Lady GaGa: "Beyoncé hjälpte mej genom mobbningen"

Tror du att populära artister var älskade och avgudade av alla runt dom när de växte upp? Ååh nej. Tänk igen. Det är aldrig lätt att växa upp när du är annorlunda, och eftersom väldigt få artister, om ens några alls, är lika annorlunda som Lady GaGa, kan ni ju bara föreställa er vilket helvete hon måste ha haft under sin uppväxt!

I en nylig intervju med MTV, avslöjade Lady GaGa att hon var ett offer av mobbning hennes hela barndom. Hon säger att hennes allra smärtsammaste minne var när hon blev slängd i en soptunna av ett gäng busar, och förklarar hur hon alltid brukade komma hem med gråten i halsen.

Det enda som hjälpte henne igenom det var tanken att hon en dag skulle bli en stjärna. Hon berättar, "Jag har aldrig sagt det här till Beyoncé, men jag kommer ihåg hur jag låg och grät på min mormors soffa när en Destiny's Child video kom på, och jag kommer ihåg att jag såg på Beyoncé och tänkte, "Hon är en stjärna, det vill jag också vara - jag vill vara på MTV, och nu är jag i musikvideos med Beyoncé."

Efter regn kommer solsken! Man blir glad av att läsa sådant här, tycker ni inte?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0