Kändistisdag!

 
Det här kommer jag skriva om idag:
* Lady GaGa dumpad av pojkvännen!
* 2 till klara för Melodifestivalen 2014!
* Prinsessan Madeleine avslöjar könet på hennes ofödda barn!
* Alexander Bard kan vara pappa till tre barn!
 
Nu kommer svaret många har väntat på. Vad får Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill för kön på barnet? Det blir en dotter! Estelle får en tjejkusin! Och barnet är beräknat att komma runt månadsskiftet februari-mars. Grattis!
 
Lady GaGa och pojkvännen Taylor Kinney har gått skilda vägar. Enligt källor så orkade inte Taylor med att de aldrig träffades och att de aldrig fick vara ifred. Dom har varit tillsammans i två år och de ryktades om att de skulle gifta sej. Taylor tyckte att hon var gift med sin karriär. "GaGa slutar aldrig jobba, hon skriver låtar i duschen och drömmer om nya outfits på natten" berättar en källa. Dom får aldrig vara själva, hon har ett helt säkerhetspådrag med sej vart hon än går. Dom träffas kanske en gång i månaden. Lady GaGa hoppas att hon och Taylor kan träffas när de inte har lika hektiska scheman och att de kan prata igenom saker. Enligt källan så misstänker h*n att paret kan reda ut saker under thanksgiving som de planerat att fira ihop trots uppbrottet. Dom har inte träffats på flera veckor.
 
Alexande Bard, 52 chockar Laila Bagge-Wahlgren och Niclas Wahlgren i "Fest hos Bagge Wahlgren" ikvällens avsnitt när han berättar att han har varit spermadonator tre gånger när han var ung. "Lagen ändrades sen så idag kan barn få reda på att vem spermadonatorn är och det tyckte jag var fel så då hoppade jag av. Men det kan hända att jag har tre barn" avslöjar han i kvällens avsnitt. Han berättar också att han inte vill ha egna barn, att det inte är hans grej, men han älskar andras barn och han är även gudfar. "Han har alltså varit det tre gånger och sperman finns inte kvar så han kan ha tre barn som springer runt. Jag ser framför mej små barn i kortbyxor med skägg som springer runt, säger Laila till Nöjesbladet med ett stort skratt.
 
Dr. Alban och Linda Bengtzing är klara för Melodifestivalen 2014! Linda har skrivit in en svensk poplåt och musiken är lite anorlunda än vad hon brukar låta, men jag tror att det blir bra, hon är ju så jävla bra! Det blir Dr. Albans första försök i Mello medans de blir Lindas 5e försök!
 
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0