Den här veckans bäst klädda kändisar!


Vi älskar Alexa Chungs prickiga klänning!


Ewan McGregor ser fantastisk ut.


Claudia Schiffer är den heta mamman! Vi älskar scarfen ihop med den blekrosa blusen!


Rose Byrne ser verkligen söt ut i den här blå spetsklänningen.


Vi älskar den här stilrena och vita klänningen på Lucy Liu!


Fergie glöder i en vacker färg och snygg kuvertväska!


Angelina Jolie har inte bara en fantastisk klänningen utan även ett minst lika snyggt sällskap ;)

Den här veckans sämst klädda kändisar!


Mischa Barton kröp ut i en konstig kombo med kryp på blusen och mormors shorts.


Vi älskar Zoe Kravitz men den här klänningen är för 90-tal och ser fläckig ut.


America's Next Topp morfar. Tyra Banks i killkläder funkar inte!


Halle Berry är het men den här klänningen får henne att se ut som en grottmänniska.


Vi vet att Rihanna satsade på att vara pin-up söt men det ser bara ut som om hon är en tecknad figur.


Vi älskar allt i Chloë Sevignys outfit förutom klänningen, som tyvärr är huvudplagget.

vaarmt & sköönt!

hejhej, idag så har det varit så jäävla varmt så jag trodde jag skulle dö eller något! jag har nyss varit ute och solat i 40 minuter och badat i våran pool som det var 27 grader i, 3 dopp blev det. har nyss tagit ett innan jag gick in. Hanna kommer, då blir det nog att bada och sola lite mera! jag vill fan bli brun som fan i sommar, hahaha! ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, det blir nog att kolla film, datorn eller något, alltid hittar man på något! idag har det varit 26 grader,,, i luften!!! så himla varmt, och ganska så sköönt :) när jag väntade på bussen i 40 min så var det så jävla varmt så jag trodde jag skulle få damp eller något! och imorn är det redovisningskväll i skolan då, kul :) och sen så är vi lediga tors, fre, lör, sön, mån och börjar på tisdag igen och sen går till fredag och sen är de sommarlov!!! yes! :) jag fyller nästa vecka också, på fredagen, haha samma dag som skolavslutningen. i helgen blir det övernattning med klassen då, det ska bli kul tror jag nog :) och sen natten efter det så ska jag och Hanna vara ensamna hemma tills söndag, mina föräldrar åker med husvagnen, så då blir det hela huset för oss själva! och på torsdag så blir det nog att åka till linköping och köpa skolavslutningsklänning + skor (ev. smycken)
aja, ha det bra i värmen då, det har jag! puss puss ;* <3


Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Brooke Shields på 46-årsdagen! :)


Rihanna fångad av fan!

Artister nu för tiden må ha förstklassig säkerhet, men ett galet fan kan fortfarande slinka igenom och orsaka problem! Rihanna fick en smärre chock när hon uppträdde för The Today Show på New Yorks gator i fredags. Ett manligt fan tog tag i henne då hon gick förbi och drog henne emot en metallbarriär. Läskigt!

Men som ett sant proffs, missade hon inte en ton och precis efter att vakterna befriat henne begav hon sej upp på scen igen och fortsatte showen som om inget hade hänt! Hon skämtade senare bort hela incidenten på Twitter, så vi antar att hon inte fick några men för livet eller så. källa: posh24







Lady GaGa: "Beyoncé hjälpte mej genom mobbningen"

Tror du att populära artister var älskade och avgudade av alla runt dom när de växte upp? Ååh nej. Tänk igen. Det är aldrig lätt att växa upp när du är annorlunda, och eftersom väldigt få artister, om ens några alls, är lika annorlunda som Lady GaGa, kan ni ju bara föreställa er vilket helvete hon måste ha haft under sin uppväxt!

I en nylig intervju med MTV, avslöjade Lady GaGa att hon var ett offer av mobbning hennes hela barndom. Hon säger att hennes allra smärtsammaste minne var när hon blev slängd i en soptunna av ett gäng busar, och förklarar hur hon alltid brukade komma hem med gråten i halsen.

Det enda som hjälpte henne igenom det var tanken att hon en dag skulle bli en stjärna. Hon berättar, "Jag har aldrig sagt det här till Beyoncé, men jag kommer ihåg hur jag låg och grät på min mormors soffa när en Destiny's Child video kom på, och jag kommer ihåg att jag såg på Beyoncé och tänkte, "Hon är en stjärna, det vill jag också vara - jag vill vara på MTV, och nu är jag i musikvideos med Beyoncé."

Efter regn kommer solsken! Man blir glad av att läsa sådant här, tycker ni inte?



Lady GaGa = finast!♥











(min mobilbakrundsbild)














awe, I wanna look like you...

Lady GaGa - The Edge Of Glory (American Idol Final) HD


Lady GaGa - Scheiße



Snyggaste Skarsgårds brorsorna

3:e plats

Bill Skarsgård, 20 år (21 år i augusti).

2:a plats

Gustaf Skarsgård, 30 år (31 år i november).

1: plats

Alexander Skarsgård, 34 år (35 år i november).

Bill


Gustaf


Alexander

Kändisar som bär kändisar!

Vi älskar kändisar väldigt mycket! Duh! Vi har en del vintage-tröjor som har våra favoritkändisar på dom och vi bär den när vi är ute och springer ärenden (kasta aldrig bort dina föräldrars gamla t-shirts!) så vi tyckte att det var riktigt roligt att se våra favoritkändisar bära t-shirtar med sina favoritkändisar på. Heehee! Så roligt! Se för er själva! källa: posh24


Agyness Deyn iklädd en Stevie Nicks t-shirt!


Jesse Metcalfe och Ozzy Osbourne!


Audrina Patridge med en Prince t-shirt!


Kelly Clarkson bär en Marilyn Monroe tanktopp!


Tracy Morgan och Spike bär båda Michael Jackson t-shirtar!


Katy Perry i en Madonna t-shirt!

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Kylie Minogue på 43-årsdagen !:)

Väntar Jessica Alba en flicka?!

Jessica Alba och Cash Warren har avslöjat att de väntar en tjej! Paret är redan föräldrar till sötingen Honor Marie men har sagt att de vill ha en stor familj! Vi tror att Honor kommer bli en superbra storasyster och hon kommer att älska att ha en liten syster att leka med. Grattis Jessica och Cash, vi kan knappt vänta tills vi får se er minsting och få reda på hennes namn! (källa: perezhilton)

Lily Allen gör om loppmarknadsfynd till mode med nya märket: Lucy in Disguise!


Lily Allen och hennes syster Sarah Owen har lanserat sin nya vintagekollektion, Lucy in Disguise. Förra året så öppnade de sin vintage-butik (med exakt samma namn) i Londons Soho. De planerade aldrig från början att starta sin egen klädlinje men båda systrarna har ett öga för mode och började fundera hur de kunde modifiera vintage-klassiker till moderna och eleganta looks.

Uppdraget slutfört! Lily och Sarah inspirerades av deras tidigare vintage-fynd som "en tankklänning med vilda västern tema som har sina rötter i en barnbyxdress Lily hittade på en loppmarknad." Vi älskar faktumet att Lily och Sarah bestämde sej för att ta roliga loppmarknadsfynd och göra om dom till mode!

Deras kollektion är ganska så budgetvänlig. Klänningarna inte kommer att lämna dej helt pank, men de kan dock kräva lite sparande. Majoriteten av kollektionen startar nämligen runt 1300 kronor. Så ni London-besökare, kolla in dom och låt oss veta vad ni tycker! (källa: Teenvogue)

Vår American Idol är Lady GaGa!


Kolla in på finalen igår av American Idol? Den var helt klart en av de bästa finalerna hittills! Gillar ni Scotty McCreery och förtjänade han att vinna? hmm, vi är lite osäkra. Vi är däremot helt säkra på att vi älskade Lady GaGas uppträdande. Hennes låt "The Edge of Glory" är riktigt bra, kolla in den! källa: posh24

25 saker du inte visste om Paris Hilton!


 Paris Hilton delar med sej av 25 saker vi slår vad om att du inte visste! Så himla kul, vilka 25 saker vet ingen om dej? Dela med dej!

Paris Hiltons lista:

1. Jag älskar scrapbooking och gör album som present till mina vänner
2. Jag är född i NYC och växte upp på ett hotell.
3. Jag är en fantastisk kock. Jag är väldigt duktig på att göra stora frukostar men min specialare är lasagne.
4. Jag har spelat piano sen jag var fem år.
5. Jag har naturligt lockigt hår.
6. Katy Perrys musik får mej alltid på gott humör och får mej att vilja dansa.
7. Jag har råttor som husdjur.
8. Jag älskar äpplemos.
9. Min mest värdefulla ägodelar är klänningarna min mormor givit mej.
10. När jag var liten brukade min mamma straffa mej genom att dra ur min privata telefon.
11. Jag har sett There's Something About Mary otaliga gånger.
12. Mina fastrar (Kim och Kyle Richards) är på The Real Housewives of Beverly Hills, och det är en av mina favoritprogram!

