Kändistorsdag!

Shit så längesen de var jag använde denna bilden (över) , haha :) ska skriva lite kändisnyheter här på samma gång istället för att lägga in flera gånger om dagen ist, typ som en ny kategori fast den kommer stå på "kändisnytt"-kategorin :D
 
Idag kommer jag att skriva om bland annat:
* Solsidan riskerar att läggas ner efter årets säsong!
* Dolly Parton rappar i Queen Latifahs tv-show (bland annat om Miley Cyrus)
* Blir kanske en ny High School Musical film!
* Katy Perry var hög när hon spelade in "California Gurls"
med mera!
 
 
Talang gör comeback i TV:n igen! TV3 har tagit över Talang från kanal 4. Och igår presenterades den nya juryn:
Konstnären Carolina Gynning, Artisten Shirley Clamp, Let's Dance-dansaren Tobias Karlsson & programledaren Robert Aschberg. Adam Alsing blir programledare för Talang! När det börjar är ännu oklart!
Sara Larsson vann talang 2008!
 
Butiken "1D World Store" kom till Stockholm i februari tidigare i år. Och nu ska även Göteborg få sin egen One Direction butik, "1D World Gothenburg" öppnar om 2 dagar, 26 oktober! Sverige blir därmed ett av få länder som får besök av One Direction i två städer!
 
I tisdags avslöjade Kelly Clarkson att hon hade gift sej med Brandon Blackstock den 20 oktober i Tennessee.
"Jag är officiellt Mrs. Blackstock" , twittrade Kelly tillsammans med tre vackra bröllopsbilder!
 
Igår döptes Prins William & Kate Middletons son Prins George i Chapel Royal i St. James' Palace. Och han fick hela sju gudföräldrar!
 
I Söndags hade den fjärde säsongen av Solsidan premiär i TV4. Förra året berättade TV4 att de kommer yttligare två säsonger - något som visade sej att inte vara sant. Alla skådespelare har inte ens tagit ställning till en femte säsong. Mia Skäringer (Anna) och Henrik Dorsin (Ove) har inte bestämt sej om de vill fortsätta.
 
 
 
High School Musical gjorde tre filmer mellan 2006 och 2008. Nu har det avslöjats att skådespelarna från filmerna gärna gör en Disney-film till, där de alla återförenas! Idén las fram av Monique Coleman (Taylor) som skrev på Twitter "Hur coolt vore det om vi från #HSM återförenades i en reunionfilm? Som i riktiga high school. Det har gått nästan fem år" . Ashley Tisdale (Sharpay) säger att hon är "SÅ på" precis som Lucas Grabeel (Ryan) och Corbin Bleu (Chad). Det ryktas även om att Vanessa Hudgens (Gabriella) och Zac Efton (Troy) skulle kunna tänka sej ännu en omgång.
 
 
Katy Perry avslöjade att hon var hög när hon spelade in hennes hitsingel "California Gurls" för några år sen. Katy säger att allt berodde på Snoop Dogg som var feauting i låten. "Det var riktigt coolt. Han kom förbi studion, spelade låten, rullade en joint. Alla var konstant höga av den passiva rökningen" , avslöjade hon. Katy säger också att Snoop Dogg var både trevlig och cool ändå!
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0