Lite om helgen + idag då ! :)

På Fredagen: jag var hemma på dagen men sen på kvällen så åkte jag te Hanna och sov där. vi gjorde nt så mkt, typ film och sånt :)

Lördag: vi åkte hem till mej kl. 3 och kollade på en film (sommaren med Göran) . och efter de så började vi fixa oss, sminka oss och sånt aså. sen gick vi ner och satt i köket och snackade med mamma och sånt typ, juste jag städade rummet oxå! aja, klockan sex så kom de gäster och vi firade pappa. de var kul att få träffa mina kusiner och sånt igen, haha värsta kul vare.

Söndag: Hanna åkte hem, och sen kom jag te henne typ 5 över åtta på kvällen och då så kollade vi Solsidan :) efter de film och sen sova typ elr något.

Just Nu: idag så började skolan efter sportlovet då, booooooooooooring :( aja, sen efter de så åkte jag hem te Hanna, sov ju där inatt så skulle jag ju ha mina grejer, vi kollade film och åt mat och umgicks med hennes familj och sånt sen åkte jag vid ca 5 eller något. hemma så har jag typ suttit vid datorn, kollat lite på Big Brother, vilat och lyssnat på musik typ. ikv blire nog troligen film!hihi, aja ska dra nu, puss!


Sova Med Fienden

nu blire film igen ! :)<3


Ny duschad

precis duschat och tagit på mej kläder & sånt. nu blire film, funderar på om det blir Road Trip , hmm... vet ej riktigt än :)
men aja, ha de bra, puss!!


Inferno: A Linda Lovelace story

jag vill se denna film!! det är en ny film med Malin Åkerman som inte har släppts än :) egentligen skulle Lindsay Lohan ha spelat i den här men hon vart sparkad och Malin Åkerman fick vara huvudroll ist, vet ej vrf inte Lindsay fick vara med men aja, här är framsidan på filmen både som Malin & Lindsay har gjort :)




Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Danny!


Morron hund!

haha den här morgonen började lite konstigt. vaknade ungefär 20 över åtta och ville ligga lite kvar i sängen för man går ju aldrig upp direkt, jag är ju ensam hemma och helt plötsligt så hör man mitt i all tystnad massa kass-steg upp för trappan, haha, jag hade stängt till mitt rum, men min hund puttade upp dörren med nosen sen kom han in i mitt rum och var jätte glad och jäääääätte anfådd, haha:) jag gick upp och sen följde honom ner (han får nämligen inte vara på övervåningen p.g.a av att han typ har ramlat elr något, han är ganska gammal). sen släppte jag ut honom i trädgården, för det var nog de som man ville, vrf skulle han liksom kommit upp annars ?

aja just nu så ska jag upp och duscha, sen ner och kolla på nya filmer. det blev en ny igår kväll innan jag skulle sova och det var "Sommaren Med Göran" den var väl sudär, trodde den skulle vart bättre, men aja man kan ju inte få allt!


så här söt var han när han kom fram te sängkanten :)


Just Nu

just nu så sitter jag i köket och kollar på Halv Åtta Hos Mej, gayarna vann nyss:) kom hem ifrån City Gross för ca en halvtimma sen typ kanske. där blev det lite godis, har inte ätit det på jätte länge så de förtjänar jag! en försen present till pappa Septembers nya skiva Love CPR :) och sen så köpte jag Paranormal Activity & Jalla! Jalla! nu så ska jag sitta lite vid datorn och sen ikv blir det nog film och sen typ sova, idag har jag kollat på 2 nya filmer som blev The New Guy, Suburban Girl & Vicky Cristina Barcelona. den bästa var The New Guy :) aja vi ses, ha det bra pusss!!!

Dagen

hejhej, typ nyss vaknat för ca 10 min sen :) nu ska jag äta smörgåstårtbiten som vart kvar sen igår, haha ;) igår blev det filmen Suburban Girl med Sarah Michelle Gellar, kollade i ca en halvtimma sen stängde jag av och sov, den var liksom inget vidare, så den rekomenderar jag speciellt INTE, det var typ några grejer i den som var roliga, fast det var hennes kompis som sa dom inte Sarah Michelle Gellar. aja, idag blire och åka te City Gross med familjen klockan 5 eller något antar jag så jag börjar sminka mej vid 4 eller något. efter de så blire hem och sen typ äta, sen vet jag ej , kanske bloggar lite senare om jag har lust. aja nu ska jag dra upp och kolla färdigt på filmen och äta! kanske blir någon mer, har ju bara en timma kvar av filmen. ha det bra, hejdå!

