Beyoncés bebis har redan VIP-inbjudningar till de bästa festerna!

Det var bara att ett par dagar sen Beyoncé berättade för hela världen att hon väntade sitt första barn! Vi var så glada att vi dansade runt i cirklar över nyheten! Beyoncé har alltid sagt att hon skulle vara gravid innan hon fyllde 30! Och som ni kanske vet så fyllde stjärnan 30 år i dagarna, så nyheten kunde inte ha kommit lägligare! Men hur firade egentligen världsstjärnan och hennes lika kända make, Jay-Z, denna stora milstolpe i livet?

De flög självklart till Italien, vart annars! Beyoncé och Jay-Z bestämde sej för att spendera hennes födelsedag i Venedig för en weekend av lyx! Paret sågs äta romantiska middagar på alla de hetaste och lyxigaste resturangerna i kärleksstaden! De passade självklart på att ha en födelsedagsfest för Beyoncé på yacht! Vi hade gärna varit med!

Vännen som Gwyneth Paltrow och Erykah Badu kom självklart förbi för att gratulera Beyoncé på den stora dagen! Låter det inte som den perfekta födelsedagen? Frågan är, är vi avundsjuka? JA! men vi unnar självklart den vackra Beyoncé detta!
(källa: people and tmz)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0