13. Jag var en high school cheerleader.
14. Jag äger mitt eget motorcykel team, och de vann sin första tävling i Frankrike denna vecka!
15. Jag älskar Forever 21.
16. Jag är riktigt bra skidåkning.
17. Jag var vegan i två år.
18. Jag gillar att fiska.
19. Elizabeth Taylor var min gammelfaster. (Taylor gifte sej Conrad Hilton, Jr från 1950 till 1951).
20. Jag har en licens racerbil.
21. Jag älskar att rita. Jag brukar alltid skissa mönster för min handväska och skor linjer.
22. Jag kan spela fiol.
23. Jag älskar att göra spratt på människor.
24. Jag talar franska men vill lära mej fler språk.
25. Jag är en våghals och älskar att hoppa fallskärm!


Kellan Lutz nobbar Britney: Vägrar kyssas!


Allvarlgit Kellan! Till och med Madonna ville kyssa Britney!



Britney Spears planerar sin nya musikvideo för sin singel "I wanna go" och ville att hunken Kellan Lutz skulle vara hennes romans i videon. Men hör på det här, Kellan Lutz sa nej för att hans roll i videon skulle hånga med Britney. Allvarligt, den där kilen måste verkligen vara helt galen när han tackar nej till att kyssa den popprinsessan. Även om Brintey har varit ett litet vrak så är hon fortfarande Britney! källa: posh24

Nakenchock i Big Brother!


Vi vet ju att Big Brother knappast är något högkvalitativt program, men ändå, någon gräns måste det väl ändå finnas? Vi blev både chckade och en aning fundersamma när en gammal utröstad deltagares mamma dök upp i huset under gårdagens sändning - spritt språngande naken. Japp, inte en tråd på kroppen hade hon.

Det hela bottnade i deltagarnas uppdrag att inte få röra sej när kvinnan som är gamla deltagaren Nickys mamma, dök upp. Deltagarna valde att blunda inför den märkliga upplevelsen till det hela var över. Vi gjorde detsamma framför tv:n...
källa: posh24

Vem bar den bäst: Jennifer eller Marisa?


 Våran absoluta favoritskådis Jennifer Aniston kvalade in på båran Bäst klädda-lista i den här orange Vivienne Westwood skapelsen men även skådespelaren Marisa Tomei såg även hon fantastisk ut i en likadan klänning.

Jen höll sin look enkel: naturligt utsläppt hår, klackar och en solkysst lokk. Alltid lika fantastisk!

Marisa bar klänningen i en enaxlad version och kammade bak håret och adderade peep-toe klackar och en kuvertväska.

Vem bar upp den snyggast? källa: posh24


Lady GaGa - Government Hooker


omg! snacka om prisskillnad!

kollade precis lite priser för ginza och cdon, cdon är så jävla mkt billigare på one tree hill filmer! där tänker jag beställa säsong 6,7 nästa gång jag vill ha one tree hill filmer.. verkligen!? :O

cdon.com


ginza.se


yeess!

beställde mina grejor ifrån ginza i måndags, och bara 2 dagar efter så kmr dom! fan vad bra :) snacka om snabba :o
det stod ju 3-4 arbetsdagar, tack tack !

beställde ju detta:

One Tree Hill - säsong 4 199 :-


One Tree Hill - säsong 5 199 :-


Lady GaGa - Born This Way (deluxe) 189 :-


Den här veckans sämst klädda kändisar!


Den här klänningen är från Katie Holmes egna kollektion, men passformen är hemsk.


Jessica Biel som Elvis.


Som om Mila Jovovich inte kunde bestämma sej om hon skulle vara chic eller vardagsklädd, det fungerar inte iallafall...


Hilary Swank som en mormor.


Fergie satsade på ett tröttsamt "sexigt" tema


En av våra bästa vänner sa det bäst - "Nicki Minaj ser ut som My Little Pony!"

Den här veckans bäst klädda kändisar!


Kirsten Dunst ser fantastisk ut i den här gröna och svarta klänningen, vilken siluett!


Kristen Bell ser så söt ut i den här perfekta sommarklänningen!


Taylor Swift är glammig!


Vi tycker Jennifer Lawrence ser fantastiskt ut i mörkt hår och klänningen tillsammans med skärpet är verkligen något extra på henne!


Vi älskar detaljen på Beyoncés LBD!

Topplistan: De rakade av sej håret!


Britney Spears rakade hår var verkligen en chock!


Demi Moore blev verkligen G.I Jane.


Natalie Portman (vi måste bara säga det här, om det är någon som verkligen ser fantastisk ut i den här frisyren så är det Natalie!)


Singer, Cassie, valde en halv variant med side-cut.


Modellen, Alice Dellal, valde att spara halv håret långt, andra sidan rakat.


Skunk Anansie ser rock "n" roll ut utan hår.


Amber Rose ser verkligen fantastisk ut i sitt millimterkorta hår, det är det inte många som lyckas med!


Solange Knowles klippte av allt, vi gillar den här stilen mer på henne än hennes långa hår!

Våra kvinnliga favoritkändisar är i vanliga fall kända för sina långa och volymiösa svall! Och vi är verkligen avundsjuka på dom, så döm av vår chock när de alla rakade av sej håret. Spana in de här kändisarna som verkligen överraskade oss med sina frisyrer! källa: posh24

Carolina inleder sin filmkarriär: "Det kommer att bli blod svett och tårar"

Som vi tidigare skrivit ska Carolina Gynning medverka i den nya filmen "Blondie" som hittils varit väldigt anonym i Carros blogg. Men nu har inspleningen dragit igång!

"Jag har avverkat min första dag som skådespelerska. Helt fantastiskt." Skriver Carolina på sin blogg och fortsätter: "...det kommer att bli blod svett och tårar här men sen kommer jag också vara på vita duken och det är riktigt coolt."

I åtta veckor framöver kommer Carro spela in filmen! (källa: posh24)

Lady GaGa skrev Judas om en ex-pojkvän!








Så det är därifrån hon hämtade det hela förädar-temat ifrån! I en nylig intervju med Nicola Roberts för brittiska MTV, avslöjade Lady GaGa att hennes nya hit-singel Judas inte bara har en religiös sida till sej, den har även en personlig aspekt! Idén för hela sången föddes nämligen ur hennes känslor för en ex-pojkvän.

Hon förklarade, "Jag har haft många ex-pojkvänner som förrått mej - skitstövlar, vi alla har dom. Jag började skriva en låt om en före detta älskare som förrådde mej, som älskade heavy metal-musik.

Sen tänkte jag på de bibliska implikationerna och hur Judas var förrädaren. Och jag tänkte vad jag ville göra med videon... Judas förrådde egentligen inte Jesus eftersom det var en del av profetian. Så jag kom på ett mer befriande sätt att tackla sångens budskap - vi attackerar idén genom att säga att mitt ex förrådde mej och att hans person jagar mej, men jag förlåter dom."

Det finns självklart ingen tvekan om just vilken ex-pojkvän hon talar om. För två veckor sen gjorde hon återigen slut med sin ex-pojkvän Luc Carl, som bara råkar vara en heavy metal-trummis. De har gjort slut och blivit ihop igen i flera år, och att han tidigare var otrogen mot henne är förmodligen en del av sveket som hon syftar på (posh24.se)

De mest spelade låtarna på Spotify!


Veronica Maggio


Basshunter har också sin Big Brother-låt med på listan!


Eric Amarillo till vänster.

Spotify blev enormt populärt på otroligt kort tid och musiktjänsten växer så att det knakar. Och det är inte bara ett enkelt sätt för oss att ta del av våra gamla och nya favoritlåtar på ett helt lagligt sätt. Nej det är även en bra indikatior på vilka artister och vilka låtar som är riktigt heta för tillfället! Vi kan lugnt konstatera att Veronica Maggio, med fyra av sina låtar på topp tio-listan, verkar vara omåttligt populär! källa: posh24

Nyhetssajten Nyheter24 presenterade idag de mest spelade låtarna förra veckan:

1. Jag kommer - Veronica Maggio

2. Om sanningen ska fram (Clubedit Radio) - Eric Amarillo

3. Mr. Saxobeat - Alexandra Stan

4. Give Me Everything - Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer

5. Satan i gatan - Veronica Maggio

6. Fest i hela huset - Basshunter

7. Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio

8. On The Floor - Pitbull, Jennifer Lopez

9. Snälla bli min - Veronica Maggio

10. Party Rock Anthem - GoonRock, Lauren Bennett, LMFAO

Haha fail xd

pinsamt för Robyn att hon skickade iväg mikrofonen! men det hade varit ännu mer pinsamt för henne om den hade ramlat ner för scenen och hon ej kunde ta upp den och fortsätta sjunga igen, elr om den inte hade funkat, haha xD
kmr ihåg att jag och Hanna garvade så jävla mkt åt henne i somras när hon var live! haha xD


Röda mattan på Billboard Music Awards!


Taylor Swift



Taio Cruz


Snoop Dogg


U2


Beyoncé


Kelly Rowland


Kylie Minogue


Ke$ha


Rihanna


Nicole Kidman & Keith Urban


Nicki Minaj


Lady Antebellum


Fergie & Taboo

Tungviktare från musikindustrins alla hörn samlades på Billboard Music Awards i Las Vegas igår natt. Med så många framstående personligheter i ett utrymme, så måste man bara anstränga sej lite extra med sin klädsel. Men föga förvånande, så gjorde faktiskt ingen det...

