Kändissöndag!

Idag kommer jag skriva om bland annat:
* Nya hollywoodparet?!
* Ke$ha portas från Malaysia
* Såhär låter Britney Spears egentligen live! (förjävligt)
 
Det kommer att bli en bröllop mellan Kim Kardashian och Kanye West inom en snar framtid. Kim kommer att gå nerför altargången för tredje gången och det ryktas om att hon kommer att gå ensam. Kim har bestämt sej för att hennes styvpappa Bruce Jenner inte ska lämna över henne på bröllopet. Hon tycker att det är fånigt att hon ska bli överlämnad vid 33-års ålder och för att det är tredje gången. Bruce ska dock vara på bröllopet och stötta henne. Robert Kardashian, kommer att vara närvarande med sin ande när hon går nedför gången.
 
Britney Spears har nyligen skrivit på ett tvåårskontrakt för en jätteshow i Las Vegas. Förra gången (2001) hon var där så spelades hennes mikrofon in (det är väl ingen nyhet för någon att Britney alltid mimar på scenen) och har nu läckt ut på Youtube.
 
 
Taylor Swift och Alexander Skarsgård har sätts äta romantiska middagar ihop i Los Angeles. Taylor & Alexander spelar för tillfället in filmen "The Giver" ihop i Sydafrika. Och enligt källor så ska dom ha känslor för varandra. Han är mycket äldre än hennes tidigare killar. Taylors talespersoner förnekar uppgifterna, ja vi får väl se...
 
Ke$ha tvingades ställa in ett gig efter att ha hotats med fängelse. Hon tvingades ställa in gårdagens spelning på Kuala Lumpur stadium efter att ha hotats av myndigheterna. "Jag tilläts inte spela. Jag hotades med att hamna i fängelse" , skriver Ke$ha på sin Twitter. Ke$ha och hennes management försökte in i det sista förhandla och förändra uppträdandet för att få till en spelning. Hon utlovade tom både att ändra texter på låtar och bära kläder som inte skulle provocera. Men det hjälpte inte! De menar att hennes uppträdande skulle vara för känsligt och skadligt, kulturellt och religöst. Arrangören Livescape beräknar förlusten till följd av den inställda spelningen till 2,3 miljoner kronor.
 
Lady GaGa uppträdde på X-Factor igårkväll, först sjöng hon hennes allra nyaste låt som aldrig spelats förut "Venus" som släpptes på iTunes inatt och sen hennes nya singel "Do What U Want" som aldrig spelats LIVE förut.
Hon tar även av sej peruken sen och visar sitt riktiga hår!
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0