Kändisnytt: Evan Rachel Wood har gift sej!

Egen text:
Grattis måste jag börja med att säga, men oxå, shit så ful hon har blivit! När hon var med i filmen "Thirteen/Tretton" så såg hon ju ändå "helt okej ut" om man säger så men nu är hon ju typ fulare än fulast, ioförsej så har det ju gått 9 år sen också och hon har blivit mkt äldre för den delen, men ändå. Det kommer gamla bilder på henne längre ner sen från filmen ... :)

Posh24 text:
Det är bröllopssäsong i Hollywood och nu har skådespelerskan Evan Rachel Wood också blivit en lyckligt gift kvinna. Skådisen och hennes skådespelande nyblivne make Jamie Bell gängade sej tidigare i veckan och hennes talesperson avslöjar lite små hemligheter om bröllopet: "Bruden bar en specialsydd klänning från Carolina Herrera", berättade hon i ett pressmeddelande. "Det var en liten och intim ceremoni med nära familj och vänner". Ååååh... Paret träffades under inspelningen av Green Days musikvideo
"Wake Me Up When September Ends" och har varit ett par sen dess... Grattis, vi hoppas ni får ett långt och lyckligt liv tillsammans!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0