Kändistorsdag! (nu var det ett tag sen)

 
Idag kommer jag blandannat att skriva om:
* Lindsay Lohan har fobi för kortväxta!
* Kim Kardashian är helt naken i Kanye West's nya musikvideo!
* Lady GaGa förlorar 160 miljoner kronor!
* Flera klara för Melodifestivalen 2014! + 2 deltagare får inte vara med!
 
Britney Spears letar efter en dubbelgångare till hennes nya musikvideo "Perfume". "Sök endast om du har dessa kroppsmått eller är väldigt nära dom" , står det i annonsen som uppger att du måste väga 58 kg och vara 162 cm lång. Du bör ha storlek 36 i kläder och ha skostorlek 38. Din bh-storlek måste vara 85B. Ditt ansikte kommer inte att synas och du måste vara mellan 18 och 25 år.
 
Kelly Clarkson och Brandon Blackstod gifte sej förra månaden och skriver nu på Twitter att dom väntar deras första barn tillsammans!
"Jag är gravid!!!! Brandon och jag är så exalterade! Bästa julklappen i förskott någonsin!", twittrade hon.
 
Lindsay Lohan har inte bara kämpat mot sitt alkohol- och drogberoende på sista tiden, hon har även försökt bli ren från sina ångestdämpade mediciner som hon äter dagligen. Hon har achondroplasiaphobia, och det är en fobi för kortväxta personer! År 2006 var hon med ett par vänner när två kortväxta personer gick förbi henne och hon fick en enorm ångestattack och började skrika "jag är så rädd för dom!" 
 
Herromdagen la Miranda Kerr upp en bild på henne och hennes f.d Victoria's Secret kollegor Doutzen Kroes och Alessandra Ambrosio på Instagram. Men hon fick enorm kritik för bilden eftersom att den var photoshoppad. Nu säger Miranda själv att hon inte hade en aning om att bilden var photoshoppad och ber så mycket om ursäkt!
till vänster: photoshoppad , till höger: originalbilden
 

Lady GaGas nya album "ARTPOP" skulle bli årets skiva, men skivan fick inte alls samma genomslag som hennes förra "Born This Way" och nu uppges det att hennes skivbolag väntas förlora 160 miljoner på kuppen.
"Born This Way" såldes 1,1 miljoner exemplar under första veckan, medan "ARTPOP" sålde runt 240 000 under samma tidsperiod. Skivbolaget tvingas nu säga upp 50 anställda pga detta.

 
Rita Ora fick bäras ut ur sin husvagn i Miami Beach efter att plötsligt ha svimmat och hon fick åka ambulans till sjukhuset! Rita var i stan för en fotografering. Dom vet inte riktigt än vad som orsakade svimmattacken.
 
Skådespelerskan Brittany Murphy dog år 2009, endast 32 år gammal. Dödsorsaken sägs vara av en överdos av droger och sömntabletter samtidigt som hon hade lunginflammation och anemi. Nu sägs det att hennes död inte alls var en olycka, utan att hon förgiftades till döds. Brittanys pappa krävde att hennes dödsutredning skulle tas upp igen och ta fler tester på kroppen. Resultatet blev att de hittade höga doser av tungmetaller i hennes blod och hår. Idag är ingen misstänkt i fallet och det är inte säkert om polisen har tagit upp en utredning kring de nya uppgifterna.
 
Herromdagen stod det klart att Icona Pop kommer att vara förband till Miley Cyrus på hennes kommande "BANGERZ" turné nästa år. Men inte nog med det, dom kommer även att turnéra med Katy Perry i Storbritannien nästa år!
 
Stort grattis till Blondinbella som fick sin son den 19 november! Han vägde 3,3 kg och var 49 cm lång. Han kommer att heta Gillis. Det gick på 4 timmar. Grattis Blondinbella och maken Odd Spångberg!
 
Cher Lloyd förvånade sina fans genom att ladda upp en bild på Instagram från sitt bröllop som ingen visste om. Nu är Cher Lloyd, 20 och hennes nyblivne man Craig Monk, 23 gifta. Dom förlovade sej 2011 och gifte sej den 18 november! Grattis till er och lycka till!
 
Tidigare i år separerade Tone Damli, 25 från Norges hetaste skådespelare Aksel Hennie, 38 efter 4 år tillsammans och i våras hittade Tone en ny kärlek Markus Foss, 31. Och nu har de bekräftat att Tone är gravid och om allt går som det ska blir hon och Markus föräldrar till våren 2014. Grattis!!!
 
Chris Brown var på återbesök på sin rehabklinik i veckan. Plötsligt kom hans raseriutbrott tillbaka och han tappade kontrollen totalt. Strax efter en session familjeterapi med hans närmaste slog han sönder sin mammas vindruta på bilen med en sten. En domare har nu dömt honom till yttligare 90 dagars rehab med omedelbar verkan där han en gång till ska handskas med sina proglem att hantera sin ilska och sina raseriutbrott. Han kan även hamna i fängelse då han fortfarande har en villkorlig dom.
 
 
Judit och Judit får inte vara med i Melodifestivalen längre. Carina Perenkranz och Pernilla Parszyk stoppas i Melodifestivalen. Anledningen: deras reklamkaraktärer "Judit & Judit" från Comhems reklamfilmer. Dom är väldigt besvikna för det här.
Andra som är klara för Melodifestivalen är:
* Janet Leon
* Pink Pistols
* Mahan Moin
* The Refreshments
* Linus Svenning
* Anton Ewald
* Shirley Clamp
Åååh det kommer bli så bra nästa år!!!
 
Kanye West släppte sin nya musikvideo i tisdags till låten "Bound 2" och hans flickvän Kim Kardashian var med i den och satt på en motorcykel med Kanye helt naken! Det är en tjej som säger "Aha honey" med lite sexig röst, är osäker på om det är Kim eller inte som pratar, eller vad tror ni ? ;)
 
 
 
Här kan ni se videon under!
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0