Kändisnytt: Elton John: "Ursäkta, men Madonnas karriär är över!"

 
Oh-oh! Elton John har trasslat till det IGEN! Under en intervju helt nyligen öppnade han upp sej om sina åsikter om sin sångkollega och före detta vän Madonna, men han hade helt klart inget trevligt att säga om henne.... "Hon är en mardröm. Hennes karriär är över, det kan jag säga dej", sa han. "Hennes turné är en katastrof och hon kunde varit en större f----".

Och det är inte bara Elton som verkar tycka att det här är slutet för henne - under en konsert i Paris den 26 juli buades hon av scenen. "Om Madonna hade något vett i skallen hade hon gjort låtar som Ray of Light och hållit sej ifrån dansgrejen och bara varit en duktig popsångerska och gjort bra poplåtar", fortsatte Elton som hyllade både Katy Perry och Rihanna i sammanhanget. "Men hon var tvungen att bevisa att hon typ...", fortsatte han utan att avsluta meningen, "Och hon ser ut som en fuckin strippa". Hmmm, tycker ni han har rätt eller fel?! (Källa: hollywoodreporter)

fel, fel, FEL! Hon är ju jätte bra och det är inga alls fel på hennes danser. Bara för att han sitter vid ett tråkigt piano, nej det tycker jag inte, tyckte hennes nya show är den bästa hon gjort hittills! fortsätt så Madonna, loveyou!<3
 
titta på intervjun här nedanför!
 
/love juliiamariahh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0