"Posh kan inte ens lyfta sin dotter"


Victoria Beckham
, 37, har inte setts offentligt sedan födseln av dottern Harper den 10 juli, och elaka tungor skvallrar om att hon bantar bakom stängda dörrar.

Men i verkligheten har designern legat med diskbrock, som gör att hon inte ens kan bära sitt nyfödda barn, eller lämna huset utan hjälp.

— Rykten om att Victoria frenetiskt har försökt bli av med baby-kilona efter graviditeten kunde inte vara mindre sant, säger en källa till tidningen Daily Mirror.

37-åringen led av smärtorna under hela graviditeten och det har visat sej att hon har en disk i ryggen som har hamnat fel.

— När hon ska amma har David i princip fått stötta upp barnet. Men Victoria försöker att vara optimistisk. Hon är fast besluten att inte låta denna skada överskugga lyckan kring Harpers ankomst, säger källan.

Ett team av läkare och kiropraktiker har behandlat den tidigare popstjärnan i hennes hem i Malibu och Victoria hoppas på att komma i form till New York Fashion Week nästa månad, så att hon kan visa upp sitt klädmärkes senaste kollektion.
källa: msn.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0