7 kändisar som kapade av håret 2013!

Haha kom inte på fler, haha XD
 
Pamela Anderson: hon kapade av sej håret 2013 pga att hon ville ha en nystart och att det skulle vara bra för maratonloppet.
Det är verkligen en fet diss eftersom att hon ser JÄTTEGAMMAL ut i den nya korta frisyren.
 
Anne Hathaway: hon kapade av sej håret 2012 för att hon skulle vara med i filmen "Les Misérables" och har fortsatt att ha så kort hår ända sen dess. Och det är också en jättediss eftersom att hon var så himla snygg innan!
 
Beyoncé: hon kapade av håret 2013 under henens "Mrs. Carter turné" utan någon speciell anledning.
Jag tycker hon är jättefin i båda frisyrerna! Så en jättehiss!
 
Miriam Bengtsson: hon kapade av sej håret efter hon hade åkt ur IDOL 2013 för att hon ville visa alla att dom är fina även om man inte har långt hår. Det blir en fet diss till henne också!
 
Jennifer Lawrence: hon kapade av sej håret 2013 utan någon anledning. Det blev heller inte fint på henne fast jag hittade en bra bild på hennes nya frisyr!
 
Jennifer Hudson: hon kapade av sej håret 2013 utan någon speciell anledning. Tycker det är en diss också eftersom att hon hade jättefint hår innan!
 
Miley Cyrus: hon är väl den alla kommer ihåg att hon kapade av sej håret 2013! Hon gjorde det pga att hon ville ha en ny stil och att folk inte skulle se henne som den "oskyldiga" Hannah Montana med långt hår. Och det var en jättehiss till hennes nya frisyr! Hon blev as mkt snyggare i det!
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0