Vi hade inget riktigt "wow-ögonblick" då vi kollade på outfitsen, men vi antar att Taylor Swift förtjänar ett litet wow för sin eleganta klänning och felfria styling.

Men ja, allt som allt var vi lite uttråkade... Kanske känner ni annorlunda? Spana in röda mattan-bilderna ovan!
källa: posh24

Chock i Big Brother-huset!


Spänningen stiger när vi nu är inne på dag 93 av totalt 106 dagar i Big Brother-huset. Under söndagens sedvanliga final åkte Gurkan Gasi ut. Något som gjorde Chrstian förbannad och som gjorde att han påstod att Big Brother gjort fel. Nu är det hur som helst bara fem personer kvar i huset som tävlar om äran, prispengarna och titeln som årets vinnare av Big Brother 2011!
källa: posh24

Rihanna & Britney Spears Sexar Till Det på Billboard Awards!

Såg ni Billboard Awards i söndags natt? Oroa er inte om ni missade det, vi har den enda saken som VERKLIGEN är värd att se från galan precis här - det stora öppningsnumret! Det meddelades flera veckor i förväg att Rihanna skulle öppna med sin hitsingel S&M, men vad ingen visste är att hon skulle ta fram en speciell gäst för att framföra låten med henne! Ingen mindre än Miss Britney Spears! Britney gjorde sin entré halvvägs genom låten iklädd en svart kaninmask i läder och publiken blev helt till sej! Det fanns mycket krålande och kråmande, strippålar användes och... Vi får nog helt enkelt låta er se videon för er själva ;) källa: posh24



Lite bilder:






Robyn hånas i U.S.A.

Robyn är en av Sveriges mest framgångsrika artister utomlands och vi både är och borde vara väldigt stolta över vår musikexport i form av en fantastisk röst, en banbrytande attityd och unika klädstil. Några som inte är lika imponerade av det sistnämnda är den kända amerikanska kändissajten TMZ som under helgen hånade Robyns klädstil.

Vi tycker bara att det här är kvittot på att Robyn nu är ordentligt känd, och vi älskar det. Hon förtjänar varje sekund av rampljuset. Nu ser vi fram emot turnén med Katy Perry som drar igång i juni! källa: posh24







Vad tycker du om hennes klädstil?

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Heidi Range på 28-årsdagen! :)<3

Justin Timberlake & Lady GaGa gör SNL tillsammans!








Killarna är tillbaka, och den här gången tog de med sej Gaga! På säsongsfinalen av Saturday Night Live, debuterade Andy Samberg & Justin Timberlake den tredje musikvideon i deras episka komedisaga.

Regin står Andy Sambergs "The Lonely Island"-bandmedlemmar Jorma & Akiva och förutom Justin & Andy ser vi även Susan Sarandon, Patricia Clarkson och sist men inte minst, monstermamman hon själv, miss Lady GaGa! källa: posh24

Se videon härnedan!

Russell Brand deporterad från Japan!

Man kan aldrig riktigt fly sitt förflutna, allra minst i strikta Asien! Den brittiska komikern Russell Brand blev deporterad från Japan idag på grund av hans tidigare bad boy-beteende och arresteringar. Russell reste till Japan tillsammans med sin fru Katy Perrys entourage, men blev uppehållen av immigrationstjänstemän och slutligen nekad inträde till landet.

Detta upprörde Katy, som tog till sin Twitter för att beklaga sej över situationen! "Min make blev precis deporterade från Japan. Jag är så ledsen. Jag tog med honom för att visa honom mina favoritställen #tokyodreamscrushed.

Det var för förseelser som hände över 10 år sen! Men SJÄLVKLART älskar jag mina japanska fans och showen måste fortsätta trots dagliga efterskalv och makekidnappningar!"

Vi antar att världen faktiskt inte alltid böjer sej en superstjärnas förmån! källa: posh24

Turné 2011 - Katy Perry

Söndag 22 maj - Zepp Nagoya Nagoya, Japan
Katy Perry

Måndag 23 maj - Studio Coast Tokyo, Japan
Katy Perry

Tisdag 24 maj - Studio Coast Tokyo, Japan
Katy Perry

Torsdag 26 maj - Zepp Osaka Osaka, Japan
Katy Perry

Lördag 28 maj - Jakarta, Indonesia
Jakarta International Teen Festival 2011: Katy Perry, Big Bang, Brown Eyed Girls, and 24 Herbs

Tisdag 7 juni - The Arena, Gwinnett Center Duluth, GA, US
Robyn & Katy Perry

Onsdag 8 juni - Verizon Center Washington, DC, US
Willow Smith: Rihanna, Micah Colerman, and Katy Perry

Torsdag 9 juni - UCF Arena Orlando, FL, US
Robyn & Katy Perry

Fredag 10 juni - St. Pete Times Forum Tampa, FL, US
Robyn & Katy Perry

Lördag 11 juni - Bank Atlantic Center Sunrise, FL, US
Robyn & Katy Perry

Tisdag 14 juni - RBC Center Raleigh, NC, US
Robyn & Katy Perry

Onsdag 15 juni - Merriweather Post Pavilion Columbia, MD, US
Robyn & Katy Perry

Fredag 17 juni - Nassau Veterans Memorial Coliseum Uniondale, NY, US
Robyn & Katy Perry

Lördag 18 juni - TD Garden Boston, MA, US
Robyn & Katy Perry

Söndag 19 juni - Prudential Center Newark, NJ, US
Katy Perry, Robyn & Marina And The Diamonds

Torsdag 23 juni - Petersen Events Center (University of Pittsburgh) Pittsburgh, PA, US
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Fredag 24 juni - Wells Fargo Center Philadelphia, PA, US
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Lördag 25 juni - Mohegan Sun Arena Uncasville, CT, US
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Lördag 25 juni - Mohegan Sun Arena Uncasville, CT, US
Katy Perry

Tisdag 28 juni - The Palace of Auburn Hills Auburn Hills, MI, US
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Onsdag 29 juni - Air Canada Centre Toronto, ON, Canada
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Torsdag 30 juni - Air Canada Centre Toronto, ON, Canada
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Lördag 2 juli - Bell Centre Montreal, QC, Canada
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Söndag 3 juli - ScotiaBank Place Ottawa, ON, Canada
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Tisdag 5 juli - Quicken Loans Arena Cleveland, OH, US
Katy Perry & Marina And The Diamonds

Torsdag 7 juli - Milwaukee, WI, US
Summerparty:
  • Katy Perry
  • Edward Sharpe & The Magnetic Zeros
  • Marina and the Diamonds
  • Kansas
  • Finger Eleven
  • Michael Franti & Spearhead
  • Raphael Saadiq
  • G. Love & Special Sauce
  • Yonder Mountain String Band
  • Pop Evil
  • Here Come the Mummies
  • Cold Sweat
  • The Brew City Horns
  • Torsdag 7 juli - Marcus Amphitheater Milwaukee, WI, US
    Katy Perry, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros

    Fredag 8 juli - Allstate Arena Rosemont, IL, US
    Katy Perry & Marina And The Diamonds

    Lördag 9 juli - Xcel Energy Center St. Paul, MN, US
    Katy Perry & Marina And The Diamonds

    Onsdag 13 juli - Brandt Centre Regina, SK, Canada
    Katy Perry

    Torsdag 14 juli - MTS Centre Winnipeg, MB, Canada
    Katy Perry & Janelle Monáe

    Lördag 16 juli - Scotiabank Saddledome Calgary, AB, Canada
    Katy Perry

    Söndag 17 juli - Rexall Place Edmonton, AB, Canada
    Katy Perry & Janelle Monáe

    Tisdag 19 juli - Rogers Arena Vancouver, BC, Canada
    Katy Perry

    Onsdag 20 juli - Key Arena Seattle, WA, US
    Katy Perry

    Fredag 22 juli - Rose Garden Portland, OR, US
    Robyn & Katy Perry

    Lördag 23 juli - Taco Bell Arena Boise, ID, US
    Robyn & Katy Perry

    Måndag 25 juli - EnergySolutions Arena Salt Lake City, UT, US
    Robyn & Katy Perry

    Tisdag 26 juli - 1stbank Center Broomfield, CO, US
    Robyn & Katy Perry

    Torsdag 28 juli - Verizon Theatre at Grand Prairie Grand Prairie, TX, US
    Robyn & Katy Perry

    Fredag 29 juli - Toyota Center Houston, TX, US
    Katy Perry

    Lördag 30 juli - Frank Erwin Center Austin, TX, US
    Robyn & Katy Perry

    Lördag 30 juli - Erwin Center Austin, TX, US
    Robyn & Katy Perry

    Onsdag 3 augusti - Comerica Theatre Phoenix, AZ, US
    Robyn & Katy Perry

    med många fler! orkar inte skriva flera nu! haha :)


    Turné 2011 - Beyoncé

    Måndag 20 juni 20:00 - Nikaia Nice, Frankrike

    Onsdag 22 juni - Söndag 26 juni - Worthy Farm Shepton Mallet, Storbritannien
    Onsdag 22 juni 20:00 - Zenith Lille, Frankrike

    Torsdag 23 juni - Le Galaxie Amnéville, Frankrike

    Söndag 26 juni 20:00 - The Shrine 665 W. Jefferson Blvd, Los Angeles, Calif., Los Angeles, USA

    Fredag 8 juli - Söndag 10 juli - Balado Kinross, Storbritannien
    Fredag 8 juli - Söndag 20 juli - Punchestown Racecourse An Nás, Irland

    Beyoncé - Run The World (Girls)


    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Jordan Prince på 33-årsdagen ! :)


    P!nk kritiserar Selena Gomez!