Kändisnytt: GRATTIS!

Grattis Jill Johnson!


Dagen + lite planering för helgen!

just nu så ska mamma & pappa sova, blir ensam vaken här i huset. min katt la sej precis i mitt knä fast jag tänkte stänga av datorn och gå upp och glo på en film. dagen har varit bra, folk här hela dagen, haha! då var den 50-årsdagen avklarad då! Grattis ännu en gång då pappa. jadu.. mycket tårta idag med, mums! :) men ialf, nu blir det någon NY film, vet inte riktigt vilken än, har ju massor som jag inte har sätt o välja på mitt rum, puss och godnatt med er!

i helgen kommer släkten och firar pappa då, då blir det o sminka till sej lite. imorn blire city gross och smink då igen då.. idag har jag bara haft lite mascara på mej, syns knappt, bra med lov, då slipper man sminka sej! det är rätt så skönt! jag är sugen på någonting med.. :( får ta ett glas vatten kanske och gå upp och kolla på film, all dricka är typ slut och jag orkar inte gå ut i garaget och hämta mera. Hanna har sovit här inatt, men nu ska hon sova hos sin moster i några dagar, så vi får ses på typ söndag eller något. ska väl bli kul att träffa släkten i helgen, fast träffade dom ju för inte alls längesen, åtminstonde pappas sida, hade kalas och firade min kusin Jenny förra helgen. ha de bra, vi ses!


Kändisarnas Frisyrer: Vad Är Snyggast?

Kändisarna ändrar frisyrer lika ofta som vi byter läppglans. Ibland blir det bra, ibland inte lika bra. Den senaste trenden verkar vara att färga håret rött, men det finns andra saker kändisar gör för att ändra sitt utseende! Den mest radikala förändringen är helt enkelt att klippa av det precis som dessa stjärnor gjort! Vad föredrar du, långt eller kort?


En gammal bild på Rihanna.


Lite mer vågat av henne!


Anne Hathaway med långt böljande hår.


En mer sofistikerad frisyr.


Michelle Williams.


Det här är en modig frisyr!


Eva Longoria.


Eva Longoria i kort lockigt hår.


Katie Holmes.


Katie i kort hår.


Victoria Beckham.


Väldigt kort.

VAD TYCKER JAG!?
. Rihanna - kort!
. Anne - långt
. Michelle - långt, lätt!!
. Eva - långt
. Katie - kort
. Victoria - kort (men jättefin i långt oxå) !

Grattis Pappa!

GRATTIS PAPPA PÅ 50-ÅRSDAGEN! :D<3


Kändis Nytt: GRATTIS!

Grattis Kjell Bergqvist!


Grattis Ola!


Grattis Henrik Schyffert!


Mean Girls Are Back!



Handling: Innegänget The Plastics är tillbaka i den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen Mean Girls... och den här gången är de elegantare, elakare och mer underhållande än någonsin! Den självsäkra Jo inleder den nya terminen med att bryta mot sin viktigaste regel: att inte blanda sig i de andra tjejernas intriger. Men när hon ser den blyga Abby förföljas av högsta hönset Mandi och hennes underhuggare kan hon inte låta bli att välja sida i det elaka och roliga tjejkriget som får hela skolan att skakas om.

Handling: Innegänget The Plastics är tillbaka i den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen Mean Girls... och den här gången är de elegantare, elakare och mer underhållande än någonsin! Den självsäkra Jo inleder den nya terminen med att bryta mot sin viktigaste regel: att inte blanda sig i de andra tjejernas intriger. Men när hon ser den blyga Abby förföljas av högsta hönset Mandi och hennes underhuggare kan hon inte låta bli att välja sida i det elaka och roliga tjejkriget som får hela skolan att skakas om.

yeees!

Eric Saade gick till final!



