9 nya onsdagskändisnyheter!

* Mila Kunis gästspelar i Ashton Kutchers serie 2 1/2 Men!
* Demi Lovato, Avril Lavigne & Nicole Nichie har rakat av sej håret!
* Anton Ewalds diss mot Sanna Nielsen!
* Miranda Kerr klär av sej naken i sin nya reklamfilm!
* Läs allt om Justin Biebers riktigt dyra födelsedagsfirande i helgen!
* "Talang"-aktiva Carolina Gynning kanske får sända finalen direkt från BB!
* Zac Efron bevakad av vakt under Oscarsgalan!
* Gamla vinnare kommer tillbaka på lördag i Melodifestivalen!
* P!nks framträdande under Oscarsgalan!
 
Mila Kunis kommer att gästspela i hennes pojkvän Ashton Kutchers tv-serie Two And A Half Men. Mila kommer spelar en kvinna vid namn Vivian, en ung, frisinnad och bohemisk globetrotter, som dyker upp vid Ashtons (Walden) dörr. Walden känner direkt att hon är hans själsfrände - problemet är bara att han ska fria till någon annan. Än är det okänt när avsnittet ska sändas. Senaste gången dom spelade ihop var när de var med i "That 70s show" då de för första gången träffades!
 
Imorse så förvånade nog Demi Lovato, Avril Lavigne & Nicole Nichie alla med en ny frisyr! Alla 3 hade rakat av sej håret!! Nej Avril!! Du var ju så fin innan! Demi kanske inte passar så jättedåligt i det men ändå finare utan sidecut, men Avril passar inte alls i det! Nicole Richie såg det lite konstigt ut på med, fast hon gjorde ju inte sidecut iallafall..
 

Anton Ewald tror på sej själv. "Jag vill representera Sverige i Eurovision, visa att vi har världsakter i Sverige, att vi är up to date" , sa han till Nöjesbladet. När "Schagerresan" intervjuvar honom så ger han en fet diss mot storfavoriten Sanna Nielsen: "Antingen vill man ha en Sanna Nielsen eller så vill man ha en popstjärna". Sanna Nielsen skrattar när hon hör vad Anton Ewald har sagt. "Oj! Vad söt han är. Men gud, jag har aldrig träffat Anton så det ska bli väldigt spännande att se vad det är för en liten person. Men det kanske är så, antlingen vill man ha en Sanna Nielsen eller så vill man ha en....vad var det han sa sa du? Det känns ju onekligen som en liten diss. Men jag tar faktiskt inte åt mej. Anton är 21, jag är ju några år äldre än honom. Jag tycker han är jätteduktig. Och dessutom tycker jag att han ska se sitt medverkande i Melodifestivalen som jag alltid har sett det, som en fantastisk skola" , säger Sanna Nielsen.
Här kan ni se den 1 minut långa videon där han dissar Sanna!
 
Miranda Kerr har nu gjort en ny reklamfilm för sportmärket Reebok, kolla in reklamvideon nedanför!
 
 
Justin Bieber fyllde ju 20 i helgen och han spenderade hundratusentals kronor på att flyga in sin familj och sina vänner till ett lyxhotell i Karibien. Justin hyrde privata villor till hela sitt sällskap, som kostar runt 30 000 kronor natten, där du bland annat har tillgång till en privat butler och en egen swimmingpool. Han hyrde också en lyxyacht där han och hans vänner festade hela natten!
 
Carolina Gynning är en av domarna i "Talang". Men hon har ett problem, tävlingens direktsända final ligger i samma vecka som hennes beräknade förlossningsdatum är i. Hon förklarar för Expressen att hon inte har någon backup-plan. "Kanske om jag sänder live från BB? Det hade varit roligt. Vad säger du om det här numret då? och jag svarar AJ! och tycker att allt är skit för att jag har så ont" , säger hon till tidningen.
 
Förra året så checkade Zac Efron in på rehab under två månader för att ta itu med sitt drog- och alkoholberoende. I december firande han ett halvår som nykter, och det tänker han förbli. Under Oscarsgalan i söndags så hade Zac med sej en vakt som såg till att han höll sej ifrån alkohol och droger. "Vakten var där för att eskortera honom till toaletten och backstage, så att han inte föll för några frestelser" , berättar en källa. Zac valde att inte gå på några efterfester och han sågs åka hem tidigt efter galan.
 
Charlotte Perrelli kommer att öppna Melodifestivalen i finalen på lördag. Och i mellanakten så får hon hjälp av tidigare vinnarna Malena Ernman, Robin Stjernberg och Marie Bergman!
 
I söndags på Oscarsgalan så uppträdde P!nk med låten "Over The Rainbow" från musikalen "The Wizard Of The Oz" . Du kan se framträdandet här!
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0