Anna Book diskvalificeras från Melodifestivalen 2016!

Tyvärr så är denna nyhet sann..
Anna Books låt "Himmel För Två" diskvalificeras från Melodifestivalen 2016. Orsaken är att låten var med i den Moldaviska uttagningen till Eurovision Song Contest 2014, och det är exakt samma låt bara att Annas är på svenska och originalet "Taking Care Of A Broken Heart" med Moldaviska Felicia Dunaf är på engelska.

- Våra regler är glasklara, är låten publicerad före tävlingen så får den inte delta i Melodifestivalen. Det här är såklart djupt olyckligt för alla inblandade och jag känner verkligen med Anna Book som drabbas hårt av detta, säger Christer Björkman i en intervju.

Musiken till båda låtarna är skriven av Sven-Inge Sjöberg, Lennart Wastesson och Larry Forsberg.

- Anna mår fruktansvärt! Det är inte klokt att de har tagit en låt som redan varit med och gett den till Anna, säger hennes man Roberto Toledano till Göteborgs Posten.

Som plåster på såren så ska Anna Book ha erbjudits att framföra låten som gästartist vid lördagens tävling.

- Vi har erbjudit Anna att framföra låten utom tävlan, hurvida hon vill göra det eller inte har vi inget svar på än, säger Christer Björkman.

Fan alltså, jag som sett fram emot hennes låt och medverkan såå mycket! Tyckte låten var riktigt bra på genrepet, jävla skit då😕/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0