GayGalan 2011!

denna måste man ju bara se, ska se på de ikv, de är ifrån den 14 februari 2011 :) och sen sänds ikv på 4an klockan 21:30 ! lite bilder ifrån den:)


Programledare Carina Berg


Jill Johnson


Camilla Berg och Årets Homo-nominerade Lotta Bromé


Lina Hedlund


Lena Philipsson


Maria Montazami


September

med många fler, orkar inte lägga in fler bilder nu för ska dra, pusshej!

Kingston - Den största hitten på mammas LAMB-modevisning!

Den före detta rockaren och numera modedesignern Gwen Stefani anordnade igår ännu en lyckad modevisning för hennes klädmärke LAMB på New York Fashion Week. Även om kläderna återigen var typiskt Gwen i hennes roliga och funkiga stil, så stal en speciell liten kille hela showen! Hennes lilla pojke Kingston Rossdale gick på catwalken tillsammans med sin mamma som avslutning på showen och han var catwalkens största hit med hästlängder!












han kmr bli riktigt snygg när han blir stor :O

Hold It Against Me - besviken...

kollade nyss på Britney Spears nya video, den var la sudär, men tippar mest åt dålig! allas musikvideor blir bara sämre & sämre..


bild ifrån videon


sötnos (A)

Nu så ska Hanna dra på kalas hos sina kusiner :) titta så fin hon vart!


Shopping


Kändisarnas Föräldrar

Keith Hudson, Mary Hudson & Katy Perry


Cynthia Germanotta, Joseph Germanotta & Lady GaGa


Alison Owen, Lily Allen & Keith Allen


Scott Swift, Andrea Swift & Taylor Swift


Ke$ha
& Pebe Sebert (växte upp utan en pappa).


Melissa Bell, Alexandra Burke & David Burke


Janis Winehouse, Mitch Winehouse & Amy Winehouse


Lynne Spears, Britney Spears & Jamie Spears


Ronald Fenty, Rihanna & Monica Fenty


Dagen + dagens låt!

sha sha ! idag så har jag försovit mej med Hanna! haha :) missade ungefär en timma av skolan (gött)! xd
kollar film med Hanna (Mia & Klara säsong 2), hon ska sova här inatt :) vi typ sitter vid varsinn dator, haha ;)

jahopp imorgon så blir de stan med Hanna då. aso ofta de redan är fredag imorgon liksom! shiet vad fort veckan har gått snabbt!

dagnes låt: I Think I'm In Love With You


The Boy In The Striped Pyjamas

det här är en jävligt bra film, fast en ganska obehaglig film, den är hemsk egentligen.. men aja, såg den för första gången i skolan typ för några veckor sen, kom bara och tänkte på de nu :) en bild ifrån filmen här under :)


Lady GaGa erkänner nästan att hon stal Madonnas sång!




Säg som det är Jay!




GaGa - var orginell!


Den sexiga Sofia Vergara gästade också showen


Igår visade vi er Lady GaGas liveuppträdande av hennes nya singel "Born This Way" och vi berättade även hur alla säger att det är en rip-off av Madonnas "Express Yourself". Tja, igår kväll då hon gästade Jay Leno show, talade GaGa ut om anklagelserna!

När Jay frågade henne vad hon hade att säga till alla som hävdar att hon har stulit sången, sa GaGa: "Det finns verkligen ingen som är ett mer älskande och avgudande Madonna-fan än mej." Hon sa även att hon fått ett email från Madonnas folk som sa att sången är okej och att de inte har något emot den...så hon har i princip erkänt det! Kom igen GaGa, gör något originellt! (AccessHollywood)

"Jo det är min kropp"



Britney Spears är tillbaka med nytt material. Nya dansvänliga singeln "Hold It Against Me" har slagit rekord och nu ser hennes fans fram emot musikvideon, som snart får premiär.




Videon är regisserad av svenska Jonas Åkerlund och Britney har släppt några korta klipp för att göra fansen nyfikna.



I videon ser vi en slank och vältränad Britney Spears som ser ut att vara i toppform.



Britney dansar sexigt i videon, tillsammans med flera manliga bakgrundsdansare.



Men elaka tungor har börjat viska om att Britney ser lite väl slank ut i videon.



De menar nämligen att hon inte ser ut att vara i lika god form privat. Därför ryktas det om att hon använt en så-kallad "body double" och att det alltså inte är Britney Spears kropp vi ser i videon.



Men Britney Spears försvarar sig nu mot ryktena. "Dessa anklagelser kunde inte vara längre från sanningen", säger en talesperson för Britney till skvallersajten TMZ.



