Den här veckans sämst klädda kändisar!

9. Vi vet inte exakt vad Tori Spelling har gjort med sina bröst och ansikte de senaste åren, men hon ser konstig ut. Hennes märkliga styling syns verkligen på röda mattan, göm den där urringingen Tori! Vad är det du bär, en blomma? Vi fattar inte, nej tack!


8. Vissa magasin menar att Selma Blair har en fantastisk gravid-stil och vi håller typ med, fram till nu! Hon ser obekväm ut i alla sina kläder och fortsätter att välja färger och mönster som bara får henne att se konstig ut. Kan inte någon hjälpa henne?


7. Kim Kardashian är vanligtvis bra på att klä sej rätt för sina kurvor, men i de här långa shortsen med hög midja gjorde hon ett stort misstag! Skorna skär dessutom av hennes ben byxornna får henne bara att se större ut och toppen gör ingenting för att visa upp hennes fina figur. FEL!


6. Vanessa Hudgens visar ännu en gång att boho kan bli fel. det handlar om att mixa på bästa möjliga vis, inte bara låta lager på lager hänga. Säckigt värre!


5. Snacka om hängigt som en säck! Naomi Watts ser verkligen bra ut efter sina graviditeter men det skulle du aldrig kunna gissa när du ser henne i den här klänningen. Det blommiga mönstret är sött nog, volangerna får henne bara att se gravid ut igen!


4. Daisy Lowe har försökt lite för mycket på senaste tiden. Klänningen hade verkligen varit superfin om den bara fått vara som den är. Istället tog hon i för mycket med de där bootsen och den tunga jackan. Ta en stil i taget gumman!


3. Kat Von D ser ut att behöva duscha! Hennes hår ser hemskt ut och det gör faktiskt hela hon med. Vi vet att det är den stilen hon satsar på, men hon kan väl i alla fall välja plagg som är smickrande till hennes figur och tvätta håret...


2. Oooh Mya nej! den här klänningen kramar åt och visar upp helt fel stöllen på din kropp! Omlottdetaljerna får henne att se mycket större ut än vad hon är runt magen och är ingen hitt. Speciellt inte när benen inte är så tränade som de en gång var...


1. Ok vi alla undrar och ser fram emot vad Nicki Minaj ska bära härnäst. Men det betyder inte att du ska ta det som inspiration. Om någon av er gick runt med den här löjliga kamel-tån hade ni åkt dit av modepolisen innan du ens gått utanför dörren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0