Kändisonsdag!

.
 
Idag kommer jag bland annat att skriva om:
* Backstreet Boys LÅNGA kravlista inför Sverigebesöket...!!
* Justin Biebers sovsällskap talar ut!
* Icona Pop turnérar med amerikanska skandaldrottningen!
 
I december 2010 släpptes senaste Beck filmen och enligt Moviezine.se så är åtta nya Beckfilmer till planerade. Huvudrollerna blir ju då såklart Peter Haber som Beck och Mikael Persbrandt som Gunvald. Men inget är klart än och Mikael Persbrandt sa i en intervju att han inte ville prata om det än eftersom att det inte är bestämt!
 
Förra veckan läckte en video ut på nätet då Justin Bieber filmades av en kvinna medans han sov. Nu har kvinnan, som heter Tati Neves talat ut i Globo TV om deras natt tillsammans! När hon fick frågan om de kysstes eller ej svarade hon: "Vad tror du? Om jag sov i samma sovrum som honom, bara vi två?". Hon berättade också flera gånger att de hade sex och säger att hon filmade honom för att skicka till en vän. Tati Keves jobbar annars som nakenmodell.
 

På lördag ska Peter Settman dansa med Backstreet Boys i sitt tv-program "Settman På Plats". Och idag är Backstreet Boys i Sverige för att spela in avsnittet! För att de överhuvutaget skulle komma hit så har pojkbandet skickat in tre sidor med krav som bland annat är att inga rör får synas i logen, 4 klädstänger på hjul, ett halvt kilo rökta mandlar av märket blue diamond, och mycket merHär kan ni läsa de hela tre sidorna med vad grabbarna vill ha! Och det är ju inte lite grejer heller och vissa grejer är väldigt svårt o få tag på för Sverige.
 
Zac Efron halkade på en vattenpöl i helgen som han inte såg utanför sitt hus och fallet blev så illa att han bröt käken och fick ett djupt jack i hakan som behövde sys. Zac väntas återhämta sej helt efter olyckan men han tvingas skjuta upp sin promotionturné för hans nya film "That Awkward Moment".
 
Skandaldrottningen Miley Cyrus kör på Svenskt! Icona Pop öppnar upp för Miley under hennes "BANGERZ"-turné nästa år! Icona Pop kommer tillsammans med Sky Ferreira vara förband till Miley Cyrus på hennes turné i början på nästa år! Haha, två drogade artister och Icona Pop, de blir ju bra ;-)
Miley Cyrus & Sky Ferreira tar ju droger som jag antar att alla redan vet, iallafall Miley.
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0