha xD/love juliiamariahh

Kl 7 kommer gästerna!:)

Klasskort :D

/love juliiamariahh

Nu kör vi!! #ServerapåLinköpingsslott

/love juliiamariahh

Lite shopping!!

Tröja: 99kr från BIKBOK


/love juliiamariahh

Mot stan!
/love juliiamariahh

Daga att duka! #Linköpingsslott


/love juliiamariahh

Juste!

Köpte 2 nya mörkrosa lampskärmar igår på RUSTA för 30kr/st
Byter tillbaka till dom ljusrosa till sommaren kanske :)/love juliiamariahh

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter nu o kollar på SvampBob och äter frukost :) börjar 12 idag och då ska mamma skjutsa in mej till det , vi ska till Linköping och servera på slottet ikväll, våran klass :)
 
/love juliiamariahh

Guud så dåligt gjort!!

Jeppe och Aina vann Paradise Hotel 2014! Fyfan vad fittigt gjort av honom att vräka kulan i marken!! Usch vilken hemsk människa!!
Grattis till Aina iallafall!
Jag kan tycka de va lite dåligt att inte alla va med i final (asså alla deltagare som varit med i Paradise Hotel), särskilt Joppe borde varit med iallafall :o
 
Dom utslagna som var i finalen:
Anna-Katarina (AK) , Jesper, Niklas, Samir, Anja, Paow, T.H. & Linnea.
 
Dom utslagna som inte var i finalen:
Emelie, Evelina, Magdalena, Björn, Emilie, Lenita, Dorota, Sebastian & Joppe.
 
 
/love juliiamariahh

Hejja Thobias & Mia!! :D

Sitter nu o kollar på PH :) hejja Thobias & Mia nu! Skulle varit Samir som satt där egentligen, tycker jag...
Hahah kul att Emelie åkte hem xD

/love juliiamariahh

Dagens JAG!/love juliiamariahh

Vem borde vinna Paradise Hotel ikväll?/love juliiamariahh

Kim Kardashians nya hårfärg!

Kim Kardashian visade upp sin nya hårfärg i helgen, hon har gått tillbaka till brunt hår nu igen!

/love juliiamariahh

Röda mattan bilderna från QX Gaygalan 2014!


Tess Merkel, Kevin Walker, Molly Sandén
Lina Hedlund, Marie Serneholt
Thobias Johansson & Aina Lesse


/love juliiamariahh

Paradise Hotel ifrån ikväll!

Det slutade ju inte med en så bra kväll för deltagarna..
Och Mia är tillbaka igen oxå..
HAAATAR DEJ EMELIE!! Hon får ju bara alla deltagarna & dom som kollar på henne på teven att vända sej emot henne för att alla tycker hon är så jävla dum i huvudet :o :S

 
 
/love juliiamariahh

Är det...

Är det Mia som kommer ut genom dörren nu?
#PH

/love juliiamariahh

Kolla på PH

Sitter nu i soffan hos bestie och ska kolla på PH, näst sista avsnittet ikväll då.. :/ hoppas Jeppe väljer Aina ikväll!
Pappa SMS:ade mej förresten nyss ifrån Spanien :)

/love juliiamariahh

Städar lite..

Städar rummet lite med Iglesias på högra volym :D halvvägs med sängen iallafall :)


Min lilla prydnadskudde, haha :'D


/love juliiamariahh

Sängen

Ligger nu i sängen och lyssnar på Enrique Iglesias, ska snart gå ner o äta pastasallad o vitlöksbröd med familjen :) idag så va jag i skolan till lite över tre , sen hämtade mamma mej o då åkte vi o handla lite tills kvällsmaten ikv :)

/love juliiamariahh

Sötaste Gustav!<3

Han satt med "pappershållaren" säkert i 5 min innan vi tog bort den, han liksom brydde dej inte, haha xd :o
Någon av dessa får nog bli min nya bakgrundsbild, har just nu på honom i trappan :)
/love juliiamariahh

Asså hur kul kan man ha? XD
/love juliiamariahh

Kom hem nu precis!


