Den här veckans bäst klädda kändisar!

9. Korta byxressar är fortfarande hett den här säsongen och varför inte hålla sej till en klassisk stil som Eva Longoria gjorde inför David Letterman förra veckan. Blått är hett och en välsydd sådan här blir aldrig fel!


8. The Saturdays stjärnan Frankie Sandford är supersöt i jordnära färger som hennes beiga kavaj, de avklippta shortsen och den heta frisyren! Snyggt!


7. Vi älskar när Emma Roberts bär retro! Det behöver inte vara mer än så här. Den här söta lilla prickiga klänningen ger en hint av retromodet tillsammans med håret. Men skorna och den fräscha make-upen är supermoderna!


6. Din favorit play-suit från förra säsongen är fortfarande het! Men vill du vara lite mer moderiktig så gör du som Julianne Hough och satsar på en i 70-tals stil! Det här skärpet tillsammans med suiten och halterneck detaljen är fantastiskt på henne!


5. Jameela Jamil är vårsnygg i en blommig t-shirt avklippta short och en större hatt. Sätt på dej ett par blå wedges som hon och du är het som få inför den här säsongen! Nu väntar bara solskenet!


4. Yay för Whitney Port som fått tillbaka hennes sköna stil och la manken till när det gäller att klä sej som omväxling den senaste tiden. Som vi sagt förut, hon gick igenom en stor fashion-fail när hon flyttade tillbaka till La från New York, men nu är hon tillbaka. Den här outfiten i flera lager, med snygga detaljer bevisar det!


3. Renée Zellweger showed off another season must-have at the launch for her collaboration with Tommy Hilfiger - the bright red mac coat! Beige is getting boring people, have fun with colors this season and mix them with the classics.


2. Selena Gomez överraksar oss med sitt val av mode nu för tiden, hon kommer alltid med nya och fräscha ideér inför röda mattan och bär upp det helt perfekt. Vi älskar de här pastellfärgerna!


1. Att klä sej snyggt behöver inte vara komplicerat. Titta bara på Alessandra Ambrosio, hon bär enkla färger, enkla skärningar och det klassiska. Men det är perfekt sammansatt. En vinnande outfit, speciellt med den där tidiga snygga brännan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0