    Selena Gomez använder rosa hästar i sin nya musikvideo, och det tar sångerskan P!nk inte lätt på! Hon var faktiskt så upprörd över att höra att hästarna målades rosa att hon uppmanade djurrättsaktivister att krascha Selenas inspelningsplats och förhindra processen!

    På torsdagen tweetade hon, "Om det finns några djurrättsaktivister runt Malibu - på Leo Cabrillo State Beach, så finns det hästar som målas för en dum musikvideo. Skamligt. Artister borde vara mer medvetna och ta ansvarsfulla."

    Selenas representant gav senare ett standard uttalande, där de sa hur inga av djuren skadades på något sätt och hur lämpliga försiktighetsåtgärder hade tagits. Vi måste dock ändå hålla med P!nk om det här. Rosa djur = stort nej. källa: posh24

    Selena Gomez (till vänster) och P!NK (till höger).


    Michael Jacksons barn vill bli skådespelare!

    Vi såg Michael Jacksons bedårande barn Prince, Blanket och Paris komma ut från en skådespelarlektion i Los Angeles häromdagen. Paris och Prince skrattade och skojade runt på vägen till bilen, medan Blanket blev lite blyg över att se fotograferna. Alla tre verkade dock vara både glada och friska. Det är så skönt att se att de mår bra!
    källa: posh24






    Lady GaGa - Yoü And I


    Shopping

    har varit på stan idag och det blev lite fint! pengar blev åt till 3 linnen + mat & glass :)<3

    ps: tröjan i mitten fick jag av Hanna (fyller ju snart) och det blev en present :)


    Katy Perry i Familjebråk!

    Katy Perry tillsammans med sin mamma Mary och pappa Keith.


    Katys make Russell Brand tar en promenad med sina svärföräldrar!










    Det är så synd när familjer börjar bråka över en annan familjemedlems framgång. Tydligen har Katy hamnat i luven rejält med sin mamma Mary Hudson efter att hon skrivit en avslöjande ny memoar som beskriver förhållandet hon har med sin popstjärnedotter. Katys föräldrar, som ni säkert alla vet vid det här laget är hängivna kristna, har alltid sett ner på Katys utmanande scenkostymer och låttexter men nu så har de faktiskt gått så långt som att skriva en bok om det!

    Om en incident backstage på en av Katys shower, skriver Mary Hudson, "Katy klev ut från omklädningsrummet i en minimal utmanande kostym. Ingen mamma vill se övre halvan av hennes dotters bröst."

    Hon beskriver även hur Katy har förrått sina kristna rötter och hur hennes musik matar köttet och inte själen.

    Visst, Katy må inte vara en typisk kristen tjej - men hur kristet är det egentligen att hänga ut sin dotter i en bok? Vi tror definitivt inte att Katy är boven i detta familjedrama. källa: posh24


    Lady GaGa - The Edge Of Glory


    Beyoncé new song & video!

    påminner vääldigt mkt om Shakira just i början vid första minuterns dansen


    Eric Saade drar på turné!

    Nu är äntligen Eric Saades turnéschema släppt och det är ingen kort turné vi talar om! Eric är just nu i full gång med att repa in den 75 minuter långa konserten som har premiär på Liseberg i Göteborg den 17 juni. Och det är verkligen ett tight schema som Eric ställs inför, över 20 konserter kommer vår favorit att göra och har du inte köpt biljetter ännu, se till att göra det. Vi tror att det kommer bli grymt! källa: posh24

    Alla turnédatum hittar du här: http://www.ericsaade.com/

    Roliga klipp!


    Succéprogrammet tillbaka: Gladiatorerna återvänder!

    Det går bra för Gry! Hon är otroligt het, både när det gäller utseendet och på arbetsmarknaden. Gry Forsell är som ni kanske redan vet en av Sveriges mest populära programledare. Med program så som Sommarkrysset, Big Brother, Körslaget och Grammisgalan i ryggen kan vi helt enkelt dra slutsatsen att Gry minst sagt är folkkär.

    Nu blir det ännu ett stort program som Gry kommer att få leda, nämligen familjesuccén Gladiatorerna som kommer att göra en, förväntat, kär comeback! Därmed snor hon Agneta Sjödins plats, som tillsammans med Gunde Svan lett de tidigare säsongerna. Vi gratulerar Gry till det nya jobbet och ser fram emot deltagare och gladiatorer som glider runt i slajm, kastar ner varandra från piedestaler och har märkliga namn som Electra. källa: posh24

    Det kanske blir en SATC 3!

    Okej, det här är viktigt så lyssna noga: Det kommer eventuellt bli en ny Sex and the City-film! Vi hoppar upp och ner av glödje just nu, helt ärligt är det de bästa nyheterna vi hört på länge! Nyligen hintade Sarah Jessica Parker under en intervju i Cannes att det eventuellt kommer bli fler äventyr för SATC-tjejerna! SJP sa även att det kanske kommer bli film av "The Carrie Diaries" vilket är prologen till Sex and the City. Hur fantastiskt vore inte det? Vi vill verkligen att det ska bli fler filmer med våra favoriter! (källa: Popsugar)







    Basshunter riskerar ett års fängelse

    Svenska artisten Basshunter med Boten Anna-hitten i bagaget var länge inaktuell i Sverige. Sen fick han sin nytändning i årets Big Brother där han gjorde ett gästspel genom att både besöka deltagarna i huset, festa med dem samt hjälpa till att spela in och mixa året BB-låt. Men medan allt det här rullade på stod misstankarna om att han ofredat två kvinnor i Skottland i full blom. Jonas, som han egentligen heter, menar att anklagelserna är tagen ur toma intet och att han inte alls gjort det som påstås.

    Idag ställs han inför rätta och riskerar upp till ett års fängelse. Vi vet faktiskt inte vad som är sant eller inte men hoppas givetvis att han döms efter vad bevisen visar eller inte visar. Om inte annat kanske han kan göra en riktigt trallvänlig låt från fängelset med resten av fångarna... källa: posh24





    Vem har det snyggaste omslaget?

    Har du också drömt om att vara på framsidan av ditt favoritmagasin? Ja vi erkänner, ibland är vi lite avundsjuka på kändisarna som får vara på framsidan av de där glansigt heta magasinen! Här är några favoritkändisar som alla är otroligt snygga och fina, men vem vinner titeln om snyggast omslag? källa: posh24

    Lady GaGa


    Jessica Biel


    Cameron Diaz


    Bar Refaeli


    Chloe Sevigny


    Katy Perry


    Angelina Jolie

    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Nanne Grönvall på 49-årsdagen! :)

    Den här veckans sämst klädda kändisar!

    Åh nej Amanda Peet vad är det du bär? Är det någon som ens förstår sej på den här outfiten?


    Vi brukar älska Bryce Dallas Howard, hon är så het! Men den här tråkiga typ gamla bibliotikarie-looken är verkligen så tråkig!


    Den här klänningen fungerar verkligen inte på Jessica Lowndes. Det ser ut som hon virat in sej i en gardin och sen satt dit ett skärp så att det ska hålla sej på plats.


    Den här klänningen ser smärtsamt obekväm ut Cheryl Cole, hon ser ut som en sjöjunfru, och inte på det bra sättet...


    Allt det här är lite nja, vi gillar klänningen, och färgen på läpparna, men skorna känns inte helt hundra. Det är sommar och de här skorna hör hemma på vinter-event!


    Angelina Jolie är så vacker men den här balklänningen är verkligen inte fin och helt fel för säsongen.


    Vi gav Rachel McAdams en plats på bäst klädda den här veckan men hon får även den här platsen på sämst klädda för den här kombon med en bustier och hemska byxor i konstig form!

    Den här veckans bäst klädda kändisar!

    Rachel McAdams ser helt perfekt ut i den här klänningen!


    Mja, Johnny Depp ser alltid het ut, men speciellt här!


    Vi älskar Elizabeth Olsen! Hon bär en klänningen från hennes systers märke The Row!


    Astrid Berges-Frisbey som spelar i den nya Pirates of the Caribbean-filmen ser så vacker ut i den här vita klänningen.


    Emily Browning får oss att tappa andan i den här hudfärgade blåsan.


    Det här bevisar bara att vad än Clemence Poesy bär så vill vi ha det!

    One Tree Hill - Peyton dör :'(

    gud så hemskt... tål knappt att titta på de.. vill ha säsong 6 nu!! men jag är ju fan bara på 3:an , jag får skynda på lite så jag får denna snabbt! vill ha den så jävla gärna! den här och säsong 5 allra mest..

    http://www.youtube.com/watch?v=GFGAJPoBd8M&feature=related


    Lena Philipsson feat. Dead By April - Dancing In The Neon Light

     


    Lady GaGa - Hair

    Lady GaGa's andra nya låt :) Den var bra:) fast "The Edge Of Glory" var bättre!:)


    Lady GaGa tar över svensk tidning!

