5 nya söndagskändisnyheter!!

 
Idag kommer jag bland annat skriva om:
* Jason Derulos krav inför Sverigespelningen - Molly Sandén!
* Gwen Stefani har nu fött sin son!
Beyoncé shoppade i tre timmar, fick allt gratis!
 
Robin Thicke kämpar riktigt hårt för att få tillbaka sin fru Paula igen. Paret bekräftade i veckan att dom skulle skilja sej efter nio år som gifta. Under en konsert i Fairfax, Virginia herromkvällen dedikerade han sin låt "Lost Without U" till Paula. "Om ni inte vet det så har jag och min fru separerat, men jag försöker att få min tjej tillbaka, hon är en bra kvinna" , sa han till publiken innan framträdandet. Han sa även tidigare att han kämpar för att ge äktenskapet en ny chans. "Jag försöker bara att få henne tillbaka. Jag försöker lösa det här".
Se videon nedanför!
 
 
I torsdags så bestämde Beyoncé sej för att gå på en rejäl shoppingrunda när hon var i London under sin världsturné. Queen B spenderade hela tre timmar i affären Topshop och hon fick allt gratis! Topshop-chefen Philip Green hade personligt inbjudit henne att komma till affären och välja ut precis allt hon ville ha utan att betala en krona. Hon var även inbjuden till att ta en titt på Kate Moss nya kollektion och välja ut de plagg hon ville ha.
 
Gwen Stefani födde i fredags, den 28 februari 2014 sin tredje son på Cedars-Sinai Medical Centre i West Hollywood. Och han ska heta Apollo Bowie Flynn Rossdale. Boxie och Flynn är parets mammors namn.
Gwen och hennes man Gavin Rossdale har även sönerna Zuma, 5 och Kingston, 7 tillsammans.
 
Ikväll spelar världsstjärnan Jason Deulo på Fryshuset i Stockholm, och hans enda krav inför spelningen var att Molly Sandén skulle uppträda innan honom. Jason flög därför in Molly direkt från Los Angeles, där hon för närvarande bor tillsammans med pojkvännen Danny. Molly kommer därför att uppträda som förband på kvällens konsert i Stockholm, helt utan förvarning på vad hon ska sjunga ju nästan xd
 
Katy Perry och John Mayer gjorde slut i veckan och nu har en till av anledningarna till uppbrottet kommit ut. Nya rapporter menar att Katy avslutade förhållandet när hon hittade SMS från en annan kvinna i Johns telefon, vilket gjorde att hon misstänkte att han hade en otrohetsaffär. Källor avslöjar att Katy blev rasande och beslutade sej för att lämna honom. Varken Katy eller John har kommenterat uppbrottet eller lämnat ytterliga detaljer om orsaken till varför de gjorde slut.
 

Nu hotar en en våldsam regnstorm Oscarsgalan ikväll.. "Det kommer regna, vi måste försöka skydda oss så gott vi kan" , säger Joe Lewis som är ansvarig för Röda Mattan. Ett kraftigt regnoväde drev in över Los Angeles i torsdags och har nu ställt till med problem inför tillställningen på Röda Mattan innan Oscarsgalan. Ett tjugotal arbetare har kämpat med att forsla bort vattenmassorna och se till så att avloppen inte är överfulla. Tälten som nu täcker Röda Mattan är på gränsen till att orka hålla tillbaka trycket från det ansamlade vattnet. Väderleksrapportena ser inte positiva ut. Regnovädret väntas inte lätta förrän om några timmar innan Oscarsgalan drar igång. Vädret har tvingat flera vägar att stänga, gett upphov till elavbrott och upp till 1000 hem har evakuerats Los Angeles med omnejd pga av risk för jordskred.
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0