Leslie Carters skrämmande överdos!

Aaron Carter och Nick Carters syster Leslie gick bort tidigare i veckan. Först var orsaken okänd, men nu har vi precis fått veta att det var på grund av en överdos. Leslie led av depression och andra psykiska sjukdomar. På morgonen när det inträffade bodde hon med sin pappa och styvmor och sitt barn. Hon sa till sin styvmor Ginger att hon inte mådde bra och lämnade sen rummet. Ginger blev orolig för Leslie och gick och letade efter henne. Leslie hade ramlat i duschen och verkade sömnig, så Ginger la henne i säng. Vad Ginger inte visste var att Leslie redan tagit för många tabletter.

Ginger sa senare att Leslie "hade kvar färgen på sin hy och andades," men efter att hon lämnat henne ensam i några timmar var Leslie död. Det är en otroligt tragedi och även om Leslie hade kunnat räddas, hur skulle Ginger kunna veta det? Våra tankar går ut till familjen. (källa: people)

ps: Hon har oxå en dotter som heter Alyssa Jane Ashton som var född 1 April 2011 , tänk att Leslie dog dagen innan Alyssa Jane's 9 månaders dag..


"This is what a happy mommaa looks like!" skrev hon för ca 1 år sen på twitter.

http://twitpic.com/photos/MomAshton
läs!


Alyssa Jane Ashton nyfödd


pappa och dotter


the happy family then..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0