Kändistorsdag!

 
Idag kommer jag att skriva om:
* Prostituerad filmade Justin Bieber när han sov!
* Bekräftat: Lady GaGa håller konsert i rymden år 2015!
* Lea Michele spelar in låt till döda pojkvännen Cory Monteith!
* Såhär ser Carolas nya frisyr ut! (Stor hiss)!
 
Nu är det klart att Lady GaGa blir en av de första artisterna någonsin att uppträda i rymden. Lady GaGa har skrivit kontrakt med Virgin Galactic Flight 2015 och ska nu vara en del av deras musikfestival Zero G Colony år 2015. Hon ska uppträda den tredje dagen under den tre dagar långa musikfestivalen i rymden. För att klara av att sjunga i rymden kommer Lady GaGa att följa ett hårt träningsschema. Hon måste träna sin röst under en månad på grund av atmosfären. För säkerhets skull har Lady GaGa rustat upp med en rejäl livförsäkring.
 
I veckan hamnade Justin Bieber i krubbel igen efter att enligt uppgift ha besökt en bordell i Brasilien. Nu har en video läckt ut på internet när en tjej, som han ska ha spenderat natten med, filmar honom medans han sover. Tjejen i videon ska enligt källor vara prostituerad, men det är inte bekräftat.
 
 
Skådespelerskan Lea Michele hade precis gjort färdigt sitt första album när hon i sista minut bestämde sej för att lägga till en hyllningslåt till hennes avlidne pojkvän Cory Monteith. Låten heter "You're Mine" .
 

I veckan besökte Carola Sydafrika tillsammans med adoptivdottern Zoe, 4. Och när hob kom dit så slog till - på en afrofrisyr.
– Hihi! Man måste våga testa! skriver hon nu på sin blogg och visar bilder på den nya frisyren, som är likadan som dotterns.
 
 
 
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0