Kändisarnas galnaste upptåg!

2007 blev Britney Spears helt tokig och rakade av sej håret, attackerade papparazis med baseballträn och struntade i att använda underkläder. Vi är glada att hon faktiskt tog sej i kragen och att det löste sej till det bästa till slut!


Mariah Carey var på TRL för att promota sin kommande film Glitter och det hela var så konstigt när Mariah började dela ut klubbor innan hon utförde en bisarr striptease medan hon snackade om glass och regnbågar. Tids nog uttalade hon sej om att hon varit helt utbränd.


Whitney Houston började med "knark är bajs", men vi hade önskat att hon faktiskt hade levt som hon lärde också!


Lindsay Lohan, vart börjar vi? Den här tjejen har verkligen skapar rubriker de senaste åren när hon är ett känd ansikte på både rehab och rätten. Förhoppningsvis trasslar det upp sej för Lindsay snart...


Charlie Sheen har alltid varit lite på gränsen men i år har han verkligen trillat över kanten. En galen, för full och märklig Charlie Sheen fick slutligen sparken från CBS och hans show Two and a half men. NU turnéar han runt så att han ialf kan göra en vinst på sitt psykbryt.


När Amy Winehouse sågs i rampljuset sades hon vara en av de bästa sångerskorna någonsin. Hon vann till och med fem Grammys på en natt år 2006. Men året efter hamnade hon i drogmissbruk och flera rehab-besök satte spår i hennes rykte.


Kanye West har alltid varit en aning arrogant. 2009 tog han dock det hela till en ny nivå på MTV Awards när han stal scenen och rampljuset från Taylor Swift och sa att hon inte förtjänade priset blev det en stor skandal och Kanye höll sej borta i nästan ett år efter.


Chris Brown behöver verkligen fortsätta gå på de där "anger management" lektionerna. För de verkar inte ha hjälpt något ännu. När han promotade sitt nya album på Good Morning America frågade reportern några frågor om Rihanna och det hela slutade med att han slängde en stol genom fönstret i sin loge och sprang ut från studion utan tröja i ren ilska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0