Kändisnytt: Katy Perry tycker att hennes berömmelse är vidrig: "Jag är trött på det!"


Katy Perry vet att hon måste betala ett högt pris för att skapa sin musik, men hon har avslöjat att hon redan är trött på att vara känd! Hon kallar hennes berömmelse för "en äcklig biprodukt" av hennes musikskapande.

I en intervju med Teen Vouge, öppnade den 27-åriga popsensationen upp om livet som superstjärna och sin syn på berömmelse: "Det är en delikat varelse - ett djur av vilt slag. De kan älska dej, sen attackera dej. Jag har slutat tänka på vad andra människor tycker för länge sen. Om man försöker vara allt för alla, blir man helt förvirrad till slut"

Hon insisterade också på att hon önskar att hennes fans skulle börja se henne som en vanlig människa, ingen att hysa vördnad inför. "Jag vill förtfarande vara så lättillgänglig och vanlig som möjligt", berättade hon i intervjun.

Vi förstår absolut Katys poäng. Det är klart att kändisskapet är påfrestande emellanåt, men hon måste också påminna sej om hur lycklig lottad hon är som har fått möjligheten att sprida sin musiker världen över och hon har minst sagt uppnått en framgång få förunnad. Vi hoppas bara att hon kan leva med kändisskapet som medföljer den framgången. (källa: foxnews.com)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0