Kändisnyheter!!

Idag kommer jag bland annat skriva om:
* Ove Sundberg riskerar att försvinna ur Säsong 5 av Solsidan!
* Kim & Kanyes bröllopsgäster tvingas skriva på sekretessavtal!
* Gullig bild på Angelina Jolies filminspelning med dottern!
 
Det blir ingen "Solsidan" att kolla på i höst pga att dom har svårt att få ihop alla skådespelares möjliga dagar att spela in en ny säsong. "Det stämmer att det inte blir någon "Solsidan" i år. Nästa inspelning är planerad till våren 2015. Det är ett stort pussel med allas agendor" , säger Fredrik Arefalk, programdirektör på TV4..
 
Femåriga Vivienne spelar mot sin mamma Angelina Jolie i kommande filmen "Törnrosa" , så jäävla söt!!
 
Den 24e maj 2014 så gifter sej Kim Kardashian och Kanye West i Paris och deras bröllopsgäster blir tvungna att skriva under ett sekretessavtal för att förhindra att detaljer om bröllopscermonin läcker ut till pressen. Alla som närvarar på bröllopet måste även lämna in sina mobiltelefoner innan cermonin. "Gäster måste gå igenom en omfattande säkerhetskontroll, även de flesta av Kim och Kanyes kändisvänner. Mobila enheter kommer att hållas på en säker plats och om någon blir tvungen att använda sin mobiltelefon under dagen så kommer det att gå, men det måste ske långt bort ifrån bröllopet. Detta är utformat för att avskräcka gästerna från att använda sina telefoner" , berättar en källa.
Om någon av gästerna skulle bryta mot avtalets regler, kommer de att bli stämda.
 
Robin Thicke, 37 och hans fru Paula Patton, 38 gick skilda vägar i februari tidigare i år efter många anledningar varav hans sexiga uppträdande med Miley Cyrus på VMA-galan och otrohetsryktena. Men nu verkar det alltså som att Thicke är påväg att vinna tillbaka sin highschool-flickvän Paula. "Tonen mellan dom har förändrats. Nu pratar de om vad Robin behöver behöver göra för att övertala Paula om att äktenskapet kan fungera" , berättar en källa.
Thicke har tillbringat mycket tid med deras son Julian Fuego Thicke på sistone. Paula Patton ska ha lagt skilsmässo­planerna på is.
FINNS DET EN SNYGGARE PAPPA?!
 
I den femte säsongen av "Solsidan" så riskerar Ove Sundberg att försvinna ur rutan.
I en intervju med Aftonbladet så medger Henrik Dorsin (Ove Sundberg) att han blir rastlös av att spela samma roll år efter år, och att han inte har bestämt sej för hur Oves framtid ser ut än, men att han håller på att kolla på manus. "Jag har ju gjort två säsonger av ”Kontoret” , också som Ove Sundberg och det är därför jag pratar om manus. Hittar vi på något kul? På vilket sätt finns det en utmaning i det här för mej? För jag blir rastlös, jag blir frustrerad. Man måste ge publiken de dom inte visste att de ville ha. Jag blir obstinat av att ge publiken de dom vill ha" , berättar han.
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0