8 träningstips!

1. Utsida lår och rumpa
Stå axelbrett mellan fötterna och fäst gummibandet vid anklarna. Hitta balansen på ståbenet utan att luta dej för mycket åt sidan. Tryck benet rakt ut och håll emot på tillbakavägen. Gör 3x15 på varje ben.


2. Axlar
Håll i vardera ände på gummibandet. Håll armarna raka och dra ut den ena armen rakt uppåt mot axelhöjd. Gör 3x10 på varje sida.
 
3. Utsida lår och rumpa
Ligg på sidan och fäst gummibandet vid anklarna. Håll en hand som stöd som på bilden för att inte tippa framåt. Tryck benet rakt uppåt och håll emot på tillbakavägen. Gör 3x15 på varje ben.
 
4. Baksida lår och rumpa
Ligg på mage och fäst gummibandet vid anklarna. Lyft ett ben i taget rakt upp. Gör 3x15 på varje ben.


5. Triceps
Stå rak i kroppen utan att svanka. Håll gummibandet bakom kroppen som på bilden. Försök att ha den övre armen nära huvudet och örat hela tiden. Dra upp den övre armen rakt upp och håll emot på tillbakavägen. Gör 3x10 på varje arm. Tvinna gummibandet om du vill att det ska bli tyngre.

6. Mage
Ligg ner på rygg med böjda ben. Låt armarna ligga sträckta ovanför huvudet och håll i gummibandet. Gör ett litet lyft med överkroppen. Den här övningen går att göra med händerna på bröstet eller bakom nacken också. Gör 3x20.
 
7. Rygg
Ligg på mage och håll armarna sträckta framför kroppen. Gör ett litet lyft med överkroppen. Blir det för tungt med armarna framför kroppen kan du lägga dom bakom ryggen i din svank. Kom ihåg att det är ett litet lyft och gör det långsamt. Gör 3x15.


8. Biceps
Gå ner på ett knä som på bilden och fäst gummibandet under ena foten. Håll handleden rak hela tiden och dra upp armen och håll emot på tillbakavägen. Den här övningen går alldeles utmärkt att göra ståendes också om du har exetubes eller hantlar. Gör 3x15 på varje sida.
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0