7 kändisnyheter!!

Kommer bland annat skriva om detta idag:
Shakiras pojkvän förbjuder henne att göra musikvideor med män!
Miley Cyrus missar klädbyte: uppträder i underkläderna!
Hon tjänar bäst av alla artister i hela världen!
 
Justin Bieber blev utfrågad av försvarsadvokat i fyra och en halvtimma, inför domstolsförhandligarna mot honom då han är misstänkt för att ha misshandlat en limousinchaufför. Videon är från hans förhör som har lagds ut på internet. Han blir upprörd när advokaten frågar frågor om på/av-flickvännen Selena Gomez. Om ni inte kan se videon under så kan ni kolla på den här!
 
 
Shakiras pojkvän Gerard Piqué gillar inte att hans flickvän gör musik och tillhörande musikvideor med manliga kollegor, han har nämligen förbjudit henne att göra videor med män. "Han är väldigt beskyddande, och eftersom han inte längre låter mej göra videor med män, ja, så är jag tvungen att göra dom med kvinnor" sa Shakira och syftade på sin video med Rihanna. "Det är bestämt i vårt förhållande att jag inte längre kan göra musikvideor som jag brukade förut" , säger hon. Då antar jag att de inte blir några duetter med män på nya skivan "Shakira" som släpps om precis 2 veckor då..
 
På måndag nästa vecka så kommer den 2520:e stjärnan på "Walf Of Fame" i Hollywood att avtäckas och det är ingen mindre än Kate Winslet som får den stjärnan. Juryn säger att de är glada över att få med den berömda skådespelaren på "Walf Of Fame" !
 
Daniel Norberg, gjorde parodi på årets Mellofinal-deltagare och det har blivit en riktig succé! Men jag tycker inte att det var så roligt dock.. dom enda som va roliga va ju isf Anton Ewald (Oscar Ewald) , Alcazar (Alcatraz) och Ace Wilder (Bus Driver) ..
 
 
Musiktidningen Billboard har sammanställt sin årliga lista över de artister som tjänat mest pengar under de senaste tolv månaderna. Överst så hamnar Taylor Swift som drog in 253 miljoner kronor. Hemligheten bakom inkomsterna är bland annat att hennes senaste album "Red" som släpptes år 2012, såldes i flera miljoner exemplar samtidigt som hennes senaste turné drog in 191 miljoner kronor - bara i USA. Taylor Swift toppade listan för två år sen men i våras så hoppade hon ner till plats 15 men nu är hon alltså nummer ett igen!
Här är hela listan:
1) Taylor Swift
2) Kenny Chesney
3) Justin Timberlake
4) Bon Jovi
5) The Rolling Stones
6) Beyoncé
7) Maroon 5
8) Luke Bryan
9) P!nk
10) Fleetwood Mac
11) Justin Bieber
12) Bruno Mars
13) One Direction
14) Jason Aldean
15) George Strait
16) Jay-Z
17) Michael Bublé
18) Mumford & Sons
19) Dave Matthews Band
20) Rihanna
21) Paul McCartney
22) The Eagles
23) Céline Dion
24) Trans-Siberian Orchestra
25) Phish
26) Kanye West
27) Blake Shelton
28) John Mayer
29) New Kids On The Block
30) Zac Brown Band
31) Imagine Dragons
32) Jimmy Buffett
33) Elton John
34) Rascal Flatts
35) Rush
36) Miranda Lambert
37) Lil Wayne
38) Tim McGraw
39) Eminem
40) Carrie Underwood
 
Justin Bieber och Selena Gomez delade en video på Instagram, där de jobbar på en ny koreografi och visar upp sin sexuella kemi. Här kan ni se videon om ni bläddrar ner lite!
 
Under en konsert i Milwaukee missade Miley sitt klädbyte precis innan hon skulle gå in på scenen. Det stoppade dock inte henne från att köra nästa låt - i endast underkläder.
  
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0