Tittare kunde inte rösta

Under lördagskvällen har flera tv-tittare hört av sej till Nöjesbladet, både via e-post och telefonsamtal.
Deras utsagor vittnar om problem med röstningen under Melodifestivalens direktsändning från Andra chansen i Karlstad. Torbjörn Boman, 84, från Stockholm hade aldrig tidigare röstat i Melodifestivalen. Men just ikväll ville han lägga sin röst på Caroline af Ugglas.
- Men det var upptaget, upptaget, upptaget hela tiden. Vi försökte säkert tio gånger. På sista försöket kom vi fram och då misstänker man att det är arrangerat. Det blir jag arg på, att det inte fungerar som det bör, säger han.
Även tittare som försökt rösta på Behrang Miri har hört av sej till Nöjesbladet.
– Försökte rösta på bidrag 4 flertalet ggr men fick bara en tyst lur i örat!!!!! Både från mobil och hemtelefon., skriver en tittare via e-post.
Även en supporter till Robin Stjernberg försökte komma fram vid upprepade tillfällen.
”Orättvis röstning då vissa bidrag inte gick att rösta på under hela andra röstningsomgången. Vi ringde 10 ggr på Robin Stjernberg och kom inte fram en enda gång. Dåligt.”, skriver personen.
"Jag försökte ringa på 2 olika bidrag, 5 ggr, men samtalet kopplades inte fram någon av gångerna. Sen ringde jag en gång till o då fick jag till svar att ' det kan vara svårt att komma fram just nu', skriver Carina från Kristianstad.
Nöjesbladet når Melodifestivalens projektledare Thomas Hall via sms. Enligt honom ska allt ha fungerat som normalt.
Har ni haft problem med röstningen under kvällen?
– Nej, skriver Thomas Hall i ett sms.
Källa: Nöjesbladet/love juliiamariahh


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0