Kändisarna SOM deluxar!


trots att Ke$ha har en sexig image promotar hon säkert sex genom att dela ut kondomer från LifeStyles på hennes konserter! Under hennes show skjuter hon kondomer från en kanon med konfetti och glitter! Vi tycker att detta är så bra Ke$ha!


Solange Knowles stöttar MTVs "Say Yes, Yes to Safe Sex," som promotar användingen av kondom. Visste ni att över 33 millioner människor i världen lever med HIV och AIDS? Läskigt!


Lady GaGa klär sej ofta sexigt men hon är noga med att ha sex med kondom. GaGa medverkade faktiskt i TV iklädd en kondom-inspirerad latexklänning för att disksutera säkert sex och hur man förhindrar könssjukdomar. Go GaGa!

Det är en hemsk sanning, men könsjukdomar blir bara vanligare och kommer drabba dej som inte skyddar dej med kondom. Lady GaGa gjorde en intervju för Grazia Magazine och sa “Jag har alltid sagt att killar ska testa sej och använda kondom, vilket är min regel…annars spelar du rysk roulette.” Vi kan inte annat än att hålla med henne! Lady GaGa har verkligen förstått att man måste deluxa (ha sex med kondom). Hur många kändisar tror ni deluxar? Vi hoppas på många! Vi vet iallafall att några av våra favoritkändisar hyser samma respekt för att deluxa som Lady GaGa och använder sin kändhet för att sprida ordet vidare. Ni kan göra likadant! Alla ni som har en blogg och vill bli ambassadörer för Knull de Luxe (vilket vi tycker att ni borde) källa: posh24
Kopiera och lägg in denna kod:
<script language="javascript" src="http://track.adform.net/adfscript/?bn=598425"></script>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0