4 kändisnyheter!!

Idag kommer jag att skriva om:
* Thickes VMA-uppträdande med Miley gjorde skilsmässan!
* Katy Perry och John Mayer sägs ha gjort slut!
* Avicii's "Wake Me Up" är den mest spelade låten på Spotify någonsin!
* Mila Kunis och Ashton Kutcher har förlovat sej!
 
I måndags så bekräftade Paula Patton och Robin Thicke att dom skulle skilja sej efter ett 9-årigt äktenskap. Och nu har en av anledningarna till seperationen kommit ut, och det är pga Thickes uppträdande med Miley Cyrus på MTV VMA 2013. Nära källor berättar att Paula inte visste om att Robin skulle uttrycka sej sexuellt med Miley på scenen och bekräftar att hon kände sej "allt annat än respekterad" när hennes
36-åriga man gjorde så med 21-åriga Miley inför kamerorna. Källorna berättar att paret haft problem i äktenskapet länge, men att det ovetande sexiga uppträdandet var droppen.
Här kan ni se framträdandet i ganska bra kvalité om du redan inte har sätt det!
 
Katy Perry och John Mayer sägs ha gjort slut. "De har en paus just nu. Vet inte hur länge den kommer att pågå, men just nu är de inte tillsammans" , berättar en källa.
En av huvudanledningarna till uppbrottet ska ha varit att de bråkat en hel den på senaste, bland annat om hennes kommande turné "The Prismatic Tour" som startar i Maj och håller på jättelänge och att de vill olika saker i livet just nu. Källan säger också att h*n tror att dom kan ha gjort slut för gott.
 
Avicii's låt "Wake Me Up" som släpptes förra året är den mest spelade låten på Spotify någonsin! Igår morse passeraden svenskens hit 200 miljoner spelningar i hela världen, vilket ingen låt tidigare har gjort på Spotify. "Jag är riktigt nöjd med att vara den första artisten någonsin som når upp till 200 miljoner spelningar på Spotify. Jag har haft ett helt fantastiskt år, så ett massivt tack till alla mina fans" , säger han i ett pressmeddelande.
(Avicii när han spelade med Madonna år 2012)!
 
I torsdags så var Mila Kunis ute och shoppade med sin mamma och då man såg en gigantisk förlovningsring sitta på hennes vänstra ringfinger. Nära källor berättar att Mila, 30 och Ashton, 36 hade planerat att hålla förlovningen hemlig ett litet tag till.
Dom är såå söta ihop!!
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0