/love juliiamariahh

Skriver lite menyer..

Förbereder mej inför lunchen idag på restaurangen :)

/love juliiamariahh

Du måste skämta :o!

Kom 40min tidigare idag till skolan eftersom att jag missade tåget o fick skjuts in, och nu tänkte jag sätta mej vid datorn eftersom att det är en kvart kvar tills jag börjar... eller inte tydligen?.. :/

/love juliiamariahh

Nu är dom bara 5 kvar i Paradise Hotel!

Tyckte helt ärligt att Jeppe va heelt dum i huvudet att han röstade ur sin partner, Paow. Så jävla elakt att ha lurat henne hela vägen fram till finalveckan, usch vilken äcklig liten människa!.. 

 
 
/love juliiamariahh

Vem VILL DU ska sjunga på Super Bowl Halftime Show nästa år?/love juliiamariahh

Finalveckan :D

Sitter nu o kollar på finalveckan av Paradise Hotel! Heja Samir & Anja!:D
Jag trodde bara 1 skulle vinna men de var tydligen ett par, hoppas inte Jeppe & Paow vinner bara..
De får bilen bild på fina Gustav :D


/love juliiamariahh

Eric Saade tar en paus från musiken! :'(

Eric säger att han ska ta en paus från musiken nu. Hur lång tid?! År?! Det här får inte vara sant... :(!!
 Se videon där han berättar det här!...


 
 
/love juliiamariahh

Lily Allen medans hon arbetar med sitt nya album!

Albumet verkar verkligen aas bra, det är lite kul att dom visar några av låtarna som ingen har hört ännu :D
Den sista låten verkar verkligen as bra ! :)
 
 
/love juliiamariahh

Nytt från Taylor snart?! :D


/love juliiamariahh

Eric Saade hjälper sjuka barn!/love juliiamariahh

Här är Bruno Mars Superbowl Halftime Show 2014!

Varje år är det en artist som får sjunga i den as stora arenan på Superbowl Halftime Show när de är halva matchen kvar. Dom brukar sjunga en kvart typ. Förra året var de Beyoncé och igår natt var det Bruno Mars! Hans gästartist var bandet Red Hot Chili Peppers.
 
 
 
2013: Beyoncé (gästartist: Destiny's Child)
2012: Madonna (gästartist: Cee Lo Green)
2011: The Black Eyed Peas (gästartist: Usher & Slash)
 
 
/love juliiamariahh

Här är Kylie Minogues nya musikvideo till världens bästa låt "Into The Blue" !

 
 

 
 
 
 
 
 
 
/love juliiamariahh

Har så tråkigt.

Sitter nu o kollar på The O.C. aaas tjurig. Ååh!!! Jag som hade längtat till den här kvällen hela dan :( :( :(


/love juliiamariahh

Madonna & Miley Cyrus uppträdde ihop!

Herromdagen så uppträdde Miley Cyrus och Madonna ihop på Mileys "MTV Unplugged" tv-show! Kolla klippet här nedan! För att få HD så tryck på "cc" och sen på "ON" för då kommer de jättebra kvalité och sen höj den på den gröna knappen! :P
 
 
 
Se klippen här nedanför!

/love juliiamariahh

Kvällsmat!! Mumms!!


/love juliiamariahh

Grattis på födelsedagen bästa Shakira!! :D <3 <3 <3

Grattis Shakira Isabel Mebarak Ripoll på 37-årsdagen! :)
 
Shakira föddes 2 februari i BarranquillaColombia
 
Shakira på "Latin Grammy Awards" år 2000 (då 23år)
 
Shakira har varit känd ända sen 1990 men hade sitt stora genombrott i USA och Europa år 2001 när låten "Whenever, Wherever" släpptes!
 
