Veronica Maggios nya platta: ett mästerverk!

Veronica Maggio har tagit Sverige med storm, eller rättare sagt så har hennes skiva blåst in som en orkan som vägrar släppa greppet om Sveriges alla musiktjänster, radioapparater och mobiler. Senaste skivan "Satan i gatan" ligger etta på de flesta musiktjänsterna i Sverige för tillfället och har totalt dominerat över andra svenska artister. Aldrig har en svensk artist haft så många låtar på topp 100-listan på Spotify avslöjades det i Nyhetsmorgon i veckan.

Det måste vara en skön revansch för Veronica som förra året var nominerad till fem grammisar men gick hem utan. Något som hon tog som ett bakslag.

"Det var jobbigt, det är klart jag blev ledsen" berättade Maggio om att gå tomhänt från Grammis under Nyhetsmorgons intervju.

Vi har lyssnat igenom spåren och tycker iallafall att det nya albumet är fantastiskt, ett sant mästerverk! Ingen kan skriva en sådan vacker melankoli som Veronica Maggio och vi har aldrig hört någon sätta så mycket känsla i allt från att bli lämnad till att vara nykär och allt det där som kommer mitt emellan.

Vi spår en lysande framtid för Veronica Maggio med en lyckad turné, en ständigt växande fanclub, grammisar samt ett eventuellt ELLE-pris. Vi hoppas, hur cool är inte hon om någon. Här kan du lyssna på ett av spåren från nya plattan! källa: posh24Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0