    Det här kom lite som en överraskning! I Stockholm idag kunde man se flera Lady GaGa-kopior som delade ut tidningar till förbipasserande, anledningen? Lady GaGa har tagit över som chefredaktör för gratistidningen Metro, ja iallafall för en dag! Idag är hela numret specialanpassat efter Lady gaGa som faktiskt varit på Metros redaktion och styrt och ställt med innehållet. Så är du ett GaGa-fan så ska du verkligen lägga vantarna på dagens Metro! källa: posh24

    Lady GaGa - The Edge Of Glory

    Lyssnar för första gången på Lady GaGa's nya låt, "The Edge Of Glory" , skitbra! :)<3


    Janet Jackson - Together Again


    Lady GaGa är svag för sötsaker!

    Lady GaGa kom ut ur sitt rymdskepp i dagarna och delade ut kakor till den enorma skaran fans som hängde utanför hennes hotellrum. Är inte det underbart sött gjort av henne? Vi älskar redan GaGa men vi gör det ännu mer nu. Vi hade gärna smakat de där kakorna! källa: posh24






    Eric Saade tillbaka i Sverige


    Nu är han hemma igen, vår favorit Eric! Han landade sent igår på Arlanda och vi misstänker att han nog bara behöver få komma hem och vila upp sej nu. Vi tycker Eric ska vara otroligt nöjd med sitt framträdande och sin placering efter helgens stora tävling.

    Och givetvis var flickvännen Molly Sandén väldigt stolt över sin pojkväns framgång i Tyskland. Så här skrev hon nyligen i bloggen.

    "I lördags så satt hela famlijen klistrade - jag satt på golvet typ femtio cm från rutan för att se ordentligt - och skrek och grät under hela poängutdelningen. Det var helt overkligt! Min pojke kom trea. Har fortfarande inte fattat det."
    källa: posh24

    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Janet Jackson på 45-årsdagen! :)


    Grattis Megan Fox på 25-årsdagen! :)


    Dagen:

    idag så har jag varit i skolan på våran barndag och sjungit två låtar "Nobody knows" & "Evighet" , det gick väl bra, sjöng inte fel iallafall! haha:) ikv så ska jag nog bara kolla på one tree hill, så jävla gött! har inte gjort det på länge, länge:)





    Britney Spears - Till The World Ends


    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Sofia Wistam på 45-årsdagen! :D


    Grattis Tilde Fröling på 31-årsdagen! :)


    Grattis Eric Saade!

    igår så kom Eric Saade på 3:e plats i Eurovision, visste att han skulle komma bland dom 5 bästa, han är så bra! :) grattis så mkt! :)<3




    Eric igår i Eurovision Song Contest :)<3

    Lady GaGa - Judas


    Dagen

    jani, dagen blir väl lugn, mina kusiner kmr ikv, det kan bli kul! vi är ungefär jämngamla :)) och ikv är det eurovision med, det får man inte missa! :D och sen fem över halv två så är Lady GaGa live på 1:an :) bra tv-kväll, hahaha :)


    Beyoncé & Alexandra Burke - Listen


    Kändisar är inte alltid perfekta!

    De flesta kändisar är kända för att de ser heta ut! Men då de ibland ser fula ut, är det hur roligt som helst! Kolla in dessa kändisars miner uppe på scenen. Vi kan inte sluta skratta! källa: posh24

    Britney Spears gör en hysteriskt rolig min!


    Beyoncé Knowles och Alexandra Burke, det ser ut som om de är med i en Disney-film!


    Haha Katy Perry!


    Madonna tappade kontrollen på ögonen när hon nådde den höga noten!


    Christina Aguilera ser sååååå konstig ut!

    Stjärnorna delar med sej av sin kärlek!


    Paris Hilton tar ett foto med sina fans!


    Leighton Meester poserar med några fans


    Ashton Kutcher med sina beundrare!


    Patrick Dempsey skickar iväg sitt fantastiska leende!


    Rachel McAdams och ett fan! Ser du hur lika deras kappor ser ut!?


    Taylor Momsen ai New York med ett fan.


    Sienna Miller tar sej tid att skriva autografer!

    Stjärnorna borde verkligen tacka sina fans för det mesta. Och det är alltid kul att se när stjärnor tar sej tid att uppskatta sina fans! Utan dom hade de inte ens varit kända! Har ni någonsin träffat en kändis? Var de snälla eller bara enormt dryga? källa: posh24

    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Miranda Cosgrove på 18-årsdan! :)<3

    Danny Saucedo: "Eric Saades låt är jättedålig"

    Är det den gamla hederliga svartsjukan som kikar fram, måntro? Danny Saucedo som kom tvåa efter Eric Saade i de svenska uttagningarna för Melodifestivalen 2011 totalsågade imorse Eric live på radioprogrammet "Äntligen Morgon". Danny sa att det skulle ha varit lite småskojigt om Eric inte hade klarat kvalet igår, och medgav också att han faktiskt tycker Erics låt "Popular" är jättedålig.

    Han tillade dock att han inte har något emot Eric personligen, men att han definitivt inte är ett fan av låtskrivaren Fredrik Kempes låtar. Var inte bitter för att det är Eric som representerar Sverige imorgon och inte du, Danny. Svartsjuka klär inte ens en hunk som dej!



    Dom som går vidare i Eurovision 12/5

    Dom som går vidare i ordning är :D

    1. Estland
    2. Rumänien
    3. Moldavien
    4. Island
    5. Bostien & Hercegovina
    6. Danmark
    7. Austria
    8. Ukraina
    9. Slovenien
    10e & sista. SVERIGE!! :D<3333

    haha han vart så glad att han kysste sin dansare, hahaha :)


    19 - 9 = 10

    av alla 19 stycken ska dom bli bara 10 kvar...


    Spännande!

    det är spännande nu om Eric blir en av dom som går vidare eller inte! hehe mst vara sjukt jobbigt och sitta där, usch vad pirrigt, haha :) resultatet kmr ju aldrig :(


    Madonna - Material Girl

    vart klar med denna för ca 5min sen!:D


    Eurovision Song Contest 2011

    Just nu så sitter jag och kollar på semifinalen för eurovision song contest. eric var ute 8 :) och Cypern var bra, samt Slovakien, Ukraina, Bulgarien, Israel, Slovenien, Estland, Belorus och Danmark. det var bra programledare ialf, och förresten, vilken fin klänning! gul (A) hejja Eric nu!!;) rösta :P


    Haha sköning! (: <3


    GaGas nästan nakna outfit!

    Lady GaGa öppnade filmfestivalen i Cannes med ett överraskningsuppträddande! Som vanligt var det väldigt grymt! Väldigt mycket energi, drama och vi fattar att hon verkligen kan leverera! Men ärligt talat, nu borde vi verkligen prata om vad hon hade på sej... Typ genomskinliga strumpbyxor, skumma underkläder och Cruella DeVille-hår! Vi behöver väl inte säga så mycket mer. Vi är verkligen för hennes kreativitet och garderoben som följer med det, men nästa gång kanske du ska välja ett par hela byxor istället GaGa? källa: posh24









    Känner du igen henne?










    .....



    Det är ju Katy Perry! :)


    idag gift med komikern Russel Brand :)

    Veronica Maggio - Jag Kommer


    Dagen

    Idag så har jag bara varit i skolan och sen efter så satt jag lite på stan, det var så varmt! efter de så åkte jag hem och här är ja! jag är väldigt trött idag må jag säga, usch, jätte trött!! och igår kväll så var de premiär för mej och Hanna att bada i år då! haha vi badade i våran swimmingpool , det var ca 24-25 grader, men sen började de blåsa så vi gick upp, det blir nog mer bad i helgen, min kusin och hennes familj kmr och kanske Hanna också då. och sen på söndag så är det dags för Barndagen i skolan då! jag är så spänd och nervös!! haha :) aja, nu så ska jag väl sitta vid datorn en stund. solen har ju gått i moln, men börjar komma tillbaka nu. jag ska oxå fixa facebook idag tror jag nog, haha kmr inte fatta ett skit!haha :)


    Molly Sandén på väg till sin Eric!

    Som ni redan vet befinner sej Eric Saade redan i Tyskland och Düsseldorf för ESC. Självklart vill han ha sin Molly Sandén vid sin sida kan vi tänka oss. Igår satte hon sej alltså på planet till Tyskland för att stötta sin drömprins, resan till flygplatsen verkar dock ha varit en aning turbulent.

    "Nu sitter jag och svettas på en 27 grader varm buss och försöker lista ut vad jag har glömt... Jag var iallafall tvungen att lämna lägenheten i total kaos..." Skriver Molly på sin blogg! källa: posh24

    Eric Saade hotar med att gå av scenen!

    Vi börjar bli så trötta på den tyska produktionen inför Eric Saades stora nummer. De verkar helt tappade och kan ingenting. Och nu har även Eric Saade börjat tröttna på att produktionen inte fattar vad han vill få fram. Under den senaste repetitionen hade de inte ens filmat deras dans på scenen. Men va!? Hur ska vi ha en chans att gå vidare eller ens vinna om de inte ens kan filma ordentligt?

