Lady GaGa tar Australien med storm


Lady GaGa
, 25, är just nu i Australien och hon tar landet med storm! Sångerskan anlände till Sydney i lördags och huvudsyftet med resan var en konsert för 1000 speciellt inbjudna gäster i ”Sydney Town Hall”. 25-åringen har dessutom varit med i tv-programmet "A Current Affair" och blivit utnämnd till en australiensisk hedersmedborgare av Sydneys borgmästare Clover Moore.

— Tack till borgmästaren i Sydney, en ihärdig HBT-aktivist, för att du gjort mej till en australiensisk hedersmedborgare, skrev Lady GaGa på twitter i tisdags.

Clover sa att artisten fått hedersmedborgarskapet för att hon använder sitt kändisskap till att öka människors medvetenhet om fördomar mot homosexuella.

25-åringen twittrade även att hon skulle försöka hinna med att träffa så många fans som möjligt, och gå ut och se vad Sydneys nattliv hade att erbjuda.

Spana in bilderna på när Lady GaGa gav Sydney en riktig show! källa: msn.com
På gayklubben "Nevermind" gav artisten ett smakprov på hur hennes exklusiva konsert skulle vara.


Hon dansade tätt med sina dansare.


Lady GaGa twittrade att hon kanske skulle ge sej ut i Sydneys nattliv. Och det gjorde hon!


Sångerskan uppträdde även på nattklubben "Arq".Och 25-åringen gav Sydney vad de längtat efter - en riktig show!Lady GaGa har dessutom hunnit medverka i tv-programmet "A Current Affair".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0