"Britney jobbade extremt hårt med den här videon och övade i sex veckor innan filmandet", säger PR-personen.



"Fans kommer genast se hur osanna dessa anklagelser är när de ser videon."



Britney Spears nya album, "Femme Fatale", släpps 29 mars.
Britney Spears: "Har inte använt en body double"
Popstjärnan Britney Spears vill att folk ska veta att det är hennes kropp som syns i nya videon, vad ryktet än må säga.
Britney Spears är tillbaka med nya succésingeln "Hold It Against Me" och om några dagar får videon premiär.
 
Men redan nu har Britney börjat släppa korta videosnuttar som smakprov från den kommande musikvideon. Britney ser där smal och vältränad ut och vissa menar att hon inte ser ut att vara i lika bra form i verkligheten. 

Därför har det börjat gå rykten om att det är någon annans kropp som man ser i videon, något Britney Spears pr-team starkt tillbakavisar.

Läs mer och se exklusiva bilder från "Hold It Against Me"-videon i bildspelet ovan!

















Katy Perry gets SLIMED!

haha, kollade nyss på ett klipp med Katy Perry på Nickelodeon Kids' Choice. haha Katy Perry försöker krama Miley Cyrus men de vill inte Miley, haha Katy är alldeles grön. haha det förväntade hon sej nog inte när hon öppnade lådan.. xd


här presenterar "The Favorite Movie Actress is..."


går bort till lådan..


ska precis öppna den.. hon vet ingenting ännu..


precis öppnat den


och sen...


splash!


haha något förvånad!




han presenterar vinnaren (som nu var Miley Cyrus) medans hon försöker få bort de gröna ur... haha näsan!




miley har precis fått reda på att hon har vunnit


miley påväg upp :)


en kram miley ?


ser de inte mysigt ut med en kram av Katy ?


miley springer iväg.. haha !










- "thank you Katy for not sliming me"


ser typ heelt oskyldig ut.. hahaha





 


Haha ruuligt, kolla gärna själva på youtube och sök på : Katy Perry gets slimed!
promes, you gonna laugh! ;)

Beautiful Photos

P!NK



















Katy Perry






















Ke$ha














Shopping


snygga erkänn?^^

skivan 2011 :)

melodifestivalskivan 2011 :) fin tycker jag


Danny - In The Club♥

kollade melodifestivalen igår och blev direkt käär i denna låten ! <3
Danny - In The Club :)<33


smygtittar.. :)

smygtittar lite på låtarna imorn av melodifestivalen på svt.se/melodifestivalen , gör de du med och kolla vad du tkr om låtarna, här är ialf min bedömning av låtarna :D

Dilba - Try Again
hmm.. den låten går inte vidare imorn va? den var liksom lite blandad med bra&dålighet.. sry den här låten funkar inte riktigt i en melodifestival va?...



Swingfly - Me And My Drum
usch ! refr var la ok, men rappen i versen, nejfyfan...



Jenny Silver - Something In Your Eyes
Förbättring (Y) jag brukar i vanligt vis gilla henne, verkligen en skillnad ifrån förra året, en jättebra låt!



Jonas Matsson - On My Own
herregud! ... ingen kommentar.



Le Kid - Oh My God
trodde faktiskt bättre om dom.. brukar gilla dom, men nja.. den är ju inte skit dålig som allt annat typ har varit, men aja, den kanske blir bättre ju mer man lyssnar på den & när man hör hela låten ist :)



Rasmus Viberg - Social Butterfly
från början tänkte man "wtf, vad är detta!?" men i refr vart den riktigt bra :)



Pernilla Andersson - Desperados
En typisk Pernilla låt, den var la helt okej, men hennes låtar låter ju likadant..



Danny - In The Club
den var ju ganska så bra, fast bäst av alla var ju Jenny Silvers låt!
det är väl en lite förväntad "låt" av Danny, men aja, han kmr ju gå vidare bara för att han är ju "såå söt" (A) hahah xD



Dom bästa:
1: Jenny Silver - Something In Your Eyes
2: Danny - In The Club
3: Rasmus Viberg - Social Butterfly


Shopping


måste ju vara berädd för imorn, melodifestivalen 2011 ! :)<3 HAHA !

RSS 2.0