    Nej, vi tycker det är löjligt, en sådan här stor tävling borde kräva höga ambitioner och proffs. Nu hotar Eric med att gå av scenen om det skulle bli något mer tekniskt problem under själva numret. Och ja, vi förstår honom så klart, när man jobbar så hårt själv vil man ju givetvis att det ska gå rätt till. Nu håller vi tummarna för att den tyska produktionen får till det, så som det ska vara. källa: posh24

    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Malin Åkerman på 33-årsdagen! :D

    Nicki Minaj - Super Bass


    Dagen

    Den har väl varit  kul ,särskilt i bussen med Hanna! haha vi garvade fan heela vägen hem ! hahaha :) jag har tyyp bara varit i skuulan och sen efter de så har jag varit lite på stan och sen hos hanna för att hämta min grejer, kom hem för ca 1,5 timmar sen typ :) ikv händer de väl nt så mkt, vi får lite gäster bara, annars är det väl inget mer speciellt. aja, ha de bra, nu så ska jag ut lite! aso fan så varmt de har varit idag aso! :O göött!! SUMMER 2011! :D<3


    Den här veckans sämst klädda kändisar!


    Men nej Cheryl Cole...hur tänkte du här! Det ser ut som ett 80-tals disco har spytt över dej!


    Den här klänningen fungerar verkligen inte. Inte alls. kanske om det hade varit samma mönster både upp och nedtill, men nja, gör om gör rätt Keira Knightley!


    Ok, Sienna Miller är just klar med inspelningen av "Flare Path" men mjukisbyxor går inte hem. det är hemskt. Läxa: Mjukisar hör hemma, hemma, eller på gymmet, ingen annanstans!


    Den här klänningen får Liv Tyler att se gravid ut och vi hatar det.


    Åh nej Lady GaGa, vi älskar att du är kreativ men det här är bara fel. Vi vet inte ens vart vi ska börja, de tejpade brösten eller den svarta luggen...

    Den här veckans bäst klädda kändisar!


    Vi älskar den här klänningen på Alexa Chung. Perfekt glammig!


    Ok så det kanske är lite orättvist för Jude Law ser ju alltid bra ut..mmmm....


    Snart blir hon mamma, Kate Hudson, och här visar hon upp sin vackra babymage i en fantastisk klänning.


    Melanie Laurent ser chic ut i spetsklänning och hatt.


    Reese Witherspoon ser fläckfri ut i den här klänningen från Zac Posen!


    Dianna Agron ser ut som en drottning, vi älskar det breda guldfärgade armbandet.

    Taylor Swift's nya musicvideo är äntligen ute!


    Vem bar den bäst: Christina eller Kristen?

    Både Christina Aguilera och Kristen Stewart bar den här spetsklänningen från Valentino. Kristen bar sin på premiären av "Welcome to the Rileys". Hon hade håret sexigt uppsatt och adderade lite glamour med det röda läppstiftet! Christina däremot lät sitt hår vara utsläppt och bar peep-toe-klackar. Vem tycker du bar upp klänningen bäst!? källa: posh24



    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Anna Sahlene på 35-årsdagen! :)<3



    Eric Saades konkurrenter gick inte vidare!

    Igår var det dags för den nervösa semifinalen inför Eurovision Song Contest. Eric Saade kommer givetvis gå vidare (vem kan stå emot honom) medan vårat grannland Norge åkte ur. Lite tråkigt förstås, men samtidigt hade ju Norge totalsågat vår Saade och sagt att han lika gärna kunnat packa väskan och åka hem, så kan det gå när man är för kaxig.

    Vad vi nu hoppas på är ändå att hela Norge lägger sina röster på Sverige i den stora finalen! källa: posh24

    Eric på "Lotta På Liseberg" tror ja xd

    Rihannas nya musicvideo är här!


    Taylor wild! xd


    Madonna musicvideos







    Madonna

    seriöst jag är fan heelt besatt av Madonna! hon är så himla jävla as bra liksom! :D<3

    Madonna Live at Live Earth 2007 - London


    Basshunter - Every Morning

     


    Dagen

    oh vilken toppendag! så himla varmt och allt! nu är det verkligen sommar, nu väntar man bara på att få bada och sommarlov om 32 dagar :)! idag så har jag sovit hos hanna, vi missade bussen imorse fast vi var där tidigt... och sen har jag varit i skolan och efter skolan så åkte jag te stan och där träffade jag en lärare i skolan och hon bjöd mej på glass (tack)! och sen så tog jag bussen hem 10 över 2 till Hanna. Hon kommer väl om ca en timma, hon är och tränar. just nu så sitter jag och bloggar lite, sen ska jag nog bara spela lite på datorn och lyssna på musik tror jag. aja ha det bra, hejdå!

    Veronica Maggios nya platta: ett mästerverk!

    Veronica Maggio har tagit Sverige med storm, eller rättare sagt så har hennes skiva blåst in som en orkan som vägrar släppa greppet om Sveriges alla musiktjänster, radioapparater och mobiler. Senaste skivan "Satan i gatan" ligger etta på de flesta musiktjänsterna i Sverige för tillfället och har totalt dominerat över andra svenska artister. Aldrig har en svensk artist haft så många låtar på topp 100-listan på Spotify avslöjades det i Nyhetsmorgon i veckan.

    Det måste vara en skön revansch för Veronica som förra året var nominerad till fem grammisar men gick hem utan. Något som hon tog som ett bakslag.

    "Det var jobbigt, det är klart jag blev ledsen" berättade Maggio om att gå tomhänt från Grammis under Nyhetsmorgons intervju.

    Vi har lyssnat igenom spåren och tycker iallafall att det nya albumet är fantastiskt, ett sant mästerverk! Ingen kan skriva en sådan vacker melankoli som Veronica Maggio och vi har aldrig hört någon sätta så mycket känsla i allt från att bli lämnad till att vara nykär och allt det där som kommer mitt emellan.

    Vi spår en lysande framtid för Veronica Maggio med en lyckad turné, en ständigt växande fanclub, grammisar samt ett eventuellt ELLE-pris. Vi hoppas, hur cool är inte hon om någon. Här kan du lyssna på ett av spåren från nya plattan! källa: posh24



    P!nk - Nobody Knows (karaoke)

    på söndag i skolan så ska vi ha typ en barndag och då ska jag och 2 till sjunga 2 låtar var! jag har fixat denna alldeles nyss, gjorde fel så fick göra om den 2 gnr, fan jag fick damp! och jag ska sjunga den här låten då, och sen "evighet" med Carola :)


    godnatt sweeties!

    nu har jag suttit vid datorn typ hela dagen. varit skit arg typ hela dagen med.. men aja, nu är jag glad, haha! :) Katarina åkte nyss ut big brother, synd :O , hon skulle ringa sin kille "om jag fortfarande har honom kvar" som hon sa, haha!
    nu så ska jag upp och fixa mej och sen så ska jag ev kolla på ett avsnitt av one tree hill och sen så ska jag faktiskt sova!
    godnatt, skriver imorn igen. puss


    MTV EMA-galans galnaste outfits!


    Spana in de mest uppseendeväckande stjärnorna genom åren

    Av tidigare år att döma lär det dessutom bjudas på en hel del galna outfits. För att komma i stämning inför söndagens gala har Starlounge därför samlat ihop de mest uppseendeväckande utstyrslarna från EMA-galorna genom åren.

    2002 dök sångerskan Anastacia upp på MTV:s Europe Music Awards som detta år gick av stapeln i Barcelona i Spanien i den här mindre lyckade outfiten.


    Lady GaGa? Nej, Christina Aguilera var först med sockervaddsfrillan under 2003 års EMA som hölls i Edinburgh i Scotland.


    Samma kväll syntes X-tina i svart hår, hugfärgad body med hål för magen och svarta läderchaps.


    Under 2003 års EMA spårade även P!nk ur på scen i en färgglad djävulsdräkt.


    Även Beyoncé hade valt en uppseendeväckande outfit i Edinburgh.


    Alicia Keys hade klätt upp sej i morgonrock på 2004 års EMA som gick av stapeln i Rom i Italien.


    Även Anastacia lyckades med en mindre lyckad outfit 2010.


    I Rom dök Gwen Stefani upp med en blombukett på huvudet.


    2005 års gala verkade varm, då Madonna visade upp sej på röda mattan i Lissabon i Portugal i små trosor, nätstrumpbyxor och solbrillor.


    Året efter hölls galan i Köpenhamn och Pharell Williams hade förberett sej för en riktigt kall vinterkväll... inomhus.


    Finska gruppen Lordi dök upp i sin sedvanliga outfit, inga konstigheter.


    Nelly Furtado upp med fusktatuerade armar.


    2008 var året då Katy Perry höll i MTV EMA, som detta år gick av stapeln i Liverpool i England.


    Katy bjöd på en rad nytänkande outfits.


    Karusellklänningen blev en snackis...


    ... och likaså den här håliga blåsan.


    Sångerskan visade även mycket hud.


    ... och bytte kläder i varenda paus!


    Samma år dök Beyoncé upp på scen i en robotdress.


    Bill Kaulitz satsade på sin uppseendeväckande frilla.


    2009 års största klänning tillhörde Leona Lewis.


    Lil' Kim körde istället på kortkort, urringat och högklackat - allt i lack och läder!