En till bild ifrån 2001
 
Shakira år 2006 (då 29år)
 
Shakira med P!nk på Video Music Awards år 2009 (då 32år)
 
Shakira på Latinsk gala år 2009
 
En till bild ifrån 2009
 
År 2010 så bekräftade Shakira och hennes dåvarande pojkvän Fernando de la Rúa att de hade gjort slut. Han hade varit otrogen emot Shakira. Dom va tillsammans mellan 2000-2010.
 
Och även under 2010 så fick hon spela in den officiella fotbolls VM-låten "Waka Waka (This Time For Africa)"
Musikvideon till låten blev på Youtube det fjärde mest sedda videoklippet i historien med över 417 miljoner visningar!
 
I Mars 2011 bekräftade Shakira och fotbollsspelaren Gerad Piqué att de var tillsammans!
 
Den 8 November 2011 så fick Shakira en stjärna på "Walk Of Fame" och va den första Latinska artisen att få en stjärna där!
 
Den 19 September 2012 bekäftade Shakira och Gerad Piqué att de väntade deras första barn tillsammans!
 
Den 22 januari 2013 föddes deras son Milan Piqué Membarak!
 
Den 13 Januari 2014 släppte Shakira nya låten "Can't Remember To Forget You" tillsammans med Rihanna, och som även är första singeln till nya albumet "Shakira" som kommer den 25 Mars 2014!
 
Shakira 2014:
 
Kända låtar från Shakira:
* Whenever, Wherever
* Underneath Your Clothes
* Hips Don't Lie [feat. Wyclef Jean]
* La Tortura [feat. Alejandro Sanz]
* Beautiful Liar [with Beyoncé]
* She Wolf
* Waka Waka (This Time For Africa) [feat. Freshlygroud]
* Loca [feat. Dizzee Rascal]
* Sale El Sol
* Rabiosa [feat. Pitbull]
* Get It Started [with Pitbull]
* Can't Remember To Forget You [feat. Rihanna]
 
Här är alla Shakiras album:
1991: Magia (släpptes endast i Colombia)
 
1993: Peligro (släpptes endast i Colombia)
 
1995: Pies Descalzos
 
1998: ¿Dónde Están los Ladrones?
 
2000: Shakira MTV Unplugged
 
2001: Laundry Service
 
2002: Grandes Exitos
 
2005: Fijación Oral Vol. 1
 
2005: Oral Fixation Vol. 2
 
2009: She Wolf
 
2010: Sale El Sol
 
 
/love juliiamariahh

YOHIO & Ellen Benediktson till final!

 
Första deltävlingen avklarad då ;) blev lite besviken på den dock... YOHIO va klart bäst!!
 
YOHIO - "To The End"
Ellen Benediktson - "Songbird"
 
Helena Paparizou - "Survivor"
Linus Svenning - "Bröder"
 
5:a) Elisa Lindström - "Casanova"
6:a) Alvaro Estrella - "Bedroom"
7:a) Mahan Moin - "Aleo"
8:a) Sylvester Schlegel - "Bygdens Son"
 
 
/love juliiamariahh

Melodifestivalen!! :D :D/love juliiamariahh

Ha det bäst!!

Idag åkte pappa utomlands med jobbet! Ha det så bra! Vi ses nästa lördag!<3

/love juliiamariahh

Februari!


/love juliiamariahh

Här är alla som tävlar i Melodifestivalen ikväll!

Deltävling 1: Malmö


1) YOHIO - To The End

2) Mahan Moin - Aleo

3) Linus Svenning - Bröder

4) Elisa Lindström - Casanova

5) Alvaro Estrella - Bedroom

6) Ellen Benediktson - Songbird

7) Sylvester Schlegel - Bygdens Son

8) Helena Paparizou - Survivor

/love juliiamariahh

Ny bild på Saade!! <3 :D

Finast :)<3


/love juliiamariahh

Ikväll gäller det!! #Mello

årets scen :)


/love juliiamariahh

RSS 2.0