Kate Middleton har äntligen fått sin prins!

Nu är det är officiellt! Ena halvan av de brittiska prinsarna är borta från marknaden! Catherine "Kate" Middleton gifte sej med Prins William på West Minister Abbey i London tidigare idag. Bruden bar en spetsklänning från Alexander McQueen designad av Sarah Burton vilket ryktas vara värd upp mot en miljon kronor samt en full slöja gjord av elfenbensvit silke som hölls på plats av en glorialik tiara som designades av de berömda juvelerarna Cartier år 1936.

2 biljoner människor såg på ceremonin världen över och 1,900 gäster var inbjudna att se ceremonin live. Utanför kyrkan hade cirka en miljon Londonbor samlats på gatorna för att delta i firandet.

Den 50 minuter långa ceremonin var väldigt traditionell med klassisk bröllopsmusik och då William valde sin lillebror Harry till bestman hade Catherine valt sin lillasyster Pippa som sin huvudbrudtärna. Efter att de sagt "I do" till varandra åkte det nygifta paret genom Londons gator i häst och vagn där de möttes av mängder med välönskningar och hurrarop!

Senare i kväll kommer ett mer privat firande att hållas på Buckingham Palace tillsammans med 650 familjemedlemmar och vänner.

Många gratulationer från oss på Posh24!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0