    2009 dök även en riktig sexbomb upp på EMA!


    I bomben fanns sångerskan Doda.

    Rihanna: "Katy Perrys möhippa var galen"

    Popstjärnorna festade med kvinnliga strippor i Las Vegas

    (GAMMALT INNLÄGG IFRÅN 2010).

    När det nyligen var dags för Katy Perrys möhippa bestämde sej hon och bästisen Rihanna för att inte spara på krutet och festade loss under en galen natt i Las Vegas.

    — Det var kaotiskt. Vi hade inte manliga strippor, vi såg TJEJER strippa. Kvinnor är vackra, säger Rihanna till Us Weekly.

    Den numera rödhåriga sångerskan verkar ha fått mersmak sen Katy och Russell Brand förlovat sej, för det ryktas nu även om att Rihanna snart går i samma fotspår.

    — De är kära, säger en källa om Rihanna och Matt Kemp, som nu varit ett par i åtta månader.

    — När man ser dom tillsammans så är det definitiv troligt att han kan fria – men det måste vara en lång förlovning för de är båda så fokuserade på sina karriärer.

    — Han ger henne utrymme, men de messar och pratar hela tiden. Och de har roligt som barn när de ses. De gillar att skratta och fåna sej, säger källan.









    Katy Perry ville operera brösten

    Katy Perry är känd för sina kvinnliga former, men sångerskan avslöjar nu att hon inte alltid varit nöjd med sin kropp. Som 13-åring vantrivdes Katy så pass mycket att hon ville göra en bröstförminskning.

    — Jag hade verkligen problem med ryggen när jag var lite tyngre, berättar Katy för Harpers Bazaar.

    — Sen växte jag upp och blev av med barnhullet och tänkte typ ”Det här är ju inte så illa”.

    Idag älskar Katy sin kropp som den är, men säger även att hon ibland har problem med vad hon ska ha på sej.

    — Det kan vara svårt med vissa kläder, för de ser bäst ut på folk som inte har några kurvor eller lår. Jag har ingen Kate Moss-kropp, men jag är väldigt stolt och glad över min egen.

    Nuförtiden är Katy hur som helst inte rädd för att synas och lär bjuda på en uppseendeväckande outfit under söndagens MTV EMA-gala som går av stapeln i Madrid. För att komma i stämning har Starlounge valt ut de tidigare årens galnaste utstyrslar, däribland Katys alla värdinnekläder från 2008.







    Katy Perry: "Vi vill ha massor av barn"

    "Mycket sannolikt" att hon skaffar barn med Russell Brand snart

    (ifrån december 2010).

    Sångerskan Katy Perry och komikern Russell Brand har bara varit gifta i två månader, men de börjar redan planera för en framtid med fler familjemedlemmar.

    Katy, 26, medger att det är "mycket sannolikt" att hon och Russell, 35, kommer att ha barn inom en snar framtid.

    — Jag vill inte missa några upplevelser. Jag vill ha massor av barn. Det är mycket sannolikt, säger hon till Grazia.

    Katy säger också att hon ser fram mot att få fira sin första jul som gift.

    — Det blir jag, Russ, en rosa julgran och en tofu-kalkon, förklarar hon.

    — Vi kommer att öppna presenterna kvällen innan, eftersom det är tradition i min familj. Och vi kommer också att göra någonting helt nytt. Vi ska starta en egen tradition eftersom vi är en familj nu.





    Katy Perry: Jag hade ingen barndom

    Katy Perry: "Jag hade ingen barndom"

    Sångerskan berättar om sin strikt kristna uppväxt

    Katy Perry
    är inte direkt sinnebilden av en troende kristen, även om hon råkar ha ”Jesus” ingraverat på handleden och växte upp i en strängt kristen familj. Men kanske är det just på grund av hennes uppväxt som hon idag har tagit en annan vändning. I en intervju i senaste numret av Vanity Fair berättar nämligen sångerskan om hur hon gick miste om sin barndom – just för att hennes föräldrar var djupt troende.

    Saker som hennes vänner, som växte upp i sekulariserade familjer, fick göra var strängt förbjudna för den idag 26-åriga stjärnan. Katy berättar hur hon inte fick läsa någonting annat än Bibeln och att popmusik bara var att glömma; i smyg fick hon ta emot CD-skivor från vännerna och lyssna på i största hemlighet.

    Och sexliv? Det vågade hon inte ens prata om. I stället fick sångerskan – utan föräldrarnas vetskap – besöka en mödravårdcentral för att få kunskap om blommor och bin.

    — Det ansågs vara likvärdigt med en abortklinik… Jag var alltid rädd att jag skulle bli bombad när jag var där, berättar hon för tidningen.

    Men även den här sagan har ett lyckligt slut; Katy förklarar att hon och föräldrarna nu har rett ut allt gammalt groll om trosuppfattning och politiska olikheter.

    — Jag tror ibland att föräldrarna växer upp samtidigt som barnen... Mina växte tillsammanns med mej, vi samexisterar. Jag försöker inte att förändra dom längre, och jag tror inte att de försöker förändra mej heller. Vi har enats om att vi tycker olika.

    Stjärnan berättar även att hon har lärt sej att vara tillmötesgående när det gäller maken Russell Brands religion.

    — Russell är hindu, och jag är inte riktigt involverad i det där. Han mediterar på morgonen och kvällen, och jag har börjat göra det för att det får mej balanserad. Men jag låter honom bara vara sej själv, och han låter mej vara som jag är.












    Gårdagen

    ja igår så var jag på 25-års kalas, min kusin Carro :) fast jag åt bara sen drog jag vidare, skulle träffa Hanna hemma hos mej :) så jag fixade mej, åkte te Carro och sen hem igen! haha lite sjukt men så var de :)

    och just nu så sitter jag i köket och kollar på reprisen av "kvällen är din" ifrån igår.

    och senare så ska jag nog inte göra något speciellt, och idag ska jag nog vara ute lite tror jag! aja, nu ska jag gå, ha de så bra, kram!


    Veronica Maggio - Snälla bli min



    Katy dissing


    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Enrique Iglesias på 36-årsdagen! :)


    GaGa's nya album!!! :D<3

    Lady GaGa's nya album "Born This Way" släpps den 23 Maj 2011

    Och den ser ut såhär: 2cd


    1 cd:


    Premiären!! :D


    P!nk - Please Don't Leave Me (Karaoke)

    cha! vi ska ha redovisningskväll snart i skolan och då är det jag och nåra till som ska sjunga varsinn låt och jag har valt denna "please don't leave me" :) och jag gjorde den alldeles nyss! vart den bra elr dålig?:D


    Veckans sämst klädda kändisar!


    Paris Hilton klädd från topp till tå i beige = blä blä blä.


    Dessa shorts och konstigt skurna tröja gör absolut ingenting för Heidi Montag.


    Nicky Hilton gjorde förmodligen denna t-shirt för sommarlägret.


    Och igen, Nicky Hilton! Avskurna jeansshorts, konstig blommig skjort-grej... Nej, bara nej.


    Logan Huffman som spelar Tyler på tv-serien V klädde sej förmodligen i mörkret. Det är åtminstone vad vi intalar oss själva.


    Sophie Simmons, Gene Simmons dotter, bar den konstigaste t-shirten vi sett på länge. Tillsammans med en illasittande rosa jacka.


    Den här klänningen ser bara så tung ut på Kristen Stewart. Vi skulle känna oss så obekväma i den!


    Åh nej Ashley Olsen, 80-talet ringde och de vill ha sin klänning tillbaka. Det finns bra vintage och det finns DÅLIGT vintage. Detta var dåligt.


    Någon måste säga till kändisarna att vara klädd från topp till tå i beige inte är smickrande! Ta åt dej Hilary Swank!

    Dessie är förlovad!

    I bloggvärlden finns inga åldersgränser! Vare sej det gäller festande, förmynderi eller kärlek. Bloggerskan Dessie avslöjade igår på sin blogg att hon har varit förlovad sen 5 månader tillbaka! Hennes pojkvän gick tydligen ner på knä runt nyår efter 4 månader tillsammans.

    Hon skriver att hon vet att hon är ung och att de inte varit tillsammans särskilt länge, men att förlovningen mera är ett tecken på att de hör ihop. Hmm... Vi undrar om hon inser att vanliga människor förlovar sej som ett tecken på att de hör ihop FÖR ALLTID. Hon poängterade även faktumet att hon nog är den första i bloggvärlden som förlovat sej och avrundade blogginlägget med att säga att hon nu har en äkta guldring värd några tusen som bevisar henne och hennes pojkväns kärlek.

    Ååh... att vara ung, dum och kär! källa: posh24


    Veckans bäst klädda kändisar!


    Jennifer Aniston är brännhet i sin röda klänning och perfekt rufsiga hår!


    Ibland prickar Ginnifer Goodwin precis rätt! Denna mönstrade klänning passade henne perfekt och visade upp hennes söta pixiefrisyr!


    Karolina Kurkova tar herrklädeschic till en helt ny nivå!


    Joshua Jackson och Diane Kruger ser slående bra ut tillsammans. Vilka fantastiska spiror!


    Vampire Diaries Nina Dobrev såg toppen ut! Vi älskar hennes klänning, kavaj och neonfärgade naglar!


