Kändisonsdag!

 
Idag kommer jag bland annat att skriva om:
* AMA's host blir...
* Lady GaGas nakna omslag till "ARTPOP" stoppas!
* Hon går om Justin Bieber som mest följda person på Twitter!
* Dom här 2 är klara för Melodifestivalen!
 
Amanda Bynes har varit tvångsinlagd på en psykklinik sen juli i år. Nu tror läkarna att hon kommer att släppas lagom till jul. Hon kommer att ha sin mamma som förmyndare när hon släpps tills hon återanpassat sej till samhället.
 
Kungen av Twitter, Justin Bieber, har hamnat på andra plats nu när Katy Perry har gått om honom som den mest följda personen på Twitter. Justin tog hem förstaplatsen i januari då han gick om Lady GaGa, och nu är Katy nummer ett.
Katy har just nu 46 676 744 följare medan Justin 46 586 447 följare. Den före detta drottningen GaGa har 40 422 639 följare.
 
Nu har det kommit två till som är klara för Melodifestivalen 2014! Sanna Nielsen och Martin Stenmarck som tidigare tävlat i Melodifestivalen! Martin en gång då han vann 2005 med låten "Las Vegas" och Sanna som har tävlat 5 gånger innan!
 
PITBULL!!
Jepp, Pitbull ska vara programledare för American Music Awards den 24 november!
 
Sex säljer, säger man.
Men inte i Mellanösten. Där har Lady GaGa tvingats klä på sej på sitt omslag för nya albumet "ARTPOP"
Under promotionarbetet för nya skivan har Lady GaGa kastat kläderna helt. På omslaget sitter Lady GaGa naken med en stor boll framför sej.
Men iblandannat Saudirabien och Libanon har skivbolaget klätt på de nakna benen ett par svarta tights och gjort bollen större för att dölja Lady GaGas bröst. Det påklädda omslaget används nu på iTunes lokala nätbutiker i området. "ARTPOP" släpps på fredag och på måndag, beror lite på var man bor.
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0