7 fräscha kändisnyheter!!

 
Det jag bland annat kommer skriva om är:
* Det här måste Bieber göra för att slippa fängelse!
* Miranda Kerr satasar på musikkarriären
* Såhär heter Megan Fox nyfödda son!
 
Den 5 maj 2014 kommer Chris Browns allra sista album någonsin ut. Albumet "X" är hans sjätte album och det kan vara hans sista eftersom att han vill lämna musikbranschen.
 
Ex-Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr har fler kunskaper än bara modellandet, hon sägs även kunna sjunga med. Kerr har samarbetat med vännen Bobby Fox och tillsammans har de spelat in en duett till hans debutskiva. Låten sägs heta "You're The Boss" och ska släppas i mars.
 
* Demi Lovato, 21 bor fortfarande hos sin mamma och pappa och har berättat att det är pga hennes diagnos, bipolär sjukdom, och att det är för hennes bästa.
* Taylor Lautner, 22 bor fortfarande hemma. Taylor säger att han hjälper sina föräldrar mycket hemma, bland annat med att tvätta och att ta ut soporna.
* Jennifer Lawrence, 23 är en av Hollywoods hetaste skådespelerskor men hon bor fortfarande hemma. Hon har berättat att hon har råd att köpa stora hus i L.A, men att hon vill mogna mer innan hon tar det steget att flytta hemifrån.
* Kristen Stewart, 24 flyttade hem till sin mamma när det tog slut med Robert Pattinson. Hon har inte letat bostad sen dess.
 
Justin Bieber blev arresterad för rattfylla förra månaden. Nu har domstolen i Florida lagt fram ett förlikningserbjudande som kan göra att han slipper sitt fängelsestraff på nio månader, det han måste göra för att åklagaren ska släppa fallet är att han måste genomgå en 40 timmars samhällstjänst, gå på möte med andra offer för rattfylla och deras anhöriga för att höra deras berättelser samt gå en kurs om alkoholmissbruk. Bieber måste även installera alkolås i hans bilar under tre månader och göra regelbundna drogtester under nio månader, vilket innebär att han är beordrad att hålla sej nykter under den tidsperioden. För att bli frikänd måste han acceptera dessa krav och även erkänna sej skyldig till rattfyllan av droger och/eller alkohol. Bieber ska vara tillbaka i domstolen den 3 mars. Det sägs att han inte vill godkänna dessa krav och att han vill ha andra krav.
 
I måndags så bekräftade Robin Thicke och Paula Patton att de skulle ta ut skilsmässa efter 9 år som gifta. Thicke sägs ha varit otrogen, vilket sägs vara en av anledningarna till att de väljer att ta ut skilsmässa. Dom säger att dom älskar varandra och att dom alltid kommer att vara bästa vänner. Dom har även en 4 år gammal son tillsammans.
 
När första filmen av "Ted" hade premiär så var det Mila Kunis och Mark Wahlberg i huvudrollerna, samt nallen. När 2:an till filmen kommer så ersätts Mila av Amanda Seyfried istället. Filmen har premiär år 2015.
 
Megan Fox och hennes man Brian Austin Green fick sin andra son i torsdags (hans tredje son). Dom har nu bestämt ett namn till sonen och han ska heta Bodhi Ransom Green.
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0