    Renée Zellweger fick hakor att tappas i denna klänning.


    En sådan söt look av Whitney Port. Neonfärgerna i klänningen lade till en oväntad aspekt och hennes skor är fantastiska!


    Christina Ricci klär sej alltid så dramatiskt och lömskt! Vi älskar det eftersom det reflekterar hennes personlighet perfekt. Denna klänning påminde oss om en spindelväv, men på ett bra sätt. :)

    GaGa's nya video är här!

    Lady GaGa's nya musikvideo till "Judas" den var väl bra :) och låten är ju fortfarande skit bra! :D<3


    Senaste från September: Singel!

    Japp, det är alltså inte en ny låt vi snackar om, och det är inte en singel som hon släpper utan nu är September (Petra Marklund) som själv ute på marknaden - singelmarknaden. Hon och nyblivna exet Jimmy Källqvist, som också är musiker, har nämligen precis gjort slut. Vi tycker att Petra är en cool tjej och vi tyckte det var skönt att höra att paret ändå är vänner och att de bröt upp i samförstånd.

    Så Petra är singel och vi hoppas att nästa gång det handlar om den här typen av ord så är det för att hon har nytt material på gång! källa: posh24





    Eric Saade fångad i glasbur!

    Den första repetitionen inför Eurovision ägde rum i Düsseldorf igår! Eric Saade har tränat hårt och som vi redan skrivit har turerna kring hans glasbur varit många. Vi blev lättade när han äntligen fick godkänt att ta med sej glasburen till finalen men nu har nya problem uppstått! Under repetitionen igår, som i övrigt gick över förväntan enligt Eric, så krossades aldrig glasburen. Istället för glassplitter stod Eric fångad i buren och fick ta sej ut på ett annat krångligt sätt.

    Nu hoppas vi att det hela hinner lösa sej till det smäller!
    källa: posh24

    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis Brooke Hogan 23-årsdagen!:)


    Grattis Chris Brown på 22-årsdagen ! :)


    LiLo slipper fängelset!

    Va, vad är detta! Lindsay Lohan har har ju blivit dömd till 120 dagar i fängelset men nu verkar det som om hon kan få spendera dessa dagar hemma. LA-poliser säger nu att för brottslingar som inte har begått ett våldsbrott går det bra att stanna hemma med fotboja. Det verkar alltså som om LiLo ska klara sej ut detta också. Vi skulle inte ha något emot att stanna hemma i pyjamasen och beställa hem pizza och kollar på TV hela dagarna.... källa: posh24






    Gissa namnet på Mariah Careys tvillingar!


    Hmm, Mariah Carey och Nick Cannon har inte gett namn till sina nyfödda tvillingar än men vi kan ge er en hint. Mariah twittrade nämligen till sina fans igår att hon kommer att ge dem båda ett namn som börjar på M. Hmmm, vad kan det bli?
    Vi har frågat runt lite och vi tror det kan bli Melody och Mark eller kanske Michelle och Micheal! Men då vi vet att Hollywood-kändisar älskar galna namn så det kan lika bra bli Magnolia och Mood eller något sådant. Har ni några idéer, vi är sååå nyfikna?
    källa: posh24

    utv. samtal

    nu ska man på utvecklingssamtal då, önska mej lycka till, haha! :)<3


    Kändisarna satsar på lugg!

    Just nu har många av våra favoritkändisar satsat på luggen. Vi älskar Jennifer Hudsons söta oskyldiga lugg och även Penelope Cruz mer tuffa variant. Kolla in alla kändisar, vilken är din favoritlugg? källa: posh24


    Jennifer Hudson strålar i sin söta lugg!


    Penelope Cruz - alltid lika vacker!


    Nicole Richie kör mer på den bohemiska stilen.


    Ashlee Simpson har sin egen street style. Vi älskar hennes mörka look!


    Katy Perry gillar också lugg.


    Lily Allen


    Jessica Alba

    Kändisar kan vara så underliga!

    Vissa av våra favoritkändisar kan vara riktigt underliga, men vi älskar de lika mycket för det. Kolla in alla tokigheter! källa: posh24


    Ke$ha fotades iförd en tigermask!


    Kolla in Blake Livelys gigantiska hand!


    Ok Snookie, vi diggar din ponny!


    Vad håller du på med här Katy Perry?


    Paris Hilton köpte en uppblåsbar anka. Varför?


    Kim Kardashian är duktig på underliga miner!


    Jamie Lee Curtis här iförd en mycket märklig kreation.

    Trendvarning - Jeansjackan!

    Vi älskar verkligen jeansjackan som är superhet i vår! Den är perfekt lämpad för ljumma sommarkvällar. Kolla in hur alla kändisar använder sej av jeansjackan och kombinerar den med klänningar och andra accessoarer. Kolla in alla härliga bilder! källa: posh24


    Jessica Alba i tuff jeansjacka med vacker somarklänning.


    Mena Survari


    90210:s Jessica Lowndes


    Kate Bosworth!


    Kelly Osbourne


    Reese Witherspoon


    Jessica Simpson


    Peaches Geldof


    Sött Rachel Bilson!


    Rihanna

    hur gick det till?

    vad är det för små gubbar? dom ser ju animerade ut och hon är ju live, hur fan gick de till? xd


    Är du sugen på att göra årets musikvideo till Big Brother?

    Som ni alla vet spelades årets Big Brother-låt in tillsammans med Basshunter och heter "fest i hela huset". Men ingen riktig låt utan en ordentlig muskvideo och årets BB-låt står utan. Nu efterlyset produktionen ditt bidrag, gör du en grym musikvideo till låten kommer den att spelas upp i direktsändning under en söndagsfinal. Sugen? källa: posh24
    länk: http://www.bigbrother.se/1.2108098/skicka_in_din_musikvideo







    Sonia fick lämna Big Brother!

    Söndag betyder den obligatoriska söndagsfinalen i Big Brother. Igår var det lite speciellt när alla deltagare var nominerade och därmed satt alla osäkert i soffan. Missade du det hela? Vi kan säga att det var ganska spännande när hela huset satt som på nålar. Det blev dock Sonia Kamau som fick lämna huset efter 71 dagar.

    Vi hoppas att hon tar det lite bättre än vad Rodney Da Silva gjorde förra söndagen då han anklagade produktionen för fusk. Nu hävdar han även att han blev nominerad för att kanalen ska ha velat tjäna pengar på honom eftersom det kostar att ringa in och rösta på sin favorit. Vi tror helt enkelt att det bara handlade om att alla trodde att han satt så säkert ändå att fansen inte röstade. Vi kallar det Danny-syndromet! Kommer ni ihåg i Idol då Danny Saucedo åkte ut för att folk var så säker på att han skulle vara kvar. Så kan det gå! källa: posh24


    Alla kändisarna på Humorgalan!

    Sent igår hölls den stora "Humorgalan - för varenda unge" som presenterades av välgörenhetsorganisationen Unicef och sändes på TV4. Som alltid på så här stora event och tillställningar är det fullspäckat med kändisar, och inte minst när det dessutom är för välgörenhet! (Kändisarna älskar välgörenhet och att synas kring det). En del av Idolgänget var där för att uppmana tittarna att ringa in och stödja de som har det svårare, bland annat Eddie Razaz och Sibel Redzep!

    Här är några andra kändisar som var där för en god sak!


    Carin Da Silva


    Jessica Almenäs


    Andreas Johnson


    Andreas Lundstedt

    Eric Saade dissar sitt hot i Eurovision!

    Det börjar närma sej den stora finalen av Eurovision och turerna kring Eric Saades nummer har varit många. Eric Saade är en väldigt jordnära kille som alltid tar tid för sina fans och ställer upp på bilder och liknande. Att han blivit så stort på kort tid och så omåttligt populär bland tjejer i Sverige verkar inte ha rörrt honom i ryggen, storthetsvansinnet är inte ens i närheten av Eric. Och vi uppskattar det! Dryga artister är det tråkigaste som finns. Men vi uppskattar också at Eric har börjat våga vara lite kaxig.

    När Aftonbladet gjorde en intervju med Eric talades det om musik och stjärnproducenten RedOnes bidrag till Eurovision - Erics förmodade största konkurrenter. Och så här svarade Eric:

    "Hans låt är så medioker så att det är löjligt". Bra där Eric, vi håller med dej, det här tar du lätt! källa: posh24

    Molly Sandén och Eric Saade får skyddad identitet!

    Molly Sandén och Eric Saade har båda otroligt hängivna fans och är otroligt populära. Nu har kändisparet valt att skaffa skyddad identitet för att få vara ifred. Paret har nyligen flyttat ihop och känner att de måste få känna att de ibland får vara ifred och slappna av på hemmaplan. Fans har tydligen tittat in genom brevlådan där Eric bott innan berättar han för Aftonbladet och de tyckte att det kunde vara en bra idé att få vara lite hemliga.

    Vi tycker det är tråkigt att fansen inte riktigt lämnar dem ifred men så är de också ett av Sveriges just nu hetaste kändispar! källa: posh24

    Kändisnytt: GRATTIS!

    Grattis bästa Lily Allen på 26-årsdagen, hoppas du får de bäst ! :D<3


    Grattis David Beckham på 36-åsdagen! :)

    RSS 2.0