Kändissöndag!

 
Idag kommer jag att skriva om:
* Därför stämmer Kim Kardashian & Kanye West Youtube-grundaren!
* Reklamtvillingarna ska vara med i Melodifestivalen 2014!
* Lana Del Ray tackade nej till att sjunga på Kim & Kanyes förlovning!
 
När Kanye skulle fria till Kim på hennes 33-årsdag så anlitade han en 50-mannakör som framförde Lana Del Reys "Young And Beautiful". Egentligen så var hans plan att Kims idol Lana Del Rey skulle sjunga låten när han friade men hon avvisade hans förfrågan. Lana tackade artigt nej till och gav ingen direkt anledning till varför hon inte kunde närvara. Det var ett tydligt nej. Kanye försökte övertala henne men hon ville fortfarande inte.
 
Nöjesbladet kan avslöja att reklamtvillingarna Judit och Judit ska delta i Melodifestivalen 2014. Carina Perenkranz, 52 och Pernilla Parszyk, 42 som dom heter egentligen är enligt flera källor klara artister för Mello.
Klara artister för Melodifestivalen 2014 är:
* Judit & Judit (Carina Perenkranz & Pernilla Parszyk)
* CajsaStina Åkerström
* Josef Johansson
* Panetoz
* Oscar Zia
* Eko
Resten av artisterna kommer presenteras i slutet av November.
 
Videon på när Kanye West friar till Kim Kardashian har spritt sej över hela världen. Nu har paret bestämt sej för att stämma Youtube-grundaren Chad Hurley för att ha laddat upp videon på sin webbsida. Chad hade smygfilmat hela cermonin som han senare postade på internet. Kim och Kanye anser att förlovningen var privat och har nu lämnat in en stämningsansökan mot Chad som hade skrivit på ett sekretessavtal där han förbundit sej till att inte sprida videon.
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0