"Jo det är min kropp"Britney Spears är tillbaka med nytt material. Nya dansvänliga singeln "Hold It Against Me" har slagit rekord och nu ser hennes fans fram emot musikvideon, som snart får premiär.
Videon är regisserad av svenska Jonas Åkerlund och Britney har släppt några korta klipp för att göra fansen nyfikna.I videon ser vi en slank och vältränad Britney Spears som ser ut att vara i toppform.Britney dansar sexigt i videon, tillsammans med flera manliga bakgrundsdansare.Men elaka tungor har börjat viska om att Britney ser lite väl slank ut i videon.De menar nämligen att hon inte ser ut att vara i lika god form privat. Därför ryktas det om att hon använt en så-kallad "body double" och att det alltså inte är Britney Spears kropp vi ser i videon.Men Britney Spears försvarar sig nu mot ryktena. "Dessa anklagelser kunde inte vara längre från sanningen", säger en talesperson för Britney till skvallersajten TMZ."Britney jobbade extremt hårt med den här videon och övade i sex veckor innan filmandet", säger PR-personen."Fans kommer genast se hur osanna dessa anklagelser är när de ser videon."Britney Spears nya album, "Femme Fatale", släpps 29 mars.
Britney Spears: "Har inte använt en body double"
Popstjärnan Britney Spears vill att folk ska veta att det är hennes kropp som syns i nya videon, vad ryktet än må säga.
Britney Spears är tillbaka med nya succésingeln "Hold It Against Me" och om några dagar får videon premiär.
 
Men redan nu har Britney börjat släppa korta videosnuttar som smakprov från den kommande musikvideon. Britney ser där smal och vältränad ut och vissa menar att hon inte ser ut att vara i lika bra form i verkligheten. 

Därför har det börjat gå rykten om att det är någon annans kropp som man ser i videon, något Britney Spears pr-team starkt tillbakavisar.

Läs mer och se exklusiva bilder från "Hold It Against Me"-videon i bildspelet ovan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0